Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Gündo, Raphinha és Pedri kivételével teljesen egyetértek. Csak szerintem a saját szintünkön rossz, nem mindegy, mihez viszonyítunk.
Ebben az szezonban egyetlen félidőt, az atletico elleni elsőt tudom megemlíteni, amit értékelhető volt.bence0330 írta: ↑2024.01.14. 22:27:19Én is rohadt ideges vagyok, és sokat nem várnék már vele én sem, de ennek szerintem semmi realitása. No meg eleve nincs még benne a köztudatban, hogy az 5. hely szinte biztos, hogy idén BL indulást fog jelenteni a La Ligában, nagy csodának kéne történnie, hogy ne így legyen. Az meg kb 100%, hogy meglesz, 9 ponttal vezetünk a 6. előtt -1 meccsel.
De szerintem a 4. hellyel sem lesz gond, sőt.
De ezzel nem Xavi maradása mellett akarok érvelni, csak szerintem azért ilyen gond nincs, nem jó a csapat, de azért nem is olyan rossz.
Én is rohadt ideges vagyok, és sokat nem várnék már vele én sem, de ennek szerintem semmi realitása. No meg eleve nincs még benne a köztudatban, hogy az 5. hely szinte biztos, hogy idén BL indulást fog jelenteni a La Ligában, nagy csodának kéne történnie, hogy ne így legyen. Az meg kb 100%, hogy meglesz, 9 ponttal vezetünk a 6. előtt -1 meccsel.
Jött a labda a feje felé, kapus nem volt a kapuban, a védő meg csak hátulról érkezett. Oké, matematikailag 100%.os ziccer nem létezik, de zavartalanul egy üres kapuba fejelni azért eléggé közelíti azt. Ha nem lökték volna meg, befejeli. De ha ezt vitatjuk is - elfogadom - az esélye mindenképp erősen meglett volna rá, ez szerintem vitathatatlan.LG írta: ↑2024.01.05. 00:14:11Ugyanazt néztük? A 100 százalékos ziccertől (ilyen amúgy sem létezik) igen messze volt, soha nem érte volna el a török azt a labdát, nézd vissza! Minimális kontakt után repült oriásit az ember, nagyon látványos dive volt. Ezt többszöri visszanézés (több kamerállásból) és átgondolás után mondom, bár már elsőre is ez volt a gondolatom.
De erről nem fogjuk meggyőzni egymást, a múltkori Jota esetet teljesen másképp látjuk. Illetve tudom, hogy itt a fórumon is az az uralkodó elv, hogy volt a kontakt, akkor büntető, akkor is, ha jelentősen rájátszott a játékos, de én nem így gondolom, és az ilyen minimum kontaktokat nem fújnám be, a rájátszásért pedig a támadónak adnék lapot. Igen, tudom azt is, hogy futás küzben vagy a levegőben elég egy kisebb kontakt is, hogy kibilentse a játékost, de itt mindkét esetben annyira minimális volt a behatás, hogy nem erről volt szó a véleményem szerint.
Ugyanazt néztük? A 100 százalékos ziccertől (ilyen amúgy sem létezik) igen messze volt, soha nem érte volna el a török azt a labdát, nézd vissza! Minimális kontakt után repült oriásit az ember, nagyon látványos dive volt. Ezt többszöri visszanézés (több kamerállásból) és átgondolás után mondom, bár már elsőre is ez volt a gondolatom.? :O 100% ziccerben volt üres kapu előtt, és hátulról fellökték kézzel. Ennél egyértelműbb gólyhezet megakadályozása a labda megjátszásának esélye nélkül nincs... szerintem ez a kereken 100%-os tizi és 100%-os piros. Ha nincs szabálytalanság, gól már a tizi előtt.

Valóban rendkívül bosszantó , de ez most nem a legjobb alkalom az összehasonlítoshoz semmilyen formában szerintem ….
Én úgy gondoltam, hogy jó döntés volt, de meggyőztetek, már szerintem is tévedés volt. Bár ez pont annyira volt necces és szubjektív, ami még szerintem nem egy hatalmas tévedés kategória. Azért 12-e után meghallgatom egy ilyen szitu után mi volt odabent. Alaposabban mérlegelik majd, mert az egy dolog, hogy mi meg Xavi hallani fogjuk, de a sajtó is.Andris írta: ↑2023.12.21. 13:37:59Köszi! Én is azt gondolom, hogy miután átlépik a labdát, és a lesen lévő csatár meg bemozdul rá, onnantól kezdve nincs semmi kérdés.
Ha a videot 4:24nél állítjátok meg, még a gólpasszt el se indítja az Almeria játékos, és Gündogannak mögöttük már fenn a keze, teljes joggal reklamálja a lest.
Köszi! Én is azt gondolom, hogy miután átlépik a labdát, és a lesen lévő csatár meg bemozdul rá, onnantól kezdve nincs semmi kérdés.brazilfan írta: ↑2023.12.21. 13:28:45Szerintem igen, egyértelműen, hiszen a védőnek közbe kellett avatkoznia. Tehát les. Szerintük meg nem.Andris írta: ↑2023.12.21. 12:56:42Azt várom, hogy valaki elmagyarázza nekem, hogy melyik ponton tévedek. Szerintem Araujo egyértelműen egy lefújandó leshelyzetben ér a labdába, ha nem érne hozzá, akkor egy lesen lévő játékoshoz kerülne a labda. Egyúttal ha nem érne hozzá, akkor nem kerülne ahhoz a játékoshoz se a labda, aki ebből szabályos gólpasszt adott.