Amúgy ő is nagyot meccselt, ült minden, amit csinált, bravó! Remélem ez nem egy ideiglenes sejhajmentő meccs volt, hanem valaminek a kezdete...

Yamal, Ferrán szenzációs volt, de sokan mások is.
Még Karácsony környékén voltak hírek, hogy Xavi elégedetlen a munkamoráljával, azóta csak egy kupameccsen kezdett, szóval lehet benne valami.
Volt valami hírfoszlány arról, hogy mi a helyzet Félixszel?
Gündo, Raphinha és Pedri kivételével teljesen egyetértek. Csak szerintem a saját szintünkön rossz, nem mindegy, mihez viszonyítunk.
Ebben az szezonban egyetlen félidőt, az atletico elleni elsőt tudom megemlíteni, amit értékelhető volt.bence0330 írta: ↑2024.01.14. 22:27:19Én is rohadt ideges vagyok, és sokat nem várnék már vele én sem, de ennek szerintem semmi realitása. No meg eleve nincs még benne a köztudatban, hogy az 5. hely szinte biztos, hogy idén BL indulást fog jelenteni a La Ligában, nagy csodának kéne történnie, hogy ne így legyen. Az meg kb 100%, hogy meglesz, 9 ponttal vezetünk a 6. előtt -1 meccsel.
De szerintem a 4. hellyel sem lesz gond, sőt.
De ezzel nem Xavi maradása mellett akarok érvelni, csak szerintem azért ilyen gond nincs, nem jó a csapat, de azért nem is olyan rossz.
Én is rohadt ideges vagyok, és sokat nem várnék már vele én sem, de ennek szerintem semmi realitása. No meg eleve nincs még benne a köztudatban, hogy az 5. hely szinte biztos, hogy idén BL indulást fog jelenteni a La Ligában, nagy csodának kéne történnie, hogy ne így legyen. Az meg kb 100%, hogy meglesz, 9 ponttal vezetünk a 6. előtt -1 meccsel.
Jött a labda a feje felé, kapus nem volt a kapuban, a védő meg csak hátulról érkezett. Oké, matematikailag 100%.os ziccer nem létezik, de zavartalanul egy üres kapuba fejelni azért eléggé közelíti azt. Ha nem lökték volna meg, befejeli. De ha ezt vitatjuk is - elfogadom - az esélye mindenképp erősen meglett volna rá, ez szerintem vitathatatlan.LG írta: ↑2024.01.05. 00:14:11Ugyanazt néztük? A 100 százalékos ziccertől (ilyen amúgy sem létezik) igen messze volt, soha nem érte volna el a török azt a labdát, nézd vissza! Minimális kontakt után repült oriásit az ember, nagyon látványos dive volt. Ezt többszöri visszanézés (több kamerállásból) és átgondolás után mondom, bár már elsőre is ez volt a gondolatom.
De erről nem fogjuk meggyőzni egymást, a múltkori Jota esetet teljesen másképp látjuk. Illetve tudom, hogy itt a fórumon is az az uralkodó elv, hogy volt a kontakt, akkor büntető, akkor is, ha jelentősen rájátszott a játékos, de én nem így gondolom, és az ilyen minimum kontaktokat nem fújnám be, a rájátszásért pedig a támadónak adnék lapot. Igen, tudom azt is, hogy futás küzben vagy a levegőben elég egy kisebb kontakt is, hogy kibilentse a játékost, de itt mindkét esetben annyira minimális volt a behatás, hogy nem erről volt szó a véleményem szerint.
Ugyanazt néztük? A 100 százalékos ziccertől (ilyen amúgy sem létezik) igen messze volt, soha nem érte volna el a török azt a labdát, nézd vissza! Minimális kontakt után repült oriásit az ember, nagyon látványos dive volt. Ezt többszöri visszanézés (több kamerállásból) és átgondolás után mondom, bár már elsőre is ez volt a gondolatom.? :O 100% ziccerben volt üres kapu előtt, és hátulról fellökték kézzel. Ennél egyértelműbb gólyhezet megakadályozása a labda megjátszásának esélye nélkül nincs... szerintem ez a kereken 100%-os tizi és 100%-os piros. Ha nincs szabálytalanság, gól már a tizi előtt.