Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hozzátenném, hogy nem csak a teknőssel kellett megküzdenie, az a balfutó gyerek is egy gyorsvonat volt (talán vele még több gondja is volt, mint Mbappéval). És igen, ez a többedik meccse, ahol az ellenfél legnagyobb veszélyforrását kiveszi a játékból.
Ha öngól, ha nem, én nem hibáztatom. Sőt, örülök, hogy most ilyen védőnk van (ilyen védőink vannak).
Én úgy tudom, hogy akkor öngól, ha alapból nem kapura tartó a lövés.

Ez mondjuk nem az ő hibája, legalábbis ha valamit felhozunk "ellene" az nem az öngólja.
Egy öngól (még Puyolnak is sikerült összehoznia) nem akkora tragédia, hogy bárki felett pálcát törjünk miatta.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.
Van valami visszavásárlási opciónk rá egyébként, de nem publikusak a részletek, legalábbis én nem találom sehol. Illetve a jövőbeli eladás 50%-a is a mienk, transfermarkt szerint 6 milliót ér. Nem hiszem, hogy ő lenne a megoldás nekünk, de tény, hogy Koundé nem jobb nála 55 millióval...bence0330 írta: ↑2024.02.17. 19:52:23Minguezát 30-40 alatt szerintem már nem kapjuk vissza, nemhogy apróért. Ez egy borzasztó döntés volt, így jártunk, megelőzni tudtuk volna csak a gondot. Hacsak nincs valami visszavásárlási záradék a szerződésben, erről fogalmam sincs.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.
Minguezát 30-40 alatt szerintem már nem kapjuk vissza, nemhogy apróért. Ez egy borzasztó döntés volt, így jártunk, megelőzni tudtuk volna csak a gondot. Hacsak nincs valami visszavásárlási záradék a szerződésben, erről fogalmam sincs.FcBarcelona1 írta: ↑2024.02.17. 19:45:14Nem csak a kapott gól miatt, de Koundet adnám el, és Minguezat visszahoznám apróért. Már félidőben ezen agyaltam. Kounde árából ha lenne még eladás, jöhetne egy vkp-s.
Oké, de odáig a legkomolyabb ellenfeleink a Porto és a Bilbao volt. Bár az is igaz, hogy azóta is a Madridot nem számolva a "kisebb" csapatok ellen buktunk.Chino írta: ↑2024.01.18. 14:21:04Én ezt nem vetiteném ki az egész szezonra. Az eelső 7-8 meccsen baromi jó volt középső védő poszton, hozott egy tavalyi Araujo szintet. A fórumon is ki volt emelve, úgy emlékszem 7 meccsen zsinórban egyszer sem játszották át. De valaki megerősít pontosan a statban.
Ahogy például Lewa sem indított rosszul, nem egészen 8 meccs 5 gól, 3 assist.
Ott a Clasicó körül tört meg valami a csapatban, addig minden sorozatot tekintve játékban is rendben voltunk pár kivétellel, eredményben főleg.
Én ezt nem vetiteném ki az egész szezonra. Az eelső 7-8 meccsen baromi jó volt középső védő poszton, hozott egy tavalyi Araujo szintet. A fórumon is ki volt emelve, úgy emlékszem 7 meccsen zsinórban egyszer sem játszották át. De valaki megerősít pontosan a statban.Saviola írta: ↑2024.01.15. 09:39:16FCBsteve írta: ↑2024.01.15. 06:22:08Csak az nem értem, Araujo miért nincs elővéve, miért érinthetetlen???
Első gólt nem láttam, de a második és harmadiknál egyértelműen lemaradt Vini-ről, meccsek óta nem játszik megbízhatóan... A róla megadott 11-es el is döntötte a meccset, pont, mikor kezdett a csapat visszajönni...
Ráadásul ki is állították...
Kounde 4. gólhoz vezető "gólpassza" már semmit sem jelentett...
Mert ez a Koundé topic.![]()
Araujo ugyanolyan gyatra, egész szezonban.
FCBsteve írta: ↑2024.01.15. 06:22:08Csak az nem értem, Araujo miért nincs elővéve, miért érinthetetlen???
Első gólt nem láttam, de a második és harmadiknál egyértelműen lemaradt Vini-ről, meccsek óta nem játszik megbízhatóan... A róla megadott 11-es el is döntötte a meccset, pont, mikor kezdett a csapat visszajönni...
Ez mit jelent? Súlyozni kell a szabálytalanságokat,mert ha már van egy sárgája a játékosnak,akkor a fault nem akkora fault? Kicsit olyan,mint a kezezés. Eltalálta a kezét? Igen,akkor az kéz.
Ennek ezer oka van. De mondjuk a fő három:FCBsteve írta: ↑2024.01.15. 06:22:08Csak az nem értem, Araujo miért nincs elővéve, miért érinthetetlen???