Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Sajnos meccs közben ugyanezt gondoltam róla, kivéve a bankszámláját, mert engem a pályán mutatott teljesítmény szokott érdekelni, a többi kevésbé.
Szerintem FDJ alapvetően Xavi óta pocsék, úgyhogy én megvárnám, hogy az új edző mit hoz ki belőle. Volt időszak, mikor jól védekezett, miközben rendre veszélyeztette az ellenfél kapuját, nem igaz, hogy ne tudnánk használni ilyen játékost.bence0330 írta: ↑2024.04.17. 00:08:41Én sajna továbbra is azt érzem, hogy ő itt totál felesleges, és senkinek nem jó, hogy itt van, a bankszámláját kivéve. Ha Gündoganék esnének ki, nem lehet előretolni, nem nagyon ad előrefelé semmit. Ha Christensen esik ki, nem lehet hátratenni, mert totál bizonytalan, semmi szűrést nem végez. Ha Pedriék fizuját keresné, akkor is necces lenne. Nagyon remélem, hogy találunk valami megoldást a távozására, vagy valami irgalmatlan fizetéscsökkentésre, hogy padoztatni lehessen, mert 40 milliót amúgy nyilván senki nem fog leültetni. Közben meg sajna akadályozza a csapatépítést az ffp miatt.
Mivel likviditási gondjaink szerintem nincsenek, én sok szép szó, aztán sok térden állva könyörgés után után nyár közepére eljutnék odáig, hogy "nem fogunk regisztrálni".
Eddig amúgy akkor tetszett a legjobban, mikor pár meccsen középhátvédet játszott.
Nem állítok be semmi sehogy, de ha játékosok minősége a téma, irreleváns hogy egy ökör az ügynöke.davi10 írta: ↑2024.03.22. 23:07:04Az volt a szempont, hogy olcsón, jobb, vagy ugyanolyan játekos, mint Frenkie. Az én szememben egyáltalán nem tud annyit, de ha te néztél sok Juve meccset és így látod, okés. A sztori másik oldala, hogy mennyibe fájna, erre tenne rá az anyuka.
Ez a sztori 2 külön része, nem is mondtam, hogy Rabiot azért rossz jatekos, mert az anyja nehéz eset, légyszives ne is próbáld meg így beállítani.
Random példa helyett meg valami konkrétabbra gondoltam, de innentől szerintem sok értelme ennek nincs, ha nálad ez a 2 játekos egy szinten van.
Az volt a szempont, hogy olcsón, jobb, vagy ugyanolyan játekos, mint Frenkie. Az én szememben egyáltalán nem tud annyit, de ha te néztél sok Juve meccset és így látod, okés. A sztori másik oldala, hogy mennyibe fájna, erre tenne rá az anyuka.
Szóval azért gyengébb játékos Rabiot, mint De Jong, mert csúnyán viselkedett az anyukája?davi10 írta: ↑2024.03.22. 22:07:50Rabiot-tól meg az anyucitól a Jóisten mentsen meg minket. Vételára papíron lehet, hogy 0, de zsíros aláírási pénzt fog kérni, ha jól rémlik Párizsból is ezért nem hoztuk el, pedig hónapokig folyt a csapból is. Az más kérdés, hogy mennyire tett jót neki az 5 év Juve.
Baena nem tudom honnan jött, spanyol középcsapatban van 22 évesen, ha jól látom 1db felnőtt válogatott meccsel a lábában.
Nálam egyikük sem nemhogy nem jobb, de még egy lapon sem említhető Frenkie-vel.
Bizony. Ő egy olyan személy, akiről a kezdetek óta ugyanazt gondolom. Vannak, akikről változott a véleményem, vagy változik, a formájuknak megfelelően. Koundé például mostanában jó teljesítményt nyújt. De Jongról viszont most is ugyanazt gondolom, mint a legelső barcelonai meccsein. Állítom, hogy nélküle hatékonyabb a csapat. Pont arra van szükség, hogy felgyorsítsuk a játékunkat.
Negyedik a sorban, az már nem az érinthetetlen kategória. Ráadásul úgy negyedik a sorban, hogy a harmadik legrégebb óta mutatkozott be a nagy csapatban. Ehhez képest még le is fokozták a sorban.
Xavinál:
Rabiot-tól meg az anyucitól a Jóisten mentsen meg minket. Vételára papíron lehet, hogy 0, de zsíros aláírási pénzt fog kérni, ha jól rémlik Párizsból is ezért nem hoztuk el, pedig hónapokig folyt a csapból is. Az más kérdés, hogy mennyire tett jót neki az 5 év Juve.Troym írta: ↑2024.03.22. 21:25:33Csak egy példa
Rabiot vételára 0 Euró, fizetése 11 millió körül
+Álex Baena vételára cca 35 millió, fizetés 3 millió jelenleg
Ők ketten 35 millió vételár és legyen 18 milliós bérköltség, akkor még fizuemelést is kaptak.
De utóbbi helyére lehet találni gazdagon jelölteket, ha nagyobb név kell, lehet hozni másokat is.
Frenkie eladási ára 60-70 millió lehet gondolom, legtöbb forrás 35-40 millió közé teszi a fizuját.
Igen, ha nem megyünk be 1:1-be (ami szerintem közel sem biztos), akkor vételi oldalon nem érné meg annyira, bár amúgy biztos hasznos lenne, ha más nem, legalább a következő vonal meghúzásánál komoly bevételnek számítana. De ez a kevésbé lényeges alighanem amúgy is, ami igazán fontos, hogy az ffp-ben viszont 3 komoly játékos fér a helyére, így az ingyeneseket be lehet regisztrálni, 1-2 az elmúlt nyarakon mindig becsúszott a felső polcról. És akkor már nagyon megérné.Chino írta: ↑2024.03.22. 20:47:07Csak sokan azt felejtik el, hogy hiába adnánk el Frenkiet 80-90 millióért ennek a töredékét fordíthatjuk igazolásra. Egy Wirtz-féle játékos már 100 millió körül van, amennyi pénz van abból max. 10-15 millióért egy Jorginho, Aleix Garcia vagy jó esetben Wieffer jön ki.
Az egész más lenne ha egy az egyben tudnánk igazolni, akkor én is azt mondom, hogy sokkal jobb megoldás eladni és másba forgatni, de amíg ez nem megy többre megyünk ha megtartjuk fizetés ide vagy oda. Plusz a középpálya így is nagyon vékony, még de Jong megtartása mellett is ráférne 2 ember. Gündogan ráadásul jövőre 34 lesz, Pedri kérdőjel, hogy mennyit lesz képes játszani, Gavit szintén nem tudni hogyan tér vissza.
Csak sokan azt felejtik el, hogy hiába adnánk el Frenkiet 80-90 millióért ennek a töredékét fordíthatjuk igazolásra. Egy Wirtz-féle játékos már 100 millió körül van, amennyi pénz van abból max. 10-15 millióért egy Jorginho, Aleix Garcia vagy jó esetben Wieffer jön ki.bence0330 írta: ↑2024.03.22. 20:06:55Bár nem én voltam, és abban nem vagyok biztos, hogy két nála jobb játékosra futná (mázlival igen). Abban viszont biztos, hogy számunkra hasznosabb, ideillőbb két játékost igen, akik lehet, hogy ideális körülmények közt nem akkora spílerek, de jobban nézne ki velük a középpálya, és nem olyanok, hogy egyetlen formácban tudnak kiteljesedni, és ténylegesen húzni a csapatát. Plusz két kicsit gyengébb játékos a mélyítés miatt eleve többet érhet, mint egy DJ. De ha helyette 1 db igazi komoly vkp-t tudnánk hozni, az már előny lenne. Vagy ha bezsákolnánk ingyen egy Jorginho-félét, akkor egy klasszis támadó kp-t, Wirtznek a Barca az álma, és DJ-hoz képes alighanem komoly előrelépés lenne.
Bár nem én voltam, és abban nem vagyok biztos, hogy két nála jobb játékosra futná (mázlival igen). Abban viszont biztos, hogy számunkra hasznosabb, ideillőbb két játékost igen, akik lehet, hogy ideális körülmények közt nem akkora spílerek, de jobban nézne ki velük a középpálya, és nem olyanok, hogy egyetlen formácban tudnak kiteljesedni, és ténylegesen húzni a csapatát. Plusz két kicsit gyengébb játékos a mélyítés miatt eleve többet érhet, mint egy DJ. De ha helyette 1 db igazi komoly vkp-t tudnánk hozni, az már előny lenne. Vagy ha bezsákolnánk ingyen egy Jorginho-félét, akkor egy klasszis támadó kp-t, Wirtznek a Barca az álma, és DJ-hoz képes alighanem komoly előrelépés lenne.
De ilyenkor kikre gondoltok? Mondj már 2 De Jong-hoz hasonló képességű vagy jobb középpályást, akit feleannyiért el lehetne hozni.
Szerintem futná két hasonló képességű, vagy akár jobb játékosra, de elfogadom, hogy nem értük egyet.Chino írta: ↑2024.03.22. 15:04:40Hiába magas a fizetése az árából futná egy megfelelő képességű játékosra:?
Nem.
Többre mennénk egy olcsó középszerrel az amúgy is hártyavékony középpályánkra ( ráadásul Gündogan 34 éves lesz, Pedri sérülékeny)?
Christensen hosszútávon megfelelő a jelenlegi posztjára?
Erősen kérdéses
Szerintem pont most egyik újságíró sem foglalkozik vele, itt jött fel témaként a fórumon.
Hiába magas a fizetése az árából futná egy megfelelő képességű játékosra:?Troym írta: ↑2024.03.22. 14:01:59Meddő vita, mert esze ágában nincs ennyi pénzről lemondani, a szakvezetés meg nem tud mit tenni. Hirdetheti, hogy mekkora szurkolója a csapatnak, de ez pénzkérdés neki is, semmi több.
Csapatépítés és anyagi szempontok szerint előnyös lehetne a távozása?
Igen.
El fog menni?
0%.
Jó játékos?
Igen.
Árérték arányban megéri nekünk?
Nem.
Innentől mindegy.