Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ne viccelj, éveken át brutális milliókat keresett a porcelánbaba, a teljesítményéhez viszonyítva fényévekkel többet. Mint egy csecsemőt, úgy tutujgatták, babusgatták és mentegették, mosdatták. Majd pofátlan hosszabbításra volt csak hajlandó, amire egy évvel később még meg rá is tett egy lapáttal, tovább károsítva a klubot. Alsó hangon Xavit szembeköpte már akkor is. Mindegy, végre eltakarodott, történelem. Ugyanakkor erre még van bőr a képén tegnap úgy őrjöngeni mindkét gólnál, mintha egy Vinicius tette volna.... épp ellenünk. Meg mintha évek óta az olajosok sztárja lenne, a lojalitás illusztrációja.NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 15:11:08Én Dembélé gólöröme miatt nem haragudtam rá. Nem hiszem, hogy rosszat akart ő bárkinek, egyszerűen ő nem gondolkozik el ilyen dolgokon szerintem, hogy most ezt illik-e vagy nem, netán kicsit visszafogottabb verziót produkáljon-e, stb. Nem egy magasan funkcionáló egyén, ez van.
Nekem viszont nagyon nem volt szimpi, ez a klubb egy vagyont költött rá, vissza hozta a 0-ról, 2020-ban mindenki az ő mezében vonult fel supportálva a rehabot sérüléséből, Xavi bízott benne, megvédte. Mikor mennie kellett volna nem ment mert a fizu jó volt, máshol nem kellett, mikor marasztalták ment, mert a fizu máshol jobb volt..NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 15:11:08Én Dembélé gólöröme miatt nem haragudtam rá. Nem hiszem, hogy rosszat akart ő bárkinek, egyszerűen ő nem gondolkozik el ilyen dolgokon szerintem, hogy most ezt illik-e vagy nem, netán kicsit visszafogottabb verziót produkáljon-e, stb. Nem egy magasan funkcionáló egyén, ez van.
Valami olyasmit, ha nem lesz jó focista, akkor a forgalomirányító lámpa mögött fog állni (kéregetni)NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 14:09:20Más: én lemaradtam arról, hogy a Raszputyinra emlékeztető Germán Burgos már nem Simeone segédje, hanem a Movistarnál szakért meccseket. Volt valami rasszista beszólása most Yamalra vonatkozóan. A Movistar bocsánatot kért miatta írásban, Burgos meg lemondott (vagy felmondott, mittudomén).
Már láttam tegnap is a hírt, hogy valaki valamit beszólt, de akkor még nem esett le, hogy ez ő.
Ez ilyen. Azt is tudta mindig is mindenki, hogy Alba vissza fogja tenni balról Messinek, vagy hogy Robben be fog húzni középre, és lőni. Mégis rendre becumizta ezeket minden csapat. Más a négy fal között, a mágnestábla előtt megbeszélni ezt, meg a pályán, a pillanat hevében jól dönteni ezekben a szitukban. Ezek a játékosok (Messi, Alba, Robben, Dembi, stb.) attól lesznek igazán valakik, hogy úgy is meg tudják ezeket húzni, hogy amúgy mindenki ismeri őket.Chino írta: ↑2024.04.11. 12:26:16Dembélé góljánál azt sajnáltam nagyon hogy évekig játszott velünk és folyamatosan azt csinálja, hogy nem lövi el első szándékból, hanem csinál egy lövőcseltés átteszi a másik lábára. A góljainak is a 80 %-át szerintem nálunk is így lőtte, erre mindenki elszáll előtte. Nagyon felidegesített. Nem olyan mint Messsi, akiről szintén tudták mit fog csinálni, de így is képtelenség volt megállítani.
Raphi ebben a szerepkörben zseniális, ahogy Yamal is folyamatosan érik gondolom még kevesebb lehetősége lesz szélen, mert ott 3 meccsére jut egy jó, a lövései sem ülnek igazán befelő húzva. A tegnapi is amit Donnarumma kiszedett sok kapusnál gó lett volna. Végre a kapu előtt is rendben volt, ott borzasztó impotens szokott lenni, most is volt a gól előtt egy-két lehetőség amit könnyen ér6tékesíteni lehetett volna, de aztán jóvá tette.Saviola írta: ↑2024.04.11. 09:51:15Nagyon feldobott a győzelem, főleg, hogy hátrányból álltunk fel.
Raphit kritizálom sokat, de tegnap extra volt és nagyon szimpatikus, hogy minden meccsen megdöglik a pályán.
Lewát a végén én is cseréltem volna, nem tudom, minek költünk euromilliókat egy brazil kölyökre, ha nem játszik.
A bohóc dembeléről nekem is meg van a véleményem, remélem szétszedik Barcelonában. Egyébként biztos voltam benne, hogy gólt fog lőni...
Továbbra sem magunkat tartom esélyesnek, nagyon ott kell legyünk fejben, hogy ez meglegyen. A teknőc sem lesz ilyen gyenge többet.
A hétvégén én is pihentetnék, bár ez nálunk nem akkora divat, remélem azért felelősen gondolkoznak ezügyben.
Szerintem ez nehezen összemérhető, iszonyatosan sokat számít, hogy eltörölték az idegenbeli gól szerepét. Korábban a hazai csapat óvatosabban állt neki, ezért pedig idegenben nehéz volt sok gólt rúgni nekik.. Most viszont a hazai csapat nekiáll támadni és ebből jó, sok gólos meccsek kerekednek ki.NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 09:08:28Arról nem tudom esett-e már szó, hogy idegenben három gólt ez a csapat ember emlékezet óta nem lőtt (pláne még győzelmet is aratva). Még a golden érában (Pep, Lucho) is csak szenvedés, meg ikszre játék volt idegenben általában, hogy utána a Camp Nou-ban dönthessünk a továbbjutásról.
Szerintem ő, ha nem adnak neki helyet, hogy megfussa akkor nem olyan veszélyes. Ezt tök jól megoldotta Xavi azzal, hogy valamivel hátrébb vonva védekeztünk és Kounde+Araujo így kordában tudta tartani hogy ne nagyon tudjon kiugrani mögöttük és kapu felé rohanni.
Az utolsó sok gólós meccsünk amire emlékszem a BL-ben, amikor megcsaptuk a Liverpoolt 3-0-ra hazain. Aztán jött az idegenbeli meccsünk.NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 09:08:28Arról nem tudom esett-e már szó, hogy idegenben három gólt ez a csapat ember emlékezet óta nem lőtt (pláne még győzelmet is aratva). Még a golden érában (Pep, Lucho) is csak szenvedés, meg ikszre játék volt idegenben általában, hogy utána a Camp Nou-ban dönthessünk a továbbjutásról.
Szerintem senkinek nem kell csendben maradnia. Ha fölvetődött valakiben a megalázó vereség, az nem amiatt lehetett, mert akkora különbség lenne a PSG és a mi formánk, képességeink, erősségeink stb. között, hanem a korábbi kieséseink okozta szorongás miatt.PorSiempre írta: ↑2024.04.11. 05:17:04Érdemes néha inkább csendben maradni.
Gondolom te a meccs előtt sima Barca győzelmet álmodtál meg.
Szerintem nem volt ördögtől való felvetés, hogy benne volt egy hatalmas pofon.
Érdemes néha inkább csendben maradni.menczel írta: ↑2024.04.10. 23:06:09Érdemes visszaolvasni a többi meccs előtti hozzászólást is.PorSiempre írta: ↑2024.04.10. 20:59:47Annyi kérésem van, hogy ne alázzanak meg minket. Ha egy tisztességes eredményt érünk el, már elégedett leszek
Forca !!
Raphinha belső tkp pozícióba helyezése a tavasz egyik jó edzői döntése a sok közül. Belső középpályásként gólerős, és nagyon jól érkezik a kapu elé. A Las Palmas elleni gólja is mutatta ezt, és ismét bizonyította, hogy ebben a pozícióban sokkal veszélyesebben, gólerősebben tud játszani. Vele hosszú távon is ebben a szerepkörben számolnék, így tkp-t igazolnunk nem is kell, Yamalnak kell majd váltótárs.
Igazán a PSG-nek most már nincs mire fogni a gyatra nemzetközi szereplést. Idáig többnyire az edzőre fogták, sorsolásra de mérhetetlen pénz, rengeteg minőségi, klasszis játékos. Ennek ellenére továbbmehetnek, de egy hajszálnyival talán több az esélyünk.Mascherano14 írta: ↑2024.04.10. 23:17:54Ez üdítő volt, kalandok között nyerni a legjobb. Sok veszélyes alak vsna PSG-ben, de csapat szinten gyengék. Viszont Hakimivel még egy futógép lesz nálunk, mrh zártabb védekezés kell.
Csak így tovább.