Írok egy rövid kis elemzést az én szemszögemből.
A meccs előtt féltem attól, hogy nagyon le fognak gyalulni minket, de ahogy telt az idő egyre jobban kezdtem élvezni a dolgot.
Rettentően fegyelmezett, harapós csapatot láttam.
Lewa, Rafi, a védelem remekül működött.
Yamal nagyon le lett szedve Mendes által, kicsit fásultnak is tűnt illetve bátortalannak. Aztán egyszer csak villant a balos és kis szerencsével Rafi elé került a labda és már vezettünk is.
Külön írnék Lewa-ról is. Elképesztően sokat tett a meccshez. A felívelt labdákat megtartotta, visszajárt védekezni, okosan játszott, pont ahogy egy ekkora rutinnal rendelkező játékosnak kell.
Nálam a meccs egyik legjobbja volt.
Cancelo beton volt előre és hátra is. Öröm volt nézni, hogy nem tudtak átjutni rajta.
Kounde - szerintem az egyik legjobb teljesítmény volt ez tőle Barca mezben.
Araujo - Cubarsi páros pedig a következő évtized legjobbja lehet , nem csak csapaton belül , de a világon.
Bitang mit lehoznak minden meccsen.
De Jong szürke volt , de ezt írnám a rengeteg kihagyás számlájára.
Rafi-t át kell nevelni kp-nek. Egyértelműen jobb és hasznosabb ebben a pozícióban, mint szelsőként. Rengeteget hajt, jó a passzjátéka , illetve azért bitang az a balos.
Gündi jól melózott , elvégezte a mocskos munkát, csendben a háttérben hozta amit tőle vártam.
Pedri és Chris... Velük lett igazán stabil a kp. Sajnos a dán kimarad a következő felvonásból , nélküle kell megoldani a továbbjutást.
Összességében teljesen más volt a játék képe , mint amit vártam, de szerencsére ezúttal kellemesen kellett csalódni.
Xavi végre nagyot meccselt! Lehet, hogy hiányozni fog !?
Szerintem a győzelem ellenére nagyon kemény lesz a következő meccs , benne van a bukta. De , ha mi tudnánk vezetést szerezni az azért nagy megnyugvással töltene el.
Hétvégén pihentetni kell. Nem érdemes kockáztatni. Kell a BL következő kör és a lóvé
Forca Barca !