Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hasonlóan gondolom. Nem mondom, hogy nem lehet kiesni, de most hazai pályán van a visszavágó, előnyről indulunk, nehogy már betojjunk tőlük. Semmivel nem jobbak, össze kell szedni magunkat, kiállni, harcolni, ha kell csúszni-mászni és a helyzeteket nem elszórakozni.
Ha valaki nem kishitű, én biztosan.
Azért ne legyünk már ennyire pesszimisták.bence0330 írta: ↑2024.04.14. 20:15:47Ha ezt megtartjuk, így állunk hozzá a visszavágóhoz, hogy nem ciki kiesni egy végtelen pénzű PSG-től a világ legjobb támadójával és BL-győztes edzővel a soraikban, és még ők a hangyányit esélyesebbek, de széthajtani a belünket, hogy behúzzuk, akkor meglehet jó eséllyel...
Nagyon kevés ez az előny a PSG ellen, egy gól és egal.davi10 írta: ↑2024.04.14. 15:22:23. Ha csökkenne is az előnyünk, szerintem ők búcsúznak a City ellen, csak a bajnokságra koncentrálva nem fogják már leadni. Nekünk viszont a Girona kipukkadásával egyre stabilabb a második hely, onnantól mindegy, hogy a Madrid mögött 2 vagy 10 ponttal végzünk. Viszont lehet a BL meccsek köré szervezni a csapatot.
Nem a mennyeiben fúj, hanem a román ligában. Én jókat hallottam róla, illetve volt valami BL meccs amit Ő fújt, azon Hajdú B végig dicsérte, de Ő állandóan "hazabeszél", szóval az annyira nem mérvadó.
Én is úgy érzem, hogy a mostani meg az akkori történet egymással ellentétes irányú. Az egy fentről lefelé tartó, most egy lentről felfelé tartó irány van. Akkoriban a védelmünk romokban volt. Ha a Liverpool elleni odavágón hármat kapunk, egy szót sem szólhatunk, ter Stegen tartotta életben a reményeinket, amíg Messi be nem gyújtotta a rakétákat. Amióta nem toljuk fel a védelmünket az ellenfél alapvonaláig, azóta stabilak vagyunk, és most az embereink is megvannak ehhez. A csapat stabilitást sugárzott, akkor sem aggódtam, amikor a PSG vezetett 2-1-re.
Ez valóban így volt.
Azért a Madrid elleni királykupa elődöntő 0-1 győzelem utáni 0-4 bukta csak egy éve volt és ott a visszavágó hazai pályán volt.
Igen, ez benne van a múltunkban. Ugyanakkor az már egy hanyatló brigád volt illetve ez a két helyszín adta meg a kezdő löketet a hanyatlás felé és a visszavágók idegenben voltak.
Ők a gazdáink sajnos jelenleg. Majd a döntőben hintünk nekik egy négyest, és az feledteti a sérelmeket.davi10 írta: ↑2024.04.11. 23:01:55A Bayern?NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 20:17:15A PSG meg cuki, hogy történelem híján a velünk kreált ellentéten keresztül próbálja definiálni önmagát, de nekünk már régóta van igazi riválisunk.
A Bayern?NovaProspekt írta: ↑2024.04.11. 20:17:15A PSG meg cuki, hogy történelem híján a velünk kreált ellentéten keresztül próbálja definiálni önmagát, de nekünk már régóta van igazi riválisunk.
Ezekbe ő sajnos nem gondol bele, mert együgyű. Nem baj, tegnap rúgott egy szép gólt, úgyhogy mostmár idei statok szempontjából jobban muzsikál bármelyik védőnknél.torrestoni írta: ↑2024.04.11. 16:58:48Ne viccelj, éveken át brutális milliókat keresett a porcelánbaba, a teljesítményéhez viszonyítva fényévekkel többet. Mint egy csecsemőt, úgy tutujgatták, babusgatták és mentegették, mosdatták. Majd pofátlan hosszabbításra volt csak hajlandó, amire egy évvel később még meg rá is tett egy lapáttal, tovább károsítva a klubot. Alsó hangon Xavit szembeköpte már akkor is. Mindegy, végre eltakarodott, történelem. Ugyanakkor erre még van bőr a képén tegnap úgy őrjöngeni mindkét gólnál, mintha egy Vinicius tette volna.... épp ellenünk. Meg mintha évek óta az olajosok sztárja lenne, a lojalitás illusztrációja.