Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sorold azokat a gedvaságokat melyekkel előnyt szerzett magának.Rapika írta:ALonso-t sem kell félteni,fiatal kora ellenére már jó sok gedvaságot művelt!
Ne csak az utóbbi 3-4 oldalt nézd, hanem az egész topicot, máris megfordul az arány.Hawk írta:Ezt is csak azért írtam mert, úgy éreztem hogy itt sokkal többen vannak a Schumi ellenesek!
Párhuzamot vontam mással.ozsimiki írta:Marci: azért mert mindvégig kitartottam Schumi mellett,kikérem magamnak,h azt mond,h olyan,mintha Real-nak szurkolnék![]()
![]()
Sokszor leírtam már,h tisztában vagyok vele,h voltak piszkos húzásai,megértem,h ezek miatt sokan gyűlölitek őt,rendben van,a ti dolgotok,h kiket szerettek,és kiket utáltok,de az meg az én dolgom,h ennek ellenére is őt favorizálom(több millió emberrel együtt)
![]()
Én nem vagyok olyan,h egyik évben ennek,másik évben meg annak aki épp akkor jobb.....
Gondolom ezzel nincs gondod? Vagy ezért lennék Real-os?,mert kitartottam Schumi mellett akkor is,amikor szerinted nem kellett volna???
Szerintem ez a monzai fesztivál meg könnyes elköszönés meg volt rendezve és ami nagy baj az FIA támogatással. Nem sikerüt volna ilyen jól, ha mondjuk Schumi kiesik vagy csak negyedik. Nekem az a nagyon furcsa és idegesítő, hogy a hivatalos indoklás szerint a ferrari telemetriai adataival tudták bizonyítani, hogy Alonso feltartotta Massát. Most mondja már meg valaki, hogy ezt hogyan csinálták. A ferrari adataiból esetleg azt tudták kiolvasni, hogy Massa lassabb volt mint esetleg más gyors körében, ahhoz hogy a feltartást bizonyítsák a renault adatai kellenek, nekem így a logikus. Sajna ez a VB cím le van zsírozva vagy esetleg ha a Renault látványosan összeszedi magát. Csak remélni tudom, hogy Schumi távoztával, távoznak a f1-ből ezek a megkülönböztetések is.Kralo írta:Ozsimiki, ha új esetet akarsz: Alonsot 5 hellyel sorolták hátra.Miért is? Feltartotta Massát? Hm nem volt nevetséges. Most meg mit mondanak a FIA-nél , csupán annyit, hogy legközelebb már nem avatkoznak közbe csak ha egyértelmű. (Közben Alonso nyilatkozgat arról, hogy ez már nem sport meg hogy Schumacher a legsportszerűtlenebb. Erre a sok kis Schumi rajongó beszólogat, hogy ennyi Alonso.)
A lényeg nyomják a németet az a Kubica kiállítás se volt véletlen, hiszen az is 1 pont a németnek. Ahhoz csoda kell, hogy ne Schumi legyen a világbajnok idén. Már most ünnepelhettek, mert ez 100 %, hogy így lesz.
És végül: Ecclestone nyíltan leírta, "a Ferrari az egyetlen csapat, amely politikai támogatást kap az FIA-től".
A kérdés, hogy a politikai támogatáson mit értenek.![]()
Azért Montoyáról is lehetne regényeket írni,gyilkosnak nevezi Villenuvét mindjárt az 1. évében aztán a 3. nagydíján Brazíliában kilöki az igencsak előkelő helyen álló Verstappent,aztán 2004-ben is tarolt Monacoban aztán most Amerikába kilökte Raikkönent.Ennyit Montoyáról...retek írta:sztem, sumáker egy nagyon is paraszt és nagyképű versenyző!!!!! mindig is utáltam...és szerintem nem nélküle nem lesz F1, hanem már nincsen F1 Mert nincsen Monty...magasan ő volt a legjobb előzőmester, csak az autója nem sikeredett sose jóra...viszont az tény h sumáker 7szeres világbajnok, de ebban benne van 2 két világbajnokságban is mákja volt...a ferrari is egy nagy mocskos sunyi csapat...2002 ben is vagy azelőtt nekik minden el volt nézve...csak elrontották az F1et....
A Fan alatt azt értettem,akik nem divat drukkerekbarca99 írta:Azért én ebben kételkednék h minden Sumi fan tisztában van vele. Sokak csak azért szurkolnak neki mert rengeteg Vb-t nyert, meg pole pos.-ok meg stb. Ennek ellenére h nem szeretem, és csinált egy csomó féreg dolgot még elismerem h tényleg Hallhatatlan lett a F1 történetében.ozsimiki írta:Ezzel minden Schumi fan tisztában van,h ilyeneket is csinált sajnos,de akkor sem pártoltunk el tőle,és immár akár tetszik,akár nem Halhatattlan lett a neve az F1ben!![]()
Azért én ebben kételkednék h minden Sumi fan tisztában van vele. Sokak csak azért szurkolnak neki mert rengeteg Vb-t nyert, meg pole pos.-ok meg stb. Ennek ellenére h nem szeretem, és csinált egy csomó féreg dolgot még elismerem h tényleg Hallhatatlan lett a F1 történetében.ozsimiki írta:Ezzel minden Schumi fan tisztában van,h ilyeneket is csinált sajnos,de akkor sem pártoltunk el tőle,és immár akár tetszik,akár nem Halhatattlan lett a neve az F1ben!![]()
Valami új nincs?Kralo írta:Még mielött teljesen elérzékenyülnénk!
http://index.hu/sport/forma1/schumacher/msbalhek/
Kár, hogy csak 2003-ig van.![]()
Ezekután nem mondanék mást, hogy szemöldökkirály csalonzó, és hogy Schumacher 4ever!
(mégmielött félreértenétek az utolsó mondatomban erősen jelen van az irónia)