Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Kralo
Entrenador del Barça

2006.09.17. 17:26:35

Nem is célom, hogy megingassak embereket, csak Schumival kapcsolatos nézeteimet írom le. Tisztellek és becsüllek, hogy ennyi éven át tudsz szurkolni neki és kiállsz mellette jóban-ROSSZban.
Igazából azóta kezdtem foglalkozni ezzel a topic-kal, amikor itt nagy Alonso szídás ment. Nem tetszett, hogy azok a szurkolók szídják őt a leginkább, akiknek a kedvencük sokkal csúnyább dolgokat művelt, művel. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.17. 17:05:11

Kralo,igen ez volt az egyik nem túl szimpatikus húzása,és ez volt az egyik,amit az igazi Schumisok megbocsátottak neki,és jelenleg ilyeneket közelről sem csinált!

Aki neki szurkol,és hisz benne,azt úgysem tudod ilyenekkel megingatni...
Ahogy téged se lehet ösztönözni,h Schumi fan legyél,szóval ennyi!

RÉSZEMRŐL: MINDIG FORZA SCHUMI :!:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kralo
Entrenador del Barça

2006.09.17. 16:49:04

Rapika írta:ALonso-t sem kell félteni,fiatal kora ellenére már jó sok gedvaságot művelt! :?
Sorold azokat a gedvaságokat melyekkel előnyt szerzett magának. :roll:
Hawk írta:Ezt is csak azért írtam mert, úgy éreztem hogy itt sokkal többen vannak a Schumi ellenesek!
Ne csak az utóbbi 3-4 oldalt nézd, hanem az egész topicot, máris megfordul az arány.

Minden Schumifan mondogatja: tudják, hogy voltak húzásai. Nos nem csak voltak, hanem vannak, és még lesznek is. Az hogy Schumi abbahagyja az pedig jót fog tenni a forma1nek, mert nem arról fog szólni ,hogy hogyan csináljunk világbajnokot Schumiból.

Utolsó versenyre egy forgatókönyvem: 1 ponttal vezeti Alonso a tabellát, és Schumi éppen leelőzne őt az utolsó körben, amikor Alonso mosolyog egyet és ráhúzza az autót, kiesnek, melynek következtében a spanyolt megbűntetik, viszont ismét világbajnok. Kinek, hogy tetszik? Hány szurkolónak durranna el az agya? :)
Hawk
Jugador del Barça

2006.09.17. 16:11:48

Nelson Piquet visszavonulása óta Schuminak szurkolok, de nem bántam meg!
Tényleg voltak bizonyos húzásai, de kinek nem?
Senna is szándékosan nekiment Prostnak!
Schumi visszavonulása miatt szerintem sok nézőt fognak veszíteni a futamok, és ez nem tesz jót a Forma-1-nek.
Lehet szeretni, vagy nem szeretni, de azt mindenkinek el kell ismerni hogy Schumi az egyik (ha nem a legjobb ) legjobb versenyző és nehéz lesz pótolni.
Ő nem csak versenyezni tud, de a tesztelésben is sokat segít a csapatnak.

Ez az Én véleményem, nyílván másé más. Ezt is csak azért írtam mert, úgy éreztem hogy itt sokkal többen vannak a Schumi ellenesek!

Hajrá Schumi!
Hajrá Barca!
Rapika
Entrenador del Barça

2006.09.17. 15:41:52

ALonso-t sem kell félteni,fiatal kora ellenére már jó sok gedvaságot művelt! :?
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.17. 15:39:28

Értem Marci mire gondolsz,de nem értek egyet vele...
Ha mindenki elpártolna a Kedvencétől,mert az 1-2 úgymond szemétséget csinált( ami ugye mindenkivel megeshetm,hisz emberek vagyunk...) akkor mi lenne?

Azt hiszem te Francia párti vagy,Zidant megutáltad a Juve-s tettei miatt? Utána már elpártoltál tőle? Pedig fejelt meg egy két embert,okozott dúrva sérülést,stb... És a Vb döntőt ide se veszem!

Szóval szerintem meg lehet érteni a Schumi fanokat (és ezzel együtt engem is!) is!

Még1x,utoljára: Nem akarom azt,h mindenki tisztelje,szeresse, aki utálja,más kedvence van,hát azzal semmi gond nincs!
De azzal se legyen gondja senkinek sem,h Nekem,és még Sokaknak, ő a Legnagyobb Király!
Kép
Marci
Capitá del Barça

2006.09.17. 15:26:32

ozsimiki írta:Marci: azért mert mindvégig kitartottam Schumi mellett,kikérem magamnak,h azt mond,h olyan,mintha Real-nak szurkolnék :evil: :!:
Sokszor leírtam már,h tisztában vagyok vele,h voltak piszkos húzásai,megértem,h ezek miatt sokan gyűlölitek őt,rendben van,a ti dolgotok,h kiket szerettek,és kiket utáltok,de az meg az én dolgom,h ennek ellenére is őt favorizálom(több millió emberrel együtt :!: ) :!:

Én nem vagyok olyan,h egyik évben ennek,másik évben meg annak aki épp akkor jobb.....

Gondolom ezzel nincs gondod? Vagy ezért lennék Real-os?,mert kitartottam Schumi mellett akkor is,amikor szerinted nem kellett volna???
Párhuzamot vontam mással.
Képzeld el, hogy mondjuk elkezd valaki szurkolni a reálnak. Szegény gyerek van vagy 13, fogalma sincs az egészről. Még nincs ott folrentino perez, egy normális csapatot lát csak.
Később ez megváltozik, és a gyereknek végig kell néznie, hogy kedvencei hogy alakulnak át a világ talán legundorítóbb csapatává. Mindenki nekik szurkol. Folyamatos hátszél, és a sok pénz miatt egy időre szinte legyőzhetetlen a gárda. Az idősebbek azzal piszkálják a gyereket fiatal kora miatt, hogy divatszurkoló. Egy idő után elege lesz, és nem fogja érdekelni egyátalán a foci.
Na ezt a párhuzamot vontam schumacherrel. lehet, hogy én vagyok a hűtlen, inkább elsüllyednék, minthogy neki szurkoljak. Égne a pofám.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.17. 14:44:31

Marci: azért mert mindvégig kitartottam Schumi mellett,kikérem magamnak,h azt mond,h olyan,mintha Real-nak szurkolnék :evil: :!:
Sokszor leírtam már,h tisztában vagyok vele,h voltak piszkos húzásai,megértem,h ezek miatt sokan gyűlölitek őt,rendben van,a ti dolgotok,h kiket szerettek,és kiket utáltok,de az meg az én dolgom,h ennek ellenére is őt favorizálom(több millió emberrel együtt :!: ) :!:

Én nem vagyok olyan,h egyik évben ennek,másik évben meg annak aki épp akkor jobb.....

Gondolom ezzel nincs gondod? Vagy ezért lennék Real-os?,mert kitartottam Schumi mellett akkor is,amikor szerinted nem kellett volna???

Kubica kizárásáról annyit:
Ez így volt már régebb óta,szóval nem Schumi miatt hozták a verseny után ezt a szabályt! És a kizárása jogos volt! BMW sem kérdőjelezte meg!

FIA:
Monzai dologban szerintem sem volt sáros Alonso,de ha mindenképp Schumit akarnák VB-nek,akkor nem adnak neki is büntetést Mogyoródón(amiben az ártattlan,szegény Alonsonak nagyon nagy szerepe volt :!: )+Monaco-ban nem az uccsó rajthelyről indul...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2006.09.17. 11:42:31

ebben igaza van Losnak!

azt a 8. helyet valóban nem lehet megkérdőjelezni.
bár a FIA sztem emiatt is elmehetne a francba.
meg úgy en bloc elmehetne a francba.
viszont Alonso visszasorolása és a spa-i, nürburgringi eset is messze a Marci által leírt teóriát bizonyítja.

Monzáról még annyit, hogy Massa telemetriáját megnézték :arrow: kiderült hogy lassabb volt, Alonsoét viszont nem.
tehát az történt, hogy a FIA szerint CSAK ÉS KIZÁRÓLAG Alonso feltartása miatt ment 3 tizeddel lassabbat Massa. hogy ezt honnan vették...?! :roll:
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.17. 10:04:31

Kár hogy ez csak az általad elképzelt szabály,ugyanis Schumi azért kapott pontot mert több kört teljesített mint a nyolcadikként leintett Sato.De hiába,hiszen Schumi úgyis egy csaló ezért is. :roll:
in to exile
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2006.09.16. 20:42:01

Kubica kizárásával kapcsolatban idéznék egy általam elképzelt szabályleírást:

Ami tény:
csak annak jár pont, aki befejezi a versenyt, azaz, amikor az első versenyző áthalad a célon, még működőképes kocsija van. ez lehet a boxban is, ha a kormányt még nem szedte ki, s a járművet nem hagyta el.

Ha ötven fejezik be a versenyt, 5 pilóta kap pontot, nem 8.

Tehát ha Kubicát kizárják, Schuminak nem jár pont...

Ami hozzárakva:
Ez mind igaz, kivéve, ha a 9. helyen álló német versenyző keresztneve Michael, s ezzel pontot szerezne.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Sanyialó
Barça C

2006.09.16. 20:31:55

Kralo írta:Ozsimiki, ha új esetet akarsz: Alonsot 5 hellyel sorolták hátra. :roll: Miért is? Feltartotta Massát? Hm nem volt nevetséges. Most meg mit mondanak a FIA-nél , csupán annyit, hogy legközelebb már nem avatkoznak közbe csak ha egyértelmű. (Közben Alonso nyilatkozgat arról, hogy ez már nem sport meg hogy Schumacher a legsportszerűtlenebb. Erre a sok kis Schumi rajongó beszólogat, hogy ennyi Alonso.)
A lényeg nyomják a németet az a Kubica kiállítás se volt véletlen, hiszen az is 1 pont a németnek. Ahhoz csoda kell, hogy ne Schumi legyen a világbajnok idén. Már most ünnepelhettek, mert ez 100 %, hogy így lesz.
És végül: Ecclestone nyíltan leírta, "a Ferrari az egyetlen csapat, amely politikai támogatást kap az FIA-től".
A kérdés, hogy a politikai támogatáson mit értenek. :D :P
Szerintem ez a monzai fesztivál meg könnyes elköszönés meg volt rendezve és ami nagy baj az FIA támogatással. Nem sikerüt volna ilyen jól, ha mondjuk Schumi kiesik vagy csak negyedik. Nekem az a nagyon furcsa és idegesítő, hogy a hivatalos indoklás szerint a ferrari telemetriai adataival tudták bizonyítani, hogy Alonso feltartotta Massát. Most mondja már meg valaki, hogy ezt hogyan csinálták. A ferrari adataiból esetleg azt tudták kiolvasni, hogy Massa lassabb volt mint esetleg más gyors körében, ahhoz hogy a feltartást bizonyítsák a renault adatai kellenek, nekem így a logikus. Sajna ez a VB cím le van zsírozva vagy esetleg ha a Renault látványosan összeszedi magát. Csak remélni tudom, hogy Schumi távoztával, távoznak a f1-ből ezek a megkülönböztetések is.
Élni vagy Égni!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.16. 19:51:52

A spa-i esetről nemtudok viszont a Nürburningiről igen.Abban az évben Kimi fan voltam,felis húztam magam rendesen rajta.Az tényleg egy nagy csalás volt.
in to exile
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.16. 19:42:10

ki emléxik már arra, amikor montoya egyszer SPA-ban h jól emléxem 20mp es hátrányt ledolgozva hozta fel sumákert majd előzte meg...nah ezután a mi sumákerünk szépen ráhúzta Montyra a piros szarját...kicsúszott...aztán jött egy újab csalás...megállt a kocsija egyhejben, de az autónak még forogtak a kerekei...aztán jöttek a drága pájabírók akik szépen visszatolták a pályára...az is csak ezzel a surmóval történhetett meg :evil:
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Kralo
Entrenador del Barça

2006.09.16. 17:53:10

Ozsimiki, ha új esetet akarsz: Alonsot 5 hellyel sorolták hátra. :roll: Miért is? Feltartotta Massát? Hm nem volt nevetséges. Most meg mit mondanak a FIA-nél , csupán annyit, hogy legközelebb már nem avatkoznak közbe csak ha egyértelmű. (Közben Alonso nyilatkozgat arról, hogy ez már nem sport meg hogy Schumacher a legsportszerűtlenebb. Erre a sok kis Schumi rajongó beszólogat, hogy ennyi Alonso.)
A lényeg nyomják a németet az a Kubica kiállítás se volt véletlen, hiszen az is 1 pont a németnek. Ahhoz csoda kell, hogy ne Schumi legyen a világbajnok idén. Már most ünnepelhettek, mert ez 100 %, hogy így lesz.
És végül: Ecclestone nyíltan leírta, "a Ferrari az egyetlen csapat, amely politikai támogatást kap az FIA-től".
A kérdés, hogy a politikai támogatáson mit értenek. :D :P
barca99
Llegenda del Barça

2006.09.16. 13:06:18

Így elolvasva ezt az elmélkedést, elég sok igazság van abban amit Marci mond... :roll:
Marci
Capitá del Barça

2006.09.16. 12:51:04

Nem tudom felfogtátok-e hogy miről szól ez.
Schumacher egy ....
Ezzel össze is foglaltam mindent, de kifejthetem, mert nem igazán akarjátok megérteni, hogy mekkora egy paraszt, sőt még ennek ellenére is neki szurkoltok.
Ez olyan, mintha reálosok lennétek. :twisted:
Mintha kiállítanának egy játékost a fociban, de ő nyugodtan fent maradna a pályán. Eltiltást se kap.
Mintha kézzel ütné be a kapuba a labdát, és hiába látják a bírók. Elítélik talán, de a gól érvényes marad.
Mintha minden évadjában eltörné valamelyik veszéles ellenfelének a lábát. Akár saját testi épségét sem kímélve, amikor az épp ziccerben megy.
A bíró megállítja a meccset, a kapus áll, de schumit ez nem zavarja, és gólt lő. Hiába reklamál a kapus.
Ha csinál valami szabálysértést, azt neki elengedik, azzal a kitétellel, hogy innentől ilyet nem szabad. (erre elég sok példa volt)
Abramovicnak van két csapata. Tegyük fel, hogy összekerülnek. Vezet a Moszkva, de a felső utasításra hagyniuk kell a Chelsea-t nyerni, hogy továbbjuthasson a csoportból. (Ausztria 2002)

Na kiről beszélek? :)
Ja és örülök, hogy végre valahára visszavonul, mert akkor nem arról fog szólni az f1, hogy a fia próbálja megnyerni neki a vb-t. Ez idén főleg igaz, mert bajnokként akarják elbúcsúztatni.

Én ha szerettem volna az elején schumit, ilyen esetek után a saját becsületem miatt igenis elpártolok tőle.
Szerencsére erre nem volt szükség.
Marci 3 - Hungarian F.C. Barcelona
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.16. 12:49:06

retek írta:sztem, sumáker egy nagyon is paraszt és nagyképű versenyző!!!!! mindig is utáltam...és szerintem nem nélküle nem lesz F1, hanem már nincsen F1 Mert nincsen Monty...magasan ő volt a legjobb előzőmester, csak az autója nem sikeredett sose jóra...viszont az tény h sumáker 7szeres világbajnok, de ebban benne van 2 két világbajnokságban is mákja volt...a ferrari is egy nagy mocskos sunyi csapat...2002 ben is vagy azelőtt nekik minden el volt nézve...csak elrontották az F1et....
Azért Montoyáról is lehetne regényeket írni,gyilkosnak nevezi Villenuvét mindjárt az 1. évében aztán a 3. nagydíján Brazíliában kilöki az igencsak előkelő helyen álló Verstappent,aztán 2004-ben is tarolt Monacoban aztán most Amerikába kilökte Raikkönent.Ennyit Montoyáról... :roll:
in to exile
doki
Entrenador del Barça

2006.09.16. 12:29:16

A pályafutása elejétől neki szurkolok,és az a véleményem,hogy amiket csinált az belefér abba a képbe,ami legendás pályafutása során kialkult róla.

Montoya pedig csak egy kis vesztes. :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.16. 12:25:56

barca99 írta:
ozsimiki írta:Ezzel minden Schumi fan tisztában van,h ilyeneket is csinált sajnos,de akkor sem pártoltunk el tőle,és immár akár tetszik,akár nem Halhatattlan lett a neve az F1ben! 8)
Azért én ebben kételkednék h minden Sumi fan tisztában van vele. Sokak csak azért szurkolnak neki mert rengeteg Vb-t nyert, meg pole pos.-ok meg stb. Ennek ellenére h nem szeretem, és csinált egy csomó féreg dolgot még elismerem h tényleg Hallhatatlan lett a F1 történetében. :wink:
A Fan alatt azt értettem,akik nem divat drukkerek :!: :wink:
Azoktól kifordul a gyomrom.... :evil:

Retek: Monty (gondolom Montoya) sem volt ám egy jó fiú! Csak neki eredmények sem jöttek,ennyit tudott, jobban jár máshol....
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2006.09.16. 11:41:36

ozsimiki írta:Ezzel minden Schumi fan tisztában van,h ilyeneket is csinált sajnos,de akkor sem pártoltunk el tőle,és immár akár tetszik,akár nem Halhatattlan lett a neve az F1ben! 8)
Azért én ebben kételkednék h minden Sumi fan tisztában van vele. Sokak csak azért szurkolnak neki mert rengeteg Vb-t nyert, meg pole pos.-ok meg stb. Ennek ellenére h nem szeretem, és csinált egy csomó féreg dolgot még elismerem h tényleg Hallhatatlan lett a F1 történetében. :wink:
retek
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2006.09.16. 11:37:49

sztem, sumáker egy nagyon is paraszt és nagyképű versenyző!!!!! mindig is utáltam...és szerintem nem nélküle nem lesz F1, hanem már nincsen F1 Mert nincsen Monty...magasan ő volt a legjobb előzőmester, csak az autója nem sikeredett sose jóra...viszont az tény h sumáker 7szeres világbajnok, de ebban benne van 2 két világbajnokságban is mákja volt...a ferrari is egy nagy mocskos sunyi csapat...2002 ben is vagy azelőtt nekik minden el volt nézve...csak elrontották az F1et....
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.16. 11:20:47

Kralo írta:Még mielött teljesen elérzékenyülnénk :P !
http://index.hu/sport/forma1/schumacher/msbalhek/
Kár, hogy csak 2003-ig van. :cry:

Ezekután nem mondanék mást, hogy szemöldökkirály csalonzó, és hogy Schumacher 4ever!

(mégmielött félreértenétek az utolsó mondatomban erősen jelen van az irónia :wink: )
Valami új nincs? :) Ezzel minden Schumi fan tisztában van,h ilyeneket is csinált sajnos,de akkor sem pártoltunk el tőle,és immár akár tetszik,akár nem Halhatattlan lett a neve az F1ben! 8)

FOREVER SCHUMI!
FORZA SCHUMI!
Kép
Kralo
Entrenador del Barça

2006.09.13. 15:20:42

Még mielött teljesen elérzékenyülnénk :P !
http://index.hu/sport/forma1/schumacher/msbalhek/
Kár, hogy csak 2003-ig van. :cry:

Ezekután nem mondanék mást, hogy szemöldökkirály csalonzó, és hogy Schumacher 4ever!

(mégmielött félreértenétek az utolsó mondatomban erősen jelen van az irónia :wink: )
Tibi1982
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.09.13. 10:56:57

Utálom Sumit nagyon, de én is sajnálom, hogy visszavonul, mivel így csak egy világbajnok lesz a mezőnyben (csalonzó), és még nagyobb lesz az arca! Viszont, hogy Kimi a ferkával tarolni fog, az tuti!

Kimi go go go go
Válasz küldése