2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én nagyon remélem, hogy ez a hír egy kacsa/pillanatnyi túlreagálás* az elnökség részéről, mert ha bármennyi igazságmagva is van, az végtelenül tragikomikus. Mert mi is történik? Alulteljesít a csapat. Egy milyen csapat? Ami a pénzügyi megkötések mellett nem, vagy csak diszkontáron igazolhat. Mi történne normális esetben? Valószínűleg leváltanák az edzőt, mert az a legolcsóbb és legkézenfekvőbb megoldás. Mi történik most (ha igaz a hír és nem kacsa)?* Az elnökség kvázi jelzi, hogy az edző a mozdíthatatlan, a játékosok egy része meg mehet, amerre lát és valahogy jönnek helyettük majd mások. Nyilván olcsóbban és borítékolhatóan rosszabb ár-érték aránnyal.
Meglesznek azok a fránya bűnösök:
A padon kellene revolution.
Szerintem simán valóság képes az a szemlélet, ha mindenkit megvehetnénk akit Xavi akarna, itt igazi kánaán lenne.
Nem tudom, hogy mennyi ennek a realitásra, de szerintem nagy hiba lenne a keretben komolyabb változásokat végrehajtani, miközben Xavi maradna. Én utóbbival jóval nagyobb problémákat látok, mint előbbivel. És most már Laportának is vigyáznia kell, elég egy viszonylag gyenge ősz Xavival, és őt is elviszi a népharag.soadroli írta: ↑2024.05.05. 12:26:39Joan Laporta is ready to fulfill his promise of "losing will have consequences" — there will be a squad REVOLUTION this summer. @sport
oszt mibű
bár:
FC Barcelona will listen to offers for Ronald Araujo & Jules Koundé.
Frenkie De Jong has been put on the market.
There could be a revolution in the forward line as well, with Lewandowski. @sport
Azért a Realnak tavaly legalább a 2. hely meglett, BL-ben elődöntő, ahol az aktuális legjobbtól kaptak ki, és még a Copa-t is behúzták. Nem túl sikeres szezon egy Real Madridnak, de azért jobban néz ki, mint a Barca idei szezonja: az összes sorozatot megalázó vereségekkel buktuk el, a bajnokságban jelenleg a Girona előttünk van, és két meccsen kaptunk tőlük 8! gólt. Ez vállalhatatlan.
Mindent kb ugyanígy látok, annyival egészíteném csak ki, hogy ez a mostani szezon több szempontből is könnyebb volt eredendően, mint a tavalyi.
Kezdjük azzal amit idéztem: kérlek mondj/mondjatok már egy ilyen "normális" klubot.NewNagyatyesz írta: ↑2024.05.04. 22:58:59Ilyen esetben minden normális klubnál kirúgták volna az edzőt, de semmiképpen nem engedték volna hogy meggondolja magát és maradjon.
Ebből jól nem tud kijönni sajnos. Persze én már nem jósolok semmit, mert arról is meg voltam győződve, hogy Xavi nem fogja meggondolni magát, ha már esküdözött, hogy így lesz...
Ez a klub akkor jár a legjobban közép/hosszútávon, ha Laporta Xavival együtt megbukik. Nem lehet egy ilyen hatalmas és gyönyörű történelmű klub jövőjét egy ilyen simlis és toxikus alakkal tervezni mint amilyen Laporta. Egyszer volt Budán kutyavásár.LG írta: ↑2024.05.04. 20:45:07Én is úgy gondolom, ha nem akar elbukni a választásokon, akkor most kell lépnie. Kellemetlen lenne, de még ez a legkisebb rossz. És ha az új edző jól teljesít, azzal meg tudná erősíteni a pozícióját. Xavival szemben a legtöbb embernek elfogyott a bizalom, minden egyes rossz meccs után innen támadva lesz, Laportával együtt, aki szorgalmazta a maradását.