Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
sergi1989
Capitá del Barça

2006.09.18. 12:34:27

sibinho má nem azért de izléstelen sok baromságot mondtál
1.tán nem ugy küldi ki őket hogy öljetek meg őket(nem lászló csaba)
2.irtad hogy náluk egyből kiálitás volt talán nézd meg a ma kezdődő spnyol öszefoglalót és mivel annyira értesz hozzá észre fogod venni hogy a csávó nem kicsit törte es sergio ramost haturól...
3.az hogy mien a játék 1 dolog valóban [auto_cenzúra]...de énn emlékeszem amikor ti váltotatok rosszab volt..se szép játék nem volt se pontok...ha jol tom 15helyen is volt a csapat nekünk most aelőbb kelenek a pontok és majd TALÁN a szép játék is meg jön bár kapelló miatt énnis félek ettől..
4.hogy nehogy azt hidd hogy a magyar tévék döntik el mint és hol és hogyan adnak..[auto_cenzúra] közük nincs hozzá csak nyomják a dellát és kapnak és kapnak négy mecset és azt ők osztják szét maguk közzött..
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.18. 10:36:25

Kluivert55 írta:
Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!
az lehet, de nekem sajnos nincs csak sport1-em + sportklubom... a sport2 nincs még annyi lakásban bent mint a sport1. sajnos sok szolgáltató nem adja mindkettőt...
ennek ellenére a real-al kapcsolatos véleményem változatlan, mégha pár szerencsés ember nézhette is a Barca meccset... :?
gyiko
Jugador del Barça

2006.09.18. 09:20:36

Olyan lesz ez a Madrid, mint a Juventus volt, [auto_cenzúra] játék, egész meccsen nem csinálnak semmit, de mégis nyernek, az utolsó pillanatokban én mindig is utáltam ezért a zebrákat - és bár a Realt sem szeretem, de lehet, hogy ezzel eredményesek lesznek és szép csendben gyűjtögetik a pontokat, ami azért eredmény szempontjából nem rossz nekik. Sokkal jobb játékra is képes lehet ez a gárda és ha addig partiban vannak, akkor igenis ott lesznek az elszámolásnál, az más kérdés, hogy ezt az ötlettelen, kiábrándító játékot meddig fogják tolerálni a szurkoló, mert azért lássuk be, nem Torinoban kell vitézkedni és a Bernabéuban ez édeskevés és hamar útilapot köthetnek az olasz dirigens lábára. Egyébként nem értem a Diarra, Emerson kettőst, eddig az volt a probléma, hogy nincs vkp. a csapatban most meg kettő!?? szerintem átestek a ló túloldalára, bár ez Capellonak köszönhető és amíg nincs egy rendes irányító addig nem is lesz jó játét - hát örüljenek csak a pontjaiknak. Azért a Juveban volt egy Nedved és egy Alex akik képesek voltak mozgatni a csapatot, ugyanerre Guti alkalmatlan lássuk be, szóval télidőben tenni kell valamit, mert a jó helyezés ellenére is botrány lesz a lelátón!
Barcelooooooooooooooooooooooooona
Kluivert55
Barça B

2006.09.18. 08:49:18

Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.18. 08:37:28

gyerekek, több hozzáfűzni valóm is van a tegnapi estével kapcsolatban! hihetetlen, hogy a bajnoki címvédő barca meccseit még mindíg nem láthatjuk, ellenben a milannak és a realnak mindkét meccsét mutatták a sportadók!!! ÉLŐBEN!!! felvételről napok múlva megnézhettük a szófiai meccset, hurrá!!! bezzeg a real meccsei pár hét alatt többször is sikerült végig szenvedni!!! mert amit tegnap műveltek az katasztrófális volt!!! egyszerűen nem hittem a szememnek amit láttam!!! ez a capello féle új madrid??? hát, nem csodálkoznék rajta, ha nem kérnének belőle a madridisták!!! ötlettelen, kapáló játék!!! csak kapkodtak össze-vissza, egy értelmes megmozdulásuk nem volt és ha nem jött össze a dolog mi történt??? gyorsan felrúgták az ellent. Capello ezt tanítja nekik: menjetek, csináljatok vmit a pályán, hogy mit azt még én sem tudom, de ha nem jön össze rúgjátok szét a másik bokáját, azt majd lesz valahogy... beckham, diarra és a többiek miért lehettek a pályán??? azonnal pirosat kellett volna adni az utánaszaladós, utánarugós szituért!!! bezzeg a túloldalon egyből villant a piros!!! ha ez így halad tovább, akkor ezek ellen akkor jár a legjobban a csapatunk, ha a C keret játszik és inkább kapjunk ki, mint hogy a hentesek lemészárolják a csapatot!!! ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehet szép játéknak nevezni. sokkal inkább favágásnak, csontzenének!!! talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.09.17. 22:47:26

Real Madrid C.F. írta:A 3 pont a lényeg szal kuss. Különben meg jol jáccottunk csak nem használtuk ki a lehetőséget.
Azért tudd ám hol vagy öcsibogyó... :shock:

Csendben is lehet örülni a 3 jólmegérdemelt pontotoknak.
Alejandro
Barça C

2006.09.17. 22:46:26

Az elso meccsen dontetlen aztán két győzlem még ha sz@r játékkal is!
Nekik most a pontok a fontosak!
szerintem később veszélyek lesznek!!!
sergi1989
Capitá del Barça

2006.09.17. 22:44:35

egyet értek harmat gyengék voltunk!de azéé azt nekeljen magyarázni mien goolt rugtunk teljesen mind1 hogy szabadrugás vagy más ugyannanyit ér meg a másik is!!
Real Madrid C.F.
Barça B

2006.09.17. 22:44:06

A 3 pont a lényeg szal . Különben meg jol jáccottunk csak nem használtuk ki a lehetőséget.

ejnyebejnye! - rhynn
Silvanus
Director del Fútbol

2006.09.17. 22:39:19

redmiller írta:2-0... Nyert a RM
ÓRiási meccs lehetett, büszkék lehetnek magukra! félidőben saját szurkolóik kifütyülték őket, 70 percig semmi, majd 1 szabadrúgás gól, és aztán a végén még 1, az emberhátrányban lévő Sociadednak... pfffffff
"Més Cuen un Club"
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.17. 22:36:40

2-0... Nyert a RM
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.17. 21:49:52

Los Banditos írta:
45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...
Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni :lol:
Sajnos még nincs vége,de a fügykoncertből ítélve,nem egy közönségszórakoztató játék ment 45+1percig :!: ... :roll: :twisted:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.17. 21:39:12

45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...
Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni :lol:
in to exile
sergi1989
Capitá del Barça

2006.09.17. 16:47:00

én meg azt mondom ha nem tudjuk bukarestbe megverni a steuát akkor a kár tovább jutni is...mert akko minek...szoval azért remélem nyerünk a román fővárosba...
ozsimiki
Adminisztrátor

2006.09.17. 15:22:41

Steaua nagyon dúrván nyomja azért! Tavaly Uefa kupában csak maguknak köszönhették,h nem döntőztek,mert leírták 0-3 as gk-nél a Borot.
Idén pazarul kezdtek a Bl-ben,és mind a Lyon-és főleg a Madrid dolgát nagyon nagyon megfogják nehezíteni! Otthon 1000% :!:
Szóval a Madridnak rájuk kell figyelni,nem pedig csoportelsőség,bla bla...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.09.14. 22:24:24

Kikapott a reál de kit érdekel!!! Beckhamnek új frizuja volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
VISCA EL BARCA!
Ronaldinho 17
Entrenador del Barça

2006.09.14. 21:32:43

Romániában sem fognak nyerni!!Onnan nem szabadulnak ki élve :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho 17 2006.09.14. 22:45:11-kor.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2006.09.14. 21:19:11

Hát sztem a csoportból továbbjutnak,aztán tavaszig meg még valamennyire össze is szoknak sose szabad leírni őket,de tegnap tény,hogy egy vicc volt a játékuk. :D
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.09.14. 14:59:22

Srácok régebben és tavaly is voltak olyan képem mint pl. Batacazo-Lyon-Madrid 3-0 vagy Bano-Real-Barca 0-3.Most nincs ilyen? :)

OFF:Cannavaro szépen ünnepelte a születésnapját. 8)
in to exile
Subinho
Director del Fútbol

2006.09.14. 14:37:30

gyerekek, nem kell ezt fényezni! egy szó mint 100, a Lyon egy jó és összeszokott CSAPAT, a reál meg simán [auto_cenzúra]!!! :lol:
ha szerencséjük van a 4-ig mehetnek, de sztem is a 8 lesz nekik a vége...
mindenesetre az itt felsorolt inter, MU, reál triótól tuti biztosan jobbak!!!
Boixos
Llegenda del Barça

2006.09.14. 14:23:40

tetszik, h ugyanazok akik eddig az egekig magasztalták a madridot, ha már egy egyeneset rúgott vki a labdába, most úgy lehúzzák őket, mint az állat, pedig ez még csak az első meccsük volt, és abszolút semmi sem dőlt el ezzel a zakóval. gyökér média!!!!

viszon cannavaronak tényleg elmentek otthonról:
"Nem az odafigyeléssel, az összpontosítással volt probléma, hiszen a Lyon ellen a koncentráció automatikusan működik. Nem voltak jobbak nálunk. A későbbiekben megpróbálunk jobb fizikai állapotba kerülni, hiszen ez rendkívül fontos ebben a játékban."
gyerekek! ne kokszoljatok! a sok anyag felzabálja az agyat!
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2006.09.14. 14:14:13

Ordog írta:
visca el barca írta:
Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.
Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....
nézd...megitélés kérdése. 6szor nyert zsinoraban francia bajnokságot. jo jo mondod te erre azt h a francia bajnoksag nem eros. de azert zsinorban ennyi cim az nem a veletlen muve. + évek ota ott vannak a bl-ben, csoportkört mindig siman veszik, meg mennek egy-két kört. ha csak ezt nézed, akkor az elmult egynehány év alapján jobb csapat mint az inter, a manchester, cselzi, real meg még sorolhatnam tovabb...
(és én mondom mindezt ugy, hogy körubelul 10 éve szoritok az olympique marseillnek... :roll: )
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.14. 14:14:05

Amúgy mi itt páran megmondtuk a frankót:)) Emlékezzetek csak. 2 védekező vkp-val felállni egy spanyol csapatnak az nonszensz. De ha így is állnak fel, akkor kell a 4-ből legalább 3 világklasszis támadó ott elől. Béjkön, Ranyúl??? Hol vannak ők a világklasszistól jelenleg??? sehol
Nistelrooy ha nem kap használható labdát akkor lófszt sem ér már pedig ha Raul és Bekem játszanak mögötte akkor nem sokat fog a komolyabb ellenfelek ellen, Ronaldóról tudjuk hogy hasonló szitu mint Ruud...

olyan szintű játékosok kellenének 2 vkp előtt, mint pl Ronaldinho vagy Kaka vagy a csúcsformában lévő Zidane......

----------Ruud----------
Cassano--Raul---Bekem

Nagyon sovány, nagyon sovány... de akár Ropinnyóval és Reyessel is írhattam volna.. asse sokkal jobb, bár meg kell hagyni jobb lenne:))) Ha nem áll át a margit sürgősen az 1vkp-s rendszerre, akkor megnézhetik magukat. Emerson és Diarra ott a kp-n túlságosan is 1 posztos játékosok. A támadáshoz alig tudnak hozzátenni... nem lesz ennek így jó vége.
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.09.14. 13:57:57

visca el barca írta:
Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.
Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....
Lezárt