2006.09.18. 09:20:36
Olyan lesz ez a Madrid, mint a Juventus volt, [auto_cenzúra] játék, egész meccsen nem csinálnak semmit, de mégis nyernek, az utolsó pillanatokban én mindig is utáltam ezért a zebrákat - és bár a Realt sem szeretem, de lehet, hogy ezzel eredményesek lesznek és szép csendben gyűjtögetik a pontokat, ami azért eredmény szempontjából nem rossz nekik. Sokkal jobb játékra is képes lehet ez a gárda és ha addig partiban vannak, akkor igenis ott lesznek az elszámolásnál, az más kérdés, hogy ezt az ötlettelen, kiábrándító játékot meddig fogják tolerálni a szurkoló, mert azért lássuk be, nem Torinoban kell vitézkedni és a Bernabéuban ez édeskevés és hamar útilapot köthetnek az olasz dirigens lábára. Egyébként nem értem a Diarra, Emerson kettőst, eddig az volt a probléma, hogy nincs vkp. a csapatban most meg kettő!?? szerintem átestek a ló túloldalára, bár ez Capellonak köszönhető és amíg nincs egy rendes irányító addig nem is lesz jó játét - hát örüljenek csak a pontjaiknak. Azért a Juveban volt egy Nedved és egy Alex akik képesek voltak mozgatni a csapatot, ugyanerre Guti alkalmatlan lássuk be, szóval télidőben tenni kell valamit, mert a jó helyezés ellenére is botrány lesz a lelátón!
Barcelooooooooooooooooooooooooona