Barca vs. Real
-
- Capitá del Barça
sibinho má nem azért de izléstelen sok baromságot mondtál
1.tán nem ugy küldi ki őket hogy öljetek meg őket(nem lászló csaba)
2.irtad hogy náluk egyből kiálitás volt talán nézd meg a ma kezdődő spnyol öszefoglalót és mivel annyira értesz hozzá észre fogod venni hogy a csávó nem kicsit törte es sergio ramost haturól...
3.az hogy mien a játék 1 dolog valóban [auto_cenzúra]...de énn emlékeszem amikor ti váltotatok rosszab volt..se szép játék nem volt se pontok...ha jol tom 15helyen is volt a csapat nekünk most aelőbb kelenek a pontok és majd TALÁN a szép játék is meg jön bár kapelló miatt énnis félek ettől..
4.hogy nehogy azt hidd hogy a magyar tévék döntik el mint és hol és hogyan adnak..[auto_cenzúra] közük nincs hozzá csak nyomják a dellát és kapnak és kapnak négy mecset és azt ők osztják szét maguk közzött..
1.tán nem ugy küldi ki őket hogy öljetek meg őket(nem lászló csaba)
2.irtad hogy náluk egyből kiálitás volt talán nézd meg a ma kezdődő spnyol öszefoglalót és mivel annyira értesz hozzá észre fogod venni hogy a csávó nem kicsit törte es sergio ramost haturól...
3.az hogy mien a játék 1 dolog valóban [auto_cenzúra]...de énn emlékeszem amikor ti váltotatok rosszab volt..se szép játék nem volt se pontok...ha jol tom 15helyen is volt a csapat nekünk most aelőbb kelenek a pontok és majd TALÁN a szép játék is meg jön bár kapelló miatt énnis félek ettől..
4.hogy nehogy azt hidd hogy a magyar tévék döntik el mint és hol és hogyan adnak..[auto_cenzúra] közük nincs hozzá csak nyomják a dellát és kapnak és kapnak négy mecset és azt ők osztják szét maguk közzött..
- Subinho
- Director del Fútbol
az lehet, de nekem sajnos nincs csak sport1-em + sportklubom... a sport2 nincs még annyi lakásban bent mint a sport1. sajnos sok szolgáltató nem adja mindkettőt...Kluivert55 írta:Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
ennek ellenére a real-al kapcsolatos véleményem változatlan, mégha pár szerencsés ember nézhette is a Barca meccset...

Olyan lesz ez a Madrid, mint a Juventus volt, [auto_cenzúra] játék, egész meccsen nem csinálnak semmit, de mégis nyernek, az utolsó pillanatokban én mindig is utáltam ezért a zebrákat - és bár a Realt sem szeretem, de lehet, hogy ezzel eredményesek lesznek és szép csendben gyűjtögetik a pontokat, ami azért eredmény szempontjából nem rossz nekik. Sokkal jobb játékra is képes lehet ez a gárda és ha addig partiban vannak, akkor igenis ott lesznek az elszámolásnál, az más kérdés, hogy ezt az ötlettelen, kiábrándító játékot meddig fogják tolerálni a szurkoló, mert azért lássuk be, nem Torinoban kell vitézkedni és a Bernabéuban ez édeskevés és hamar útilapot köthetnek az olasz dirigens lábára. Egyébként nem értem a Diarra, Emerson kettőst, eddig az volt a probléma, hogy nincs vkp. a csapatban most meg kettő!?? szerintem átestek a ló túloldalára, bár ez Capellonak köszönhető és amíg nincs egy rendes irányító addig nem is lesz jó játét - hát örüljenek csak a pontjaiknak. Azért a Juveban volt egy Nedved és egy Alex akik képesek voltak mozgatni a csapatot, ugyanerre Guti alkalmatlan lássuk be, szóval télidőben tenni kell valamit, mert a jó helyezés ellenére is botrány lesz a lelátón!
Barcelooooooooooooooooooooooooona
-
- Barça B
Szerintem te valamit elnéztél, mert a Sport2 élőben adta a barca meccsét is!Subinho írta: talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, több hozzáfűzni valóm is van a tegnapi estével kapcsolatban! hihetetlen, hogy a bajnoki címvédő barca meccseit még mindíg nem láthatjuk, ellenben a milannak és a realnak mindkét meccsét mutatták a sportadók!!! ÉLŐBEN!!! felvételről napok múlva megnézhettük a szófiai meccset, hurrá!!! bezzeg a real meccsei pár hét alatt többször is sikerült végig szenvedni!!! mert amit tegnap műveltek az katasztrófális volt!!! egyszerűen nem hittem a szememnek amit láttam!!! ez a capello féle új madrid??? hát, nem csodálkoznék rajta, ha nem kérnének belőle a madridisták!!! ötlettelen, kapáló játék!!! csak kapkodtak össze-vissza, egy értelmes megmozdulásuk nem volt és ha nem jött össze a dolog mi történt??? gyorsan felrúgták az ellent. Capello ezt tanítja nekik: menjetek, csináljatok vmit a pályán, hogy mit azt még én sem tudom, de ha nem jön össze rúgjátok szét a másik bokáját, azt majd lesz valahogy... beckham, diarra és a többiek miért lehettek a pályán??? azonnal pirosat kellett volna adni az utánaszaladós, utánarugós szituért!!! bezzeg a túloldalon egyből villant a piros!!! ha ez így halad tovább, akkor ezek ellen akkor jár a legjobban a csapatunk, ha a C keret játszik és inkább kapjunk ki, mint hogy a hentesek lemészárolják a csapatot!!! ezt a legnagyobb jóindulattal sem lehet szép játéknak nevezni. sokkal inkább favágásnak, csontzenének!!! talán mindenki jobban járt volna, ha a barca meccsét mutatják... remélem jövő héten a valencia elleni meccset már csak láthatjuk valahol... bár nem lepődnék meg, ha megint a real fantasztikusan izgalmas K1 meccsét adnák... asszem zidane jól érezné magát ebben a csapatban... biztosan büszke a többiekre... "GRATULÁLOK" a produkciótokhoz srácok!!! DE szerintetek "csak" az eredmény fontos...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Azért tudd ám hol vagy öcsibogyó...Real Madrid C.F. írta:A 3 pont a lényeg szal kuss. Különben meg jol jáccottunk csak nem használtuk ki a lehetőséget.

Csendben is lehet örülni a 3 jólmegérdemelt pontotoknak.
Az elso meccsen dontetlen aztán két győzlem még ha sz@r játékkal is!
Nekik most a pontok a fontosak!
szerintem később veszélyek lesznek!!!
Nekik most a pontok a fontosak!
szerintem később veszélyek lesznek!!!
-
- Barça B
A 3 pont a lényeg szal . Különben meg jol jáccottunk csak nem használtuk ki a lehetőséget.
ejnyebejnye! - rhynn
ejnyebejnye! - rhynn
-
- Director del Fútbol
ÓRiási meccs lehetett, büszkék lehetnek magukra! félidőben saját szurkolóik kifütyülték őket, 70 percig semmi, majd 1 szabadrúgás gól, és aztán a végén még 1, az emberhátrányban lévő Sociadednak... pfffffffredmiller írta:2-0... Nyert a RM
"Més Cuen un Club"
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
2-0... Nyert a RM
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Sajnos még nincs vége,de a fügykoncertből ítélve,nem egy közönségszórakoztató játék ment 45+1percigLos Banditos írta:Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nevetséges hogy ezt a harmatgyenge Real Sociedadot nem tudják megverni45+1. perc - Vége az első félidőnek. Füttykoncert a Bernabeuban...

in to exile
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Steaua nagyon dúrván nyomja azért! Tavaly Uefa kupában csak maguknak köszönhették,h nem döntőztek,mert leírták 0-3 as gk-nél a Borot.
Idén pazarul kezdtek a Bl-ben,és mind a Lyon-és főleg a Madrid dolgát nagyon nagyon megfogják nehezíteni! Otthon 1000%
Szóval a Madridnak rájuk kell figyelni,nem pedig csoportelsőség,bla bla...
Idén pazarul kezdtek a Bl-ben,és mind a Lyon-és főleg a Madrid dolgát nagyon nagyon megfogják nehezíteni! Otthon 1000%

Szóval a Madridnak rájuk kell figyelni,nem pedig csoportelsőség,bla bla...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Entrenador del Barça
Romániában sem fognak nyerni!!Onnan nem szabadulnak ki élve 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldinho 17 2006.09.14. 22:45:11-kor.
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Srácok régebben és tavaly is voltak olyan képem mint pl. Batacazo-Lyon-Madrid 3-0 vagy Bano-Real-Barca 0-3.Most nincs ilyen?
OFF:Cannavaro szépen ünnepelte a születésnapját.

OFF:Cannavaro szépen ünnepelte a születésnapját.

in to exile
- Subinho
- Director del Fútbol
gyerekek, nem kell ezt fényezni! egy szó mint 100, a Lyon egy jó és összeszokott CSAPAT, a reál meg simán [auto_cenzúra]!!!
ha szerencséjük van a 4-ig mehetnek, de sztem is a 8 lesz nekik a vége...
mindenesetre az itt felsorolt inter, MU, reál triótól tuti biztosan jobbak!!!

ha szerencséjük van a 4-ig mehetnek, de sztem is a 8 lesz nekik a vége...
mindenesetre az itt felsorolt inter, MU, reál triótól tuti biztosan jobbak!!!
-
- Llegenda del Barça
tetszik, h ugyanazok akik eddig az egekig magasztalták a madridot, ha már egy egyeneset rúgott vki a labdába, most úgy lehúzzák őket, mint az állat, pedig ez még csak az első meccsük volt, és abszolút semmi sem dőlt el ezzel a zakóval. gyökér média!!!!
viszon cannavaronak tényleg elmentek otthonról:
viszon cannavaronak tényleg elmentek otthonról:
gyerekek! ne kokszoljatok! a sok anyag felzabálja az agyat!"Nem az odafigyeléssel, az összpontosítással volt probléma, hiszen a Lyon ellen a koncentráció automatikusan működik. Nem voltak jobbak nálunk. A későbbiekben megpróbálunk jobb fizikai állapotba kerülni, hiszen ez rendkívül fontos ebben a játékban."
PUYOL-XAVI-INIESTA
- visca el barca
- Presidente del Barça
nézd...megitélés kérdése. 6szor nyert zsinoraban francia bajnokságot. jo jo mondod te erre azt h a francia bajnoksag nem eros. de azert zsinorban ennyi cim az nem a veletlen muve. + évek ota ott vannak a bl-ben, csoportkört mindig siman veszik, meg mennek egy-két kört. ha csak ezt nézed, akkor az elmult egynehány év alapján jobb csapat mint az inter, a manchester, cselzi, real meg még sorolhatnam tovabb...Ordog írta:Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....visca el barca írta:az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.
(és én mondom mindezt ugy, hogy körubelul 10 éve szoritok az olympique marseillnek...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Amúgy mi itt páran megmondtuk a frankót:)) Emlékezzetek csak. 2 védekező vkp-val felállni egy spanyol csapatnak az nonszensz. De ha így is állnak fel, akkor kell a 4-ből legalább 3 világklasszis támadó ott elől. Béjkön, Ranyúl??? Hol vannak ők a világklasszistól jelenleg??? sehol
Nistelrooy ha nem kap használható labdát akkor lófszt sem ér már pedig ha Raul és Bekem játszanak mögötte akkor nem sokat fog a komolyabb ellenfelek ellen, Ronaldóról tudjuk hogy hasonló szitu mint Ruud...
olyan szintű játékosok kellenének 2 vkp előtt, mint pl Ronaldinho vagy Kaka vagy a csúcsformában lévő Zidane......
----------Ruud----------
Cassano--Raul---Bekem
Nagyon sovány, nagyon sovány... de akár Ropinnyóval és Reyessel is írhattam volna.. asse sokkal jobb, bár meg kell hagyni jobb lenne:))) Ha nem áll át a margit sürgősen az 1vkp-s rendszerre, akkor megnézhetik magukat. Emerson és Diarra ott a kp-n túlságosan is 1 posztos játékosok. A támadáshoz alig tudnak hozzátenni... nem lesz ennek így jó vége.
Nistelrooy ha nem kap használható labdát akkor lófszt sem ér már pedig ha Raul és Bekem játszanak mögötte akkor nem sokat fog a komolyabb ellenfelek ellen, Ronaldóról tudjuk hogy hasonló szitu mint Ruud...
olyan szintű játékosok kellenének 2 vkp előtt, mint pl Ronaldinho vagy Kaka vagy a csúcsformában lévő Zidane......
----------Ruud----------
Cassano--Raul---Bekem
Nagyon sovány, nagyon sovány... de akár Ropinnyóval és Reyessel is írhattam volna.. asse sokkal jobb, bár meg kell hagyni jobb lenne:))) Ha nem áll át a margit sürgősen az 1vkp-s rendszerre, akkor megnézhetik magukat. Emerson és Diarra ott a kp-n túlságosan is 1 posztos játékosok. A támadáshoz alig tudnak hozzátenni... nem lesz ennek így jó vége.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó... talán kicsit erősen fogalmaztam ezzel az összeroppantással. De akkor is, egy nagycsapat ha nehezen is de meg tudja őket verni az egyeneskieséses rendszerben. Annyira nem jó ez a Lyon....visca el barca írta:az utolso percben kapott gollal estek ki. ez messze van az osszeroppantastol.Ordog írta:
Idegenben meg egyszerűen összeroppantják őket a nagycsapatok. Lásd tavaly a Milan.