Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
ocsike83
Jugador d'estrella

2024.05.30. 14:55:45

[
brazilfan írta:
2024.05.30. 14:00:58
ocsike83 írta:
2024.05.30. 11:42:28
- hogy a partvonal mellett lássam már, hogy van edzőnk. Akire az ellenfél is azt mondja, hogy "na, ez igen!" Ne tolja se nem túl (Xavi), de ne is olyan legyen, aki kb, zsebre tett kézzel végignézi a meccseket (Valverde, Setien).
Én még nem láttam olyat, hogy az ellenfél meccs közben a másik edzőt dicsérte volna. Pedig láttam már érdekes típusokat, Domenech teátrális volt, Lobanovszkij csendben ringatózott, Varga Zoltán szivarozott, Camacho izzadt, Ferguson rágózott, Joachim Löw meg hadd ne mondjam, hogyan vezette le a feszültséget.
A feszültséget valahogyan le kell vezetni, és én nem örülnék annak, ha ez is uniformizálódna, mint annyi minden a futballban.

Szerintem a zsebre dugott kéz vagy a hadonászás legfeljebb a személyiségről árul el valamit, nem pedig a taktikai felkészültségről és a hadvezéri képességekről.
Egy edző a csapat vezére. Ha ő elbukik, mindenki bukik. Ha neki fogalma sincs, mit kell(ene) csinálni, vagy éppen fejét vesztve 3 meccsenként elzavarják a pad mellől, az a csapatra is átragad. Simeone is átadta a csapatának azt a vadállat stílust, Ancelotti is ezt a "halál nyugodt vagyok 0-1-nél a 89. percben....stb...

Főleg arra gondoltam, hogy meccs közben ne üljön már ki rá a teljes tanácstalanság, a "fogalmam sincs, most mit kellene csinálni" érzés. Valahol Xavi-n egyből látszott. Ránézett az ellenfél edzője, látta rajta, hogy baj van, simán le lehet meccselni. És általában le is meccselték.

Kicsit lehetne egy Simeone (vadállatiasság) & Klopp (játékkal való együttélés) & Ancelotti (halál nyugodtság) vegyítés.
Més que un club :P
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.05.30. 14:00:58

ocsike83 írta:
- hogy a partvonal mellett lássam már, hogy van edzőnk. Akire az ellenfél is azt mondja, hogy "na, ez igen!" Ne tolja se nem túl (Xavi), de ne is olyan legyen, aki kb, zsebre tett kézzel végignézi a meccseket (Valverde, Setien).
Én még nem láttam olyat, hogy az ellenfél meccs közben a másik edzőt dicsérte volna. Pedig láttam már érdekes típusokat, Domenech teátrális volt, Lobanovszkij csendben ringatózott, Varga Zoltán szivarozott, Camacho izzadt, Ferguson rágózott, Joachim Löw meg hadd ne mondjam, hogyan vezette le a feszültséget.
A feszültséget valahogyan le kell vezetni, és én nem örülnék annak, ha ez is uniformizálódna, mint annyi minden a futballban.

Szerintem a zsebre dugott kéz vagy a hadonászás legfeljebb a személyiségről árul el valamit, nem pedig a taktikai felkészültségről és a hadvezéri képességekről.
fcjoc
Entrenador del Barça

2024.05.30. 13:49:34

FCBsteve írta:
2024.05.30. 11:48:40
ocsike83 írta:
- hogy legyen több taktikánk, képes legyen meccs közben változtatni, ne nézzen, mint a "hal a szatyorban", amikor valami nem megy...
Hááát, látván pár német válogatott meccset, ahol nem ment jól, ebben a két pontban annyira nem bíznék! ;)
Pont az maradt meg bennem, hogy csak áll és néz, hogy mi történik...
A többi pontot majd meglátjuk...
Azért ennyire nem árnyalt a helyzet a válogatottat nézve.
Az első 20 meccsen 2 veresége volt (egyik pont Magyarország ellen). Aztán jött egy rosszabb széria, amelyeken valóban alulteljesített a csapata, azonban barátságos meccseken tették azt. A VB-n pontegyenlőséggel estek ki, rosszabb gólkülönbség miatt (itt a Japánok ellen is bőven jobbak voltak, de hát ilyen a foci..)

Válogatottat irányítani szerintem egyáltalán nem hálás feladat, és őszintén nem tudnék 10 klasszist mondani a németek közül mostanság. Amúgy szerintem Southgate is folyamatosan bukdácsol, és a Spanyoloknál nem is tudom ki volt utoljára értékelhető szk.,
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.05.30. 12:16:26

FCBsteve írta:
ocsike83 írta:
- hogy legyen több taktikánk, képes legyen meccs közben változtatni, ne nézzen, mint a "hal a szatyorban", amikor valami nem megy...
Hááát, látván pár német válogatott meccset, ahol nem ment jól, ebben a két pontban annyira nem bíznék! ;)
Ő inkább hideg profi szerintem a partvonalon. Jó lesz nekünk az. Vagy egy ilyen kell, Ancelotti nyugalma egyedi, azt hagyjuk, vagy egy fanatikus. Ha utóbbit akarjuk egyszer, majd elhozzuk a kis Inzaghit, ő szerintem ennek a csúcsa jelenleg. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FCBsteve
Entrenador del Barça

ocsike83 írta:
ocsike83
Jugador d'estrella

Én nagyon örülök az érkezésének, végre egy kicsit szakítunk a múlttal, nem a "mi kutyánk kölyke" jött végre. Nyilván tudta, hogy hova, milyen anyagi körülmények köz jött.
Amit én várok tőle:
- hogy adja át a német mentalitást, azt, hogy amíg le nem fújják, nincs vesztett meccs,
- hogy lássam a játékosokon a győzni akarást, azt, hogy arra a 90 percre úgy jöjjenek ki, mintha vért ittak volna,
- felejtse el a Barca DNS-t, már rég lejárt lemez. Játékosokhoz igazítsa a taktikát, ne a begyöpösödött gondolataihoz próbáljon játékosokat szerezni.
- hogy ne tojjunk be egy kapott gól után,
- hogy ne legyenek bérelt helyek "nagy" neveknek. Igenis, ha nincs formában, vagy nem megy, akkor csere le, vagy kispadon kezdeni.
- hogy ne legyenek játékosok megbélyegezve, próba nélkül elzavarva, egy jó meccs után elfelejtve, stb...
- hogy folytassa a fiatalok beépítését, vagy legalábbis kipróbálását a nagy csapatban.
Més que un club :P
dingdong
Capitá del Barça

2024.05.30. 11:19:58

Chino írta:
2024.05.30. 10:51:13
Mondjuk igazából akkor derülne ki valójában milyen edző, ha mondjuk első évében lenne akkora lehetősége mint pl. Artetának.
Talán pont ez a szitu bizalom gerjesztő vele kapcsolatban, hogy a napnál is világosabb mibe jött. Ha lesznek is igazolások azok nem Musiala, Wirtz szintek lesznek most nyáron és az is meglepne ha nem lenne komoly eladás. Xavi példáján látszódik, hogy milyen mentális nyomás keletkezhet. Nem babusgatnák mint Artetat meg Kloppot. Ezt feltehetőleg realizálta és ennek fényében is ide akart jönni. Ez óriási pozitivum. Nem mondom, hogy lebőgött a válogatottal de ő volt az első edző valaha akit kirugtak. Feltehetőleg ezért is akart olyan klubhoz jönni ahol kimutathatja a fogafehérjét, hogy milyen edző valójában.
Én fenntartásokkal kezelem mert az a münchen amit megkapott tele volt érett top játékosokkal. Hogy mást ne említsek prime lewyvel akinek a 20-as aranylabdáját a mai napig reklamálják. Itt ilyesmi most nincs de vannak potenciális sztárok mint Yamal, Gavi, Cubarsi, Roque?.
Nem rossz ez a csapat csak mentális és fizikai stabilitást kell. Ha ebben előrelépünk akkor kvázi mindegy a madrid kivel mit csinál mi járhatjuk a saját utunkat és kis szerencsével bármit megnyerhetünk.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.05.30. 11:01:59

A felmerülő jelöltek közül szerintem abszolút a legjobb döntés. Paráztam tőle, hogy Marquezt akarják leültetni a padra.

Sok sikert, én elsősorban a fizikai felkészítés terén várok tőle és a stábjától előrelépést. Remélem javul az intenzitás, és ezáltal egy dominánsabb csapatunk lesz.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Chino
Llegenda del Barça

2024.05.30. 10:51:13

bence0330 írta:
2024.05.30. 10:24:27
Szimpatikus, hogy a nyilatkozatában külön magától kiemelte a Masiát, és hogy fog rá támaszkodni. Az egyértelműen kimutatott klub iránti elkötelezettsége miatt ezt nem is gondolom üres dolognak.
Mondjuk igazából akkor derülne ki valójában milyen edző, ha mondjuk első évében lenne akkora lehetősége mint pl. Artetának. Nem kellene olyan játékosok eladásán lamentálni, mint Raphinha, Araujo, Pedri stb., hanem tudnánk hozni egy Kimmich-Isak-Nico pakkot, az eladásokból plusz százalékokból jöhetne még egy csere balhátvéd, Cancelo megtartása meg néhány ingyen/kölcsön játékos. Következő évben mondjuk még egy Wirtz is.
És akkor nem beszéltünk még ten Hagról, Pocchettinoról, Luchoról stb., hogy ők hogyan ülhettek be az első évükbe.

Ugyanakkor emiatt a Masiara biztos kevésbé támaszkodna, így azért elég komoly tudásról kell tanúbizonyságot tenni és hozni az eredményeket, mert még egy kupa nélküli szezon nehezen fér be. Hatalmas kihívás lesz ez neki, remélem megugorja a lécet.
Forca Barca!!!!
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2024.05.30. 10:49:25

Nagyon várom az új szezont. (LE óta egy ilyen eddzőre várok!)

Sztem az ő kezei alatt mindenki megtanul majd focizni. Nem egy adott rendszerbe probalja majd beleerőszakolni a játékosokat, hanem a játékot alakítja a skillekhez. Remélem.:)

Szerintem a bajnokság meglehet, ha nem ragad be a csapat nagyon az elején. Nem a 2 madrid elleni meccsre kell koncentrálni, hanem az összes többire. Bl-be minimum legjobb 8-at várok.

Ez a lesajnált keret szvsz egyáltalán nem gyenge, csak arra kell használni a játékosokat amiben jók.

Hajrá.:)
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.05.30. 10:24:27

Szimpatikus, hogy a nyilatkozatában külön magától kiemelte a Masiát, és hogy fog rá támaszkodni. Az egyértelműen kimutatott klub iránti elkötelezettsége miatt ezt nem is gondolom üres dolognak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

2024.05.30. 08:56:22

superman írta:
2024.05.30. 07:03:51
Üdv a csapatban!

Eredmények terén nem tudom, hogy lehet-e többet elvárni, mint idén. A bajnokságban az elején amúgy szerintem nem leszünk sokkal esélytelenebbek, mint a madrid, akik lehet, hogy nagyon megérzik majd Kroos visszavonulását. Aztán szezon közben ez majd árnyalódik. A kupában ugyanez, egy kis szerencsével akár meg is nyerhetjük, de erre se lehet alapozni. BL-ben az új rendszerrel a szerencsés sorsolás már kizárt, azzal idén (vagy a korábbi években) kellett volna élni. Szóval hazai porondon szerintem bőven lesz esélyünk, csak elvárni nem korrekt a trófeákat jelen körülmények között, mert alapvetően ki vagyunk szolgáltatva a fehérek formájának. Annyi a lényeg, hogy ha fortuna kínálja a lehetőséget, élni tudjunk vele. Ettől még fejlődni lehet minden téren, és nagyjából úgy látom a fórum többsége is így gondolkodik. Na meg persze az sem mindegy, hogy nyáron kik lesznek az érkezők, és távozók. Kíváncsi leszek.
Szerintem eredmények terén annyira ez az év sem volt gyenge. Csak a címek miatt tűnik igazán annak.
Amennyi ponttal zártuk a bajnokságot,annyival az utóbbi 5-6 évben szinte mindig megnyertük volna, csak a Real volt nagyon kiegyensúlyozott és gyűjtött rengeteg pontot. A BL-ben ugyan könnyű csoportba kerültünk (bár a City, Arsenal, Inter, Real sem panaszkodhatott), mondjuk az előző két évhez képest ideje volt, de a "nehéz" ellenfelet oda-vissza vertük, szóval amit lehetett kihoztuk belőle. Persze volt ilyen Antwerp elleni bukta, de az már tét nélküli volt, még ebből a keretből is amolyan B-csapattal álltunk ki.
A nyolcaddöntőben simáztuk oda-vissza a Napolit, a PSG-nél 11-11 ellen mindkét meccsen jobbak voltunk. A kupára lehet panaszkodni, bár az is csak a hosszabbításban dőlt el.
Szóval mindent összevetve ha az eredményeket figyelembe vesszük nem voltak rosszak, főleg a körülményeket tekintve. És nagyon keveset van említve, de az, hogy Xavi lemondott egy nagyon komoly összegről az hatalmas gesztus és nagy tiszteletet érdemel.

Ha Flick az első évében egy hasonlót hoz és látszik egy irány, hogy mit akar megvalósítani azt én mindenképpen pozitívumként fogom elkönyvelni. Utána már valószínűleg az igazolások terén is nagyobb mozgásterünk lesz, úgyhogy amit elkezdett, ahhoz már minőségben is igazíthat.
De pont emiatt a következő hetek lesznek igazán érdekesek, hogy az igazolások merre fognak menni, hova jönnek új emberek, kikkel nem számol. A Roque-kérdés például nagyon komoly lesz. (plusz Fayé) Bár ez nagyban függ hogy a liga hogyan fog számolni. Annak nincs túl sok értelme, hogy 80 millióért eladjuk Araujót és 40-ért igazoljunk.
Ami ezek mellett számomra kulcskérdés, hogy a fiatalokat mennyire fogja használni, az utánpótláshoz mennyire mer hozzányúlni. Mondjuk Musialát ő hozta fel és Davies-ből is ő csinált 18 évesen alapembert egy top 3-as klubban, szóval az esély megvan. Nem kell feltétlenül a 15-16 évesekhez nyúlni, de a kellő tapasztalattal rendelkező 17-18 évesek már bemutatkozhatnak/több esélyt kaphatnak. (Bernal, Fort stb.)

A másik pedig a rotáció. Kiket, milyen csapatrészt, mennyire fog, mennyire meri rotálni.
Attól nem tartok, hogy a magatartásával gond lesz, ami Xavi egyik legnagyobb hibája volt.

Amit Troym alább említett azzal például egyetértek, miszerint egy rutinos edzőként van elkönyvelve, pedig igazából 2 szezonja volt. Előtte volt ilyen segédedző meg hasonló titulusokban itt-ott, de nem tartom igazán relevánsnak. Talán amiatt lehet ez erősebb aspektus, hogy egy top3-as klubnál volt (akivel nagy sikereket is ért el), tudja mit jelent egy ilyen csapatot irányítani, semmint mondjuk egy Bochumot vagy Augsburgot.

Ha tényleg igaz, hogy ennyire elkötelezett mint amennyire hallani lehet, az egy nagy plusz pont nálam és optimizmusra ad okot.
Forca Barca!!!!
superman
Jugador d'estrella

2024.05.30. 07:03:51

Üdv a csapatban!

Eredmények terén nem tudom, hogy lehet-e többet elvárni, mint idén. A bajnokságban az elején amúgy szerintem nem leszünk sokkal esélytelenebbek, mint a madrid, akik lehet, hogy nagyon megérzik majd Kroos visszavonulását. Aztán szezon közben ez majd árnyalódik. A kupában ugyanez, egy kis szerencsével akár meg is nyerhetjük, de erre se lehet alapozni. BL-ben az új rendszerrel a szerencsés sorsolás már kizárt, azzal idén (vagy a korábbi években) kellett volna élni. Szóval hazai porondon szerintem bőven lesz esélyünk, csak elvárni nem korrekt a trófeákat jelen körülmények között, mert alapvetően ki vagyunk szolgáltatva a fehérek formájának. Annyi a lényeg, hogy ha fortuna kínálja a lehetőséget, élni tudjunk vele. Ettől még fejlődni lehet minden téren, és nagyjából úgy látom a fórum többsége is így gondolkodik. Na meg persze az sem mindegy, hogy nyáron kik lesznek az érkezők, és távozók. Kíváncsi leszek.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2024.05.29. 21:41:16

Troym írta:
2024.05.29. 21:01:37
X. Alonso kapcsán többen elmondták, hogy egyetlen helyen egy szezonban durrantott nagyot, de Flick mitől más?
1 csapat 1 szezonjában volt kiemelkedő ő is és nem 40x hanem közel 60 éves.
Mindegy, sok sikert.
Úgy gondolom, ha Koeman/Xavi idején jön, szinte garantált bukás lett volna bizonyos értelmeben, ahogy a Nationalelfnél sem ő volt a megmentő a korszakváltáshoz.

A mostani keret és a szerény változtatási lehetőségek adnak alapot neki is, bár ez nem kiemelkedő, de Xavi azért megszilárdított néhány igen jelentős dolgot a nagy generációváltás után. Így most neki ez az igazi contest, hogy a Bayern után - ha csodát nem is - konstans csapatépítést véghezvigyen. Kis szerencsével bármi lehetséges.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Troym
Director del Fútbol

2024.05.29. 21:01:37

Óvatos optimizmussal várom a munkásságát, mert az egyik serpenyőben nem véletlen nincs 20 éves vezetőedzői tapasztalata, másikban meg, amikor kapott lehetőséget azzal tudott élni.

Csak egyszerűen nem logikus nekem, (de elfogadom mások másként látják) hogy X. Alonso kapcsán többen elmondták, hogy egyetlen helyen egy szezonban durrantott nagyot, de Flick mitől más?
1 csapat 1 szezonjában volt kiemelkedő ő is és nem 40x hanem közel 60 éves.
Mindegy, sok sikert.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2024.05.29. 20:54:35

Leon írta:
2024.05.29. 19:52:53
Sok év után végre egy top edző. Egy olyan aki nem erőlteti ezt a tönymörgős ezer passzos játékot. Remélem sokkal direktebb lesz az egész foci. Lewa utána a másik Fő " kolompos" aki jelen volt a 2-8as 2020as mészárlásnál. Úgy néz ki megsajnálták a Barcát és idejöttek ezért kicsit segíteni. :mrgreen:
Igazából neki örülök a legjobban Xavi helyett, kár hogy a Mesternek így kellett távoznia. Viszont a 8:2 -t nem kell olyan komolyan venni, az már egy szétesett Barcelona volt, Bármelyik nagy csapat is elkapott volna minket, valamint Covid miatt más bajok is lehettek. ugye hónapokig nem volt mérkőzés.

Szerintem, ha nem kap jelentős erősítést, ebből a csapatból többet nem tud kihozni, Decoban se bízok, megint egy izgalmas nyári átigazolási szezon jön. Aztán meglátjuk.
Viszont nagyot szerintem nem tud bukni, Bl 16 közé jók lehetünk, a bajnokságban az első négyben illene végezni. Ezeket be lehet húzni. Még a két- három emberes stábja, ami érdekesen hangzik.
Asensi
Jugador del Barça

2024.05.29. 20:25:48

Barcahun írta:
2024.05.29. 18:46:02
BL-t se jövőre nyerünk, de vért izzadva egy Bajnokság hozható, meglátjuk.
Nyerjünk 26-ban!
baas11
Entrenador del Barça

2024.05.29. 20:09:26

Willkommen Herr Flick !

En “csak” annyit várok Tőle hogy a Xavi csapaton jelentősen javítja a

* a fizikális álloképesség ( párharcok, sérülések száma , intenzitás a 75-90 percben)

* mentális szintet, pszichikai
( 60 perces foci aztan lufi, fókusz, előnyben összeomlás , hátrányban pánik ostoba hibák piros lap tizeegyesek stb…)

A hogyan az teljesen ra van bízva !

"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
Leon
Director del Fútbol

2024.05.29. 19:52:53

Sok év után végre egy top edző. Egy olyan aki nem erőlteti ezt a tönymörgős ezer passzos játékot. Remélem sokkal direktebb lesz az egész foci. Lewa utána a másik Fő " kolompos" aki jelen volt a 2-8as 2020as mészárlásnál. Úgy néz ki megsajnálták a Barcát és idejöttek ezért kicsit segíteni. :mrgreen:
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2024.05.29. 18:48:08

Üdv a klubnál!

Motivációval aligha lesz gond.

Amit eddig ismerünk játékstílust tőle, azt sokan szerették volna már látni, kipróbálni itt, mint lehetséges modernizációt. Meglátjuk, haszna lehet mindenképpen.

Egy év alatt szeritnem a keretet nem lehet kellő minőségben hozzáigazítani az ő rendszeréhez, de hátha. Ami még kérdés nálam, mi történik, ha nem tudja implementálni az ő rendszerét, mennyire lesz B-terv. Amitől tartok, hogy lesznek számára ellenszenves játékosok és fordítva, ergo klikkek. Talán abban bizom leginkabb, hogy lendületesebb játékunk lesz, azaz izgalmasabb.

Konstans csoda, nagy új korszak biztosan nem várható egyből, de kiugró (rész)eredmények már első szezonban is igen. Továbbra is azt gondolom, egy átmeneti időszakban vagyunk, igy az elvárások nem lehetnek kimagaslóak.

Egy próbát megér, úgyhogy viel Glück und Spaß Hansi!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Barcahun
Capitá del Barça

2024.05.29. 18:46:02

Hát :D megjött.. Én amúgy örülök neki, Laporta is megkapta a bólogató jancsit, jó keretünk :D persze..
Azért majd az ne várja, hogy 15 milláról Ő is lemond, mint a marasztalt és elküdött bűnbak Xavi.
Szerintem építkezési fázisban Xavi maradása/távozása nem volt kardinális kérdés, de bízom benne HAnsi nagyobb tapasztalata hozzá segíthet minket pár reális célhoz. BL-t se jövőre nyerünk, de vért izzadva egy Bajnokság hozható, meglátjuk.
Chino
Llegenda del Barça

2024.05.29. 18:06:15

Ronaldinho&Barca írta:
2024.05.29. 14:02:46
Sok sikert neki, ha tudunk minőségben igazolni és nem a korai lejáratos "termékek" jutnak csak ismét, akkor bízok benne megismétli a bm-es sikereket.
Ez szerintem esélytelen. Még ha bekerülünk is az 1:1-be komoly változások nem hiszem, hogy lesznek, kivéve, ha eladjuk Araujot.
Igazából ő az akit komolyan vinnének és nagyobb pénzt kaphatnánk érte, esetleg Raphinha.
Van egy olyan érzésem, hogy Kimmich, Nico stb. egy szép álom. lesz pár megfizethető bérű ingyen igazolás és kölcsön esetleg 40-50 millió igazolásokra.
Mundjuk még mindig jobb, mintha az Uru-t eladnánk. Inkább legyen még egy szűköd év, aztán majd jövőre nagyobb kerettel vághatunk neki.

Én egy évet minimum adok neki, míg bármi véleményt formálnék róla.
A BM-es sikereket nem hiszem, hogy akár csak megközelítené, ha hoz egy olyan másfél évet, mint Xavi márr elégedett leszek eredmények terén.

Az számomra is szimpatikus, hogy ide akart jönni, simán leülhetett volna a Chelsea vagy a MU kispadjára, kevésbé törné fel mint itt fogja.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2024.05.29. 16:33:25

Kiváncsi leszek rá nagyon. Rövid, de nagyon jó ajánlólevele van, viszont itt azért teljesen más a helyzet, mint Münchenben. Van egy olyan érzésem, hogy a mostani brigáddal jobban meg tudja találni a közös hangot, mint a Messi, Busi, Pique, Alba sorral.

Benne van a pakliban, hogy kilöki magából a katalán közeg, de az is, hogy jobban összerakja a csapatot, mint gondolnánk. Az, hogy a hírek szerint ennyire ide akart jönni, fél éve készül rá, nyelvet tanult és még a fizuból is engedett elég jó jelnek tűnik.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
soadroli
Llegenda del Barça

2024.05.29. 16:13:09

brazilfan írta:
2024.05.29. 15:52:28
A szezon felénél már kell hogy legyenek érezhető jelei a munkájának.
szerintem hamarabb is lesz.
Kép
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.05.29. 15:52:28

Ha nem is totális ellenszélben, de azért fenntartások ellenében kell majd bebizonyítania, hogy nincsenek legyőzhetetlen ellenfelek, és meggyőznie a barcelonai szurkolókat, hogy érdemes kijárniuk a stadionba.
A szezon felénél már kell hogy legyenek érezhető jelei a munkájának.
Válasz küldése