bence0330 írta: ↑2024.06.03. 17:39:15
Nekik valamennyivel több volt, mert nem uralták a meccseket, nem voltak jobbak az ellenfélnél, és valahogy a végén el kellett dönteni, ami nélunk a CFC ellen volt, az náluk kicsit többször.
De ez az, ezt nem érted, hogy de uralták azokat a meccseket, mert abba a játékba kényszerítették az ellenfelet, ami nekik kedvez. Kihasználták a világklasszis kapusteljesítményüket is - ahogy mi is a tavalyi bajnoki címnél - és arra is tudtak reagálni, ha mégis gólt kaptak. Ha hátrányba kerültek, arra is volt terv, ismétlem TERV, feljebb kapcsoltak, és jöttek a szükséges gólok. Az nem szerencse, amivel előre kalkulálsz, és rendszeren bejön.
Olvastál itt olyan véleményt, ahol nem ismerték el a Madridot, a Madrid erejét?

Én nem. Szerintem itt meglepően kulturáltak és korrektek a túloldallal szemben, még kifejezetten gratulálni is szoktunk nekik írásban a győzelmeiknél.
Passz, a túloldalt nem olvasom, de általánosságban nem látok különbséget a két csapat , sőt bármelyik csapat itthoni szurkolói között. Mindenhol vannak parasztok, meg kulturált arcok egyaránt.
És ez megint, hogy a mi "aranycsapatunk" jobb volt... Nekünk persze, hogy jobb volt, és ezt meg is kell becsülni, és mindig büszkének lenni rá. De felesleges ebből versenyt csinálni, mert nekik is bőven vannak kritikáik a Pep-féle csapattal szemben, aminek alapja is van (passzív labdajáratás, üresjáratok oldalpasszokkal, a váratlanra való reagálni képtelenség, BÍRÓK, stb...), sosem fogjuk egymást meggyőzni, nem is kell próbálkozni. Fogadjuk el, ha nekik az ő csapatuk a top, mert nem elég, hogy erre is vannak teljesen valid érveik, de ez emúgyis teljesen emberi, és ezt soha senki nem fogja levetkőzni. Hát basszus, az Arsenal szurkolók is mindig megvannak győződve, h az övék a legjobb csapat. Mi (szurkolók) se vagyunk jobbak náluk, ők se rosszabbak nálunk.
@dingdong; jaja, pluszegy, egyetértek. Az új rendszer nem hiszem, hogy bármi megítélésén is változtatna, a lényeg a tavasz, ahol eldőlnek a fő kérdések változatlan marad. Az, hogy az ősz kicsit cirkusz lesz, nem hiszem hogy bármit is befolyásolna. Amúgy meg, ahogy mondtam, a szurkolók sosem fogják elismerni a rivális csapatot, akármi van.