Én nem feltétlenül a számokból indulnék ki, főleg hogy 21 éves, ez volt még mindössze a harmadik szezonja. Sőt, szerintem ezt a 12 (nem 11) assistot a posztján nem tudom ki érte el, az összes topligát figyelembe véve. Ugyan nem néztem utána, de így elsőre talán csak Kvara.bence0330 írta: ↑2024.06.04. 09:20:47Én azt gondolnám (pénzt félretéve), hogy ezek eleve elég jó számok, sőt, egy "kis"csapatban kiemelkedőek, egy nagyobb csapatban vélhetően többet hozna. Másrészt ő olyan profil, amilyenünk nincs, Doku-féle, avagy egy javított, nem annyira buta, és melósabb Dembélé. Villámgyors, ilyenünk sincs jelenleg, vannak korrekt módon gyors játékosaink, de olyan nincs, aki elnyargal a kapuig, vagy épp a szélen, és nem nagyon lehet utolérni. Nem mondom, hogy nem lehet enélkül megélni, de pluszt adna, ha lenne. És ténylegesen két szélen bevethető, ami nem utolsó dolog úgy, hogy a jobbszélsőnk is egy tini, Raphinha meg nem 100%, hogy marad.Troym írta: ↑2024.06.04. 09:10:29Miért gondoljuk, hogy Nico előrelépés? 5 gól 11 gólpassz azért nem világmegváltó teljesítmény 38 meccsen, ilyen számokat bármelyik nem tökkelütött európai közép csapat alapembere hoz. 50 millió szerintem rengeteg pénz érte. 21 éves, eddig ok, de szerintem nem ő kell ide.
Erős, fizikális is, európai szintű-jellegű focista, akit szerintem egy Reál is simán megvenne, ha nem lenne így is náluk a világ 2 legjobb balszélsője, plusz még egy 100 misis. Vagy egy City, Pool is. Az Arsenallal és a BM-el vannak elég konkrét hírek, azok sem kis csapatok, és nem is hülyék.
Én ezek miatt gondolnám. Nyilván csak 1:1-nél, ha rendezve van a középpályás régió, és mondjuk eladjuk Ferránt. Ha Felix marad, akkor megint csak necces a kérdés. De az a tippem, hogy Flick rendszerébe sokkal jobban beleillene, mint a portugál. Bár ez lehet, hogy alapvetően mindenki rendszerére igaz lenne. Ő nagyon-nagyon tetszett nekem csereként, szinte mindig hozott extrát a végén, de kezdőként nem nagyon lehet rá számítani.
De Flicknél szerintem különösen hasznos lenne egy ilyen profil, Lewyre sokkal több labdát akar majd játszani, mint Xavi, statikusabb játéknál ezt Yamal és Raphinha lazán megoldják, de direkt átmeneteknél, kontráknál nem annyira.
Rafael Leao egy 9/10-es szezont hozott egy Milanban a Serie A egyik legerősebb csapatában, aki szerintem (a brazilt nem lenézve) komolyan vetekszik Vinicius-szal, ha nem jobb nála. Ha megfordítanánk a két csapatot lehet, hogy a portugál előrébb lenne.
Egy Bilbaoban a La Ligában egyáltalán nem rossz szám, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy sem az erőssége sem az elsődleges feladata a góllövés.
1-2 év múlva nehezen tudom elképzelni, hogy ilyen áron elérhető legyen.
Ha megszerezhető lenne mindenképp el kellene hozni. Torres helyére tökéletes lehetne, a spanyol is inkább azért fontos, mert mindkét szélen bevethető, ezt pedig Nico is tudja. A Sport szerint komoly offenzívát indítanánk érte, Deco újra találkozott az ügynökével és megpróbálnak egy részletfizetéses megoldást találni, akár kicsit magasabb összeget is fizetve.
Ha Flick is ezt a "német-iskolát" próbálná 4-2-3-1-el abba tökéletesen illene is. És akkor lehet, hogy Darvich előtt is megnyílna az út, mert abban a rendszerben lubickol, Marquez pedig ezt a klasszikus 4-3-3-at erőlteti (bár ha ilyen jól működik nem nevezném eröltetésnek)
Fati pedig közeledik a Sevillához. A játékos ugyan azt mondta, hogy itt akarja folytatni viszont erősen kétséges, hogy akár a klubnak, akár Flicknek ez lenne a terve vele. Pimienta kinevezésével tovább nőtt a lehetőség, mivel ő is szeretné a játékost, ráadásul Bori Fati, Ansu apja is -leginkább a kötődések miatt- szeretné Sevillában látni. Állítólag Victor Ortiz, az andalúzok sportigazgatója már megkereste a klubot a kölcsönnel kapcsolatban.
Szerintem nagyon jó helyre kerülne, bármilyen gyengék mostanában az eredmények, a Sevilla egy komoly csapat, ahol Pimienta alatt felépítheti magát és ha nem is tér vissza, de az árát feltornászhatja és keresetté válhat. Persze ha sikerül egy sérülésmentes szezont lehoznia.