Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ennek szerintem minden szurkoló örülne. Ennél már csak az lenne jobb, ha idén nyáron sikerülne megoldani. Akár FdJ beáldozásával is...FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.16. 10:02:19Most olvasom Jamal Musiala nyilatkozatát a Barcaról. Barca meccseken nőtt fel, a kedvence Messi.
Akkor nyáron hozzuk kölcsönbe vissza Felixet, jövőre pedig menjünk rá Musialara. 2026-ban jár le a szerződése, egy évig győzködje Flick, remélem egy éves szerződéssel el lehet hozni féláron (60-80), ha ide akar jönni.
Jamal és Yamal 10+ évre megoldja a szélső posztokat.![]()
Viszont Cancelo végig szélső védőt játszott, sőt a szezon több mint felében nem is az eredeti posztján, míg Frimpong eggyel feljebb, szinte támadóként. Ahogy Grimaldo a másik oldalon, nem véletlenül mentek fel a számai közel a duplájára.Troym írta: ↑2024.06.14. 19:20:07De mellé 9 gól, 7 gólpassz csak a bajnokságban, míg Cancelo 2+4.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.14. 17:05:17Én kedvelem a hollandokat, de megmondom őszintén, nem figyeltem Frimpong játékát, tavaly néztem róla videókat. Jónak tűnik, de 5 védős felállásban jobb szárnyvédő. Annyit szerel, és szerez labdát, mint a lesajnált Felix. Cancelo konkrétan 3* annyit, és közben a védekezése miatt szidja mindenki.
Grimaldo is 2* annyit.
5 védőnél amúgy is mellette lenne Kounde. Árban meg összemérhető Canceloval, 7 évvel fiatalabb. Szerintem ha Alves utódot keresünk, az inkább ő lenne.
5-3-2 höz ideális játékos.
Ahogy Gránitnak is írtam, így lenne értelme. Régóta váltottam volna 532-re, mert röviden, 2 csatár várná a labdát, masszív lenne a védelem és a kp-a. A széljátékot simán megoldaná a 2 szárnyvédő, nálunk úgyis folyamatosan támadnak. Egyszerűbb igazolni minőségi középcsatárt, mint minőségi szélsőt, amiből alig akad. De azt is írtam, Koemant ezért meg akarták lincselni, és semmi esély erre a felállásra, akkor Tuchel vagy valami holland vagy olasz a megfelelő edző, nem Flick, vagy spanyol edző. Számomra ez nálunk elképzelhetetlen. Raphinha szerintem simán megoldaná a szárnyvédő posztot is, de Yamalnak nincs így helye.
De mellé 9 gól, 7 gólpassz csak a bajnokságban, míg Cancelo 2+4.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.14. 17:05:17Én kedvelem a hollandokat, de megmondom őszintén, nem figyeltem Frimpong játékát, tavaly néztem róla videókat. Jónak tűnik, de 5 védős felállásban jobb szárnyvédő. Annyit szerel, és szerez labdát, mint a lesajnált Felix. Cancelo konkrétan 3* annyit, és közben a védekezése miatt szidja mindenki.
Grimaldo is 2* annyit.
Találtam még a korábbiakon kívül néhány nevet.bence0330 írta: ↑2024.06.14. 15:49:37Mingueza: Barça will receive a percentage of a future sale, although the specifics of that clause haven’t been disclosed or reported.
Konkrét %-ok, a Barca hivatalos oldaláról:
Jutglá: 10%
Abde: 50%
Alena: 50%
Trincao: 50%
Nem rossz.
Abde esélyes, a Mallorca akarja nagyon, 10 alatt gondolom semmiképp sem kelhet el, annyit alsó hangon is megér.
Trincao elég jó szezont ment, a csapata ráadásul ugye lesimázta a bajnokságot, szerintem ő tuti 20 felett menne, ha menne, de ahogy rákerestem nemigen van pletyka sem erről.
Ezt azért elég jól csinálja a klub. A kölcsönök szinte törvényszerűen egy játékos Barca-karrierjének a végét jelentik. Vagy ingyen vagy szotyiért távoznak, így legalább valamit látunk is belőlük. Még ha túlnyomó részben alacsony összegeket.bence0330 írta: ↑2024.06.14. 15:49:37Mingueza: Barça will receive a percentage of a future sale, although the specifics of that clause haven’t been disclosed or reported.
Konkrét %-ok, a Barca hivatalos oldaláról:
Jutglá: 10%
Abde: 50%
Alena: 50%
Trincao: 50%
Nem rossz.
Abde esélyes, a Mallorca akarja nagyon, 10 alatt gondolom semmiképp sem kelhet el, annyit alsó hangon is megér.
Trincao elég jó szezont ment, a csapata ráadásul ugye lesimázta a bajnokságot, szerintem ő tuti 20 felett menne, ha menne, de ahogy rákerestem nemigen van pletyka sem erről.
Tudja valaki hogy ki van még, akinek az értékesítéséből százalékot kapunk. Ezeket tudom: Todibo, Nico azt hiszem Abde plusz Coutinho volt, de az már lecsó.bence0330 írta: ↑2024.06.14. 13:45:24Ja, hát az sajnos edzői hiba miatt létkérdés volt, Xavi nagyon idegenkedett tőle, így nekünk nem kellett, az ffp hely meg igen. A Riad biznisz több másik hasonlóval együtt szimpatikusan lett tető alá hozva, jellemzően úgy, ha nekünk kellett volna, olcsó lett volna visszahozni, ha meg nem, akkor kapunk belőle egy korrekt adag lóvét.
Todibo miatt kell még szurkolni, a MU is megy érte, de elvileg az Arsenal kifizetné érte az 50 misit, amiből 10 minket illetne.
Vicces, hogy Riadon így keresünk 10 milliót, Kessién meg azzal, hogy mi adtuk el 12-t és azért kettejük nem igazán összehasonlítható.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.14. 13:16:47Chadi Riad a Crystal Palace játékosa 15 millió euróért.
A Barca 9(+1 lehet a bónusz) milliót kap.
Nem ez volt a vita tárgya.Troym írta: ↑2024.06.14. 08:53:12Magam részéről inkább lezárom a Felix témát, mert a gól/perc mutatón nehéz eldöntenem, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan képesek vagytok azt hinni, hogy rejtve, csendben ül a padon egy valójában 15-20 gólos támadó, csak az edzői nem látják ezt be legyen az Simeone, Xavi, vagy Potter? 7 éve ezt senki nem látja rajta? Ha képes lenne erre, bármelyik edzőnél alapember lenne. Ha meg nem tud annyit, mit akarunk vele? Életében nem jutott el odáig, de oké inkább elfogadom.
(Ugye elvileg Felix 220 percenként lő gólt, ergo 3000 perces alapemberként akkor ez szerintetek 14 gól. Ha kevesebb, akkor meg önmagatoknak mondtok ellent, mert akkor ez a mutató romlana, ha alapember lenne
Magam részéről inkább lezárom a Felix témát, mert a gól/perc mutatón nehéz eldöntenem, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan képesek vagytok azt hinni, hogy rejtve, csendben ül a padon egy valójában 15-20 gólos támadó, csak az edzői nem látják ezt be legyen az Simeone, Xavi, vagy Potter? 7 éve ezt senki nem látja rajta? Ha képes lenne erre, bármelyik edzőnél alapember lenne. Ha meg nem tud annyit, mit akarunk vele? Életében nem jutott el odáig, de oké inkább elfogadom.FcBarcelona1 írta: ↑2024.06.13. 21:14:46Egyetértek. Nem kiegyensúlyozott, mikor minden évben 1500 perc alatt lő 7-8 gólt.
70-80 milliót kértek érte. Erre minden más klub esetében azt mondanám, hogy trollkodás, de amilyen ügyleteket mi képesek vagyunk megkötni, nem csoda, hogy az Atleti és más klubok is már ezzel a stratégiával indítják ellenünk az ártárgyalásokat.