2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mondjuk ez nem meglepő, ott sem hülyék ülnek. Ha 58 a kivásárlási ára, akkor mi ezzel Inigot belőttük kb 18 millióra. Jelen helyzetben kb 5 milliót ha érhet.
A csend téma nem az átigazolási pletykákra vagy annak hiányára vonatkozott (eb, copa nem is erről szól), hanem a barcelonai vagy egyéb sajtó és Flick közötti csendre.
Voltak epizódok amikor pisztokul tetszett, agilisan szállt be, veszélyes volt a kapura, volt benne spiritusz, persze szökő évente mikor Lewa a nyugdíjas éveit épp nem a 9-es pozícióban töltötte. Viszont mikor megkapott 1-1 kezdő tagságot, maradandót nem alkotott. Ő szerintem közép-kis csapatok ellen jókat tud menni, de ennél többet én nem láttam bent, de nyilván nem volt csapágyasra játszatva. Mindazonáltal 6 misiért menjen, cselzinél most is megtalálták az arany csapot, gyorsan el is szórják amire csak lehet. Fatinak beletört a bicskája, akkor neki szinte biztos. Jól jártunk.
Gondolom anélkül hozta meg a döntést, hogy Flick-kel egy mondatot beszélt volna, neadjisten megpróbálta volna meggyőzni. Ha annyira itt akarna kiteljesedni, akkor hosszabbít, megpróbálja beverekedni magát a kezdőbe, vagy esetleg elmegy 1 év kölcsönbe. Nem elmegy a játekostemető, 30 fős kerettel és teljesen inkompetens tulajjal rendelkező Chelsea-be.La Masia1 írta: ↑2024.06.25. 20:44:17Guiu NEM a pénz miatt megy el!
Elenyésző azoknak az akadémistáknak a száma, akik tényleg a pénzt választják. Nem is kell a pénzt választani, az "jön magától", ha a felnőtt keret tagja vagy.
Egy olyan gyerek, aki Katalóniában született, 7-8 éves kora óta a Barca az élete, beletett 10+ év munkát, hogy eljusson a felnőtt csapat közelébe, nem fog csak a pénz miatt elmenni.
Guiu felmérte, hogy reálisan nem fog olyan mennyiségű játékpercet kapni, amivel elégedett lenne és ami a fejlődését szolgálná. Megmondták neki, - ha nem tudta/látta volna magától is - hogy Roque is előtte van a sorban. És még ki tudja kik érkezhetnek a nyáron, pláne, ha meglesz az 1:1.
Hozott egy, a jelen helyzetben racionálisnak tűnő döntést. Az, hogy egy PL klubtól meg még jóval több pénzt is kapna, amiatt nyilván nem lesz szomorú. A 6 milliót amúgy nem hiszem, túlzónak tűnik.
Nem azért nem írták alá, mert a pénzen alkudoztak. Egymillióért is aláírt volna, ha tudja/látja, hogy játszani fog.Chino írta: ↑2024.06.25. 16:40:48Egy olyan játékos aki épp hogy bemutatkozott a felnőtt csapatnál, játszott 570 percet a B-csapatban egy 4 éves 2 millió+opciós szerződést nem fogad el 18 évesen, az szerintem nem a klub hibája. Nagyon érdekes, hogy a másik hat emberrel, akivel eddig szerződést hosszabbítottak simán ment minden, egyedül ő (+a családja) volt az aki elutasította.
Ha 19 évesen a Getafeban 90 perceket játszana csatárként és még jól/eredményesen is, akkor nem sokáig lenne ott...
Komolyan nem értem, mit akarunk csatárposzton. Lewandowski milyen tompa volt ezeken a meccseken is, te jó ég. Lehet, hogy Flick-kel volt egy nagyon sikeres időszaka, de hát az már nem ma volt, és az időt még Flick sem tudja visszapörgetni. Lesz egy egyre tompább Lewandowskink és egy még semmit nem bizonyító Roque-nk. Mennyiségre kevés, minőségre aggályos. Így őrültség nekimenni a szezonnak. Nem tudom, mit remélünk.Troym írta: ↑2024.06.25. 20:04:22Tökéletes példája a pár napja vitatott Depay. Egyáltalán nem alapembernek, vagy sztárnak jött. Amikor aláírt, akkor a csapat tagja volt Messi, Griezmann, Dembele és Aguero, aki azóta feledésbe került. Ketten eligazoltak, Aguero és Dembele megsérült, azért volt alapember. Két sérült és jött Akhomach, Jutgla, Demir. Ott is elsőre úgy tűnt elég 4 támadó, láttuk mi a vége.
Ha Roque kidől, akkor egy 37 éves Lewa marad és a nem tudom mire jó Ferran gólt lőni, mert a szélsőink képességét meghaladja a góllövés.
Tökéletes példája a pár napja vitatott Depay. Egyáltalán nem alapembernek, vagy sztárnak jött. Amikor aláírt, akkor a csapat tagja volt Messi, Griezmann, Dembele és Aguero, aki azóta feledésbe került. Ketten eligazoltak, Aguero és Dembele megsérült, azért volt alapember. Két sérült és jött Akhomach, Jutgla, Demir. Ott is elsőre úgy tűnt elég 4 támadó, láttuk mi a vége.
Én viszont egyetértek veled. Évek óta megy a siránkozás arról, hogy jaj mennyi sérültünk van, meg jaj de nincs szerencsénk, miközben imádjuk karcsúsítani a lehetőségeinket, aztán pislogunk, ha lesérül két ember.
Nyugodt lehetsz Cápa innen vonul majd vissza, a "tőkenyereség" ott is gyalázatos lenne. Ki akar érte fizetni akár 20 milliót és átvállalni a fizetését? Nem véletlen adott volna még a kőgazdag Newcastle is 15 milliót érte, de akkor 40 milliós veszteséget kell leírni.bence0330 írta: ↑2024.06.25. 18:06:20Ha tényleg 6 milliós a fizuja, azzal nem tudtunk most versenyezni így, hogy van egy hasonló játékos már eleve, akit alighanem buktával lehetne csak továbbadni, Guiunál meg mégiscsak tőkenyereség.
Ferrán remélhetőleg távozik. Rossz EB-je szerintem nem lesz, eddig jó volt, mikor beállt, rúgott gólt is, szerintem lesz rá kereslet, mert nem rossz játékos.
Megmondom őszintén, ha kölcsönben meg lehetne szerezni (vagy korrekt áron véglegesen, akár 10-15 körül), én nem is gondolkodnék most máson. Ha nem jönne be, jövőre rá lehet repülni Nicóra, most meg betolni a zsét a vkp-ra.
Roque ugyanúgy ott van, semmivel nem mutatott nála többet. Őt miért nem a harmadosztályban játszatjuk akkor? Mert 40 milliós címkéje van?
Troym írta: ↑2024.06.25. 17:38:331. Helyet akar, ahol a keret tagja SR, Romeu, Inigo, vagy eddig Alonso? Felháborító. Mármint, hogy nem a keret tagja már most az ilyen "kaliberek" helyett
2. Olvasd újra, 6 millió az nem a fizetése, az a vételára. Olyan 2-3 milliós fizetést ad neki a Chelsea.
"Marc Guiu JOINS Chelsea. He has given his final GREEN LIGHT to the move. They have tripled his salary and will pay €6M to Barcelona"
De a lényeg, hogy ismét hajigáljunk ki mindenkit a B csapat körül, aki ülhetne a cserepadon és nyávogjunk egész évben a 19 fős kereten. Jól haladunk Faye és Guiu már gyakorlatilag csomagol.
Ezt a hírt nem láttam mea culpa. Helyet is kér a keretben, meg pénzt is?
Jól olvasta, most függetlenül attól, mennyire igaz a hír, de maga a mondat, amire reagált, ezt jelentette.
1. Helyet akar, ahol a keret tagja SR, Romeu, Inigo, vagy eddig Alonso? Felháborító. Mármint, hogy nem a keret tagja már most az ilyen "kaliberek" helyettAndrsika írta: ↑2024.06.25. 16:44:39Arról nem beszélve, h 6 milliót ad neki a Chealse ami számomra röhejes! 17 évesen, ha valakit ez vezérel had menjenocsike83 írta: ↑2024.06.25. 13:01:47Egyik mehet, mert olyan a szerződése. A másik meg nem akar. Ennyi a különbség.
Nyilván be lehet dobni Guiu-t. De valaki írta korábban már, hogy aki 17 évesen stabil helyet akar magának, az menjen nyugodtan tovább....
Amúgy a Chelsea-ben mit akar? 20. csatárnak? A Bayernben? Kane mögött ott van Tel....
Jaja.La Masia1 írta: ↑2024.06.25. 13:41:13Megnéztem most egy hosszabb összefoglalót róla. Háááát...ha a negyedét megcsinálja annak, ami abban volt, akkor kétszer jobb lesz mint a prime Neymar/Ronaldinho a Barcában![]()
Úgy nézett ki a gyerek, mintha fizika-szakos iskolások közé beraknának valakit, aki azért heti 3x eljár focizni![]()
Remélem azért többet játszana, mint Roque![]()