Nem vagy elég gyors, láttam, amit láttam

Ha jól nézem Német - Spanyol (vagy Georgia) lehet a következő körben, az egész jól hangzik.
Nem vagy elég gyors, láttam, amit láttam
valóban írtam, de gyorsan átfogalmaztam, gondolom @Davi figyelmét elkerülte, vagy pont egyszerre szerkesztettem ő meg reagált.
davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?
Átírtam már a kommentem mielőtt írtál, direkt emiatt. Átfogalmaztam, mire gondolok.davi10 írta: ↑2024.06.30. 21:48:35Rodri top. Mikor jár le a szerződése?
Nico is tetszetős, de a gól nem akar összejönni.
Morata meg nagyon gyenge, ennél még a mi cápánk is többet hozna szerintem.
@csaba ha a 45 perc alatt 16 lövést megeresztő spanyolok nézhetetlenek, akkor az angolokra mit mondasz?
De amúgy viccen kívül, szerinted, szerintetek melyik válogatott a legmeggyőzőbb?
Max a posztján.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 21:40:48Asszem a mai nap sem fog engem megingatni abban a hitben, hogy Rodri a legjobb játékos a világon. Legjobb vkp, nagy gólok szerzője, a világ legjobb csapatának legkihagyhatatlanabb játékosa, és egy top válogatott legkihagyhatatlanabb játékosa, aki mellett mindenki jobb játékos. Pazar lövés rosszabbik lábbal megint.
Persze, mindenki alulteljesít, ez az edző felelőssége. Ilyen szinten mindenképp. Meg utalhattál ezzel a PL-re, de a LL legjobbja egy passzt nem tudott megcsinálni, a Bundesliga legjobbja meg hasonló, ő gólt nem tud lőni. Akkor viszont a világ három legerősebb bajnoksága mind gyenge.
"A játék sokkal pozicionálisabb. Mindenki a tökéletes gólt próbálja megszerezni, és szerintem ez Pep hibája. Ezt a szemléletet ő hozta be”
Őőőő és ki is fejtette?Cseri írta: ↑2024.06.30. 19:19:56Várjá',a józan életű,és edzői kvalitásait már kibontakoztató Rooney szerint Pep a felelős.bence0330 írta: ↑2024.06.30. 18:45:08Ennyire egymást nem értő válogatottat tán még sosem láttam. Ha indítás van, tuti akkor megy el a labda, ha a beinduló ember megállt, ha kifelé indul, tuti befelé indul a passz, senkinek gőze nincs, mit fog csinálni a másik. Szerintem lényegtelen most, ki van épp a poszton, ha Palmer lenne Saka helyett, vagy x helyett y, semmi nem változna, szerintem megvan az elmúlt 10-15 év leggyengébb edzője. Játékot tekintve mindenképp.