La Masia1 írta: ↑2024.07.12. 23:14:29
Kupával együtt játszott 800 percet tavaly az egész szezonban, azt is szinte mindig (60. perc környéki) csereként.
Esélye nem volt rendesen megmutatni magát. Egyértelmű, hogy Gironában a padra kellett, nem számoltak vele.
De ez nem a Girona hibája, oda csak lepasszolták.
Fermín meg 2000 percet játszott...nem mindegy.
Torre-ét rendesen megszívatta a Barca.
Ha jól emlékszem Torre nem volt hajlandó játszani a Barca B-ben. Persze ez nem biztos, mintha ezt olvastam volna. 3 meccse van ott. De a Gironába sem fért be, a lesajnált Garcia lehozott egy egész jó szezont, 5 gólt szerzett, most nézem, jobb értékeléseket kapott, mint a mi védőink. Lehet nem kellene elpazarolni 10 millióért. Maradhatna 5. számú védőnek a rotációba, Kounde sokszor lesz jhv, Christensen sokat sérült, és vkp-st is játszhat.
Olvasgattam a híreket, pl.
Matteo Moretto szerint Nico leigazolásához el kell adni valakit.
Mivel senki nem akar távozni, De Jong és Pedri sérült is, ahogy Araujo is.
Most már nem zárkózom el Araujo eladásától sem, 80-100 millióért. Állandóan sérült, fejben nem tudom mi történt vele, de állandóan balhézik, emlékezhetünk Gündogannak üzengetésére. A több pénzt megérdemelné, mondjuk Kounde szintjét. Koundet viszont sokkal profibbnak látom. Tegnap is megjelent az edzésen, mindenhol azt írták, milyen keményen edz folyamatosan, nem sérülékeny. Araujo távozása esetén lehet esélyt kellene adni a fiataloknak, Cubarsi, Faye, Garcia. Én az elvileg vissza Spanyolországba visszavágyó Laporte-t igazolnám le, 20 körül vitték, 30. évét töltötte májusban.
Kounde, Christensen, Cubarsi, Laporte, Garcia/Faye, Inigo
A másik probléma, hogy elől sem akar senki távozni. Ha jön Nico, lesz ott 7 ember. Raphinha eladásától sem zárkóznék el. Araujo és Raphinha a legjobb játékosaink között vannak, de ha kapnánk értük 150 (+sok apró)milliót, be lehetne vásárolni.
Elől marad Nico, Fati, Lewy, Roque, Yamal.
Cancelo elvileg jön kölcsönbe.
Akkor 150 millióból kijönne egy vkp, egy tkp-s, és Nico. Pl. Nico 58, Ugarte/Kimmich 50, Olmo/Simons 60
Laporte ára már most meg lenne. Szerintem a maradék 20 simán kijön az eladásokból, ha Araujo és Raphinha is távozik. Olmo vagy Simons elől bárhol bevethető, és végre meglenne a kreativitás is.
Persze ez csak FM-ezés, de elbizonytalanodtam