Ezzel abszolút egyetértek. Szerintem is 2 opció van a győzelemre: 1, legyen látványos foci, ahol több gólt rúgunk, mint az ellenfél (Barca, Man. City, Arsenal); 2, találjunk egy gólt és húzzuk ki a végéig (Atlético, Inter, Real Madrid)...FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.13. 20:06:17Ezzel a vkp-s kérdéssel nem értek egyet. Egyébként megkérdezték a sociokat, 40% elsősorban vkp-t venne, 27% középcsatárt.
Lewy itt marad, magas bérével, mögötte Roque+Ferran. Én is szeretnék, de akkor minek a másik 3, eladni lehetetlen? Amikor szükség lenne kp-sra és bal szélsőre?
Vkp-s helyzetben van egy masszív, védelmünk, ami tavalyelőtt alig engedett gólokat az ellenfélnek, azt nem hiszem, hogy Busquets volt ennek a kulcsa.
De Jongot 75 millióért igazolták erra a posztra, és 40 milliós a fizetése. Igazából ki sem volt próbálva ott, tavaly is Romeu jött mellé, mikor rekordokat döntő védelmünk volt összerakva, amibe jött még Cancelo, és idővel Cubarsi. És De Jong szétverte az egész védekezésünket? Valószínűleg inkább edzői problémák lehettek, ha egy meccsen annyi gólt kaptunk, mint tavalyelőtt 10 alatt. Dupla pivotban tud játszani De Jong mellett Romeu, (remélem őt cseréljük minimum egy Merino, Guido, Rabiot minőségre), és Gavi, valamint Gündogan.
Támadásban, helyzetek kialakításában szerintem nagyon gyengék voltunk. Hiába rakjuk bal szélre Ferrant, Raphinhát, nem az ő posztjuk. Fati 2 térfműtét után egy időzített bomba.
Szerintem a védekezésünk sokkal jobb, mint a támadásaink, persze tavaly ezekből alig lehetett valamit észrevenni, gondolom ezért is cseréltünk edzőt. A marketing szempontokról nem is beszélve, és mindenki szebb játékot akar. Hát ez nem egy vkp-sal fog megoldódni. A Realt megelőzni eleve nehéz lesz, a BL győzelem továbbra is esélytelen, a továbbjutasra így is meg van az esély. Persze ez csak a szubjektív véleményem.
Én az első opció miatt szeretem a focit.
Az álmom idén nekem is a Nico, Merino, Cancelo, Julián Álvárez talán Olmo igazolás lenne, de mi a racionalitás?