Szerintem örülhetünk, ha valami kiskapuval elhozhatjuk Nicot, vagy méltóztatik Tebas megkönyörülni.
Így kell a többi posztra erősíteni. Esetleg, ha eladjuk Raphinha/Kounde/Christensen egyikét 50+ millióért.
Frimpongra Romano azt írta érdeklődünk iránta, nemrég viszont a klubnál cáfolták, és jogi lépéseket fontolgattak a kamu átigazolási hírek kapcsán, köztük a Flick Frimpongot akarja hírt emelték ki.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... s-nrt.html
Frimpong jó lehetne, ha lenne sok pénzünk, de szerintem is az 5 védős rendszerben szárnyvédőként kiemelkedő. Statjai alapján Cancelo jobb védekezéseben, vele inkább fejben vannak a problémák.
Frimpong helyett Dumfries játszott a válogatottban, szerintem ő is inkább szárnyvédő, de fizikálisabb, és védekezésben is jobb. Az a probléma, ha jönne is, 40 milliót szerintem nem fogunk rá költeni. A Sport szerint Merino a kiválaszott a kp-ra, és ő is inkább ide jönne az Arsenal vagy Atletico helyett. Valószínűleg még Merinot és Cancelot is nehéz lesz kigazdálkodni, ezért hoznák Cancelot kölcsönbe, aki elvileg a hírek szerint csak ide hajlandó jönni, sem Arábiába, sem Olaszországba, utóbbinál gondolom számít a magas fizetése is.
Így valószínűleg Olmora semmi esély 60-ért, aki ha nem is egy világsztár, 3 poszton bevethető, nem csak ráfogják, mint Ferranra

viszont sokat sérült, és a Leipzigben sem volt anyira kiemelkedő. Mondjuk Pedrinél szerintem jobb, igaz ő inkább tkp-s, Pedri pedig kp-s, csak még Olmonal is többet sérült. Mondjuk az igaz, hogy ezen a poszton állunk a legjobban, Gündogan, Pedri, Fermin + Raphinha és Darvich.
Szerintem vkp-ra nem lesz pénz, és megelégszünk a köztes megoldással, egy fizikálisan erős box to box-al. Mondjuk De Jong és Merino jók lehetnek együtt, a Sociedadban Zubimendivel nagyon jók voltak együtt, De Jong szerintem jobb Zubimendinél. A kp-ra ezen felül igazolnék még ingyen valakit.
De Jong(Gavi)-Merino?-?
Pedri/Gündogan/Fermin
Szerintem jó lenne + egy fizikális kp-s, aki nem Romeu