Ahogy az előttem szóló mondta, a PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. Nekünk sikerált 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2x csoportkörben beégtünk.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
Mindemellett elment a kisteknős, keresik az új sztárt, akire épülhet a csapat. Neki most a marketing értéke fent van az egekben, adja magát. LE az edzőjük, aki belőle komoly válogatott játlkost faragott. A francia bajnokság szinte tuti zsebben van, a BL-ben szinte tuti 8 közt lesznek, nálunk van egy új edzővel pénz alakuló csapat és kb. ennyi. A PSG simán megteheti, hogy Kvaratskhelia, Nicot berak balra és aki jobb az nyer. Mi meg jelenleg Európa egyik leghirhedtebb játékostemetője vagyunk.
Én ha elveszem azt hova, hogy Barca drukker vagyok egy hang nélkül mennék oda.
Egyébként egyszerűen nem látom, hogy a francban tudunk megcsinálni egy 70-80 millió közti igazolást.