Troym írta: ↑2024.07.22. 17:06:22
Nehéz követni, mert írsz 3 érkezőt és cca 7 távozót, ez mi alapján előrelépés?
Eddig is szűk volt a keret, megint eladva az egész cserepadot miért lesz jobb a következő szezon?
Ez 3 érkező, Nico 58, Cancelo kölcsön, vagy 20, Merino/Rabiot 30 vagy ingyen.
5-6 távozó, akiknek eddig sem volt semmi szerepe a kezdőben. Julian Araujo, Valle, Casado vagy Romeu pár milla.
Ferran/Fati/Roque, szerintem 2 fixen távozik.
És esetleg Raphinha, mert hajlandó távozni.
Nicot mindenhol azt írják, Tebas nyilatkozatából az jött le, eladástól független.
Most, hogy a tavalyi +64 millióból, profitból, hitelből, 2 szép szemünkre, nem tudom.
Van 20 eladásból. Csak összejön még 10 Merinora, az említettekből, de van még több opciós eladásunk (Trincao, Marmol, Todibo stb.) Cancelo vagy jön kölcsönbe, vagy mindenhol 20 milliót írnak. Ha megy Raphinha, tőlem jöhet Olmo.
Persze először kellene már az 1/1.
És, hogy mitől leszünk jobbak? Flicktől sokat várok. Fizikálisan, mentálisan erősebb csapatot, és végre látványos, támadó játékot. Szerintem Cancelo/Balde 2-sel a széleken, így Kounde is mehet kh-nek. Igazából a meccseink 90%-án a bajnokikon, gyenge ellenfelek ellen akár Garcia és Inigo is lehet a kh, mert nem a védelmünkön fognak múlni remélem a meccsek. (Persze utolsó lehetőségként)
Legjobb védekezés a támadás.

Én Nicotol rengeteget várok, mert óriási potenciált látok benne, ilyen Leao, Kvara szintet, ha jó lesz a játékunk. Yamaltól is többet várok, ha marad Raphinha, tőle is, mert már megmutatta, hogy megvan benne.
Ha nem marad, akkor jön Olmo, akitől ha nem lesz sérült (

) tkp-ként szintén sokat várok.
Ez ha jól számolom 24 fő
(Stegen, Pena, Cancelo, Kounde, Fort, Araujo, Cubarsi, Garcia vagy Faye, Inigo, Christensen, Balde, Gavi, De Jong, Merino, Gündogan, Casado vagy Romeu, Pedri, Fermin, Yamal, Raphinha vagy Olmo, Lewy, Ferran, Nico, Fati vagy Roque, ha az FFP nem engedi, 22 is elég.)
Így Lewyt is tömni fogják labdákkal, és nem frusztráltan fog veszekedni a társakkal, hanem szépen elrak 30 körüli gólt a bajnokságban.
Optimista vagyok na. Szerintem csak így érdemes szurkolni

Remélem mindenki hasónlóan várja az új idényt.
Gránit: nem ez a cél, hanem a minimális elvárás jó, látványos játék mellett. Gondolom minden szurkoló triplázásban reménykedik, de ez nem lehet alapvető elvárás. Persze a vezetőség egy címet, kupa, vagy bajnoki és BL negyed vagy elődöntőt elvár.