Saját szájából:
Rdinho10 írta: ↑2024.07.22. 22:40:08En szinte biztos vagyok,h Laporta terve Haaland lesz Lewa helyere.Szerintem Nico hatalmas fit lenne a bal oldalra,aztan meg a vegen osszejohetne a Nico-Haaland-Yamal is ami marketingben sem utolso.
Wirtz nekem ugyanaz mint Pedri(hiaba volt 1 jo eve)elobb hoznam Musialat,de sztem eselytelen.
Kimmichet is hoznam Merino helyett,Flick hatha ide tudna csabitani.De Jongot en megvarnam Flick alatt,h muzsikal,mert az fix,ha mas csapatban jatszana odaig lennenk erte.Nico,Kimmich,vmi cserekapus es meg is vagyunk,+a feljovo fiatalok.
Ezt adom. Még azt is kevésnek tartom, ha marad Lewandowski-Roque, de azok után, hogy Roque-val nem számolnak, tényleg égető kérdés.
Bizony. A 16 regisztrált játékosban pedig benne van Romeu és Pena, akik nagyjából mínusz embernek számítanak, valamint Araújo, akit nagyon sokáig nélkülözni fogunk. Most hivatalosan decemberig, a tapasztalatokból kiindulva ki tudja, meddig. Ez jelenleg 13 használható ember.Troym írta: ↑2024.07.22. 19:53:0016 fő van regisztrálva jelenleg Cubarsival és Yamallal együtt, inkább innen indítsátok az FM-et!
Nincs a Laligánál regisztrálva Roque, Fati, Torre, EG, Inigo, JAraujo, (Lenglet)
A káosz meg akkora, hogy ehhez képest nem egyértelmű, hogy jöhet-e Nico, de egyetlen távozóról sem hallani, hogy bármi alakulna.
Remélem megnézzük legalább előszezonban, de az semmit nem zár ki, hogy szerződést kapott, lehet csak hosszabbítottunk és kész (nem tudom, mennyire volt lejáró az előző). Emersont is azért vettük pár éve, hogy aztán pár nap múlva továbbadjuk drágábban.
A minimális elvárást szerintem is teljesíteni tudja ez a keret és ez a koncepció. A bátrabb álmokhoz szerintem kevés lesz. A Garcia-félékbe vetett hitet nem tudom hova tenni. Az elnökségre mindenesetre nem lehet panasza a szurkolóknak, maximálisan teljesíti az elvárásokat. Sima lesz majd a választás.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.22. 17:45:55Gránit: nem ez a cél, hanem a minimális elvárás jó, látványos játék mellett. Gondolom minden szurkoló triplázásban reménykedik, de ez nem lehet alapvető elvárás. Persze a vezetőség egy címet, kupa, vagy bajnoki és BL negyed vagy elődöntőt elvár.
Ez 3 érkező, Nico 58, Cancelo kölcsön, vagy 20, Merino/Rabiot 30 vagy ingyen.
Inigóval úgy tűnik, nem számol Flick. Roque mezszámot sem kapott. Mi beleszámítunk minden boldog-boldogtalant, de szerintem a klubvezetés ezt nem így gondolja, és lesz egy végletekig lecsupaszított keret. Garciát szerintem el kell felejteni, de lehet, hogy az álmodozások után őt, Romeut, Cápát kapjuk majd.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.22. 16:52:44egy tapasztalt Inigo, de még Garcia is tökéletes 4-5. hátvédnek.
Ja, hogy ez sok? Már ott tartunk, hogy sokan vagyunk? Hát, ez is egy irány. Én mindenesetre szkeptikus vagyok. Bajnokságban a top 3, BL-ben a top 16 persze így is meglehet, ha ez a cél.
Nehéz követni, mert írsz 3 érkezőt és cca 7 távozót, ez mi alapján előrelépés?FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.22. 16:52:44Azért ne legyünk már ilyen negatívak.
Szerintem egy Nicot és egy Cancelot be tudunk valahogy húzni.
Azért látszik, hogy ez így sok. J. Araujo, Faye/Garcia, Romeu/Casado, Ferran/Roque/Fati még távozni fognak. Egy kp-t valahogy csak le tudunk akasztani. Szerintem Rabiot ingyen, vagy Merino 20-30-ért még nagyon kellene, sérülékeny a kp-nk. Lehetőleg fizikálisan erősebb játékos.
Raphinhát kedvelem, de nem dőlök a kardomba, ha távozik, igaz, hogy Yamal/Ferran jobb szélre gyengébb, de az árából (50+)erősíthetünk mondjuk a kp-n.
Ha jön Merino akkor Chris oké, de ezek az átigazolások mind kérdőjelek és húzódnak hetek óta, egy helyben toporgás megy. Fayé szerintem megkapja a lehetőséget, de EG-t elkel felejteni, ahogy szerintem Inigot is, az ilyen mennyiség helyett kapják meg a lehetőséget a fiatalok, bőven van potenciás az akadémián, lásd tavaly Cubarsi.gránit írta: ↑2024.07.22. 12:43:14Araújo meg kidőlt. Alakul a középhátvéd poszt is. Christensen visszahúzásáért a védelembe szerintem nagy kár lenne, vele sokat léptünk előre tavasszal az új posztján. Rajta kívül meg Cubarsí, Garcia, Faye (ha marad egyáltalán). Christensen-Cubarsí működhet, csak a fentiekért kár lenne. A tartalékokkal meg nem vagyok nyugodt.
Szerintem ez nincs meg benne. Salahban extrém tehetség volt, de valahogy nem jött ki egy darabig. Raphinhában ez nincs meg. Bekadhatna kicsit több távoli lövése, ezzel nem volt nagy szerencséje/fejben nem volt jó, korábban is sokat lőtt belőle, meg most is lőtt a braziloknál. Ebben fejlődhet még, meg 1-2 ziccerrel többet belőhet, de ennyi. Nála az a csoda, hogy ezzel a közepes adottságaival odáig felküzdötte magát, hogy egy top csapatban húzóember tud lenni. Viszont nem egy szerencsés ember, Yamal és Gündogan van a két posztján. Ha amúgy meg is tudná, úgy nem fogja megrázni magát, ha csere lesz.fanbarca írta: ↑2024.07.22. 13:59:55Szerintem ő még mindig messze van a potenciáljától. Én még azt is elképzelhetőnek tartom (persze nem adok rá nagy esélyt), hogy ilyen Salah mód megrázza magát s teljesen kivirágzik. Ha belőni 3-4 szabadrúgásgólt, gyorsan nőne az ázsiója. Ezek a dolgok gyorsan változhatnak (lásd James-t az idei Copa-n).
Szerintem ő még mindig messze van a potenciáljától. Én még azt is elképzelhetőnek tartom (persze nem adok rá nagy esélyt), hogy ilyen Salah mód megrázza magát s teljesen kivirágzik. Ha belőni 3-4 szabadrúgásgólt, gyorsan nőne az ázsiója. Ezek a dolgok gyorsan változhatnak (lásd James-t az idei Copa-n).
Teljesen ugyanúgy gondolom, mint te. Agyam eldobom, hogy azok után, hogy két éve kiejtett minket a BL-ből, még mindig napirenden van. És számolgatjuk őt mindehová, hogy mindenhol nagyon megvagyunk, vele... Amúgy én komolyan kezdek aggódni. Garcia lehet, hogy marad, Romeu lehet, hogy marad, a sérülések meg nem fognak minket elkerülni. A Lewandowski-Roque-tervet is kevésnek találom, és lehet, hogy még ennyi sem lesz.Peter írta: ↑2024.07.22. 13:43:00Tudom, hogy némileg másként gondolod, mint én, de nekem eredendően is "testidegen" volt a srác és akkor sem küldeném pályára, ha nincs más és emberhátrányban kellene kezdeni emiatt. Többieknek melósabb lenne a meccs.....![]()
Flick szereposztásánál még Eric barátunk státusza kiemelten érdekes lesz nekem.
Lehet, hogy ez lesz.
Tudom, hogy némileg másként gondolod, mint én, de nekem eredendően is "testidegen" volt a srác és akkor sem küldeném pályára, ha nincs más és emberhátrányban kellene kezdeni emiatt. Többieknek melósabb lenne a meccs.....
Na jó, de épp ez a lényeg, nyújtsunk színvonalasabb szórakoztatást. Igazából ez még Xavinak is ment fél évig, Flick meg lehet, hogy annál stabilabban összehozza. Nem biztos, de van rá elég reális esély.Troym írta: ↑2024.07.22. 13:29:50Ha eljutnék ide, inkább abbahagynám a meccsnézést, annyira színvonalas szórakoztatást nem nyújtunk már 3 éve.
De vegyük úgy, hogy eljutottunk ide.
Ahhoz minek kell bárki?
A dobogóhoz nem kell senki, akkor lehet spórolni, majd haknizunk a jelenleg is ittlévő játékosokkal, ha nem gondoljuk, hogy aranyért kell harcoljunk, (BL-t már szóba sem merem hozni) akkor nem kell sem Nico, sem Merino, sem Cancelo.
Ha eljutnék ide, inkább abbahagynám a meccsnézést, annyira színvonalas szórakoztatást nem nyújtunk már 3 éve.