Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.12. 15:19:35

Troym írta:
2024.08.12. 08:39:34
Inkább azt tudnám elképzelni, hogy egy nem szakmai kérdés, egyszerűen nincs pénz Nicora, aki lehet Last Minute meggondolta magát, csak addigra jött Olmo és most megy a fejvakarás, hogy miből fizessék és regisztrálják Nicot.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt. Elképesztő sztori, ilyen kb csak itt fordulhat elő.

Leao meg nem is értem hogy merül fel alternatívaként ezek után, 2-3x annyiba kerülne mint Nico. Ebből vagy senki, vagy Coman kölcsön lesz opcióval úgy érzem.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
LG
Az Év fórumozója 2016

2024.08.12. 15:07:31

Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.12. 08:16:06

Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.

Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too. [/i]

Ez viszont elég nagy kár lenne.. :?
Miért? Teljesen irreleváns az ember, csak többen lennénk vele. Azt sem értem, a Chelsea miért akarja, azok után, hogy már egyszer csúfosan megbukott ott (is), de ők tudják. Szerintem még 1-2 szezon, aztán megy az arabokhoz, oda is a való.
3 új alternatíva Williams helyett: Dias, Leao és Koman. - Mundo

Ha futja rá (elképzelésem nincs miből telne rá), akkor gondolkodás nélkül Leao.
Egyetértek, de ő szerintem drágább lenne, mint a másik kettő együtt.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 14:49:24

3 új alternatíva Williams helyett: Dias, Leao és Koman. - Mundo

Ha futja rá (elképzelésem nincs miből telne rá), akkor gondolkodás nélkül Leao.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.12. 14:33:22

Valóban töröltettük Araújo regisztrációját. A téli átigazolási időszakban újra regisztrálhatjuk, ha akkor már egészséges lesz.

https://sports.yahoo.com/barcelona-deci ... 00613.html

Elcseréltem volna egy vkp-ra, amikor még érdeklődött iránti a Bayern és a Manchester United is.
Rohamcsiga
Jugador del Barça

2024.08.12. 14:02:31

Araujo elvileg nincs regisztrálva a szezon első felére a sérülése miatt.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 13:49:23

Számos alkalommal fejtegettétek többen is, hogy nem cash-flow, hanem FFP probléma van, emiatt nem tudunk igazolni.

Ők vannak regisztrálva ma:
Stegen, Pena
Cubarsi, Christensen, Araujo, Kounde, Balde
Fermin, Pedri, Gündogan, De Jong, Gavi
Ferran, Yamal, Lewa, Raphinha

Ahhoz, hogy FFP javuljon olyat kell eladni, aki köztük van és lehetőleg pénzért vettük (amortizáció akkor megszűnne), plusz jelentős a fizuja.

Hogy törölhető-e regisztráció azt nem tudom, de egy-egy kölcsön során nálunk kiveszik a keretből.

Jelenleg Fati, Torre, Lenglet, Roque, Inigo, EG nincs regisztrálva, így FFP keretet sem foglalnak, tehát az eladásuk sem javít semmit a helyzetünkön, maximum cash-flow szempontból.
sanika01
Jugador del Barça

2024.08.12. 13:38:14

Troym írta:
2024.08.12. 12:37:16
MARCA:
Vitor Roque did not impress Hansi Flick on the US tour, hence the club has decided to let him leave either permanently or on a loan deal. His departure will not help with FFP because he is currently not registered.

Ezt csak itthagyom. Sem Roque, sem Fati, sem Lenglet, sem egyetlen visszatérő kölcsönjátékos eladása nem segít FFP oldalon, mert egyikük sincs regisztrálva ma sem.
Szerény véleményem szerint ilyen nincs, nem lehet. Egyrészt, ha sikerül eladni és bármiféle pénz jön belőle, akkor annak szerepelni kell mind bevétel. Másrészt hosszú ideje arról cikkeznek, hogy a kiadási oldalt terheli a régiek fizetés. Lehet, ha rosszul emlékszem, de úgy rémlik egyszer erről még talán Tebas is nyilatkozott. Akkor az se számíthatna bele.

Szerintem ez megint csak egy madridi fogás, mint a Negreira ügy is, ami mindig akkor jön elő, ha El Classico van. :)
"Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." - Gary Lineker
gránit
Director del Fútbol

2024.08.12. 13:28:29

Troym írta:
MARCA:
Vitor Roque did not impress Hansi Flick on the US tour, hence the club has decided to let him leave either permanently or on a loan deal. His departure will not help with FFP because he is currently not registered.

Ezt csak itthagyom. Sem Roque, sem Fati, sem Lenglet, sem egyetlen visszatérő kölcsönjátékos eladása nem segít FFP oldalon, mert egyikük sincs regisztrálva ma sem.
Tehát aki nincs regisztrálva, az nem számít bele az FFP-be? Ez nekem új. Akkor nagyon egyszerű a megoldás, a ballasztokat nem kell regisztrálni vagy töröltetni kell a regisztrációjukat. Már ha ez számít valamit, mert ahogy azt a tapasztalatok mutatják, teljesen pofára megy minden a Ligánál, nem a számok döntik el, hogy ki meddig nyújtózkodhat.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.12. 13:07:31

Felkerült egy videó, amit szombaton vettek fel, Nico megkapja a 10-es mezt és tesóval sétál a pálya mellett, engem innentől nagyon meglepne az érkezése, a bilbao felé pedig nem is lenne annyira fair.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Troym
Director del Fútbol

bence0330 írta:
2024.08.12. 10:26:31
Akadjunk már le a fizukról. Itt a srác, aki motivált és jó formában van (állítólag és Flick szerint) Megsérül 3 hétre (nem a térde, amivel gond van) és rögtön mehet, mert 2 éve volt nagyobb sérülése? És ha veseköve lenne? Vakbélgyulladása? Minden játékosnak van 2-3 db ilyen olyan pár hetes sérülése szezononként.
Hasznos, vagy nem szakmailag? Ennyi a kérdés, a többi mókusvakítás.

Ferran meg remélem csak labdákat szed, sok egyéb haszna nincs. 3 éve!!!! gödörben van és előtte is érthetetlen minek hoztuk a részletfizetésen kívül semmi nem szólt mellette.

De sérülés alapon, akkor kuka Pedrinek, Baldenak, Gavinak, Araujonak, Christensennek, Frenkienek, Stegennek, Inigonak,Olmonak.
Valakinek viszont csak pályára kéne lépnie.

MARCA:

MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.12. 12:12:51

Úgy tűnik ez eldőlt, ennyire lehet hinni az újságíróknak :lol:

Akkor ideje rástartolni Comanra, talán ő a legjobb megszerezhető alternatíva, főleg ha kölcsönbe sikerülne elintézni.
Barcahun
Capitá del Barça

2024.08.12. 12:09:53

Azért Nico érkezése nekem egyre távolabbi, akármilyen forrásból jön, ma kapta meg a 10-es mezszámot, amit boldogan viselt, nem éppen egy távozó mentalitása ez...
Az lehet megállapodtak, hogy jövőre Barca játékos lesz, nyilván ez titokba marad még fél évig, de lehet nem is nagyon tudna regisztrálni Olmo mellett még egy komolyabb játékost a csapat.

Jó dolog dámadókat venni, de legégetőbb továbbra is egy gólerős játékos és a védekező kp. Olmo max. egyikbe lehet erős, de akkor sem egy kalsszikus gólvágó, Lewa nem hiszem megváltja még a világot, hiába dolgoznak alá jobban akár idén. Nico ilyen szempontból jobb lett volna, 50milla meg mehetett volna védőre, vagy védekezőre. Nem elég stabil ez a csapat egyszerűen, sztm hátul még mindig nagyobb a gond, mint elől. PSG meccs ugye..

Én még Ansuba is bízok, leírtam, de sztm nem felejtett el focizni, ott a Dembelé példa, ha Hansi Olmót és Fatit lerántja a hordágyról még lehet is valami. Reál, mint a régi szép időkbe túltöltötte magát, sztm ez már sok oda és Bappé nem fogja megválltani a világot (ott se), ha így lesz még a bajnoki arany is meglehet. BL sztm távolabb mint múltkor, ilyen szernecsés sorsolás nem várható idén a kieső zónába majd.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2024.08.12. 11:37:58

Igaz az, hogy Olmot nem is tudják regisztrálni?
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.12. 11:05:38

bence0330 írta:
Gondolom pont ezért. Mert nem tudta egyszer sem megnézni, és ahhoz túl bizonytalan. Másrészt meg a mellékelt ábra mutatta, hogy kb bármibe lesérül már. Nem lehet rá alapozni sajnos. Nekem mindegy amúgy, felőlem maradhat is meg mehet is, ugyanaz, mint Pedri, ha itt van, akkor is úgy számolom, hogy jórészt nem lesz itt. Viszont ehhez Fatinak kicsit túl nagy a fizuja. Ehhez nyilván Pedrinek is, de kevésbé.

Balra ott lesz Nico(?), Olmo, Ferrán, és Pau is, ha épp úgy van.
If Nico comes, Ferran will most likely have to leave. - Gerard Romero

Azért én kicsit pesszimista vagyok, látva, hogy a liga sem pörgeti az igazolásokat, leigazoljuk Nicot és FT-t meg sikerül elpasszolni, Fatival egyetemben? Azért itt olyan csillag együttállás kellene, amire ebben a mostani időszakban szerintem zéró a sansz.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

Troym írta:
Ronaldinho&Barca írta:
Deco has asked Ansu Fati to look for a new team. Ansu Fati fell out of Barça’s plans. - Matteo Moretto

Aki érti, tegye fel a kezét. Oké ha Nico érkezne rendben, de eddig meg kiállt mellette a német. Ő egyébként még mindig sérült, mit lehet róla tudni? Edzés képeken sem láttam.
Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.
Gondolom pont ezért. Mert nem tudta egyszer sem megnézni, és ahhoz túl bizonytalan. Másrészt meg a mellékelt ábra mutatta, hogy kb bármibe lesérül már. Nem lehet rá alapozni sajnos. Nekem mindegy amúgy, felőlem maradhat is meg mehet is, ugyanaz, mint Pedri, ha itt van, akkor is úgy számolom, hogy jórészt nem lesz itt. Viszont ehhez Fatinak kicsit túl nagy a fizuja. Ehhez nyilván Pedrinek is, de kevésbé.

Balra ott lesz Nico(?), Olmo, Ferrán, és Pau is, ha épp úgy van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.12. 10:14:54

Troym írta:
Fati ügyet én se értem, mert pont most jött egy vagon hír, hogy mennyire jó formában van, számolnak vele stb, majd megsérül 3 hétre és rögtön mehet, amerre lát. Emberi bánásmód 0.

Inkább azt tudnám elképzelni, hogy egy nem szakmai kérdés, egyszerűen nincs pénz Nicora, aki lehet Last Minute meggondolta magát, csak addigra jött Olmo és most megy a fejvakarás, hogy miből fizessék és regisztrálják Nicot.
Sok víz lefolyt már a dunán Fati életében, de azért ez a kommunikáció ez bicskanyitogató, Flick odáig volt érte mennyire motivált és jó formának örvend, majd szerencsétlen lesérül, egy percet sem kap, most meg mehet.. egykor rajta volt a 10-es mez, legalább ezért megérne egy esélyt. Nico saga meg hosszabb mint volt Neymar visszatérése, vártuk-vártuk aztán semmi.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bence0330

2024.08.12. 10:14:40

Troym írta:
2024.08.12. 08:03:46
The news from England is that Barcelona are interested in signing Trent Alexander-Arnold for free next summer. - Mundo

Ingyen jó is lenne jövőre, feltéve ha nem középpálya közepére gondoljuk, mint a válogatottban ahogy szerencsétlenkedett.
A válogatottban mindenki össze-vissza rohangált fejetlen birkaként, ne vonj le ebből semmit. A Liverpoolban sokkal jobb volt befelé húzódva. Mindkét posztra jó igazolás lenne, bár védekezni annyira nem tud, de nem tudom, van-e jobb rúgótechnika, mint az övé. Csatársortól hátrafelé biztosan nincs.

Szerintem az ő legjobb helye az, amit Alvessel csináltatott Xavi, vagy Cancelóval Pep, csiki-csuki szélsőbekk és pivot közt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

Ronaldinho&Barca írta:
Deco has asked Ansu Fati to look for a new team. Ansu Fati fell out of Barça’s plans. - Matteo Moretto

Aki érti, tegye fel a kezét. Oké ha Nico érkezne rendben, de eddig meg kiállt mellette a német. Ő egyébként még mindig sérült, mit lehet róla tudni? Edzés képeken sem láttam.

Fabrizio Romano

Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.

Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too.

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Fabrizio Romano

Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too.

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Troym
Director del Fútbol

2024.08.12. 08:03:46

The news from England is that Barcelona are interested in signing Trent Alexander-Arnold for free next summer. - Mundo

Ingyen jó is lenne jövőre, feltéve ha nem középpálya közepére gondoljuk, mint a válogatottban ahogy szerencsétlenkedett.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.12. 04:10:31

bunga írta:
2024.08.11. 21:08:17
Azt értem, hogy Xavi csapatában miért volt kulcskérdés a vkp poszt. De Flicknél más fajta foci lesz.
Nem feltétlen kulcskérdés akkor, ha a középpályának enélkül is van megfelelő stabilitása, tartása, ellenálló a gyors átmenetek, a magas letámadás és komoly nyomás ellenében valamint rendelkezik ilyen esetekben is magabiztos labdatartó képességgel.

A jelenleg ismert középpályánk - bármilyen összetételben is - eddig a fentieknek nem igazán volt képes megfelelni.

Más focit lehet játszani (direktebb, kreatívabb, gyorsabb), de közben megfelelőlen kell reagálni arra is, ha az aktuális ellenfél a saját akaratát kívánja elérni. A középpálya ugyanúgy szól a támadásokról, mint a védekezésról.
bence0330

2024.08.11. 23:23:53

Azért most elég nagy resetet nyomunk a nyáron. Új arcok, új fiatalok, SR-Romeu-Alonso stb távoznak, ha még Lenglet is megy, akkor már csak DJ és TS maradt egyedül a nagyobb bukták némelyikéből, de hát TS minőség, DJ-al meg nem lehet mit kezdeni.

Amit tudtunk, megtettük az újraindításért. Vkp poszton én bajt érzek, de remélem, tudják, mit csinálnak. Az a tippem, hogy ha duplaszűrő is lesz, egyik biztos Gündogan, esetleg Gavi lesz, ilyen támadóbb szellemű arcok, aztán Chris-Casado-Bernal a terv a melósabbik felére. Néha persze akár két védekezőbbel felállva, ha úgy van.
Azzal együtt,hogy érzek némi potenciális gyengeséget, inkább ez, mint SR-ekkel szórakozni. A két B-s arc közül ha az egyik bejön, akkor már nem leszünk rosszak.

Flick egy érdekes kombója lehet a külsős Masia-fannak. Robertókkal nem akar hosszabbítani csak azért, mert 5 évvel ezelőtt még volt jó meccse és jó a személyisége, de bátran használ fiatalokat. Részemről kellemes egyveleg.
Forcabarca73
Barça B

2024.08.11. 23:03:06

❗️Nico Williams has said 'yes' to Barça. Sources at the club say the player has informed them he wants to come this summer. [SPORT]
bunga
Capitá del Barça

2024.08.11. 21:08:17

Azt értem, hogy Xavi csapatában miért volt kulcskérdés a vkp poszt. De Flicknél más fajta foci lesz. Öreg róka, ő tudja, hogy kikre van szüksége és miért. A gólképesség a kulcskérdés és oda kellenek mások, mint akik eddig voltak. Ha megkapja Nicot, akkor már csak finomítani kell, bővíteni a repertoárt. A fiatalokra lehet építeni (én ezt már a 18 éves Puskás Öcsinél láttam), de az egész csapat nem lehet ifi. Ezt Flick is jól tudja, nem kell a csapatot ettől félteni. Amit viszont se ő, se más nem tud, hogy pénz- és időzavarban hogy lehet a játékos- fölöslegtől megszabadulni. Ezért ebbe rossz üzletek is szükségképpen beleférnek. Inkább a jövőre kell figyelni.
bence0330

2024.08.11. 20:12:40

Ha nem jön vkp, az óriási nagy rizikó Laportáéknak, hiszen ezek szerint volt rá keret. Ha Bernalékon átfutnak majd, joggal mondhatja bárki, hogy miért hoztunk egy 88. tizest, mikor harmad-feleannyi pénzből el lehetett volna csenni Merinót.

Reméljük még van egy a tarsolyban, vagy egy középső védő, az is félig megoldaná a gondot.

Nico nagy erősítés lesz/lenne.
Válasz küldése