Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A 60 milliót augusztusban hiába várjuk.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.12. 18:21:55most a hírek szerint kellene a 60 is augusztusban. Gondolom azért nem tudunk még most sem regisztrálni
Ha ezt tesszük, még a BL-győzelemre is lett volna esélyünk. De nekünk a tinik kellenek. Megkapjuk őket. Vkp, csatár, cserekapus. Ez lehetett volna a prioritás.
Zubimendi visszamondta a Poolt, jöhetne. Vagy Fabian Ruiz. Durva, hogy csak Roque helyett lehetett volna kb bármelyikük. ( v Merino)Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 22:11:18Ha nem hozunk egy minőségi vkp-t és a dolog nagyon úgy fest, hogy nincs is akit már lehetne hozni, mert Merino elúszott, akkor ez az átigazolási időszak a 62 milliós Olmoval nagyon csúnyán 1-es értékelés nálam. Kíváncsi lennék mi volt a háttérben a koncepció, de gondolom vártunk a végletekig Niconak, akinek a bilbao oda adta a 10-es mezt ő meg köszöni otthon van. Inigo lenyom egy teljes meccset de Faye aki tök jól mozgott legutóbb egy percet sem kap, Lewa meg bőven túltesz az utolsó szezonos Suarezen, ez egyértelmű. Persze lehet mondani ez egy gamper, de ugyan az a fos ami tavaly volt, csak akkor Xavi nyakába lehetett varrni, hogy "ez kellett neki" főzze ki.
Ha játszik tetmeccsen, kaphat.
Egyik hír üti a másikat kb. Fatit kidobjuk, közben regisztráljuk, Roque már a gamperen sincs keretben, de az hogy Torre miért nem kap lehetőséget, így hogy se Pedri, se Gavi, se FDJ.. nagyon "érdekes" hétvégi nyitó fordulónk lesz.
Gondolom hasznos, ha a hétvégén lesz elég játékosunk pályára lépni a Valencia ellen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.12. 20:29:44https://www.barcablaugranes.com/2023/8/ ... d-defender
Tavaly is ezt csináltuk. Nem tudom miért kell regisztrálni, majd el, és kölcsön adni. Marca gondolom erre gondolt, de nem látom semmi értelmét, lent írtam róla.
https://www.barcablaugranes.com/2023/8/ ... d-defender
Az nem lehet, hogy a Barcaval kapcsolatban a madridi média szemszögből is jön az "értékelés" egyes játékosokról?
Szerintem de. Csak te egyet követsz ilyen árgus szemekkel. Milant követem nagyon még, náluk kb max annyival kevesebb az ilyen (még ez sem biztos), amennyivel kevésbé felkapott a klub, simán megy ott is egész nyáron hogy az edző nem számít xy-ra. Mi meg az egyik leginkább kereszttűzben lévő csapat vagyunk még úgy is, hogy visszaestünk.Troym írta: ↑2024.08.12. 19:58:42CSendben is lehetne maradni... tudom Laporta fizikai fájdalommal lenne erre csak képes, de melyik másik sportvezetésből szivárog ki ennyi "hír, vélemény" stb?? Az összes többi csapatból összesen nem szivárog ki ennyire az "értékelés" egyes játékosokról.bence0330 írta: ↑2024.08.12. 19:28:16Pont 1-2 napja írtad, hogy be kéne fejezni azt, hogy nyíltan átadólistára teszünk valakit, és lebénázzuk (ezek amúgy 99%-ban újságírói cikkek, nem saját nyilatkozatok, afelett nincs kontrollunk nyilván). Tessék, most felhúztunk több nevet is.
Még egy korábbira: a fizetésről most szerintem nehéz leakadni. Egyfelől teljesítményarányosan eleve fontos, de az egy dolog, azt mondanám, oké, a klub dolga, van elég bevételünk, nem ezen múlna. Itt viszont nekünk alighanem regisztrációk függnek a dologtól az ffp miatt, szóval szerintem nagyon-nagyon fontos kérdés.
CSendben is lehetne maradni... tudom Laporta fizikai fájdalommal lenne erre csak képes, de melyik másik sportvezetésből szivárog ki ennyi "hír, vélemény" stb?? Az összes többi csapatból összesen nem szivárog ki ennyire az "értékelés" egyes játékosokról.bence0330 írta: ↑2024.08.12. 19:28:16Pont 1-2 napja írtad, hogy be kéne fejezni azt, hogy nyíltan átadólistára teszünk valakit, és lebénázzuk (ezek amúgy 99%-ban újságírói cikkek, nem saját nyilatkozatok, afelett nincs kontrollunk nyilván). Tessék, most felhúztunk több nevet is.
Még egy korábbira: a fizetésről most szerintem nehéz leakadni. Egyfelől teljesítményarányosan eleve fontos, de az egy dolog, azt mondanám, oké, a klub dolga, van elég bevételünk, nem ezen múlna. Itt viszont nekünk alighanem regisztrációk függnek a dologtól az ffp miatt, szóval szerintem nagyon-nagyon fontos kérdés.
Pont 1-2 napja írtad, hogy be kéne fejezni azt, hogy nyíltan átadólistára teszünk valakit, és lebénázzuk (ezek amúgy 99%-ban újságírói cikkek, nem saját nyilatkozatok, afelett nincs kontrollunk nyilván). Tessék, most felhúztunk több nevet is.
Igen, a Brightonban is volt pár hónapra sérült, és megterhelve sem nagyon volt.Sinya22 írta: ↑2024.08.12. 16:55:39A Brightonba se lett sem alapember, még csak állandó csere sem, főként azért, mert ott is volt egy 3 hónapos sérülése (de lehet 2 ilyen alkalom is volt, nem emlékszem). Az hogy a régi sérülése újul ki, vagy veseköve van, abból a szempontból lényegtelen, hogy nem lehet majd rá számítani, foglal egy helyet a keretben, ha regisztrálva van akkor meg nyilván az FFP-ben is.
Nekem speciel semmi bajom vele, de full ugyanaz, mint ami volt Dembelé. Most jobb combizomhúzódás, most bal, most kimegy a bokája, most a térde stb. Mindig van valami kínja. És igen jól mondod, Pedri, Araujo, Christensen ugyanaz a kategória. Remek játékosok, akik képtelenek 3 hónapot játszani probléma nélkül. Lehet védeni őket, de a tények ezek.
És igen, valakinek pályára kell lépnie, nem véletlen, hogy tavaly volt egy 19 fős keretünk, abból volt 2 db 16 éves, meg 5 ember, aki az orvosi szobában rotálta egymást. Hozzájuk tesszük most Fatit még, mert bizonyítani akar. (És Olmot, aki szintén sűrűn sérült.) Az szerintem kevés, de legyen így. Megeszem a kalapomat ha Fati itt marad és lesz 20 meccsnél többje, az is majd arról fog szólni, hogy egyik sérülésből visszajön, hogy formába lendüljön.
Nico ügy: Szerintem az történt, hogy őt akartuk, már télen is. Majdnem idejött, de meggondolta magát, ezért kellett Olmo ( az EB-ig Olmo szóba se jött, nálam elég egyértelmű, hogy ő lett a B terv, hogy annak jó-e, majd kiderül). Innentől minden további Nico hír, meg hogy majd Laporta tárgyal vele, csak újságírói túlzás, ugyanez a kategória Leao és társai, akik szintén szóba se jöttek eddig. Augusztus 12 van, igazolni még lehet, de gyakorlatilag kezdődik a szezon a héten. Én azt gondolom, hogy 1-2 távozónk még lesz, és valahonnan érkezni fog egy vkp, aki fogalmam nincs ki lesz, mert az összes korábbi jelölt vagy marad a helyén, vagy elkelt. Ráadásul én azt gondolom hogy nincs már 40-50 millió senkire. Szóval valami kölcsön/ingyen érkezőre számítok.
Nem hiszem, hogy itt a pénz lenne a lényeg. Nicoval sokkal nagyobbat húzott volna a vezetőség mint Olmoval, addig biztos nem vették volna meg. Diaz egy kanyival sem lenne olcsóbb, mint Nico. Comantól hiába szabadulna a Bayern, ők se adnák túl olcsón, még így is alsó hangon egy 50-60 milliós játékos, közel kétszeres fizuval mint Williamsé. Bár ha jönne kölcsönbe és a fizetését is meg tudnánk osztani a Bayernnel, kifejezetten jó üzlet lehetne. Egy Luis Diaz-féle játékosért kiadni ennyi pénzt, aki aztán évekig rajtunk marad baromság lenne. Inkább a következő szezonban hozni egy minőségi játékost
Egyetértenék, de nem az zavar önmagában, ha eladjuk Fatit is aprópénzért.
A Brightonba se lett sem alapember, még csak állandó csere sem, főként azért, mert ott is volt egy 3 hónapos sérülése (de lehet 2 ilyen alkalom is volt, nem emlékszem). Az hogy a régi sérülése újul ki, vagy veseköve van, abból a szempontból lényegtelen, hogy nem lehet majd rá számítani, foglal egy helyet a keretben, ha regisztrálva van akkor meg nyilván az FFP-ben is.Troym írta: ↑2024.08.12. 12:37:16Akadjunk már le a fizukról. Itt a srác, aki motivált és jó formában van (állítólag és Flick szerint) Megsérül 3 hétre (nem a térde, amivel gond van) és rögtön mehet, mert 2 éve volt nagyobb sérülése? És ha veseköve lenne? Vakbélgyulladása? Minden játékosnak van 2-3 db ilyen olyan pár hetes sérülése szezononként.
Hasznos, vagy nem szakmailag? Ennyi a kérdés, a többi mókusvakítás.
Ferran meg remélem csak labdákat szed, sok egyéb haszna nincs. 3 éve!!!! gödörben van és előtte is érthetetlen minek hoztuk a részletfizetésen kívül semmi nem szólt mellette.
De sérülés alapon, akkor kuka Pedrinek, Baldenak, Gavinak, Araujonak, Christensennek, Frenkienek, Stegennek, Inigonak,Olmonak.
Valakinek viszont csak pályára kéne lépnie.
Továbbmegyek, ő kb annyi, mint az első kettő és Nico együtt.LG írta: ↑2024.08.12. 15:07:31Egyetértek, de ő szerintem drágább lenne, mint a másik kettő együtt.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 08:16:063 új alternatíva Williams helyett: Dias, Leao és Koman. - Mundo
Ha futja rá (elképzelésem nincs miből telne rá), akkor gondolkodás nélkül Leao.
Szinte biztos vagyok benne, hogy ez történt. Elképesztő sztori, ilyen kb csak itt fordulhat elő.
Miért? Teljesen irreleváns az ember, csak többen lennénk vele. Azt sem értem, a Chelsea miért akarja, azok után, hogy már egyszer csúfosan megbukott ott (is), de ők tudják. Szerintem még 1-2 szezon, aztán megy az arabokhoz, oda is a való.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.12. 08:16:06
Exclusive story on João Félix and Chelsea as part of the conversations with Atlético Madrid… 100% confirmed.
Club to club talks ongoing and with his agent Jorge Mendes too. [/i]
Ez viszont elég nagy kár lenne..![]()
Egyetértek, de ő szerintem drágább lenne, mint a másik kettő együtt.3 új alternatíva Williams helyett: Dias, Leao és Koman. - Mundo
Ha futja rá (elképzelésem nincs miből telne rá), akkor gondolkodás nélkül Leao.