Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nem is akartam semmilyen versenyt. Csak láttam, hogy már van kezdő , gondoltam bedobombence0330 írta: ↑2024.08.27. 20:20:47Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Rotáció akkor nuku, Baldét kivéve. Ferránt nem tudom, mit keres még a csapatban, de legyen neki igaza.
Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Ronaldinho fia már távozott is a Burnley U21-es csapatához a nyáron, nagy igazolás volt.
Szerintem Pedri azért volt egy kicsit szürkébb mert a korábbiakhoz képest sokkal hátrébb játszott, de így is jól megoldotta a dolgokat. Megtartotta a labdát, jól játszotta meg, szerintem ez betudható a pozíciójának.davi10 írta: ↑2024.08.25. 11:53:04Eddig Flick tűnik a legjobb igazolásunknak, de mondjuk ezzel nem mondtam nagyot
Nekem is tetszik ez a bevállalósabb, direktebb vonal, a játékosok mernek lőni, volt egy kifejezetten szép kontra is, aminél az utolsó passz nem jött össze, de az az ember érzése, hogy ez a csapat győzni jön ki a pályára, nem csak focizgatni.
Az élőben írtam, hogy nekem Pedri kicsit kilóg, nem tudom szándékosan lassítja-e a játékot, de mintha Ő még Xavi-tól kapná az edzői utasításokat.
Bernal-ért összetehetjük a két kezünket, 17 évesen nagyon jól lehozta a leglyukasabb posztunkat. Pedig nem volt könnyű dolga, a labdakihozataloknál, mindig 2 támadó is elég közel állt hozzá, nem tudott mindig megjátszható lenni.
Kounde is szépen fogta Nico-t, a Bilbao-nak a tizin kívül nagyon helyzete se volt, abszolút megérdemeltük a 3 pontot, még ha kicsit flipperes gólokkal is jött össze.
Inigo is jó meccset hozott, Cubarsi meg ha így folytatja már a 6. fordulóban pihenhet egyet.
Ferran egy fokkal vállalhatóbb volt, mint múlt héten, de kapura még mindig veszélytelen. Lewy meg megint eldöntötte a meccset, de még mindig önzőzik és sok akció hal el rajta. Nagyon remélem, hogy a keddi meccsen Pau Victor-t kicsit többet fogjuk látni.
MOTM Raphinha, megint nagyot ment, 1 csúnyán elrontott utolsó passzán kívül szinte hiba nélkül hozta a meccset. És most a baloson se tűnt annyira el.
Kalandozzunk alternatívák után (edzőn kívül is), így most én nyilvánosan picit elindulok keresni, köztük villanyoszlopok után is tekintgetve.
Biztos, hogy az első kapufájára gondolsz?
Szerintem Baldé hibázott nagyot, kirúghatta vagy kihozhatta volna a labdát, de megcsúszott, a labda így került tovább, nem lehetett rá gyorsan reagálni.