Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Persze, vicc volt, Roli pokoli gyors.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:25:28Nem is akartam semmilyen versenyt. Csak láttam, hogy már van kezdő , gondoltam bedobom
Ferran legalább arra legyen jó, hogy a védőjét kifárassza. Aztán jöhet Olmo a friss lábakkal .
Nagyon bízom benne, hogy nem folytatjuk az idegenbeli tendenciát a Rayo ellen.
Nyerni kell és kész !
Nem is akartam semmilyen versenyt. Csak láttam, hogy már van kezdő , gondoltam bedobombence0330 írta: ↑2024.08.27. 20:20:47Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Rotáció akkor nuku, Baldét kivéve. Ferránt nem tudom, mit keres még a csapatban, de legyen neki igaza.
Sose volt esélyed, még ha csak 12 mp-el is maradtál le.PorSiempre írta: ↑2024.08.27. 20:19:32Ter Stegen; Koundé, Cubarsí, Iñigo, Gerard Martín; Bernal, Pedri; Lamine Yamal, Raphina, Ferran and Lewandowski
Lássuk a medvét!
Ronaldinho fia már távozott is a Burnley U21-es csapatához a nyáron, nagy igazolás volt.
Szerintem Pedri azért volt egy kicsit szürkébb mert a korábbiakhoz képest sokkal hátrébb játszott, de így is jól megoldotta a dolgokat. Megtartotta a labdát, jól játszotta meg, szerintem ez betudható a pozíciójának.davi10 írta: ↑2024.08.25. 11:53:04Eddig Flick tűnik a legjobb igazolásunknak, de mondjuk ezzel nem mondtam nagyot
Nekem is tetszik ez a bevállalósabb, direktebb vonal, a játékosok mernek lőni, volt egy kifejezetten szép kontra is, aminél az utolsó passz nem jött össze, de az az ember érzése, hogy ez a csapat győzni jön ki a pályára, nem csak focizgatni.
Az élőben írtam, hogy nekem Pedri kicsit kilóg, nem tudom szándékosan lassítja-e a játékot, de mintha Ő még Xavi-tól kapná az edzői utasításokat.
Bernal-ért összetehetjük a két kezünket, 17 évesen nagyon jól lehozta a leglyukasabb posztunkat. Pedig nem volt könnyű dolga, a labdakihozataloknál, mindig 2 támadó is elég közel állt hozzá, nem tudott mindig megjátszható lenni.
Kounde is szépen fogta Nico-t, a Bilbao-nak a tizin kívül nagyon helyzete se volt, abszolút megérdemeltük a 3 pontot, még ha kicsit flipperes gólokkal is jött össze.
Inigo is jó meccset hozott, Cubarsi meg ha így folytatja már a 6. fordulóban pihenhet egyet.
Ferran egy fokkal vállalhatóbb volt, mint múlt héten, de kapura még mindig veszélytelen. Lewy meg megint eldöntötte a meccset, de még mindig önzőzik és sok akció hal el rajta. Nagyon remélem, hogy a keddi meccsen Pau Victor-t kicsit többet fogjuk látni.
MOTM Raphinha, megint nagyot ment, 1 csúnyán elrontott utolsó passzán kívül szinte hiba nélkül hozta a meccset. És most a baloson se tűnt annyira el.
Kalandozzunk alternatívák után (edzőn kívül is), így most én nyilvánosan picit elindulok keresni, köztük villanyoszlopok után is tekintgetve.
Biztos, hogy az első kapufájára gondolsz?