Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.28. 08:16:50

Flick nálam ezzel a 9 ponttal abszolút túlteljesített, nagyon kellemes meglepetés de valamilyen szinten erre a németes precizitásra számítottam, ha a 2. félidőt vesszük tegnap és az első két fordulót, nagyon tetszik, hogy a végére nem döglünk ki, látszik van erőnléte a csapatnak és bátor támadó focit játszik, csak hát ez a keret még a tavalyi 19 fősnél is rövidebb amiből előbb utóbb lesznek bajok. Én sokkal nagyobb rotálást várok majd tőle, Lewa is kiülhetne 1-1 félidőt, Yamal lesz óriási kérdés és Raphinha mert kb. rajtuk múlik a játékunk, viszont nagyon nagy kedvvel mennek előre, jó nézni őket. Eddig szépen vesszük a hullámokat, Olmo kellemes meglepetés volt, ott folytatta ahol az eb-n abbahagyta. Bízok benne Fati hamarosan vissza tér és a baloson elfejeltük Ferran-t mert ennyire zéró ráhatású játékosunk sosem volt még a játékra, hatalmas -1 a pali. Tavaly nem kezdett rosszul, de idén ismét totális betli. A védelmünk pedig egy kártyavár és talán a legsebezhetőbb pontja a csapatnak, hiába Kounde és Cubarsi extrája sokszor, rengeteg a hiba és Inigot nagyon instabilnak érzem. Folytatás szombaton, menni kell előre.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.08.28. 07:24:02

Három győzelem, eggyel több, mint tavaly az első három forduló után volt. De mindhárom meccsen kaptunk gólt, és a helyzetkihasználásunkban sem történt robbanásszerű változás. Több kapufánk van.
Lewandowski ugyanúgy érinthetetlen.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2024.08.28. 06:41:31

ElBartimaeus írta:
2024.08.28. 03:35:03
Csak én nem vagyok annyira elájulva a teljes játékunktól és csak én nem vagyok annyira optimista?

Az első félidő nézhetetlen volt, mint a pók a falon futkorászott az egész csapat, egyedül Yamal megmozdulásai hordoztak bármiféle veszélyt.

A második határozottan jobban mutatott, Olmo egészen sokat hozzáadott a támadásépítésekhez is, Baldé meg továbbra is elképesztő fegyvertény támadásokban, rendszerint 2-3 védőt leköt, a második gólunk is az ő megindulásával kezdődött, igaz pozíción kívül valami rögzített helyzet miatt és nem álltunk vissza a megszokott rendszerünkbe, hanem kihasználtuk az adódó helyzetet.

Vannak elemek, amik tetszenek és amikben látok fantáziát, félreértés ne essék, de messze nem látok akkora előrelépést, mint amit itt sokan szeretnénk látni.
Tavaly is sok gólt szereztünk a hajrákban, előtte is - avagy az ellenfél előbb fogyott el, mint mi a meccsek döntő részében. Ez semmi új.
Most is néhány egyéni húzásból születtek a gólok. (Ami amúgy egy ponton elvárható a csapattól, csak lehetőséget kell teremteni ezekre.)
Tavaly is a szezon erős hányadában sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, mégis kevés meccset nyertünk. Ez itt ma is könnyen eljöhetett volna, csak Olmo betette, mint ló a lónak. Néhány ehhez hasonló meccsen ment el a tavalyi szezon megítélése, csak a másik irányba billent a szerencse.
Pont ezt mondom én is, egyelőre semmi lényegi változást nem látok, Flick ide vagy oda...
Meccs végi lelkes fordítások eddig is megvoltak, az előző 2 évben is kb így kezdtük a szezont, egy-egy szerencsétlen első fordulós döntetlent kivéve...

Mondhatnánk azt is, Flick-et nagyon lemeccselték az első félidőben, sehol nem volt a csapat - ha a Rayo nem áll be az eredményt tartani, más is lehetett volna az eredmény. De, ez az ő bajuk - kevesebb alattomosság és színészkedés, több foci kellett volna nekik...

Lewy és az elakadt támadások?!
Végig kell nézni a meccset, mert az összefoglalókba pont ezek nem fognak bekerülni... Egy igazán szép passza volt, amikor Yamal-t indította egy pörgetéssel... Mondjuk egyérintős teljesítményét nem kritizálom (kivéve az állandó sarkazási kísérleteit) - ha többször kell labdához érni, akkor szokott gond lenni (kivéve, ha fúj neki a bíró). Gólja is egy furcsa labdaátvétellel indult, ki is keveredett a tiszta/tisztább helyzetből, aztán a kisebb lehetőséget sikerült eltennie... Az mondanám, régi önmaga 70%-a, időnként megmutatja mit tud(ott), de összességében más többet érhetne. Presszingben meg kifejezetten KEVÉS!!!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2024.08.28. 03:35:03

Csak én nem vagyok annyira elájulva a teljes játékunktól és csak én nem vagyok annyira optimista?

Az első félidő nézhetetlen volt, mint a pók a falon futkorászott az egész csapat, egyedül Yamal megmozdulásai hordoztak bármiféle veszélyt.

A második határozottan jobban mutatott, Olmo egészen sokat hozzáadott a támadásépítésekhez is, Baldé meg továbbra is elképesztő fegyvertény támadásokban, rendszerint 2-3 védőt leköt, a második gólunk is az ő megindulásával kezdődött, igaz pozíción kívül valami rögzített helyzet miatt és nem álltunk vissza a megszokott rendszerünkbe, hanem kihasználtuk az adódó helyzetet.

Vannak elemek, amik tetszenek és amikben látok fantáziát, félreértés ne essék, de messze nem látok akkora előrelépést, mint amit itt sokan szeretnénk látni.
Tavaly is sok gólt szereztünk a hajrákban, előtte is - avagy az ellenfél előbb fogyott el, mint mi a meccsek döntő részében. Ez semmi új.
Most is néhány egyéni húzásból születtek a gólok. (Ami amúgy egy ponton elvárható a csapattól, csak lehetőséget kell teremteni ezekre.)
Tavaly is a szezon erős hányadában sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, mégis kevés meccset nyertünk. Ez itt ma is könnyen eljöhetett volna, csak Olmo betette, mint ló a lónak. Néhány ehhez hasonló meccsen ment el a tavalyi szezon megítélése, csak a másik irányba billent a szerencse.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.28. 02:01:15

gránit írta:
2024.08.28. 01:43:30
Pont arról írtam, hogy utóbbit kell elfelejteni.
Elég sokat beszéltünk róla és szerencsére Flick úgy tűnik, vissza is hozza nekünk... :lol:
Stílszerűen fogalmazva, zongorázni lehet a különbséget a hiányosságok és a kölykök ellenére is.
Persze lesz ez még másképp is, de teher alatt nő a pálma.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.28. 01:43:30

bence0330 írta:
2024.08.28. 01:16:07
gránit írta:
2024.08.28. 00:43:34
Ezt a szélre kitevős bohóckodást le kéne már zárni. Így jó ő, ha szemben a kapuval tüzelhet. Remélem, hogy ez így is marad, és legalább az ő erősségeit nem nyírjuk ki a szélre kirakva (elég hosszú a történelmi lista).
És ne felejtsd el azt sem, hogy Flicknél a szélső nem azt jelenti, mint Xavinál.
Pont arról írtam, hogy utóbbit kell elfelejteni.

Aminek sosem láttam értelmét, amikor két oldalt két vonalszélsővel toltuk, akik egymás sarkát taposták és ott voltak négyen két szerepkörre teljesen feleslegesen, aztán csodálkoztunk, hogy miért Lewandowskira játszottunk vagy miért rossz a helyzetkihasználásunk. Talán azért, mert a szélre tologattuk ki azokat, akiknek a kapuval szembe kellett volna bombázniuk.

Olmónak szerintem semennyire nem kell a szélre mennie. Sem az oldalvonalhoz, sem a közelébe. A spanyol válogatottban is nagyon jól tüzelt szemben a kapuval. Csak maradjon is ez így. Ez a szerep, amiben most volt, ez így neki is meg a csapatnak is tökéletes.

Martin meg annyira gyenge volt, hogy akkor már inkább Fort vagy Valle. Utóbbit feleslegesen küldték szerintem el megint. A vkp-helyzet is problémás lesz ezzel a sérüléssel. Már eddig is az volt, de most már kilóra is.

Az is említésre méltó, hogy minden viszontagság, FFP-problémák, csalódást jelentő nyári átigazolási időszak ellenére 3 meccsből 3 meccset nyertünk. A táblázaton eddig a maximumot hozza a csapat.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.28. 01:16:07

gránit írta:
Ezt a szélre kitevős bohóckodást le kéne már zárni. Így jó ő, ha szemben a kapuval tüzelhet. Remélem, hogy ez így is marad, és legalább az ő erősségeit nem nyírjuk ki a szélre kirakva (elég hosszú a történelmi lista).
Alapvetően egyetértenék, viszont itt nem arról van szó, hogy Olmo jobb-e középen, mint szélen, ez egyértelmű. Viszont ő szélen IS jó, ha pár %-ot vissza is esik a játéka. Viszont két olyan magas szintű játékosunk van (sőt, Fermínnel együtt még egy), akik középen a legjobbak. Innentől kezdve az a kérdés, ki esik vissza a legkevesebbet balra kitéve. Ez lesz majd a kérdés. Ha Raphinha ilyen stabilan tud baloldalon is játszani, oké, de azért ballábasként neki a kényelmetlenebb, ez biztos.

És ne felejtsd el azt sem, hogy Flicknél a szélső nem azt jelenti, mint Xavinál. A szélsők kifejezetten inkább a tizenhatos sarka környékén vannak, és a szélsőbekkek tartják a szélességet. Olmo bőven komfortosan játszana ott is, ha erre kerülne sor, simán szembe kerülne a kapuval bármikor.

Szóval nem az a lényeg, hogy bárki ki akarná tenni Olmót a balszélre. Az a kérdés, melyik kezünkbe harapjunk a két nagy tízesünkkel, ha meg Fermín van épp a pályán Raphinha helyett, akkor pláne nem kérdés. De majd kiderült, melyik verzió a jobb.

Flick rendszerében szerencsére a brazil ballábassága nem akkora baj, mert így kifelé cselezve is tud lasztikat betuszkolni, lásd első gólpassz, vagy a hétvégi kialakított ziccerei közül pár. Xavinál ez nem működött, nem volt elég jól érkező második hullám (sőt, első sem, mert Lewy rendre félpályán ragadt abban a rendszerben). Most van érkező középpályás, és Lewy is jó helyen kószál, hatékonyabb lehet egy ilyen nem inverted szélső, mint Xavinál. Ha ez ilyen jól fog működni, oké, de alapvetően a két játékost összevetve alighanem Olmónak természetesebb a balrább tolt poszt, ez szerintem egyértelmű, természetes posztjának is tekinti ő maga is, ott játszotta a karrierje nagy részét is. Csak nem vonalra szegezve, hanem belül. Nyilván ha sérülés nélkül klasszis szintet hoz 10-esben nem lesz rossz igazolás, de akkor is kicsit... fura, és ha emiatt nyeljük a gólokat hátul és teszünk tönkre megint egy 17 éves kölyköt, akinek még csak perceket kéne a pályán tölteni, akkor többet fog ártani a leigazolása (egy vkp helyett), mint amennyi hasznot hoz. Akkor is, ha mint játékos, remek igazolás lesz.

Pont ezért volt ugye Olmó egy "felesleges" igazolás. Senki nem kételkedett abban, hogy jó lesz, önmagában ebben én sem, csak a balszélső meg ugye egyéb posztok problémája nem lesz megoldva vele. Ha 10-esbe jött, akkor emiatt egy posztot tekintve rossz igazolás volt, ha balszélre, akkor posztot tekintve jó, hiányra jött.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2024.08.28. 01:05:51

sansz írta:
2024.08.28. 00:47:16
Az eredmény pedig az, hogy Lewa nem tette el a gólját. Így az eredménye nulla.
Ha elveszik a gólját, ahol nem is volt szabálytalan, akkor még szép, hogy nem teszi el. Amit meg kellett tennie, azt most is megtette. Volt egy mellé lőtt lövése, a gólt meg higgadtan, rutinosan oldotta meg.

A Rayo-játékos nagyon is kirakta a lábát, csak azt várva, hogy Koundé hozzáérjen. Nagy színész bagázs volt amúgy ez a Rayo. Az első félidőben is ezt csinálták. Odadörgöli a fejét Koundé-ba (nagyon rászálltak, valószínűleg úgy ítélték meg, hogy őt a legkönnyebb kizökkenteni), aztán dob egy hátraszaltót és fetreng, miközben Koundé nem csinált semmit. Az ilyen színészeket szórogatnám ki pirossal.
sansz írta:
Megint megakadályozott pár támadásunkat
Pontosan melyiket? Mert mindig előjön ez, hogy megakadályozza a támadásainkat. Melyiket akadályozta meg?
sansz írta:
2024.08.27. 22:36:47
Flick viszont Lewát akkor se cseréli le 20 percre se,ha van kire. Oké,hogy a maga részéről szívesen tartotta volna a padon,aztán,ha lesérül Lewa,akkor jöhet, de ez minden csak nem a fiatal érdeke.
Kire cserélje le? Van egy szem Pau Victor, a harmadosztály királya, akiben Flick úgy tűnik, egyelőre nem nagyon bízik. Talán Fermín még az, aki ha szükség van rá, felmehet csatárba, mezőnyjátékban úgysem kimagasló, lőni viszont tud.
baas11
Entrenador del Barça

2024.08.28. 01:05:09

sansz írta:
gránit írta:
2024.08.28. 00:16:52

A gólt szerintem jogtalanul vették el. A hazai játékos szinte kínálta a lábát, hogy érje el Koundé. Ha valaki keresi a kontaktot, az szerintem nem kéne hogy szabálytalanságot jelentsen a másik részéről. Lewandowski ma is eltette volna a maga gólját.
Teljesen jogos volt, hogy elvették a gólt, ennél nehéz egyértelműbb szabálytalanságot ítélni. Rátaposott az ellenfél lábára, ne mondjuk már, hogy ő tette alá... Az eredmény pedig az, hogy Lewa nem tette el a gólját. Így az eredménye nulla. Megint megakadályozott pár támadásunkat, alig passzolt, azt se túl pontosan. Egyszerűen semmi. Miközben most sokan Ferrant szidják, pedig az egész csapat igen rossz volt az első félidő nagyobb részében. De legalább aktív volt Yamal, Raphinha és Ferran is, csak Lewa nem csinált semmit. Ezért nem értek egyet azzal, mikor azt mondjuk, hogy nem baj, ha nem csinál semmit a befejező csatár, ha rúg x gólt... Mert x gólt eltesz, de y gólnak meg a lehetőségét is elveszi. Egy ilyen csapat ellen sokkal jobb lett volna, ha Raphinhából, vagy akár Ferranból van kettő (vagyis hasonló játékosból) aki jobban tud támadást építeni, dinamikusabban be tud robbanni kapu elé.

Amúgy szerintem ma Ficket meglepte az ellenfél, nem arra készültek, hogy így fognak rohamozni és meg akarják nyerni a meccset... Nem is Olmo beállása változtatott, hanem már az első félidő végén elkezdtünk normálisan játszani. Aztán persze Olmo parádésan állt be, de megint csak azt tudom mondani, hogy volt egy közepesen rossz Ferran és egy botrányosan rossz Lewa, akkor Olmo miért nem Lewát váltotta, Ferran meg mehetett volna Lewa posztjára? Költői a kérdés.
Azért a vége is izgalmas lett, Pedri lecserélése után mintha eltűnt volna a középpálya, Ferminnel szerintem sokat gyengültünk. Egyből lett pár lehetősége az ellenfélnek...
Látom, Koundét is dicsérik páran. Szerintem az első félidőben botrányosan gyenge volt. Lassú, darabos...Yamallal jól elpasszolgatnak, ez igaz, de hiányoltam azt a Koundét, aki még ellenünk lefutotta az egész csapatunkat...A második félidőben, mikor a csapat egésze jobb volt, már Koundé is jobb volt.

Flick Yamal-Pau cseréjét sem értem, ilyen öt percekre minek? Mármint, ha akarná kímélni Yamalt, megérteném, de akkor szedje le a 70-ikben. Utolsó percekre teljesen felesleges, ráadásul a végét így kevesebben is fejeztük be.
Akkor tudtunk csak kicsit rendeződni amikor mar ők hagyták, a vezetés utan… de ebben semmi meglepő , nem lehet gyerekekkel pláne amnyilval egyszerre mint nálunk Felnőtt profi sorozatokban fenntarthatóan teljesíteni , ilyen nem létezik, lehetetlen !

Azert mert Ferran totálisan haszontalan a játék szinte minden elemében … tok mindegy h a többiek milyenek !
A többit adom…

Ha tudnak 1 vagy 2 minőségi felnőttel még erősíteni a keretet ( Cancelo ,Tah , Leao , Fábián Ruiz…..) … elnézve Flicket még akármi is lehetne ez a szezon, akármi !
Attól tartok h míg visszatérnek Araujoek nem fogjuk kihúzni kolykokkel …es nem is elvárható
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
sansz
Entrenador del Barça

gránit írta:

A gólt szerintem jogtalanul vették el. A hazai játékos szinte kínálta a lábát, hogy érje el Koundé. Ha valaki keresi a kontaktot, az szerintem nem kéne hogy szabálytalanságot jelentsen a másik részéről. Lewandowski ma is eltette volna a maga gólját.
Teljesen jogos volt, hogy elvették a gólt, ennél nehéz egyértelműbb szabálytalanságot ítélni. Rátaposott az ellenfél lábára, ne mondjuk már, hogy ő tette alá... Az eredmény pedig az, hogy Lewa nem tette el a gólját. Így az eredménye nulla. Megint megakadályozott pár támadásunkat, alig passzolt, azt se túl pontosan. Egyszerűen semmi. Miközben most sokan Ferrant szidják, pedig az egész csapat igen rossz volt az első félidő nagyobb részében. De legalább aktív volt Yamal, Raphinha és Ferran is, csak Lewa nem csinált semmit. Ezért nem értek egyet azzal, mikor azt mondjuk, hogy nem baj, ha nem csinál semmit a befejező csatár, ha rúg x gólt... Mert x gólt eltesz, de y gólnak meg a lehetőségét is elveszi. Egy ilyen csapat ellen sokkal jobb lett volna, ha Raphinhából, vagy akár Ferranból van kettő (vagyis hasonló játékosból) aki jobban tud támadást építeni, dinamikusabban be tud robbanni kapu elé.

Amúgy szerintem ma Ficket meglepte az ellenfél, nem arra készültek, hogy így fognak rohamozni és meg akarják nyerni a meccset... Nem is Olmo beállása változtatott, hanem már az első félidő végén elkezdtünk normálisan játszani. Aztán persze Olmo parádésan állt be, de megint csak azt tudom mondani, hogy volt egy közepesen rossz Ferran és egy botrányosan rossz Lewa, akkor Olmo miért nem Lewát váltotta, Ferran meg mehetett volna Lewa posztjára? Költői a kérdés.
Azért a vége is izgalmas lett, Pedri lecserélése után mintha eltűnt volna a középpálya, Ferminnel szerintem sokat gyengültünk. Egyből lett pár lehetősége az ellenfélnek...
Látom, Koundét is dicsérik páran. Szerintem az első félidőben botrányosan gyenge volt. Lassú, darabos...Yamallal jól elpasszolgatnak, ez igaz, de hiányoltam azt a Koundét, aki még ellenünk lefutotta az egész csapatunkat...A második félidőben, mikor a csapat egésze jobb volt, már Koundé is jobb volt.

Flick Yamal-Pau cseréjét sem értem, ilyen öt percekre minek? Mármint, ha akarná kímélni Yamalt, megérteném, de akkor szedje le a 70-ikben. Utolsó percekre teljesen felesleges, ráadásul a végét így kevesebben is fejeztük be.
gránit
Director del Fútbol

Peter írta:
2024.08.28. 00:30:44
biztos voltam benne, hogy elveszik a gólt.
Teljes joggal, mert ma minden ilyet lefújkálnak. A kosárlabdában is ki tudok akadni az ilyenen. X játékos hozzádörgöli magát Y-hoz, és falt Y ellen. Miért Koundé a hibás azért, mert a másik a talpa alá tette a lábát? Oda tette, úgy kell neki.
Peter írta:
Ez az Olmo balszélső téma valami fórumos kisiklás lehetett.
Az egy dolog, hogy tud ott (is) játszani (ha valamiért nagyon muszáj) és az egy teljesen más dolog, hogy hol van értelme őt szerepeltetni.
Egyetértek, és nagy kő esett le a szívemről. Ezt a szélre kitevős bohóckodást le kéne már zárni. Így jó ő, ha szemben a kapuval tüzelhet. Remélem, hogy ez így is marad, és legalább az ő erősségeit nem nyírjuk ki a szélre kirakva (elég hosszú a történelmi lista).
Peter
Director del Fútbol

gránit írta:
A gólt szerintem jogtalanul vették el. A hazai játékos szinte kínálta a lábát, hogy érje el Koundé.

Nagy pozitívum, hogy Olmo nem a szélre lett kitéve. Maradjon is így. Ő így klasszis, szemben a kapuval.
Láttam már ugyanilyen mozdulatért 11-est is adni, szóval én biztos voltam benne, hogy elveszik a gólt.

Ez az Olmo balszélső téma valami fórumos kisiklás lehetett.
Az egy dolog, hogy tud ott (is) játszani (ha valamiért nagyon muszáj) és az egy teljesen más dolog, hogy hol van értelme őt szerepeltetni.
gránit
Director del Fútbol

Az első félidő mindhárom mérkőzésen gyenge volt.

A második félidőkben rendre bedaráljuk az ellenfelet, csak ez egy bizonyos szint felett már nem biztos, hogy működni fog. Amíg az ellenfelek pariban vannak, addig szenvedünk. Ha optimisták vagyunk, azt mondjuk, erőnlétben fejlődünk.

Bernal, Martin nagyon gyengék voltak. Bernal ismét csúnyán lemaradt az emberéről a kapott gól előtt. Martinez viszont többször rendet tett hátul, nagy szükség van a tapasztalatára. Ma Cubarsí is jó volt.

A gólt szerintem jogtalanul vették el. A hazai játékos szinte kínálta a lábát, hogy érje el Koundé. Ha valaki keresi a kontaktot, az szerintem nem kéne hogy szabálytalanságot jelentsen a másik részéről. Ha valaki keresi a kontaktot, az az ő baja, ne a másik legyen a hibás érte. Lewandowski ma is eltette volna a maga gólját.

Nagy pozitívum, hogy Olmo nem a szélre lett kitéve. Maradjon is így. Ő így klasszis, szemben a kapuval.
dingdong
Capitá del Barça

2024.08.28. 00:16:02

Értékes 3 pont de ha Bernal volt az ára akkor nem érte meg. Minden másnap megsérül valaki ráadásul hónapokra.

Nekem ami döbbenetes az az erönlétünk. Eddig mi gátolta meg az edzőinket, hogy olyan csapatunk legyen ami 90 percet végig tud intenziven nyomni? Főleg ezzel a kor átlaggal. Végre jó út

Én nagy Olmo károgó voltam de nagyon jól szállt be. Teljesen organikusan került a többiek közé mintha legalábbis régóta együtt játszanának. Igy tovább, szívesen megkövetem magam minden meccs után amikor nagyon jó.

Jó uton járunk de ez a sok sérülés szószerint lábon lő minket
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.28. 00:14:54

Nagyon örülök az eredménynek. Félidőben komolyan szívtam a fogam, de a második kárpótolt mindenért.

Mostmár csak azon imádkozzunk, hogy Pedri és Bernal ne dőljenek ki hosszabb időre.
Forca Barca!!!!
baas11
Entrenador del Barça

2024.08.28. 00:07:16

Az első félidőben rendkívül gyengék voltunk , most nem a belső kocka hanem a ket szélső védő + a Bernal Pedri ( gyermek középpálya) nem tudott mit kezdeni a felnőtt lelkes intenzív Rayoval!

Aztan 2. felido minőségi ugrást hozott, az erőnlet látványosan megvolt most is, jott es kellett Balde, Pedri átvette a pálcát, Olmo pedig pont azt hozta amit egy klasszik támadó kozeppalyas 10 esnek kell… igy Yamal es Raphinha is javult Lewa meg guritot egy zseniálisat csak ….

Kounde remelem le tudta a “katasztrófa” meccset, védekezésben támadásban is rengeteg plusz munkát adott a többieknek… ennél sokkal jobb es minőségibb munkát tud ő!

Nyilván Ferran Torresrol ezúttal sincs mit mondani

Jo lenne most mar egy sima clean sheetes orom focival hazaival zárni az etapot hétvégén !
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.08.28. 00:04:18

Tetszett, hogy a második félidőben képesek voltunk váltani, máshogyan, és főleg jobban játszani. Pedri, Raphinha, Cubarsi és Yamal tetszett a legjobban. Az viszont nagyon nem tetszett, hogy Pedrit a sérülése után nem sokkal ilyen sokáig fent hagyják, és Yamalt sem lenne szabad 96 percig játszatni. Főleg, hogy nekik lenne is alternatívájuk, ellentétben a középső védőinkkel, ott nem nagyon tudnánk kit becserélni.
NewNagyatyesz
Barça B

2024.08.27. 23:51:57

Grat a srácoknak! Komoly második félidő volt. Olmo nagyon jól szállt be, nőtt vele a csapat intenzitása. Raphinak 3 tüdeje van, Yamal és Kounde jól játszottak az oldalukat. Pedrit is kiemelném, mert ő is jó volt. Igazából 2 ember nem tetszett: Torres, total mihaszna játékos és Martin, aki eléggé meg volt illetődve. Én nem láttam korábban játszani, de aki követte a kicsik meccseit tudna róla írni?! Benne ennyi van, vagy izgult? Vallevel szemben ő maradt itt, de engem nagyon nem győzött meg
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.27. 23:51:35

Kiszenvedett 3 pont egy fontos terepről (amúgy ebben a stadionban a kapu mögötti rész soha nem fog elkészülni?)

Az első felidő megint sokkal gyengébb volt, ezekkel valamit kezdeni kéne. Olmo behozatala nagyot lendített a csapaton, nem gondoltam hogy egyből ekkora segítség lesz a srác.
Kicsit aggódok, hogy kemenyebb edzések ide vagy oda, el fognak kopni a játékosok, nagyon a vége felé cserél csak Flick, a kezdőt meg nem forgatja. Főleg Pedri-nél érzem, hogy ez így egy időzített bomba, de Raphinha és Kounde is kimelózza a belét minden meccsen eddig, mondjuk a francia tavaly se nagyon lett lecserélve.

Reméljük Pedri és Bernal is megúszta komolyabb baj nélkül.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
PorSiempre
Jugador d'estrella

2024.08.27. 23:44:47

Férfias munka volt !
Nálam Kounde a MoM. Iszonyatos melót tett a közösbe.
Olmo behozatala egészen más szintre emelte a csapatot.
Egyből volt futás, felpassz , védekezés is a helyére került.

Illetve hatalmas pacsi az edzői stábnak az erőnlétért =D>
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.27. 23:43:05

Gratulálok a csapatnak, végre sikerült győznünk itt.
Olmo megérdemelte.
Eddig nagyon tetszik a flicki-flacka :)
Alcantara
Director del Fútbol

2024.08.27. 23:41:54

Flick munkája nagyon látszik a csapat erőnlétén. Szerintem jó az irány teljesen, csak komoly sérülés ne legyen a mai meccs után.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2024.08.27. 23:34:25

Sláger eredmény a 2-1. Szívből behuztuk,le a kalappal a srácok előtt. Iksszel elégedett lettem volna,extra a három pont. Oromkodes közepette érdemes megjegyezni,hogy megint csúnyán elkerülhető gólt kaptunk. Tavaly sem a golloves volt a gond,hanem hogy nem tudtunk lehozni meccseket kapott gól nélkül. Amikor sikerült rögtön jött is a győzelmi sorozat. Most a 2-1 eredményekkel megvan, de aggasztó.

Pedri megint ügyesen tette vette a labdát és extraként gólt is lőtt,szép volt kicsi. Olmo jól szállt be,nagy erősség lehet ez a két ember.

9 pont,menni kell tovább,eddig csupa nehéz meccset sikerült behúzni,ez igen.
Kép
Kép
Kép
vidra
Entrenador del Barça

2024.08.27. 23:33:59

Fú, ez a végén eléggé freestyle védekezés volt.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.27. 23:33:23

Óriási második félidőt toltunk, élmény volt nézni, nagy foci volt, többen felnőttek a feladathoz, Pedri, Raphinha, Yamal... Olmo meg komoly bemutatkozáson van túl. Lewy gólja nagyon-nagyon okos volt, kár, hogy nem adták meg.

Én amibe bele tudok kötni, a beragadt meccskezdeten kívül (ahol azért a Rayo minden energiáját belevetve jött ki, amiben el is fáradtak, őket is el kell ismerni), az az extrém fiatalok és extrém öreg 100 perces meccsei, remélem ez csak ilyen ideiglenes dolog az első etapban, mert csak 4 meccs van szünet előtt.

És bírjuk erővel.

A 2-1-ek kicsit unalmasak már, de ez legyen a legnagyobb gondunk. :)

Nálam végül Pedri, Olmo, Yamal és Inigo volt a 4 legjobbunk, utána Raphinha és Koundé.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Válasz küldése