Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Nekem nagyon tetszett az EB-n, írtam is itt, hogy szívesen látnám, de akkor még nagyon mélyen bennem volt a Xavi féle Barca és nem láttam, hogy milyen lehet Flick vezetésével.
Benne lehet a gyenge formájában, hogy mentálisan megzuhant attól, hogy nem jött össze a nagy álma.
Az ilyen jellegű írásokat a szabályzat szerint törölni kell. Utoljára nem teszem , de az "állítólag, talán Mari néni mondta, Józsi is megsúgta stb... típusú kommentet be lehet fejezni. Rendszeresen szólva van, hogy csak forrás megjelölésével írunk ide hírt!
Szerintem Nico jönni akart, csak nem fért be a fizetési sapka miatt. Aztán lehet most még a kedve is elment a focitól. Én elsősorban ellenünk láttam játszani, és ott rendben volt, kivéve a mostani meccset. Azt nem állítanám, hogy jobb Ferran-nál, mert teljesen más a stílusa. De nálunk amit eddig láttam az alapján hasznos lehet.Chino írta: ↑2024.09.28. 20:35:07Az egy dolog, hogy kevesebb perc alatt van ugyanannyi gólja, plusz assistja is, de több Bilbao meccset néztem és a Las Palmas ellenin kívül mindegyiken gyenge volt. Hiába idősebb, de én Inakit százszor inkább hoznám, főleg, hogy olcsóbb is lenne.
Nyáron még nagyon örültem volna neki, de szerintem még ha most sérült is, Olmoval így is bőven jobban jártunk.
Az egy dolog, hogy kevesebb perc alatt van ugyanannyi gólja, plusz assistja is, de több Bilbao meccset néztem és a Las Palmas ellenin kívül mindegyiken gyenge volt. Hiába idősebb, de én Inakit százszor inkább hoznám, főleg, hogy olcsóbb is lenne.
Wow ez micsoda hír. Mi lesz a következő? Lemondana Pena és az egyik szertáros szolgálatairól egy Alissonért? Szenzáció, ki gondolta volna hogy bárkinek is kellene egy Nico Williams két semmirekellő helyett
Mindenkit szívesebben láttam volna rajta kívül. Most is csak azért került fel ő, mert Kochen sérült, ráadásul még Iker Rodriguezt is elé teszik, aki szintén rendszeresen a felnőttekkel edz (már a spanyol U17-ben véd). A magyar válogatottban is egyelőre az U19 harmadik kapusa, egyelőre kerülje el a felnőtt csapatot.Bob_Marley írta: ↑2024.09.25. 19:54:42Tizit jól fogja,de lesznek gondok, főleg lábbal, attól tartok. Aronnak jobban örültem volna,folyamatosan fel jár és nézzük meg mit tud kezdőként. De máshogy alakult,sok sikert a lengyelnek.
Amúgy még nincs teljesen lepapírozva az egész, a mundo szerint Szczesny mindenképp csak akkor jön, ha kezdő lehetne, nem szeretne a padon ücsörögni, ezt még le kell bokszolni.Kovbal88 írta: ↑2024.09.27. 10:53:42...Szerintem Pena fog védeni októberben végig.Bob_Marley írta: ↑2024.09.25. 19:54:42Tizit jól fogja,de lesznek gondok, főleg lábbal, attól tartok. Aronnak jobban örültem volna,folyamatosan fel jár és nézzük meg mit tud kezdőként. De máshogy alakult,sok sikert a lengyelnek.
Szerintem jó döntés volt egy tapasztalt kapust hozni, a magyar srác mivel a tartalék csapat tagja egyből elvenne egy helyet a fiataloktól egyrészt ugye talán négyen lehetnek egyszere a pályán, másrészt kapusposzton fontos a tapasztalat. Szerintem Pena fog védeni októberben végig.Bob_Marley írta: ↑2024.09.25. 19:54:42Tizit jól fogja,de lesznek gondok, főleg lábbal, attól tartok. Aronnak jobban örültem volna,folyamatosan fel jár és nézzük meg mit tud kezdőként. De máshogy alakult,sok sikert a lengyelnek.
Nem kell senkire "ráfogni", mivel eleve csak kettő kapus van hivatalosan a felnőtt keretbe regisztrálva, Ters és Pena, így most csak Pena maradt egyedül. Ezért jöhet valaki más Ters helyére.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.25. 18:34:01
A BL-re én is kíváncsi vagyok. Elvileg így szól a szabály:
If a club cannot count on the services of at least two goalkeepers registered on List A because of long-term injury or illness (i.e. one that lasts at least 30 days), a club can temporarily replace them at any time during the season.
Stegen kidőlt, ráfogjuk Kochenre, vagy Astralagara, hogy beteg, és akkor regisztrálhatjuk Szczesnyt?
A BL-re én is kíváncsi vagyok. Elvileg így szól a szabály:Kovbal88 írta: ↑2024.09.25. 18:15:36Még egy védekező középpályást vagy szélső hátvédet ha lehetne még hoznék. Továbbra is tartom, hogy de Jong nem fog játszani, és télen akkor az ő béréből jöhet két-három ember.bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:38:15Hát ez gyors volt! Gondolom 1-2 hétig tuti Pena véd, mégiscsak hónapokat kell behoznia edzésben. De felteszem ez egy kapusnál kicsit kevéssé fontos, vagy legalábbis gyorsabb a folyamat.
Ha sok pénzt nem kér, bukni nem tudunk vele. Reménykedjünk, hogy legyen olyan jó mondjuk legalább november környékére már, hogy télen ne kelljen már mást hozni.
És ő legalább még tényleg nem öreg. Még akár az is benne lehet, hogy itt marad második számú kapusnak 1-2 évvel tovább is, ha kap egy olyan ígéretet, hogy néha be lesz rotálva, meg kupákban vagy valahol védhet. Vagy akár még enélkül is. Reméljük, bejön, de ebben a pillanatban mindenképp nagyon pozitív hírnek tűnik.![]()
Amúgy szerintem jó lesz a lengyel. Szeretem az ilyen jó magas kapusokat. És neki is nagy lehetőség ez most. Bl-ben játszhat egyébként? Mármint most ősszel?
Kb 2 vkp és 1 kh kéne télen.
Még egy védekező középpályást vagy szélső hátvédet ha lehetne még hoznék. Továbbra is tartom, hogy de Jong nem fog játszani, és télen akkor az ő béréből jöhet két-három ember.bence0330 írta: ↑2024.09.25. 17:38:15Hát ez gyors volt! Gondolom 1-2 hétig tuti Pena véd, mégiscsak hónapokat kell behoznia edzésben. De felteszem ez egy kapusnál kicsit kevéssé fontos, vagy legalábbis gyorsabb a folyamat.
Ha sok pénzt nem kér, bukni nem tudunk vele. Reménykedjünk, hogy legyen olyan jó mondjuk legalább november környékére már, hogy télen ne kelljen már mást hozni.
És ő legalább még tényleg nem öreg. Még akár az is benne lehet, hogy itt marad második számú kapusnak 1-2 évvel tovább is, ha kap egy olyan ígéretet, hogy néha be lesz rotálva, meg kupákban vagy valahol védhet. Vagy akár még enélkül is. Reméljük, bejön, de ebben a pillanatban mindenképp nagyon pozitív hírnek tűnik.![]()
Tudunk mi hatékonyak is lenne, na mindegy, bízzunk benne, hogy jól fog elsülni.