Mire gondolsz? Egy space-t elrontottam, de ennyi.

Mire gondolsz? Egy space-t elrontottam, de ennyi.
Egyre inkább azt érzem, hogy olyan irányba indultunk és haladunk is, ami ezt a nálunk megszokott vkp szerepet nélkülözi. Ami jelen körülmények alapján nem is hiányzik.
? gondolom valami elírás, csak jelzem...
Trincao szerintem azért nem kéne, mert ballábas jobbszélső. Alighanem a mi jobbszélünk jelenleg a legerősebb a világon úgy, hogy Raphinha is simán be tud oda állni. Egy balszélső kéne, aki esetleg centerként is jó, egy Depay -szerű valaki. Valléról nem tudok nyilatkozni, de cserének Flick alatt biztos elég lenne, Nico meg bármikor jöhet, viszont jelenleg túltengés van a középpályán, nem látom magam előtt az ő oldaláról sem, miért jönne.Troym írta: ↑2024.11.03. 10:58:06Ilyen alapon (nincs pénz szokás szerint) vissza kéne hozni Nicot (Gonzalez), Vallet és Trincaot. Utóbbi 10 meccsen 10 g/a Portugáliában, cserepadra kiváló lenne, ha van rá opciónk, erre sajna nem emlékszem. 3 olcsó játékos és akkor futná az ingyen David igazolásra.
Szerintem balszélső most pont nem szükséges. Legalábbis van még vagy 3 poszt, ahová jobban kellene ember. Igazából még Fatit sem láttuk, ráadásul Olmo is teljesen adott oda. Nem vonalszélső, de ott pont nem azt kell játszani, ahogy Raphinha sem azt teszi.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.01. 18:05:45Ok, de azzal kell számolni, hogy jövőre sem tudunk nagyon igazolni. Flick alatt mindenki kiemelkedően játszik, le is ült nagyon ez a topic.
Ha felépül Araujo, és Christensen, simán megvagyunk hátul + Garcia, Kounde. Fort remélem előrébb kerül a sorban.
Mingueza esetleg jó lehetne a rotációba, hátul 3 poszton bevethető, és olcsó, alacsony fizetéssel.
Trent Arnoldról is cikkeztek a héten, nagyon jó lenne támadásban, de magas lenne szerintem a fizetése, és védekezésben nem túl jó.
A Kp-n is elég jól állunk, de oda el tudnék még képzelni egy játékost, aki tud védekezni.
Még most is azt mondom, egy szélsőre van a legnagyobb szükségünk, lejjebb leírtam, hogy nálam ez Nico, és azt is, hogy miért. Szerintem ha Lewy kiesne sérülés miatt, simán el tudnám képzelni Raphinhát vagy Nicot is ott.
Ha valaki kiesik a támadó sorból, szerintem óriásit esünk vissza. Talán még Olmo eljátszana a két szélen is, ezért örülök az érkezésének. Fatitól és Ferrantól semmit nem várok, helyettük jó lenne 1 minőségi játékos+ valaki a Masiaról.
Jövőre szerintem Lewy még marad, 2 év múlva toljunk be minden pénzt egy támadóra. Jöhet Haaland![]()
Ok, de azzal kell számolni, hogy jövőre sem tudunk nagyon igazolni. Flick alatt mindenki kiemelkedően játszik, le is ült nagyon ez a topic.
Amúgy nem muszáj, ha benézel a magyar Milan oldal cikkei alá, kb mindegyik alatt az megy, mennyire lusta disznó és mennyire el kéne már húznia, az 1-2 védője sem ezt tagadja, csak hogy ha elég jó valaki, akkor sétálgathat. Na, ő ehhez nem elég jó, nem véletlen alázza le már gólpontokban is egy Pulisic, aki sehol sincs jegyezve kb.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.01. 17:42:41Nem nézek Milan meccseket, így elhiszem neked. Videók alapján nagyon jól cselez, és utóbbi években elég sok gólt is lőtt.
Szerintem idén láthatjuk Flicknél, hogy egy Raphinha is tud kiemelkedően játszani.
Felixre nagyon kíváncsi lettem volna idén, ahogy Cancelora is.
Viszont nekünk tényleg olyan játékos kellene, aki jó a letámadásban. Raphinhát és Yamalt rotálni kellene, Fatiban és Ferranban sem látom azt a szintet, hogy ne Essen óriásit a minőség.
Továbbra is Nico Williams-et igazolnám le, még ha idén gyengébb is a szezonja, és volt sérült is.
2 szélen bevethető, nagyon gyors és jól cselez, és szerintem jó a letámadásokban, és jól is zár vissza. Igaz, még ő is elmarad Yamalhoz és Raphinhahoz képest, így Leao akkor biztosan nagyon kilóg a, és megbontaná a csaptjátékot.
A héten azt olvastam, Dario Essugot figyeljük a Las Palmasból. A Sportingból van kölcsönben, 2025-ben lejár a szerződése, minden korosztályos válogatottban játszott, 19 éves, és kiemelkedő szerelésben és labdaszerzésben.
Nem nézek Milan meccseket, így elhiszem neked. Videók alapján nagyon jól cselez, és utóbbi években elég sok gólt is lőtt.
A támadóstatjai jók voltak. Nem kiemelkedőek, nem egy gólvágó, de kifejezetten jók. Olyan... Rodrygo alatt valamennyivel a szintje támadóként, ami jó. És főleg jónak számított 3 éve, mikor még fiatal volt, és lehetett mondani, hogy majd kicsit élesedik kapu előtt, majd benő a feje lágya... de inkább visszafelé fejlődött. De Pioli alatt is végigsétálta a meccset, ez addig működött, amíg ott volt Kessié, és olyan duplapivotot játszott a Milan, ahol mindketten régimódi vkpsok voltak. így tudták pótolni a stabilan 10vs9 jellegű mezőnyjátékot Leao kvázi hiányában, és kevésbé számított a portugál aljadék hozzáállása. Mi ezt sosem csinálnánk meg, és szerintem Flick alatt 5 meccs és lelátóra kerülne, mert nem látom, hogy valaki, aki eredendően lusta, és még évekig hagyták is ezt neki, az hogy változna meg hirtelen, persze 100%-ra kizárni nem lehet. De tényleg, ha létezik 0/10-es hozzáállás, az az övé, és régen is az volt, csak csapatszinten megoldották, de azért akkor a világ legjobb kapusa védett, stb.Chino írta: ↑2024.11.01. 16:18:55Az idei évben csak 1-2 meccs erejéig láttam játszani, de Pioli alatt sok Milan mérkőzést néztem, akkor nekem nagyon tetszett játéka, , posztján szerintem top 3 volt, a melója sem kifejezetten gyenge.bence0330 írta: ↑2024.11.01. 12:36:05Minden idők legrossszabb igazolása lenne ide ár/érték arányban. Nem túlzok, eltörpülnének mellette a Griez féle dolgok. Nem véletlenül akar távozni, nem fér be a kezdőbe. A 36 éves Messi hozzá képest egy munkagép, és emellé azért a számai sem kiemelkedőek, hogy kompenzálja, Messi megteheti, meg fogjuk rá Mbappé vagy Salah megtehetné, de még annyira ők sem teszik meg. Egy bomlasztó, lusta, nemtörődöm alak, aki tojik bele a meccsekbe. Dembélé fényévekkel volt komolyabb focista, pedig ő is nagyon gázos volt, amit leművelt néha.
Az idei évben csak 1-2 meccs erejéig láttam játszani, de Pioli alatt sok Milan mérkőzést néztem, akkor nekem nagyon tetszett játéka, , posztján szerintem top 3 volt, a melója sem kifejezetten gyenge.bence0330 írta: ↑2024.11.01. 12:36:05Minden idők legrossszabb igazolása lenne ide ár/érték arányban. Nem túlzok, eltörpülnének mellette a Griez féle dolgok. Nem véletlenül akar távozni, nem fér be a kezdőbe. A 36 éves Messi hozzá képest egy munkagép, és emellé azért a számai sem kiemelkedőek, hogy kompenzálja, Messi megteheti, meg fogjuk rá Mbappé vagy Salah megtehetné, de még annyira ők sem teszik meg. Egy bomlasztó, lusta, nemtörődöm alak, aki tojik bele a meccsekbe. Dembélé fényévekkel volt komolyabb focista, pedig ő is nagyon gázos volt, amit leművelt néha.
Minden idők legrossszabb igazolása lenne ide ár/érték arányban. Nem túlzok, eltörpülnének mellette a Griez féle dolgok. Nem véletlenül akar távozni, nem fér be a kezdőbe. A 36 éves Messi hozzá képest egy munkagép, és emellé azért a számai sem kiemelkedőek, hogy kompenzálja, Messi megteheti, meg fogjuk rá Mbappé vagy Salah megtehetné, de még annyira ők sem teszik meg. Egy bomlasztó, lusta, nemtörődöm alak, aki tojik bele a meccsekbe. Dembélé fényévekkel volt komolyabb focista, pedig ő is nagyon gázos volt, amit leművelt néha.
Nálam Nkunku még egy szinttel Osimhen felett lenne, persze a CFC-től őt nem lehet megszerezni alighanem, és egy ideig bizonyítania kell, hogy egyszeri eset volt csak a sérülése. A nigériait viszont alighanem jó áron meg lehetne szerezni, mert 26-ban lejár a szerződése, ráadásul akkorát szívott a magas igényei miatt, hogy tuti szívesen lejjebb adna belőle, hogy komoly klubba kerülhessen. Szóval gyakorlati értelemben abszolút egyetértek, ő elit szint, könnyen megszerezhető. Nagy fogás lenne, reális kereteken belül maradva talán a legnagyobb. David sem rossz, ingyen meg kiváló, de szerintem ő egy polccal lejjebb van.Barcaforever írta: ↑2024.10.27. 13:22:27Nekem egy ember ugrik be, aki tudná hozni Lewa számait, az pedig Osimneh. Fiatal, sikerre éhes, egy 2 lábon járó gólveszély. Haalandot szándékosan nem említem, az arabok csak azt engedik el a Cityből, akikre nincs már szükségük.
Hát én DJ-ot nem féltem most. Ha dominálni tudjuk a meccseket (de legalábbis nem beszorulva védekezünk), és vertikális focit tudunk játszani, simán kihozza belőle Flick a klasszist, nála gyengébb képességű játékosokból is kihozta. Hatalmasat ment a második félidőben, elegáns volt, és amúgy sokkal gyorsabb döntéseket hozott, mint korábban, több egyérintőből meglőtt passza/indítása volt, amit kb sosem láttunk tőle. Lehet, hogy az ő játékát is erősen lehúzta a gyenge fizikális és mentális felkészítés, amibe csöppent. Ha a tegnapi alapján lehet ítélni, akkor simán lehet belőle húzóember, még akkor is, ha dunsztom nincs, kinek a helyére kerül be a kezdőbe, hihetetlen, hogy Flick alatt csupa beast van a középpályán, és jódógunkban nem tudjuk eldönteni, ki kezdjen ott.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.27. 11:50:37Ferrannal, Fatival, De Jong-al nem tudom mi lesz.
Majd kellene egy középső támadó, de fogalmam sincs ki fog ilyen minőséget lehozni, mint Lewy, és megfizethető is.
Davies szerintem nagyon túlértékelt játékos. Az elején felrakta magasra a lécet triplázos szezonban, de azóta nem hogy nem tudott tovább fejldőni, egyre gyengébb. Koundé pedig szépen csendben az egyik legjobb lett a posztján, biztos, hogy nem raknám őt el onnan sehova.
Ebből a négyből, kettő már komoly erősítés lenne, és még jöhet vissza kölcsönből is egy két játékos, végre lenne minőség a padon. Remélem már most télen is sikerül, hozni legalább egy -két embert, akik be is válnak, mert akkor szép szezonunk lehet.
Én azért Baldet kezdőben hagynám, szerintem Davies nem lenne túl nagy extra hozzá képest.
Arra gondolsz, amelyik a Monacóból a Milanba szerződött? A Milan első 2-3 meccsén nélküle az volt a csoda, hogy nem kapott a csapat heteket (de szó szerint), első 1-2 meccsén nagyon gyenge volt, ez szerintem belefér egy váltásnál, gondolom ez húzza le a whoscored-ot, meg megmondom őszintén, ezen a poszton teljesen irrelevánsnak tartom, egy whoscored simán kihoz egy csetlő-botló csatárt toronymagas elsőnek, ha valahogy lőtt egy gólt, szemben egy vadállat vkp-sal aki tökéletesen tette 90 percig a dolgát. Nagyon durván súlyozott az oldal a támadók felé. A Sofát kicsit jobbnak látom talán ezen a téren, még ha nem is sokkal. De az első pár meccsén nagyon gyenge volt. Azóta a csapat legjobbja Pulisic és talán Reijnders/Gabbia mellett. Mint egy bulldog, úgy megy végig, erős, nem nyomják el, és jó érzékkel lép be a védők közé. Hatalmas fogás lett volna ide 20 millióért. Teljesen más szint mint Casado nyilván, őt fel merném tenni a BM ellen is simán. Lehet passzjátékban egy picit elmarad, de abban sem rossz.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.18. 10:29:06Áthozom.
A Whoscored alapján Fofana nagyon gyengén teljesít. Szerinted?
Áthozom.bence0330 írta: ↑2024.10.18. 09:32:22És igen, jó igazolás lett volna Guirassy, csak alig játszott volna. Olmót továbbra is rettenetes igazolásnak tartom (és kiváló játékosnak), lehet vitatkozni, melyikre lett volna kevesebb szükségünk a sok lyuk mellett, mindamellett, hogy mindkettő önmagában remek igazolás lett volna/volt.
Jövőre viszont már jó eséllyel kell egy új Guirassy, hacsak Roque nem hoz egy 15 gólos szezont alsó hangon. Róla még nem derült ki mit tud, a sérülés azért belerondított a dologba.