Én sem követem, de ha tényleg bárhol elfocizgat, akkor elfogadnám, jelen pillanatban ha csak egyetlen játékost igazolhatunk, akkor az pontosan egy 2-3 helyen bevethető támadó lenne az. Mint Ferrán, csak jó.Chino írta: ↑2024.11.15. 16:00:18Több piacra szakosodott forrás szerint komolyan érdeklődünk Malen iránt: Már Koeman alatt is próbálkoztunk, de nem volt rá keret. A támadósor mindhárom posztján tud játszani és már elvágyódik a Dortmundból, ahol júniustól lejáró szerződésű játékos lesz úgyhogy ha a BVB pénzt akar látni belőle (márpedig 30 milliót kiadtak rá) logikusan nyáron el kell passzolniuk. Az árát 20-30 közé lövik be. Annyira nem ismerem a srácot, de ha tényleg ennyire mobilis meg lehetne próbálni.

Tudom, hogy kéne valaki Baldé mögé is, és egy mindenes jöhetne hátra is, ezekre szükség lenne, ha tudunk több játékost s hozni, de a kh és a vkp-tkp posztokon legalább van esély rá, hogy jól fogunk állni, hátul téltől, kp-n meg már mostanában is kezdünk, sérülések kellenek hozzá, hogy ne így legyen. A szélső poszton meg ők ketten vannak összesen plusz Ferrán, de akkor inkább játsszunk 10 emberrel kb.
Szóval nálam ez lenne a sorrend:
1.: több poszton bevethető támadó, nálam ideálisan szélső skillekkel elsősorban, de kényelmes legyen neki a centerposzt is néha 20 percekre
2.: csere balbekk
3.: egy Nico/Mingueza féle-szintű játékos, aki max azért nem lesz kezdő, mert túl jók a többiek, de amúgy kb kezdő szintűek, ergo megbízható rotációs játékosok. A visszatérő Chris posztjától és egészségi állapotától is függne, melyik lenne fontosabb, egy vkp, vagy egy belső védő.
4.: ha a Szczesnyvel baj van, egy kapus
Ahová semmiképp nem igazolnék jelenlegi körülményeink között: Center(ha jön az említett támadó, aki képes ott játszani valamennyit), tkp, jobb bekk.