Ansu Fati
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Azért egy 4 hetes sérülés, bár az ő esetében soha, de válogatott szünet alatt talán jobbkor jön, vissza fog ő térni ebben biztos vagyok, de baromira bosszantó, hogy edzésen sérül le.. nem egy meccshelyzet, nem egy rúgás/belépő.. azért borzasztó kíváncsi lennék a hátterére és hogy mennyire is volt ő tüzetesen megvizsgálva, mi volt a kommunikáció a két fél között, mert valami ismét félre ment.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
A La Liga honlapján kb negyven játékosunk fel van tüntetve. Ez nem azt jelenti, hogy mind regisztráltak, max 25 játékos lehet csak regisztrálva. Nálunk most annyian vannak kiregisztrálva, mint égen a csillag.FcBarcelona1 írta: ↑2024.11.14. 13:07:05Sérülés esetén sincs "kiregisztráció" erről még a Sport is tett fel visszás 2 cikket. (Más-más tartalommal)
Christensen, Araujo is ott van a La Liga honlapján.
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Christensen például ki van regelve. Ez egy lehetőség a klubok számára. Most egy újabb lehetőség jött el, és többet nyerünk vele, mint veszítünk. Nagyon nem veszítünk semmit, mert amikor játszott, akkor is nagyon haloványnak tűnt Fati.
https://www.espn.co.uk/football/story/_ ... en-sources
Chris például egy egyhónapos sérüléssel van kiregelve már ezer éve. Lehet ilyet csinálni, csak akikkel még meg lehetne, azokban nagyon bízott a klub. Fatiba szerintem már minden remény hiábavaló. Már nyáron is felesleges volt beregelni. Szerintem ezt a történetet el kell engedni, amennyire csak lehet, persze megteheti, hogy 2027-ig lehúz még rólunk több mint 30 millió eurót.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/so ... e-nrt.html
-
- Entrenador del Barça
Sérülés esetén sincs "kiregisztráció" erről még a Sport is tett fel visszás 2 cikket. (Más-más tartalommal)Troym írta: ↑2024.11.14. 13:01:04nincs ilyen kiregisztrálás, ezt felejtsétek el.gránit írta: ↑2024.11.14. 12:58:02Bolond lenne lemondani a majdnem 14 milliós fizujáról. 2027-ig van szerződése, ebbe gondoljatok bele. És azt már nem Bartomeuék kötötték... A harmadik legnagyobb fizuja van a csapatban. Nem semmi. Mindenesetre ha kiregisztráljuk, könnyítünk a kereten. A fizetését persze így is álljuk.
Akkor van valami ehhez hasonló, ha 3-4 hónapra esik ki valaki és hozunk átmeneti helyettesítést, minden megfázás, húzódás esetén nincs ilyen opció, hogy 12 napra, 4 hétre, 2nap 8 órára "kiregisztrálunk"
Christensen, Araujo is ott van a La Liga honlapján. Ha felépülnének, már holnap játszhatnának.
Sem De Jongot, sem Fatit akarata ellenére nem lehet sem eladni, sem a fizetését csökkenteni
Remélem Fati rájön, hogy a legmagasabb szinten ez nem fog menni. Így 2 év zsíros fizetés, és vége.
Vagy elmegy felépíteni magát hosszú évekre egy gyengébb bainokságban, talán USA, Szaúd Arábia bajnokságaiban lehetne sztár.
nincs ilyen kiregisztrálás, ezt felejtsétek el.gránit írta: ↑2024.11.14. 12:58:02Bolond lenne lemondani a majdnem 14 milliós fizujáról. 2027-ig van szerződése, ebbe gondoljatok bele. És azt már nem Bartomeuék kötötték... A harmadik legnagyobb fizuja van a csapatban. Nem semmi. Mindenesetre ha kiregisztráljuk, könnyítünk a kereten. A fizetését persze így is álljuk.
Akkor van valami ehhez hasonló, ha 3-4 hónapra esik ki valaki és hozunk átmeneti helyettesítést, minden megfázás, húzódás esetén nincs ilyen opció, hogy 12 napra, 4 hétre, 2nap 8 órára "kiregisztrálunk"
Bolond lenne lemondani a majdnem 14 milliós fizujáról. 2027-ig van szerződése, ebbe gondoljatok bele. És azt már nem Bartomeuék kötötték... A harmadik legnagyobb fizuja van a csapatban. Nem semmi. Mindenesetre ha kiregisztráljuk, könnyítünk a kereten. A fizetését persze így is álljuk.
Ezt a szezon nyomja végig, télen úgyse kell senkinek és ha tavasszal sem használható, el kell küldeni. Sokáig védtem, de ennyire sérülékeny játékossal nem lehet számolni. Nyáron el kell engedni ingyen, nem szerencsétlenkedni sem kölcsönökkel, sem pénzt kérni és akkor kb mindenki jól jár.
Nem követtem a híreket, de nem lepnék meglepve, ha az elmúlt pár meccsen is már fájdalmakkal játszott volna. Nem véletlen, hogy egyszer se volt kezdő ha jól rémlik, nem sokat tudott hozzátenni a játékhoz. Azt tudom mondani, mint a nyáron, és lehet emiatt lehurrogni. Ő már nem erre a szintre való, mondanám, hogy egy Valencia vagy Sevilla nagy hasznát tudná venni, de ha csak 20 perceket bír meg 2 hónapot sérülés nélkül, akkor tök fölösleges. Thiago 2.0, ő is inkább visszavonult a sok év sérülés után.
Nagyon sajnálom, mert rettentő tehetség, de ez fejben is előbb-utóbb kikészíti.
Egy USA vagy szaúdi liga pár évre jó lehetne, kisebb tempóval talán, kevesebb elvárással.
Bár gondolom az itteni szerződését és fizuját nem akarja elveszíteni..
csak ez így senkinek sem jó..
Én őt már rég elengedtem, mondom úgy, hogy nagyon sajnálom a srácot. De nem lehet vele szálni. Tavaly a Brighton-ban is volt az elején egy jó időszaka, aztán jött a menetrendszerű sérülés, és ott is lefőtt. Szerintem még erőlteti pár évig, aztán idő előtt visszavonul.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Én azt gondolom, hogy számára a legnagyobb, vagy talán egyetlen esély, ha elmegy valami tingli-tangli ligába, legyen az arab, amerikai, vagy vagy akár otthon Bissau-Guinea. 1-2-3 évet békében öregurasan elfocizgatna ott, kis nyomás és kis terhelés mellett, lassan felépítve magát, és ha ez sikerül, még mindig visszajöhetne. De itt szerintem is vége a dalnak most. Kár érte, mert tényleg még most is lehetett érezni, hogy ott van benne az a bizonyos x...
És akkor az is kiderült szerintem, miért nem került be túl sokszor a csapatba.
És akkor az is kiderült szerintem, miért nem került be túl sokszor a csapatba.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Borzasztóan sajnálom.. mindezt úgy, hogy egykor az eladása mellett szónokoltam, de mindenkinek jár egy esély, szerintem tök jól, agilisen focizott eddig, nyilván amikor több lehetőséget kapott, érezni lehetett bent, hogy ott van az az x, csak nagyon rozsdás, erre tessék.. erre tényleg nincsenek szavak, az élet írja a legnagyobb meséket, sajnos valamikor ilyen módon. 

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sajnos ez a kávé lefőtt. Nagyon sajnálom szerencsétlent, nagyobb karrierre volt hivatott.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
vajon a 10-es mez meddig marad meg nala? kezd egy picit egetni a hatat a sracnak 

Sajna ez a csillag (is) nagyon gyorsan elégett és a hamvába hullt....
Ezek a dolgok már nem azon múlnak, hogy ki és mennyire bízik benne.

Ezek a dolgok már nem azon múlnak, hogy ki és mennyire bízik benne.
Most kell kiregisztrálni, és felszabadul egy csomó pénz télre.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
A srácnak szerintem végleg lefőtt és semmi komolyat nem fog már alkotni sajnos. Én nagy rajongója voltam, de nem tesz hozzá semmit a játékunkhoz és megint megsérült. Azt hiszem ideje lezárni egy szakaszt vele kapcsolatban.
- Chino
- Llegenda del Barça
A fizetését viszont nem valószínű, hogy állnák, így ott lennénk, ahol a part szakad. Másrészt pedig még csak most tért vissza, nem tudni, mit adhat a csapatnak, lehet, hogy ha teljesen ffelépülve formába lendül, akkor nagyon komoly erősítés lesz.gránit írta: ↑2024.10.30. 15:15:22A Sevilla bejelentkezett érte a télre, kölcsönszerződésre.
https://www.football-espana.net/2024/10 ... -fati-move
Mivel nagyon keveset játszik, több értelmét látnám annak, ha menne, amivel hatalmas pénz, kb 14 millió euró szabadulna fel számunkra, amiből télen erősíteni is tudnánk. Jó lenne, ha belemenne Fati.
Forca Barca!!!!
A Sevilla bejelentkezett érte a télre, kölcsönszerződésre.
Mivel nagyon keveset játszik, több értelmét látnám annak, ha menne, amivel hatalmas pénz, kb 14 millió euró szabadulna fel számunkra, amiből télen erősíteni is tudnánk. Jó lenne, ha belemenne Fati.
Barça are willing to allow Ansu Fati to leave in January. [Diario Sport]

- Chino
- Llegenda del Barça
Átnéztem a Sportot, mundot, Marcát, AS-t, (tm) de sehol nem említenek Fatival kapcsolatban problémát, pedig ha félhivatalos hír van, azt is egyből lehozzák, szóval remélem nem valami komoly probléma. És ahogy olvasom, ez nem valami friss sérülés, hanem a régire vonatkozik (még a Brightonos időszakával is összekötötték), Flickék viszont mióta visszakerült azt mondják, hogy fizikálisan erőn felül teljesít, semmi problémája nincs (a talpával volt legutóbb gond) és hosszútávon számítanak rá. Nem is hiszem, hogy a kezdőbe dobták volna, ha valóban ilyen komoly tünete lenne (vagy akár a BL-ben kapott volna egyetlen percet is). Plusz a Sevilla ellen sem látszott, hogy bármi gondja lenne, akár a robbanékonyságával, akár a gyorsaságával, egyedül a befejezések nem mentek, az pedig ettől független.FcBarcelona1 írta: ↑2024.10.22. 12:19:42https://barcauniversal.com/report-21-ye ... g-problem/
Sok helyen lehozták, nem tudom mennyire megbízható a forrás, de lehet benne valami
Ansu térdszalag fájdalmakkal küszködik. A hír szerint nem tud helyből rágyorsítani, és nem tudja kiegyenesíteni a lábát fájdalom nélkül.
Ha igaz, nem túl biztató a pályafutására nézve.
Ha "csak" ennyire gátolja és a szakmai stáb is látszólag számít rá, rotációban rendbe lehet és annyival több nem is kell.
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
https://barcauniversal.com/report-21-ye ... g-problem/
Sok helyen lehozták, nem tudom mennyire megbízható a forrás, de lehet benne valami
Ansu térdszalag fájdalmakkal küszködik. A hír szerint nem tud helyből rágyorsítani, és nem tudja kiegyenesíteni a lábát fájdalom nélkül.
Én ebben azt találom érdekesnek, hogy az újságíró azt hiszi, hogy az edző a sajtótájékoztatón el fogja mondani a kezdőt, a tervezett cseréket és a taktikát.
Még nem tanulták meg, hogy egy ilyen kérdésre szinte kötelezően valamilyen általános, ködösítő válasz jön.
Majd a meccsen ki fog derülni, hogy Ansu mennyit és kinek a helyén játszik.
- bence0330
"Ansu Fatiról kérdezném. Most két héten keresztül edzett, elképzelhető, hogy holnap pályára lép?
Azt tudom elmondani, hogy remek állapotban van, és ő is egy opció lehet holnap. A keret minősége lenyűgöző. Ha ránézünk a támadóharmadra, az ő posztján játszik Raphinha is, aki egészen hihetetlen teljesítményt nyújt, ezért nehéz bekerülnie a kezdőbe, de ez igaz az összes játékosra. Egyébként ez egy jó dolog.”
Ezt azért találom érdekesnek, mert oké, Raphinha mellett tényleg nehéz bekerülni. Viszont hetek óta nincs elit tizesünk, mert mindkettő kiesett, (Pedri lehetne az de hátrébb játszik), és Torrét is jellemzően padon hagyja. Szóval oda épp be lehetett volna rakni. Most meg Yamal nem lesz kezdő, szóval felteszem a brazil jobbosra megy, így a 10-es és a balszélső hely is teljesen nyitott, legalábbis felteszem hogy a visszatérő Olmo-Fermín fogat kezdeni még nem fog. Ha most nem kezd, akkor szerintem valami baj van vele, mert helye eddig is lett volna, de most pláne lesz.
Azt tudom elmondani, hogy remek állapotban van, és ő is egy opció lehet holnap. A keret minősége lenyűgöző. Ha ránézünk a támadóharmadra, az ő posztján játszik Raphinha is, aki egészen hihetetlen teljesítményt nyújt, ezért nehéz bekerülnie a kezdőbe, de ez igaz az összes játékosra. Egyébként ez egy jó dolog.”
Ezt azért találom érdekesnek, mert oké, Raphinha mellett tényleg nehéz bekerülni. Viszont hetek óta nincs elit tizesünk, mert mindkettő kiesett, (Pedri lehetne az de hátrébb játszik), és Torrét is jellemzően padon hagyja. Szóval oda épp be lehetett volna rakni. Most meg Yamal nem lesz kezdő, szóval felteszem a brazil jobbosra megy, így a 10-es és a balszélső hely is teljesen nyitott, legalábbis felteszem hogy a visszatérő Olmo-Fermín fogat kezdeni még nem fog. Ha most nem kezd, akkor szerintem valami baj van vele, mert helye eddig is lett volna, de most pláne lesz.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
Én is megnézném. Lewy meg beállhat a második félidőben, ha nem megy a dolog, főleg, hogy jó eséllyel Olmó is beállhat a második félidőben, szóval ha baj lenne az elsőben, akkor elég komoly tűzerőt tudnánk ráereszteni a Sevillára. Fati megmozdulásait élmény volt nézni a múltkor tényleg, és most volt neki 2 hete, hogy fizikálisan is utolérje magát (azért az látszott a múltkor, hogy ilyen téren nincs még a topon). Ha fizikálisan készen áll a kezdésre, akkor szerintem nem lehet kérdés, hogy ott lesz.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.10.16. 21:07:36Remekül mozgott legutóbb Fati, én simán megnéznék egy Pau-Fati duót elől, minden esély megvan rá, és mind a kettejükre rászolgálna a játékidő. Muszáj menedzselni ezt a rengeteg meccset és "hála" égnek azért van merítési lehetőség, Fati szerintem a szezon felfedezettje lehet(ne) Flick keze alatt.
A brazil sem lteljesen kizárt, hogy kicsit enervált lesz, ráadásul ő lehet akár az egyedüli támadó a gálakezdőből, majdnem végigtolta mindkét válogatott meccset, plusz még utazások, igazából rá is férne egy meccsnyi pihi, de ez most nyilván esélytelen így Yamal kiválásával. Egy jó formában lévő Fatira mindenképp szükség lesz így szerintem. Ő most friss lehet legalább. Pau szintén.
- bence0330
Rákerestem megint, nincs semmi hír ezzel kapcsolatban szerencsére.Peter írta: ↑2024.10.02. 23:47:54Örültem, hogy pályára került, de az a lefújás előtti szitu megijesztett, ahogy fogta, nézegette és próbálta mozgatni a térdét.
Félve néztem be most a topicba, de remélem az jó hír, hogy nincs hír.
Amúgy picit megbillentette a védő és nem tűnt nekem teljesen természetesnek az ezt követő Fati mozdulat amikor talajra ért a lába. Futott ugyan tovább, majd elkezdte nézegetni....óvatosan rápróbálni és jött a hármas sípszó