2024.11.23. 00:42:39
Zinchenko nagyon tetszene, nyilván nem ő minden idők legjobb balbunkója, de:
- gondolom korrekt áron hozható jelenleg
- Arsenal szinten is simán tolt középpályást, bevethető ott, ha kell
Nyilván jobb lenne egy top5 szintet hozni, de Baldé mögé cserének nagyon jó lenne, sőt, a sérülése utáni Baldét akár meg is előzheti (nincs komolyabb bajom Baldéval, de extrát kb sosem hoz, a dolgát kb elvégzi).
Viszont egyre hangosabbak a Leao pletykák, a Milan hivatalos oldala is komoly érdeklődést írt, ennél jobban én még nem rémültem meg kb hírtől, mint ez. Rég reménykedem milanistaként sokadmagammal, hogy menjen végre a sunyiba, erre pont itt kötne ki. Ingyen elhoznám padra, beszállni király lenne, kezdőnek semelyik top ligás klub top4 csapatába nem kerülhetne kb ezzel a horribilis mentalitással és hozzáállással. Pénzt nem adnék érte, az tuti. Annyira a számai sem húdehűhák, és a Milan kezdőjéből sem véletlen kezd kikerülni, pedig ott nem Vini vagy Raphinha van riválisnak, hanem egy Okafor, aki a svájci válogatott keretébe nem fér be. Komoly alternatívájuk lenne, lehet nem pad lett volna, hanem lelátó, ha meg pad, akkor stabilan. Egy Pep-Conte féle edző alatt kb tuti lelátó. Egyszerűen egy 6.-7. Milan alig bírja el, ha ő kezd, ég és föld a csapatjáték, sokkal stabilabb a csapat nélküle. Így is bekerül végül sokszor, mert nincs alternatíva, az x faktor meg venne van, amiben mindig lehet reménykedni, de meglepően ritkán jön ki belőle, ahhoz képest legalábbis, hogy stabilan 10 embert jelent a jelenléte, ha épp nem dönt el meccset.
Felix is ugye itt azért kezdőként necces volt, de még úgy so-so. Na Leao 5 polccal van alatta hozzáállásban. Az sem véletlen, hogy minőségi LW híján ez a két link alak verekedik a válogatott kezdőtagságért, és nagyobb meccseken Felix joggal előzi Leaót.
Enzóval mi történt? Nem mintha jelenleg nagy szükség lenne rá, de ő azért elég komoly játékos volt. Egy DJ-al kérdés nélkül cserélném el.
Flick szerintem számol Forttal, de a világ egyik, ha nem a legjobb formájában lévő jobbszélső Koundé jelenleg, tökéletes korban, tökéletes állapotban, úgy, hogy közben kb mindenki mást le kéne cserélni. A 10 mezőnyjátékos között teljesen jogos, hogy ő az utolsó, akinek le kell mennie, még így sem tud eleget cserélni. Fortnak egyszerűen peche van, hogy a csapa kétharmada vagy fiatal, vagy sérülékeny, vagy sérülésből tért vissza, és őket kell cserélhetni. Bárkit hoznánk, aki nem top3, ugyanennyi percet kapna szerintem.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy