Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez szerintem nagyon jó hír. Ő az egyetlen bíró akit ténylegesen nagyon figyelek, és a nagy gyanúsítgatások óta olyan erősen nekünk fúj, hogy az valami hihetetlen. Még a tavalyi Madrid elleni nagy lefújásos tévedés is a nevéhez fűződik. Részemről vezethetné az összes meccsünk, főleg amíg így túlkompenzál(?).FcBarcelona1 írta: ↑2024.12.02. 13:46:35Jesus Gil Manzano vezeti a Mallorca elleni meccset.
Én nem tudom, mit követtünk el idén, de nagyon észnél kell lenni
Hajrá! Én támogatom. Meg kell keresni Carles Puigdemont Brüsszelben, és rá kell venni, hogy személyesen kezdeményezze ezt Madridbangránit írta: ↑2024.12.02. 13:53:00Ha a spanyol bajnokságot ennyire ellenünk fújni látjuk, akkor létre kell hozni a katalán bajnokságot, ahogy van skót bajnokság is. Sok katalán csapat imádná, európai kupaszereplési lehetőségekhez jutnának, és nem is lenne talán sokkal gyengébb bajnokság, mint a spanyol. Egy egész pofás bajnokság lenne, emellett megvalósulna rokak álma, hogy pihentethessük a játékosokat, mert azért több könnyebb mérkőzés lenne. Maga a bajnokság sem 38 meccses lenne, és megspórolhatnánk a kupás, szuperkupás bohóckodásokat, így ez nagy lehetőség lenne azok számára, akik szerint sok a meccs.
A Real tényleg jó ebben, bár idén kicsit halványabbak, mint korábban. A Getafe ellen ugyanúgy kikaphattak volna 1:2-re, mint ahogy mi is nyerhettünk volna 2:0-ra. A helyzetkihasználásuk olykor nekik sem a legjobb, de mi ebben most látványosa visszaestünk, már Brest ellen is nagyon feltünő volt. Annyival nem voltunk gyengébbek, mint mondjuk az Alaves ellen. Csak ott bevertünk 2-3 helyzetből kettőt és simán játszahazttuk a játékunkat. Most is bőven megvolt a lehetőségünk, hogy 3-4 gólos különbséggel küldjük őket haza. Nekik volt kb. két helyzetük. Nekünk volt 27 lövésünk amiből 8 eltalálta a kaput (+1 kapufa)LG írta: ↑2024.12.01. 19:15:58Így van, de eddig ez a Flick-csapat nagy hiányossága, hogy nem tud rosszul játszva nyerni. Pedig a bajnokságot enélkül nem lehet behúzni. Xavi bajnokcsapata is nagyon sok szenvedős meccset húzott be, előtte Valverde szintén. A Real pedig kiemelkedően jó ebben, nyilván nekik is van néha olyan időszak, amikor nem jönnek ezek, de az a ritkább náluk. Szóval ebben fejlődnünk kell, különben nem leszünk bajnokok, akkor sem, ha tavasszal 5-öt verünk nekik.
És már nem először és sajnos nem is utoljára. Tényleg röhejes hogy egy Las Palmast akit hátrafele szaladva bekötött szemmel kellett volna 2-3 góllal verni megszopat minket hazaipályán.
Így van, de eddig ez a Flick-csapat nagy hiányossága, hogy nem tud rosszul játszva nyerni. Pedig a bajnokságot enélkül nem lehet behúzni. Xavi bajnokcsapata is nagyon sok szenvedős meccset húzott be, előtte Valverde szintén. A Real pedig kiemelkedően jó ebben, nyilván nekik is van néha olyan időszak, amikor nem jönnek ezek, de az a ritkább náluk. Szóval ebben fejlődnünk kell, különben nem leszünk bajnokok, akkor sem, ha tavasszal 5-öt verünk nekik.
lol. persze hogy nézte mert már kapott egy sárgát Nyom pont ezért csak ott még be se jött a szöglet. Minden szögletnél őt nézte mert mindegyiknél ezt csinálta. Mekkora csalás.kmb írta: ↑2024.12.01. 16:55:20Ennyi a különbség,hogy más csapat ilyenre szinte soha nem kap büntetőt,itt meg lehetett látni már az előző szogleteknel is hogy csak azt nézi mire lehet befujni.Nyom már előtte kapott egy sárgát szintén szögletnél.Persze ellenünk a labdát nézik és nem látják![]()
Mocskos egy bajnokság ez
Szerintem amúgy az is hiba volt, a beadás közben nem fújjuk le a meccset, akkor vagy már a szögletet sem engedem, vagy megvárom az akció végét.
A 40 milliós kérdés, hogy kinek lehet, és mit.superman írta: ↑2024.11.14. 13:05:12Oké, én már csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy az említett fórumokon is ugyanúgy mindenre van kifogás/válasz, mint itt. A szurkoló az ilyen.
A rmtv-s ügyhöz meg annyit, hogy akkor ezek szerint van mit mutogatniuk. Ha nem büntetik meg őket, ergo szabad csinálni, akkor meg másnak is ezt kell tennie. Még a végén eljutnánk oda, hogy egységes álláspont lenne a bírók balphalloszságáról...