Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
A második kérdés - nyilván költői szinten - arra utalt, hogy ez a szappanopera vajon, milyen hatással lehet a klub vonzerejére....FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.01. 18:41:03Olmot és PAU VICTORT nem tudjuk beregisztrálni.
12 játékos szerződése jár le 2 év alatt.
3. lehetőség nincs is igaz? Akkor hogyan nem tudtunk regisztrálni normálisan 98 majd 200+ milliós profit mellett. Hogyan nem tudtuk normálisan beregisztrálni Gavi, Yamal, Balde, Casado, Fermin és a többi Masias szerződését.
Olmot és PAU VICTORT nem tudjuk beregisztrálni.
Van konkrétum, azért mert Te erről nem tudsz, biztosan létezik.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.01. 18:20:43Nem csak az FFP, hanem ez a felháborító, nemrég írtam, nincs semmi konkrétum, állandóan változtatják az elvárásokat, így nehéz elhinni, hogy ez nem hasra ütésre megy.pep71 írta: ↑2025.01.01. 18:06:13Kéne ám lennie itt is egy "szakértőnek" mint az NFL/NBA-ban meg a GM, aki ki tudja számolni, h bele fog-e férni az adott igazolás és nem Tebas-ékra várni majd, ne röhögtessük már egymást. Nem most lett bevezetve az FFP, érdekes a Barcán kívül senki nem került ilyen helyzetbe. A Barca tényleg olyan mint a magyar kormány kb..szakértő nincs, a pénzek eltűnnek, mindenki más hibás csak ők nem..
Ha meg van ilyen szakértő, akkor egyszerűen tudták, hogy ez lesz, de elő kellett adni, h minden rendben, ez is ismerős valahonnan, nem?
Neverending Story.
Majd egyszer elérjük az 1/1-et.
Ez megint egy kutya komédia, 2 nap múlva majd regisztrálva lesz Olmo.
Ez persze nagyon nem tesz jót a klub megítélésének, de mehetnek pereskedni, vagy elfogadják ezt.
Most akkor számítások alapján megy, vagy a hírek szerint a Sevilla, Athletic, Atletico nyomására.
Ott a nyári nyilatkozat is.
Jelenleg jobb a viszony a Liga és a klub között. Milyen lenne, ha rossz lenne?
Nem csak az FFP, hanem ez a felháborító, nemrég írtam, nincs semmi konkrétum, állandóan változtatják az elvárásokat, így nehéz elhinni, hogy ez nem hasra ütésre megy.pep71 írta: ↑2025.01.01. 18:06:13Kéne ám lennie itt is egy "szakértőnek" mint az NFL/NBA-ban meg a GM, aki ki tudja számolni, h bele fog-e férni az adott igazolás és nem Tebas-ékra várni majd, ne röhögtessük már egymást. Nem most lett bevezetve az FFP, érdekes a Barcán kívül senki nem került ilyen helyzetbe. A Barca tényleg olyan mint a magyar kormány kb..szakértő nincs, a pénzek eltűnnek, mindenki más hibás csak ők nem..
Ha meg van ilyen szakértő, akkor egyszerűen tudták, hogy ez lesz, de elő kellett adni, h minden rendben, ez is ismerős valahonnan, nem?
Kéne ám lennie itt is egy "szakértőnek" mint az NFL/NBA-ban meg a GM, aki ki tudja számolni, h bele fog-e férni az adott igazolás és nem Tebas-ékra várni majd, ne röhögtessük már egymást. Nem most lett bevezetve az FFP, érdekes a Barcán kívül senki nem került ilyen helyzetbe. A Barca tényleg olyan mint a magyar kormány kb..szakértő nincs, a pénzek eltűnnek, mindenki más hibás csak ők nem..FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.01. 17:51:31Mert azt ígérték, hogy a Nike szerződéssel meglesz az 1/1. Meg azt, hogy Stegen sérülésébe belefér. Azután gondolom meggondolták magukat szokás szerint, ahogy a bíróságos cikkben is szerepel.
Ez megy folyamatosan. Ha lesz 100 millió a páholyokból, már 150 kell majd az FFP-be, a gazdasági jelentés, Barca Studiosból be nem folyt pénzek miatt.
Azok is választ kaptak, akik Olmo helyén több igazolást képzeltek el, pedig eddig is nagyon rövid volt a keret, mehet a fiatalok széthajtása.
2 nap múlva kiderül mi lesz.
https://www.barcablaugranes.com/fc-barc ... m-athletic
Nyáron még ezt nyilatkozta Tebas
Mert azt ígérték, hogy a Nike szerződéssel meglesz az 1/1. Meg azt, hogy Stegen sérülésébe belefér. Azután gondolom meggondolták magukat szokás szerint, ahogy a bíróságos cikkben is szerepel.
De ez megint nem a liga, hanem a vezetőség hibája, mert ad1 ilyen szerződést kötöttek vele, ad2 nem tudják regisztrálni. Nem a liga kötelezi a klubot, hogy bontsák fel a szerződést a játékossal, hanem a játékosnak van lehetősége a korábban megkötött szerződés miatt, amire a Barca is rábólintott.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.01. 13:19:06Hol segíti a klubot ha egy értékes játékost az amúgy is szűk keretből kötelezően el kell engednie INGYEN?!
Hát nem tudom, számomra ez olyan kegyelem kettesnek tűnik. El kell engedni az egészet, ezt is elrontottuk, nem kellene az egész ligát magunkra haragítani.
Ezért is írtam. Ki a p....csa akar majd idejönni ha ilyen állapotok uralkodnak a csapatnál.gránit írta: ↑2025.01.01. 11:05:06További igazolásainkra? Optimista vagy, remélem, igazad lesz. Egyetlen játékost sem engedtek nekünk a nyáron rendesen regisztrálni. A klubvezetés szerintem semmit nem tehet. A szurkolókat ámíthatják a kamu bejelentésekkel, kb ennyit tehetnek.Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 11:01:51Ugye felfogta az elnökség hogy ez mekkora presztízsveszteség a csapat számára. Ez még később kihathat a további igazolásainkra is szerintem.
További igazolásainkra? Optimista vagy, remélem, igazad lesz. Egyetlen játékost sem engedtek nekünk a nyáron rendesen regisztrálni. A klubvezetés szerintem semmit nem tehet. A szurkolókat ámíthatják a kamu bejelentésekkel, kb ennyit tehetnek.Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 11:01:51Ugye felfogta az elnökség hogy ez mekkora presztízsveszteség a csapat számára. Ez még később kihathat a további igazolásainkra is szerintem.
Annyira nem értek hozzá, de azt hiszem csak ezért lehet egyáltalán beilleszteni az ffp alá az amortizáció miatt. A CFC is 6-7 éves szerződésekkel oldotta meg a dolgot, persze ott túlkapás volt mindenképp, mi meg csak egy épkézláb keretet akarnánk összetenni, ahol van cserepad is.
Sőt, 2030-ig
Se Olmo, se Pau nincs a regisztrált játékosok között, a Liga honlapja szerint...Camp Nou99 írta: ↑2025.01.01. 00:53:58Szánalmas bohócok lettünk. Laporta meg jobb ha önként lemond.