Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez komoly? Ki az az idióta barom aki ilyen szerződést köt? Nem lehetnek ennyire hülyék Laportaék. A vip üzleten bukunk 110 milliót amit csak miatta surgettunk (nem is értem), a jatekost, és a játékos is ér vagy 50 milliót.A Barça ebben az esetben köteles lenne kifizetni a szerződése végéig szóló teljes fizetését
A Milán példáját tudom felhozni, ott lassan 20 éve tart az a 4-5-6 gyenge év és még ki tudja mennyi... Szóval semmi garancia nem lenne, hogy utána vissza tudnánk kerülni a szűk elitbe!Bob_Marley írta: ↑2025.01.01. 21:24:00Szomorú ami folyik, az hogy Victort se engedik regisztrálni szerintem érthető. Amíg több a kiadás mint a bevétel nincs miről beszélni. Tologatjuk jobbra balra a pénzeket,siralmas. Réges rég rá kellett volna térni arra az útra,hogy akkor elindulni alulról. Játékosokat eladni adott esetben,csak fiatalokra építeni és mindenben az adósságot csökkenteni. Ezt Andris anno levezette,lehet lenne 4-5-6 gyenge év,de legalább sínre kerülnénk. Mert ami most megy az nálam kimeríti a pénzügyi csalás sorozatot. A nem létező dolgok áron alul eladása,fantom cégeknek számlák, Stadion óriási költsége,folyamatos csúszások azzal is. Lofutty az egész. Így nem lehet, nagy az adósság azon kéne ugykodjenek csökkenjen,nem mi keressük a kiskapukat,szomorú.
Ezekből vajon mit lehet tudni konkrétan?
Koeman alatt, amikor az akkori fiatalok az öregek sérülései miatt szépen muzsikáltak, máglyára küldött a fórum az akkori "megérett az újrakezdés" gondolatomért...Bob_Marley írta: ↑2025.01.01. 21:24:00Réges rég rá kellett volna térni arra az útra,hogy akkor elindulni alulról. Játékosokat eladni adott esetben,csak fiatalokra építeni és mindenben az adósságot csökkenteni.
Éppen ezért nem tudom a vezetőséget EBBEN a témában hibáztatni. Ha egy Pau Victort nem engednek regisztrálni, akkor nincs miről beszélni. Váltogathatjuk az elnököket, de ha nem engednek minket regisztrálni, a következő elnök sem fog tudni ezzel mit kezdeni. Legfeljebb nem jelentené be kétnaponta, hogy valamit eladtunk, ezredjére. Beljebb nem lennénk ezzel. Elég sokszor ostorozom Laportát emiatt is, de ha nem engednek minket játékost regisztrálni, ezzel nem tud mit kezdeni.Troym írta: ↑2025.01.01. 20:22:05Gündogan ment ugyan, de Olmo mellett, illetve egész pontosan helyett regisztráltuk Torre, Fati, EG, Casado szerződéseit, Fermin is nyáron hosszabbított, újra kellett regisztrálni Inigot, mert tavaly is hekkeltük a rendszert és csak 1 évre regisztráltuk elsőre.
Egyszerűen itt dőlt össze a kártyavár...
Any new contract is, by Spanish law, required to be a minimum of 50 percent of previous wage (this is in place to avoid financial manipulation).kmb írta: ↑2025.01.01. 19:35:54Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
Gündogan ment ugyan, de Olmo mellett, illetve egész pontosan helyett regisztráltuk Torre, Fati, EG, Casado szerződéseit, Fermin is nyáron hosszabbított, újra kellett regisztrálni Inigot, mert tavaly is hekkeltük a rendszert és csak 1 évre regisztráltuk elsőre.gránit írta: ↑2025.01.01. 18:40:40Gündogan ingyenes elengedését már nyáron is kritizáltam. Miközben regisztrált játékos volt. A részünkről semmi kockázat nem volt. Ha a City nem fizetett volna egy jó magas összeget, akkor köszönjük az érdeklődést, inkább megtartjuk. Rengeteg hibát követ el a vezetőség, ettől még semmi nem indokolja azt, hogy egy évi 1 milliós játékost nem regisztrálhatunk.
Amíg a PL ennyire erős és ilyen jó szervezeti felépítése van, nincs realitása a szuperligának. Az angol csapatok ellenzik és nélkülük eleve semmi érteleme nem lenne az egésznek. Pont
Hát de írtam, hogy miért ördögtől való. Mert irreálisan alacsony, így nyilvánvaló, hogy a szabályok kijátszására irányul. A teknőcé nem irreálisan alacsony.kmb írta: ↑2025.01.01. 19:35:54Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
Fölöslegesen vitatkozol vele, már Novaprospect is leírta, hogy gyanús, hogy nem Barca szurkoló.
Ahogy Davi 10 is leírta, nem egy személyben lehet felelőst találni.csababarca írta: ↑2025.01.01. 13:57:39Megint megy a felesleges pánikkeltés, mutogatás mindenkire, aki nem mi vagyunk, majd megoldódik a dolog aztán Laportát újra pajzsra emelitek.
Unalmas körök ezek már.
Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze)
De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Szerintem nem, és nem is értem, miért csak a Ligában vagy csak Laportában keressük a hibát, amikor mindkettőnek megvan (szerintem) a maga szerepe abban, hogy itt tartunk. A stadionos zűrről tegnap írtam például. Többe kerül a Camp Nou felújítása, mint amennyibe vadonatúj stadionok kerülnek. A stadionprojekt olyan szinten bűzlik, hogy most azonnal leállítanám, elkészült belőle, amennyi elkészült, de fejezzük ezt be, majd valamikor egy rendes kivitelezővel megcsináltatjuk, ha majd ott tartunk anyagilag. Addig meg lesz egy avantgárd stadionunk.
Azzal kezdted, hogy "nem tudod". És én sem tudom (illetve tudom, szívatnak minket), mert nincs rá racionális magyarázat. Még ha veszteséges is lenne a klub, akkor is abszurd lenne, hogy nem vehet fel ilyen összegért embert. Ennyi erővel bezárhatnánk a klubot, mert semmi nem fér bele.superman írta: ↑2025.01.01. 18:23:54#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted.Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
Ha már ennyire kardoskodsz....azt magyarázd meg ha tudod,hogy egy elnök hogy dönthet csak úgy hasraütésszerüen hogy kinek mennyi legyen a fizetése?Ugyanis Félixel ez történt.400 ezres fizuért jött volna hogy kedvenc csapatában játszon,erre Tebas megállapított neki 4 milliót.Neki nem lett volna mindegy? Így is befért,meg úgy is.... de nem,ő belenyúl egy klub pénzügyeibe hogy márpedig papíron neked 4 millió lesz,mi ennyivel számolunk.Na ez mi akkor?superman írta: ↑2025.01.01. 18:23:54#1 Bizonyára mindenki ostoba/barca-szívató, csak Laporta helikopter.gránit írta: ↑2025.01.01. 17:24:17Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.
#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted.Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
#1 Bizonyára mindenki ostoba/barca-szívató, csak Laporta helikopter.gránit írta: ↑2025.01.01. 17:24:17Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.
Honnan tudod mennyi fizetés futott ki? Van róla tényleges papírod? Messi-nek fizet még a klub, meg még hány játékosnál lehet ez? Valami oka biztos van ennek az egésznek, az, hogy ezt Laporta nem hangoztatja, még nem jelenti, h nincs így..vg99 írta: ↑2025.01.01. 17:16:49Tebas minimum élvezi a szivatásunkat, de inkább gondolnám, hogy a mérce sem ugyanaz mint másoknál.
Persze Laportara sem bíznék 1 forintot sem, de azért sok játékos tartozás kifutott, sok drága játékostól megszabadultunk, elvileg lett Nike szerződés, most a Vip, állunk a Bl-ben, csak előrébb vagyunk, mint 1-2 éve.
Csak sok a kamu. Minthogy visszaköltözünk februárban a stadionban.. aham.. meg még sok más. Sajnos ezért nem tudunk még mi sem hinni neki teljesen.
De az 1:1 valahogy sehogy sem jön össze..
Ha nincs a La Masia..
Nem írtam semmi olyat, hogy xy felelős. Én kérdeztem, hogy miért Tebas a patásördög, és minden bajunk okozója, meg hogy képzelik azt páran, hogy majd átnyargalunk a francia ligába, és minden jó lesz.
Hát de akkor ezt írjad, mert az eddigi hsz-eidből én legalábbis nem ezt olvastam kicsababarca írta: ↑2025.01.01. 17:10:50Pont erre akartam én is rámutatni.
Nyilván van egy szabályozás, ami szigorúbb mint máshol, ennek nem tudunk megfelelni, és még akadékoskodnak is.
Szerintem is itt többtényezős a történet, és én sem csak Laportára húzom fel.
Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.