Fc Barcelona - A Hátország

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Tobias88
Entrenador del Barça

2025.01.01. 22:28:41

A Barça ebben az esetben köteles lenne kifizetni a szerződése végéig szóló teljes fizetését
Ez komoly? Ki az az idióta barom aki ilyen szerződést köt? Nem lehetnek ennyire hülyék Laportaék. A vip üzleten bukunk 110 milliót amit csak miatta surgettunk (nem is értem), a jatekost, és a játékos is ér vagy 50 milliót.

Az már más kérdés hogy a szabályoknak sincs értelme. Miért ne lehetne egy játékos kétszer benevezve egy szezonban? Semmi értelme. Ugyanígy miért csak beregisztrált játékost lehet kölcsönadni? Ez már konkrétan munkajog ellenes is lehet
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tobias88 2025.01.01. 22:39:06-kor.
94:39 6 - 1
Peter
Director del Fútbol

2025.01.01. 22:14:00

szbsz írta:
2025.01.01. 22:06:03
Semmi garancia nincs arra, hogy a Milan útját jártuk volna be.... :D

Garancia egyedül arra van, amit úgy neveznék, hogy "mai állapotok".
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.01. 22:06:03

Bob_Marley írta:
2025.01.01. 21:24:00
Szomorú ami folyik, az hogy Victort se engedik regisztrálni szerintem érthető. Amíg több a kiadás mint a bevétel nincs miről beszélni. Tologatjuk jobbra balra a pénzeket,siralmas. Réges rég rá kellett volna térni arra az útra,hogy akkor elindulni alulról. Játékosokat eladni adott esetben,csak fiatalokra építeni és mindenben az adósságot csökkenteni. Ezt Andris anno levezette,lehet lenne 4-5-6 gyenge év,de legalább sínre kerülnénk. Mert ami most megy az nálam kimeríti a pénzügyi csalás sorozatot. A nem létező dolgok áron alul eladása,fantom cégeknek számlák, Stadion óriási költsége,folyamatos csúszások azzal is. Lofutty az egész. Így nem lehet, nagy az adósság azon kéne ugykodjenek csökkenjen,nem mi keressük a kiskapukat,szomorú.
A Milán példáját tudom felhozni, ott lassan 20 éve tart az a 4-5-6 gyenge év és még ki tudja mennyi... Szóval semmi garancia nem lenne, hogy utána vissza tudnánk kerülni a szűk elitbe!

Amit Laporta most csinál az kockázatos, de még mindig ez a legésszerűbb opció: megpróbálni az élmezőnyben maradni, közben fokozatosan egyenesbe kerülni anyagilag is, de ez akár évtizedekbe is telhet nyilván.
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Peter
Director del Fútbol

2025.01.01. 21:38:14

gránit írta:
2025.01.01. 21:27:34
Ezekből vajon mit lehet tudni konkrétan?
A Liga gazdasági szabályzatának konkrétan milyen pontja ellen fellebeztünk és konkrétan mit tudtunk ellene felhozni érvként?
VIP páholy belengetett 100 millája megjelent a bankszámlán is vagy csak a papírokban van jelen?
Bob_Marley írta:
Réges rég rá kellett volna térni arra az útra,hogy akkor elindulni alulról. Játékosokat eladni adott esetben,csak fiatalokra építeni és mindenben az adósságot csökkenteni.
Koeman alatt, amikor az akkori fiatalok az öregek sérülései miatt szépen muzsikáltak, máglyára küldött a fórum az akkori "megérett az újrakezdés" gondolatomért... :D

Megelőzhetők lettek volna az anyagi gondok, ami az eredményesség romlásával járt volna ugyan, de az azóta is elhúzódó agóniát látva, sokkal rosszabbul nem jártunk volna.

Laporta más utat választott....most éppen az ő útját járjuk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

Szomorú ami folyik, az hogy Victort se engedik regisztrálni szerintem érthető. Amíg több a kiadás mint a bevétel nincs miről beszélni. Tologatjuk jobbra balra a pénzeket,siralmas. Réges rég rá kellett volna térni arra az útra,hogy akkor elindulni alulról. Játékosokat eladni adott esetben,csak fiatalokra építeni és mindenben az adósságot csökkenteni. Ezt Andris anno levezette,lehet lenne 4-5-6 gyenge év,de legalább sínre kerülnénk. Mert ami most megy az nálam kimeríti a pénzügyi csalás sorozatot. A nem létező dolgok áron alul eladása,fantom cégeknek számlák, Stadion óriási költsége,folyamatos csúszások azzal is. Lofutty az egész. Így nem lehet, nagy az adósság azon kéne ugykodjenek csökkenjen,nem mi keressük a kiskapukat,szomorú.
Kép
Kép
Kép
gránit
Director del Fútbol

2025.01.01. 21:08:31

Troym írta:
2025.01.01. 20:22:05
Gündogan ment ugyan, de Olmo mellett, illetve egész pontosan helyett regisztráltuk Torre, Fati, EG, Casado szerződéseit, Fermin is nyáron hosszabbított, újra kellett regisztrálni Inigot, mert tavaly is hekkeltük a rendszert és csak 1 évre regisztráltuk elsőre.
Egyszerűen itt dőlt össze a kártyavár...
Éppen ezért nem tudom a vezetőséget EBBEN a témában hibáztatni. Ha egy Pau Victort nem engednek regisztrálni, akkor nincs miről beszélni. Váltogathatjuk az elnököket, de ha nem engednek minket regisztrálni, a következő elnök sem fog tudni ezzel mit kezdeni. Legfeljebb nem jelentené be kétnaponta, hogy valamit eladtunk, ezredjére. Beljebb nem lennénk ezzel. Elég sokszor ostorozom Laportát emiatt is, de ha nem engednek minket játékost regisztrálni, ezzel nem tud mit kezdeni.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.01. 20:37:18

kmb írta:
2025.01.01. 19:35:54
Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
Any new contract is, by Spanish law, required to be a minimum of 50 percent of previous wage (this is in place to avoid financial manipulation).
It is not La Liga, whose regulations only set a maximum salary cap for their teams, but it is Spanish employment law that deems more than a 50% pay cut as illegal for professional footballers playing in their country.

Ez a törvény. Nem laliga szabályozás hanem spanyol civil munkavállalási törvény. Ezért nem lehetett Messi szerződését sem tovább csökkenteni és Félix-é is ezért nem lehetett 400.000 vagy mennyi lett volna.
Mbappén nem tudom mit kell ellenőrizni publikus adat. Éves fizu 31.2 brutto ami 15 netto és 150 aláírási pénz 5 évre leosztva.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 20:22:05

gránit írta:
2025.01.01. 18:40:40
Gündogan ingyenes elengedését már nyáron is kritizáltam. Miközben regisztrált játékos volt. A részünkről semmi kockázat nem volt. Ha a City nem fizetett volna egy jó magas összeget, akkor köszönjük az érdeklődést, inkább megtartjuk. Rengeteg hibát követ el a vezetőség, ettől még semmi nem indokolja azt, hogy egy évi 1 milliós játékost nem regisztrálhatunk.
Gündogan ment ugyan, de Olmo mellett, illetve egész pontosan helyett regisztráltuk Torre, Fati, EG, Casado szerződéseit, Fermin is nyáron hosszabbított, újra kellett regisztrálni Inigot, mert tavaly is hekkeltük a rendszert és csak 1 évre regisztráltuk elsőre.
Egyszerűen itt dőlt össze a kártyavár...
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.01. 20:11:17

superman írta:
2025.01.01. 19:42:34
szbsz; ez lesz a szuperliga, de a psg oda nem mehet. :D
Amíg a PL ennyire erős és ilyen jó szervezeti felépítése van, nincs realitása a szuperligának. Az angol csapatok ellenzik és nélkülük eleve semmi érteleme nem lenne az egésznek. Pont

Amit én vízionáltam az egy kvázi "Nyugat-Európai liga" lenne, ha úgy tetszik és a PL-nek lenne méltó ellenpólusa! Nem szuperliga meg ilyen irreális baromságok...
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Troym
Director del Fútbol

2025.01.01. 20:08:52

Szerintem szombaton, legkésőbb jövő héten elindul a bizalmatlansági, ha elveszítünk 4 hónap alatt egy 50 milliós igazolást, nem állítom, nyilván túlélheti Laporta, de az újraválasztása eléggé kérdőjelessé válik, az ott élő vélemények is úgy tűnik, hogy talán inkább őt, mint a ligát teszik felelőssé a helyzetért.

Őszintén már kicsit félnék is mekkora állatságokat csinálnánk, ha hirtelen megengednének bármit FFP oldalról...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Troym 2025.01.01. 20:11:40-kor.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.01. 19:52:29

Most már egy esetleges Laporta elleni bizalmatlansági szavazásról is jönnek hírek. Én úgy gondolom, ha valóban az lenne az igazság, amit néhányan magyaráztok, hogy a Liga szándékosan szívat minket, akkor a vezetőség emberei és a pártolók egy emberként beállnának Laporta mögé. De nem ez történik. Hanem azok, akik nálunk jobban rálátnak a dolgokra, az elnököt hibáztatják. Azt sem magyarázta meg senki a Laportát védők közül, hogy miért hagyták ott a legfontosabb emberei, ha annyira mindent jól csinál a nagyfőnök.
superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 19:42:34

kmb írta:
Ha le van papirozva könyvelők által bevizsgált a jövedelme akkor miért lenne ördögtől való hogy egy milliomos 1 évre bevallal egy kevesebb fizut ideiglenesen hogy segítsen és ott jatszon ahol szeretne?Akkor ennyi erővel miért higyjük el mondjuk Mbappe fizujat vagy aláírási pénzét?(Mondjuk arról nem szól senki semmit,és jól van az úgy ahogy van)vagy barkiét miért higyjük el?Mert amit te írsz az azt feltételezi hogy nem ellenőrzik ezeket.
Hát de írtam, hogy miért ördögtől való. Mert irreálisan alacsony, így nyilvánvaló, hogy a szabályok kijátszására irányul. A teknőcé nem irreálisan alacsony.

szbsz; ez lesz a szuperliga, de a psg oda nem mehet. :D
szbsz
Capitá del Barça

2025.01.01. 19:40:13

Dobbantanunk kell a csigaligába akkor, eldőlt :mrgreen: A lóvé is jobb lenne valszeg, ha mi is ott lennénk már top 4 bajnokság lenne a Ligue 1 fixen a Laliga kárára... Ki tudja, lehet elindítanánk egy kisebb lavinát és jönne a Bayern meg a Dortmund is, hozzájuk sincs annyira távol Franciaország! Akkor meg végképp brutális lenne a francia bajnokság, PSG, Barca, Dortmund, Bayern... ...vetekedne a PL-el! :)
kmb
Jugador del Barça

superman
Jugador d'estrella

2025.01.01. 19:20:20

kmb, ugye tudod, hogy ki lesz törölve a kommented piramis miatt? :D

Figyelj, nem tudjuk sem a pontos szabályokat, sem a pontos számokat, nincs értelme ezekről vitatkoznunk. Én azt tudom, hogy a nap végén Laporta folyamatosan kamuzik összevissza, és kb egy ígéretét sem váltja be úgy, ahogy azt beharangozza. Emelett láttuk az évek során a felsült igazolásokat, a folyamatos pénzégetést. Én hajlandó vagyok elhinni, hogy Tebas ott tesz keresztbe, ahol csak tud, de hogy első sorban ő lenne a felelős a kialakult helyzetért, az komolytalan.

Felix fizetése; ne viccelj már, egy 120 milliós, fiatal játékos 400.000 fizetéssel ezek a piaci viszonyok között? :D Komolytalan, hagyjuk már. Persze, hogy nem hagyják, hogy hülyének nézzük őket. Ennyi erővel Messit is lejelenthettük volna minimál bérre, és akkor maradhatott volna, max kisebb biztosítási kategóriába esett volna. :lol:

Most azzal nem tudok mit kezdeni, hogy előrángatsz a semmiből 10+ éves madridi tartozásokat, nem vagyok képben. De neked hajlandó vagyok elhinni, hogy személyesen Tebas fizette a törlesztőt puszta madridizmusból, és nekik mindent szabad. Meg minden csapatnak szabad mindent, csak nekünk nem, elvégre csak mi vagyunk ilyen helyzetben.

Gránit, oda volt írva, szószerint egy szóköznyire. De ha nem akarod, nyilván nem látod.

FCBarcelona1, azért mert nem bólogatok mindenre agyatlanul, már nem is lehetek barcadrukker? Persze, tudom, hogy kilógok innen a véleményemmel, és markánsabban is adom elő, mint a megszokott, de ez van sajna.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.01. 18:47:29

gránit írta:
Fölöslegesen vitatkozol vele, már Novaprospect is leírta, hogy gyanús, hogy nem Barca szurkoló.
Mondjuk ha ez így van, nem értem január 1-én miért jó ezzel tölteni az időt.
csababarca írta:
2025.01.01. 13:57:39
Megint megy a felesleges pánikkeltés, mutogatás mindenkire, aki nem mi vagyunk, majd megoldódik a dolog aztán Laportát újra pajzsra emelitek.
Unalmas körök ezek már.

Nekem arra válaszoljon valaki, hogy Tebasnak miért lenne érdeke lecsövesíteni a barcát, esetleg elűzni minket a spanyol ligából? (röhejes maga az elképzelés is, hogy majd a francia bajnokságban focizunk, hát persze :lol: )

De tényleg, erre válaszoljatok, és ne a "Tebas vérmadridi, és Pereznek dolgozik" cuccot nyomjátok, mert nyilván nem így van.
Ahogy Davi 10 is leírta, nem egy személyben lehet felelőst találni.
A héten volt a Sporton több cikk (Messi távozását linkeltem), Tebas azt nyilatkozta, akkor lesz 1/1, ha visszaszerezzük a Covidos évbeli 480 milliós kiesést. Utána volt itt minden. Szuperliga támogatás, CVC meg nem kötése, Perez mellett kiállás, La Liga beperelése, Sixt Street üzlet szintén Perez segítségével, Tebas hamis bizonyítékokat nyújtott be, és ő robbantotta ki a Negreira ügyet, össze vissza üzengettek, La Liga nem fogadta el a gazdasági karokat megfelelő értékben, Barca Studios felértékelése, tavaly az átigazolásoktól való korlátozás, stb.
gránit
Director del Fútbol

superman írta:
2025.01.01. 18:23:54
#1 Bizonyára mindenki ostoba/barca-szívató, csak Laporta helikopter.
Szerintem nem, és nem is értem, miért csak a Ligában vagy csak Laportában keressük a hibát, amikor mindkettőnek megvan (szerintem) a maga szerepe abban, hogy itt tartunk. A stadionos zűrről tegnap írtam például. Többe kerül a Camp Nou felújítása, mint amennyibe vadonatúj stadionok kerülnek. A stadionprojekt olyan szinten bűzlik, hogy most azonnal leállítanám, elkészült belőle, amennyi elkészült, de fejezzük ezt be, majd valamikor egy rendes kivitelezővel megcsináltatjuk, ha majd ott tartunk anyagilag. Addig meg lesz egy avantgárd stadionunk.

Gündogan ingyenes elengedését már nyáron is kritizáltam. Miközben regisztrált játékos volt. A részünkről semmi kockázat nem volt. Ha a City nem fizetett volna egy jó magas összeget, akkor köszönjük az érdeklődést, inkább megtartjuk. Rengeteg hibát követ el a vezetőség, ettől még semmi nem indokolja azt, hogy egy évi 1 milliós játékost nem regisztrálhatunk.
superman írta:
#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted. :D Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
Azzal kezdted, hogy "nem tudod". És én sem tudom (illetve tudom, szívatnak minket), mert nincs rá racionális magyarázat. Még ha veszteséges is lenne a klub, akkor is abszurd lenne, hogy nem vehet fel ilyen összegért embert. Ennyi erővel bezárhatnánk a klubot, mert semmi nem fér bele.
kmb
Jugador del Barça

2025.01.01. 18:39:45

superman írta:
gránit írta:
2025.01.01. 17:24:17
superman írta:
2025.01.01. 17:03:45
Tebas elnök, nem egyszemélyben dönt, nem őrjönghet korlátlanul, köti bizonyos szabályok. Erre céloztam a király-elnök párhuzammal.
Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
superman írta:
Pau-t nem tudom, de nyilván megvan az oka
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.

#2 Mi az oka? Hát ott volt a kommentben, csak azt kitörölted. :D Figyu, az hogy melyik igazolás olcsó, az relatív. Hiába van - teszem azt - 800 milliós bevélteled, ha 810 millió a fenntartási költséged, és még van ugyanennyi tartozásod is, akkor nem, nem fér bele 250k kiadás sem, hiába tűnik az elenyészőnek.
Ha már ennyire kardoskodsz....azt magyarázd meg ha tudod,hogy egy elnök hogy dönthet csak úgy hasraütésszerüen hogy kinek mennyi legyen a fizetése?Ugyanis Félixel ez történt.400 ezres fizuért jött volna hogy kedvenc csapatában játszon,erre Tebas megállapított neki 4 milliót.Neki nem lett volna mindegy? Így is befért,meg úgy is.... de nem,ő belenyúl egy klub pénzügyeibe hogy márpedig papíron neked 4 millió lesz,mi ennyivel számolunk.Na ez mi akkor?
Jaa ha már tartozás...szerinted csak nekünk van magas tartozásunk a ligában?A Real-nak 1.5 milliárd az adatok szerint amit néztem.Szerinted ha az elnök kedvencei lennének hasonló helyzetben akkor is ilyen szigorú lenne a szabályozás?...Voltak ők is komoly bajban viszont náluk akkor simán jöhettek Bale-k Ronaldok meg az istentudja még kik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kmb 2025.01.01. 18:46:09-kor.
superman
Jugador d'estrella

gránit írta:
superman írta:
Tebas elnök, nem egyszemélyben dönt, nem őrjönghet korlátlanul, köti bizonyos szabályok. Erre céloztam a király-elnök párhuzammal.
Ezért kritizálom magát a Ligát, nem csak Tebas-t. Ostoba elnöknek általában ostoba csapata szokott lenni.
superman írta:
De mi az oka? Mi az oka annak, hogy egy 250k-s játékost nem engednek regisztrálni? Mert innentől kezdve a Laportát érintő kritikák sem hitelesek. Gazdálkodjunk felelősen. OK, potom pénzért szereztünk egy egész jó csatárt. És ezt sem engedik. Ha az okos, olcsó igazolások is el vannak lehetetlenítve, akkor mit várunk Laportáéktól? Hogy hozzanak olcsón jó játékosokat? Ez is el van lehetetlenítve.

pep71
Entrenador del Barça

2025.01.01. 18:18:05

vg99 írta:
2025.01.01. 17:16:49
Tebas minimum élvezi a szivatásunkat, de inkább gondolnám, hogy a mérce sem ugyanaz mint másoknál.

Persze Laportara sem bíznék 1 forintot sem, de azért sok játékos tartozás kifutott, sok drága játékostól megszabadultunk, elvileg lett Nike szerződés, most a Vip, állunk a Bl-ben, csak előrébb vagyunk, mint 1-2 éve.
Csak sok a kamu. Minthogy visszaköltözünk februárban a stadionban.. aham.. meg még sok más. Sajnos ezért nem tudunk még mi sem hinni neki teljesen.

De az 1:1 valahogy sehogy sem jön össze..

Ha nincs a La Masia..
Honnan tudod mennyi fizetés futott ki? Van róla tényleges papírod? Messi-nek fizet még a klub, meg még hány játékosnál lehet ez? Valami oka biztos van ennek az egésznek, az, hogy ezt Laporta nem hangoztatja, még nem jelenti, h nincs így..
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2025.01.01. 18:16:05

Semmi nem indokolta a leigazolasat a nyaron Olmonak. A teljesitmenye is felejtheto eddig, ennek tudataban meg plane hagyni kellett volna, hogy nincs keret regisztralni. Rohogok csak az egeszen. Nem a liga szivatja a Barcat, hanem a Barca szivatja sajat magat.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.01.01. 17:35:10

davi10 írta:
2025.01.01. 17:26:32

Hát de akkor ezt írjad, mert az eddigi hsz-eidből én legalábbis nem ezt olvastam ki :D
Nem írtam semmi olyat, hogy xy felelős. Én kérdeztem, hogy miért Tebas a patásördög, és minden bajunk okozója, meg hogy képzelik azt páran, hogy majd átnyargalunk a francia ligába, és minden jó lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.01. 17:26:32

csababarca írta:
2025.01.01. 17:10:50
davi10 írta:
2025.01.01. 17:08:22
Muszáj hogy ez 100%-ban egyvalaki hibája legyen? Olyan nincs, hogy mondjuk 66,66% - 33,33%-ban Tebas és Laporta is hibás?
Pont erre akartam én is rámutatni.
Nyilván van egy szabályozás, ami szigorúbb mint máshol, ennek nem tudunk megfelelni, és még akadékoskodnak is.
Szerintem is itt többtényezős a történet, és én sem csak Laportára húzom fel.
Hát de akkor ezt írjad, mert az eddigi hsz-eidből én legalábbis nem ezt olvastam ki :D
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
gránit
Director del Fútbol

superman írta:
superman írta:
vg99
Capitá del Barça

2025.01.01. 17:16:49

Tebas minimum élvezi a szivatásunkat, de inkább gondolnám, hogy a mérce sem ugyanaz mint másoknál.

Persze Laportara sem bíznék 1 forintot sem, de azért sok játékos tartozás kifutott, sok drága játékostól megszabadultunk, elvileg lett Nike szerződés, most a Vip, állunk a Bl-ben, csak előrébb vagyunk, mint 1-2 éve.
Csak sok a kamu. Minthogy visszaköltözünk februárban a stadionban.. aham.. meg még sok más. Sajnos ezért nem tudunk még mi sem hinni neki teljesen.

De az 1:1 valahogy sehogy sem jön össze..

Ha nincs a La Masia..
Válasz küldése