Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
csak sikerült összehozni nekikcsababarca írta: ↑2025.01.08. 21:37:55Ezek nem fognak gólt rúgni, hacsak mi nem bakizunk valami nagyot.
Stimmt, őt én is sajnálom, sokkal többet érdemelne, bizonyított is, Rapha top3 legrosszabb meccsét játssza idén kb, még a helyére is jöhetne akár.
Ezek nem fognak gólt rúgni, hacsak mi nem bakizunk valami nagyot.
Nem tudom mit kell tennie Torrénak, hogy ő álljon be, de szerintem ő sem... beáll helyette a 3 legrosszabb formában lévő játékos.
Igen, lehet érezni, hogy neki ott van tekintélye, és ha egy lövés erővel megy a kapu egyik oldalára, jó eséllyel foghatja. És mivel úgy látszik, Flick őt is megtanította söprögetni (amiben Pena szerintem 10/10 volt), én sem látom, miért ne lehetne ő a kezdő.
Ez így elég egyszerű megfogalmazása a dolgoknak, mivel Yamal botrányosan használta ki idén a ziccereit, a másik kettőnél is gyengébben. Yamalnak sokkal inkább más elemei hiányoztak, de szerencsére most a megerősítő gól is összejött neki.
Tudna mit tenni, csak ő nem ez a profil, pláne nem ebben a korban, de még fiatalon sem ez volt az erőssége. Más profilú center kéne, olyan, akinek Rapha és Yamal szórhatja a labdákat, nem egymást kéne ziccerbe hozni, amiben pont mindketten hóttbénák.Chino írta: ↑2025.01.08. 20:55:24Igazából nem tud mit tenni. Ahhoz, hogy labdát kapjon vissza kell lépnie félpályáig és birkózni két védővel a nyakán. Yamal sajnos eléggé kivonja magát a játékból, ez a lengyelre is kihat.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 20:47:32Lewy sajna ma is full felesleges a pályán. Labdát megtartani meg leosztani sem nagyon tud már. Remélem rosszul öregszik majd a komment. De vannak megfutható területek, egy Isak lehet már két gólt vágott volna. Így meg egy hetek óta először pályára lépő, amúgy sem Haaland szintű ziccer értékesítési képességekkel rendelkező Rapha az egyetlen, aki be tud oda indulni.
Raphinha teljesen visszatért a tavalyi formájához, ami a helyzetkihasználást illeti, Pedri és a két belső védő nagyon rendben van. A bírónak kéne egy kicsit összeszedni magát, mert ha hagyja az igazi Bilbaot "kibontakozni" sérülés lesz a vége.
Igazából nem tud mit tenni. Ahhoz, hogy labdát kapjon vissza kell lépnie félpályáig és birkózni két védővel a nyakán. Yamal sajnos eléggé kivonja magát a játékból, ez a lengyelre is kihat.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 20:47:32Lewy sajna ma is full felesleges a pályán. Labdát megtartani meg leosztani sem nagyon tud már. Remélem rosszul öregszik majd a komment. De vannak megfutható területek, egy Isak lehet már két gólt vágott volna. Így meg egy hetek óta először pályára lépő, amúgy sem Haaland szintű ziccer értékesítési képességekkel rendelkező Rapha az egyetlen, aki be tud oda indulni.