csak sikerült összehozni nekikcsababarca írta: ↑2025.01.08. 21:37:55Ezek nem fognak gólt rúgni, hacsak mi nem bakizunk valami nagyot.
Élő közvetítések
Araujo büntiben van? Nem tul jo az optikaja a pletykak fenyeben
-
- Entrenador del Barça
Hogy lehet ennyire rosszul cserélni. Még GM is???
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Stimmt, őt én is sajnálom, sokkal többet érdemelne, bizonyított is, Rapha top3 legrosszabb meccsét játssza idén kb, még a helyére is jöhetne akár.
De hogy pozitív is legyen, ma szerintem kifejezetten kompaktak vagyunk hátrafelé, ami azért eddig nem volt a jellemzőnk. Komolyan vettük a Bilbaót, ahogy kellett is. Eljutogattak a kapuig, de nem volt lehetőségük megfutni minket.
Persze itt most pont a lescsapda megmentett minket, de itt is inkább egy extra megoldás, szép kis váltás lett volna a gól oka, ami benne van.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ezek nem fognak gólt rúgni, hacsak mi nem bakizunk valami nagyot.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem tudom mit kell tennie Torrénak, hogy ő álljon be, de szerintem ő sem... beáll helyette a 3 legrosszabb formában lévő játékos.
-
- Entrenador del Barça
Araujo jöhetett volna.
Na jön Frenkie és Ferran, akkor a mi részünkről végeztünk a meccsel
- bence0330
Igen, lehet érezni, hogy neki ott van tekintélye, és ha egy lövés erővel megy a kapu egyik oldalára, jó eséllyel foghatja. És mivel úgy látszik, Flick őt is megtanította söprögetni (amiben Pena szerintem 10/10 volt), én sem látom, miért ne lehetne ő a kezdő.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem lehetne végre befejezni a bohóckodást és Szczesny lenne a kezdőkapus? Én valahogy nyugodtabb vagyok, hogy ő van a kapuban.
- bence0330
Ez így elég egyszerű megfogalmazása a dolgoknak, mivel Yamal botrányosan használta ki idén a ziccereit, a másik kettőnél is gyengébben. Yamalnak sokkal inkább más elemei hiányoztak, de szerencsére most a megerősítő gól is összejött neki.

No meg azért Rapha is csak pár meccse gyenge ebben.
Yamal a rövidre bevágja a másik kettő ures kapura is kihagyja 1 meterrol. Ez tokeletesen megmutatja miert csusztunk le a ligaban amig nem volt
jó nagy kontraszt 2 perc alatt Yamal és Lewa
Nem egy szép meccs, intenzív ugyan, de sok hibával, kicsit több ész kellene. Megnyugtatóbb egy ekkora benga, rutinos kapust látni a kapuban. Bekell húzni!
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- bence0330
Tudna mit tenni, csak ő nem ez a profil, pláne nem ebben a korban, de még fiatalon sem ez volt az erőssége. Más profilú center kéne, olyan, akinek Rapha és Yamal szórhatja a labdákat, nem egymást kéne ziccerbe hozni, amiben pont mindketten hóttbénák.Chino írta: ↑2025.01.08. 20:55:24Igazából nem tud mit tenni. Ahhoz, hogy labdát kapjon vissza kell lépnie félpályáig és birkózni két védővel a nyakán. Yamal sajnos eléggé kivonja magát a játékból, ez a lengyelre is kihat.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 20:47:32Lewy sajna ma is full felesleges a pályán. Labdát megtartani meg leosztani sem nagyon tud már. Remélem rosszul öregszik majd a komment. De vannak megfutható területek, egy Isak lehet már két gólt vágott volna. Így meg egy hetek óta először pályára lépő, amúgy sem Haaland szintű ziccer értékesítési képességekkel rendelkező Rapha az egyetlen, aki be tud oda indulni.
Raphinha teljesen visszatért a tavalyi formájához, ami a helyzetkihasználást illeti, Pedri és a két belső védő nagyon rendben van. A bírónak kéne egy kicsit összeszedni magát, mert ha hagyja az igazi Bilbaot "kibontakozni" sérülés lesz a vége.
Persze az igaz, hogy ha odaszögeznénk a Bilbaót, akkor élhetne épp ő is, csak hát azért ez nemigen elvárható.
Visszatért, bár ez kb a 2.-3. ilyen meccs, szóval nem akkora a gáz, viszont cserébe az ő klasszis megoldásából és remek kiugratásából lett a gól megint. Szóval szerencsére azt a formáját is hozza, hogy még a gyengébb formájában is nagyon hasznos. De ja, a helyzetkihasználása legyengült, sajnos, ami pech, mert közben eltűnt a centerünk helyzetkihasználása, sőt, helyzetbe kerülése is. Ha lenne centerünk, nem lenne akkora gond.
Pedrinek volt pár parádés labdakihozatala megint 4-5 ember között, élmény nézni.
De nem szabad ennyire magunkra engedni őket. Én nagyon durvának nem látom őket, kemények inkább. Szczesny viszont nagyon szépen söprögetett, bevallom, ezt nem vártam tőle.
- Chino
- Llegenda del Barça
Igazából nem tud mit tenni. Ahhoz, hogy labdát kapjon vissza kell lépnie félpályáig és birkózni két védővel a nyakán. Yamal sajnos eléggé kivonja magát a játékból, ez a lengyelre is kihat.bence0330 írta: ↑2025.01.08. 20:47:32Lewy sajna ma is full felesleges a pályán. Labdát megtartani meg leosztani sem nagyon tud már. Remélem rosszul öregszik majd a komment. De vannak megfutható területek, egy Isak lehet már két gólt vágott volna. Így meg egy hetek óta először pályára lépő, amúgy sem Haaland szintű ziccer értékesítési képességekkel rendelkező Rapha az egyetlen, aki be tud oda indulni.
Raphinha teljesen visszatért a tavalyi formájához, ami a helyzetkihasználást illeti, Pedri és a két belső védő nagyon rendben van. A bírónak kéne egy kicsit összeszedni magát, mert ha hagyja az igazi Bilbaot "kibontakozni" sérülés lesz a vége.
Forca Barca!!!!
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Lewa ismét nulla, de Raphina is leromlott, Yamalon látszik a sérülés, teljesen potya játszatni.
Inaki veszélyeztet folyamat, nincs ez még lefutva sajnos.
Itt találtam linket: http://www.rojadirecta.eu/
Inaki veszélyeztet folyamat, nincs ez még lefutva sajnos.

Itt találtam linket: http://www.rojadirecta.eu/
,,Azt hitted, hogy mi történt."