Már leírtam, és a tiédet is olvastam, úgyhogy most kihagyom, köszi!
A többire nem reagálok, számomra is unalnas, nem csak a többieknek.
Már leírtam, és a tiédet is olvastam, úgyhogy most kihagyom, köszi!
Ez most mindenki más számára tök unalmas lehet, szóval valszeg törlik is.
Omg, hagyd már ezt a politikusi szintű mellébeszélést, hát konkrétan rám válaszoltál, és még a végére oda is írtad, h "Tessék, egy." Nem megy ez, ne erőltesd!
Még jó hogy én pedig nem neveztelek meg és hivatkoztam rád, hanem általánosságban beszéltem. Bár való igaz, az implikáció adott volt hogy rád gondolok.
Nem, én soha nem hivatkoztam ezekre a cikkekre, légy szíves ne adj olyat a számba, amit nem mondtam. Nem sok célra vezet ám ez, hogy összemosod a másképp gondolkodókat egy masszába, és elkönyveled őket ellenségnek.PR42 írta: ↑2025.01.09. 15:36:48Egy példa hogy mikor állt neki Laporta és minek.
Sose volt róla nyilatkozat, de ha lett volna, azt mondanátok hogy hazugság. Most utólag volt róla, de már kit érdekel, kint van a főoldalon.
Maradtak a cikkek miszerint decemberben kezdtek tárgyalni a vip páholyokért. Érdekes módon ezt elhittétek és ment Laporta kiosztása hogy mért hagyja az utolsó pillanatra.
Tessék, egy.
Tebas egy fanatikus Real madrid szurkoló az egész családjával együtt,viszont nagyon nincs jóban Perez-el.Kb ennyi a történet.El Sie7e írta: ↑2025.01.09. 15:04:05Most akkor mi van? Tebas Perez csicskája és rajta keresztül szivatja a Barcelonát de közben a bíróság is a zsebében van és rajta keresztül meg elintézi Olmo regisztrációját is? A RealTV nyomást gyakorol a ligára és ezáltal befolyásolja és elcsalja de közben nekimegy Tebasnak és meg se említi az Olmo ügyet. A bíróság is Perez zsebében van de közben meg befolyásolja a bírókat, hogy engedjék a regisztrációt. Elég szögletes kerekek vannak ezen a biciklin. Ezt már követni se lehet
Bocs, de tök mindegy, mikor kezdtek tárgyalni a vip-páholyokért. Ami fontos, hogy mikorra sikerült lepapírozni és beszedni azokat a forrásokat, amik segíthettek volna a regisztrációban. Most mondanám, hogy az elnökség mentségére szóljon, először szembesültek a problémával - de nem, mert pont ugyanekkora kalamajka lett a Barca Studios-ügyből is.
Egy példa hogy mikor állt neki Laporta és minek.
Igazából Tebasnak ez egy hatalmas presztízsveszteség, egyrészt az ego-ja is nagyon megsínyli, másrészt a pozíciójában is kicsit megingatja, mivel jogilag a CSD KÖTELEZI arra, hogy engednie kelljen a Barcának, aki ellen ebben az ügyben (is)tűzzel-vízzel harcolt. Nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e fellebbezni, mert ha véglegesen helybenhagyják a döntést az egy újabb gyomros neki.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.09. 12:18:48Az én értelmezésemben:Troym írta: ↑2025.01.09. 12:09:31Egyáltalán mit jelent ez?
Pau Victort és Dani Olmot ideiglenesen regisztrálnia kell a La Ligának.
Csak a szuperkupára? Bajnokságra is? Mi az időbeli hatálya?
Ez a CSD ideiglenes regisztráció nem olyan, mint amikor valaki pirosat kap, a klubja fellebbez és amíg a tárgyalás le nem zárul, addig nem indul el az eltiltása?
Valami hasonló. Ideiglenesen regisztrálni kell a végleges döntésig. Max 30. Forduló a végleges döntés, április 7-et írnak.
Elvileg az MD-n megjelenő cikkek alapján
Vészhelyzeti elővigyázatossági intézkedést kértek. A hírek szerint így nem kell meghallgatni a másik fél döntését.
Ideiglenes döntés született, de az MD is arról írt, hogy jogilag a Barcanak adtak igazat, és kiemelte azt a 2 tételt, amit tegnap beidéztem. Így furcsa lenne, ha a végleges ítéletben visszavonnák azt.
Kérhetik majd, hogy javítsák ki a szabálykönyveket ezzel kapcsolatban.
Tebast ismerve, vagy változtassanak a jogszabályokon
Toni Freixa véleménye és üzenete Tebasnak
https://okdiario.com/deportes/toni-frei ... o-14088677
Engedd el. Már én is beláttam hogy bármilyen forrást hozzunk is, akkor se vették figyelembe ha nem nekik adott igazat. Bezzeg ha olyan cikkről volt szó ami az ő elméletüket támasztja alá az feltétel nélkül rendben volt.
Bocs, hogy közbeszólok, miközben nem érint a vitátok, de ez a sok linkelt cikk nem valamiféle sufniértesülés, hanem konkrétan egy, Tebas hivatalos kontóján megjelent twitter (X) státuszának lefordítása. Szóval ennél hitelesebb csak akkor lehetne, ha Tebas mindenkinek személyesen belesúgja a fülébe...superman írta: ↑2025.01.09. 14:52:20
Nem kell rám pazarolnod az idődet, mondtam már, hogy meguntam ezt a beszélgetéwt, mert nem mozdul előre. Ja, ezektől a hiteltelen cikkecskéktől nem esek hasra, ha nem baj. Majd ha lesz valami hivatalos, akkor leírom mit gondolok.
(Addig inkább a szuperkupán izgulok. De előre szólok, h ha nem mi nyerjük, akkor az csak mikiegérkupa!)
Nem kell rám pazarolnod az idődet, mondtam már, hogy meguntam ezt a beszélgetéwt, mert nem mozdul előre. Ja, ezektől a hiteltelen cikkecskéktől nem esek hasra, ha nem baj. Majd ha lesz valami hivatalos, akkor leírom mit gondolok.
Ott van angolul is 2* leírtam.superman írta: ↑2025.01.09. 14:22:09FcBarcelona1;
Figyelj, semmi értelme a vitánknak, úgysem tudjuk meggyőzni egymást, de ez a kvázi pletykalapból google fordítózott szövegrészeken vitázni meg pláne semmi értelme, és külön vicces, hogy ugyanazt a szöveget nem ugyanúgy fordítja nekünk, ebbe inkább már bele se megyek. Spanyolul nem beszélek, írtam többször, h nekem angol v német forrást írjatok, ezt a google fordítósdit bocs, de nem tudom komolyan venni.
Ott van a Footballespana-s cikk. Madridi oldal, aki ismeri, ismeri a stílusukat is.jclayton írta: ↑2025.01.09. 13:56:17Angolul is itt van a cikk. Ugyan barcelona-rajongói oldalról, de átvették és lefordították az írásos nyilatkozatát, szóval sok tér nincs a ferdítésre: https://www.barcablaugranes.com/2025/1/ ... pau-victor
Angolul is itt van a cikk. Ugyan barcelona-rajongói oldalról, de átvették és lefordították az írásos nyilatkozatát, szóval sok tér nincs a ferdítésre: https://www.barcablaugranes.com/2025/1/ ... pau-victor
Beszélsz spanyolul? Akár katalánul?