Ronald Araújo

Ki hogy teljesített legutóbb? Ki milyen formát mutat, kik a kedvenceid? Mondd el itt! - Az első csapat játékosai, a La Masia, a vezetőedző és a régmúlt csillagai kapnak itt helyet.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.16. 17:40:28

Troym írta:
2025.01.16. 15:04:17
Ha jól értem több más dolog mellett, amik szóba is kerültek van egy érdekes dolog, hogy nehezményezi az irreális kivásárlási záradékot és őszintén ezzel egyetértenék.

Ez nem Laporta dolog, mert 2018 óta csináljuk, de nem is tudom mit képzelünk ezekkel az 500m - 1mrd kivásárlási záradékokkal, csodálkozom, hogy mindenféle jogászok még nem mentek neki a Barcának, hogy ez mennyire is etikus?
Értem én, hogy becsináltunk anno a Neymar ügy után, de ez tényleg irreális és nem véletlen van ilyen záradék a szerződésekben az ottani törvények alapján, ezzel meg konkrétan megkerülik.

Konkrétan Araujo esetén ez reálisan 120m körül kéne legyen, az is 50-70%al van a piaci értéke felett.
+1, én is ezt akartam írni, ráadásul a legtöbb Spanyol nagyklub hasonlóan jár el, mert ez így pont a gyakorlatilag értelmetlen szabályok egyike amik semmi másra nem jók, minthogy hátrányba kerüljenek a Spanyol csapatok egy külsőssel szemben. Mi is ha valaki menni akar akkor elengedjük megfelelő ajánlat esetén, ellentétben pl a PSG-vel akik Verrattit, Neymart semmiképp sem adták volna el hiába akartak távozni, maximum irreális áron.

Araujonál sem osztana-szorozna hogy most a kivásárlási ára nem 1milliárd hanem 120millió euró, mivel úgyis 60-90millió körül ment volna, különböző tényezők alapján.

De ott van Griezmann esete is, akit 120millióért kivásárolhattunk a záradék alapján, de gyakorlatilag meg az Atleti aligha gurított volna akadályt elé, ennyiért inkább ők ültették volna fel a repülőre.

Neymarnál megszívtuk mert akkoriban a 222 millió az lehetetlen kategóriának tűnt, de mint kiderült jöttek akik egyenlőbbek az egyenlőknél és egy csettintéssel elintéztek egy Neymar-Mbappé kettőst, pont az ilyenek miatt védi a klubot is, de a játékosokat is a szabály.
Ha a Yamal-Gavi-Cubarsi stb csomagra kötöttünk volna fejenként egy 100-150 milliós kivásárlási árat(akkoriban sokkal kevesebbet értek TM szerint), most lehet hogy a sikereink miatt egy PSG-nek megtetszene és bejelentkezne értük gigászi fizuval, amit ha el is utasítanának elég rosszat tenne a teljesítményüknek, csapatösszhangnak mert bomlasztó a jelenség hogy szezon közben 2 hetente udvarolnak rekord fizuval.
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.16. 16:17:31

Troym írta:
2025.01.16. 15:54:09
Szigorúan nézve ugyan betartjuk a jogszabályokat, nem is azt vitatom, de azért akkor is valahol etikátlan, hogy azt mondjuk egy 18 éves kölyöknek, hogy csak akkor mehetsz, ha te, vagy valaki más kiszurkol 1 milliárd Eurót, de ha nem tetszik, akkor mehetsz a lelátóra. (Dembele esetén is ez volt a terv, Xavi megtorpedózta)
Valaki mindig megtorpedózza. Vagy te emlékszel olyanra, hogy valakit csak 1 milliárdért adtunk volna el?
Ha valaki nagyon menni akar és nem lehet meggyőzni, akkor úgyis eladjuk. Ha Araujo nem megy bele a hosszabbításba, kétlem hogy csak 1 milliárdért engedtük volna el. Ezzel csak bezárunk egy kiskaput (aminek szerintem nem is kéne kötelezően léteznie), hogy ugyanolyan helyzetben tárgyalhassunk a játékosainkról, mint mondjuk az angol klubok.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

2025.01.16. 15:54:09

davi10 írta:
2025.01.16. 15:43:14
Azért kerülik meg, mert más ligáknál nem kötelező ilyet megállapítani, csak a spanyoloknál. Ettől függetlenül a játékos kibulizhatja magának, de nem kötelező. Musiala például ha jól tudom egyelőre azért nem hosszabbított, mert szeretne egy 150 milliós kivásárlási opciót, ami most nincs, és a Bayern nem is akar ilyet.
Ezekre amúgy a játekosok is rábólintanak, lásd Dembele-t, aki nem akart 1 milliárdos összeget, és ki is harcolta magának pár éve az 50 misis (vagy mennyi volt) záradékot.

A jogászoknak ha itt valamit felül kéne vizsgálni, az nem az, hogy a Barcelona miért rak 1 milliárdos kivásárlási árat a szerződésekbe, hanem hogy a spanyol csapatoknak miért kell, amikor a többi ligában ez nem kötelező. Ugyanúgy miért nincs gólvonal technológia, miért nincs rendes FFP, miért vannak ilyen életszerűtlen szabályok, amilyenekkel az Olmo-ügy lejátszódott, stb.
A munka törvénykönyve eltér országonként elég sok mindenben, gondolom más eltérések is vannak, a focicsapatoknak is adott országok hatályos jogszabályait kell betartani, ahogy emlékeim szerint az is eltérő ki számít adott országban idegenlégiósnak, hány év alatt kap "állampolgárságot" egy harmadik ország állampolgára és onnantól nem számít légiósnak.
Szigorúan nézve ugyan betartjuk a jogszabályokat, nem is azt vitatom, de azért akkor is valahol etikátlan, hogy azt mondjuk egy 18 éves kölyöknek, hogy csak akkor mehetsz, ha te, vagy valaki más kiszurkol 1 milliárd Eurót, de ha nem tetszik, akkor mehetsz a lelátóra. (Dembele esetén is ez volt a terv, Xavi megtorpedózta)
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.16. 15:43:14

Troym írta:
Ha jól értem több más dolog mellett, amik szóba is kerültek van egy érdekes dolog, hogy nehezményezi az irreális kivásárlási záradékot és őszintén ezzel egyetértenék.

Ez nem Laporta dolog, mert 2018 óta csináljuk, de nem is tudom mit képzelünk ezekkel az 500m - 1mrd kivásárlási záradékokkal, csodálkozom, hogy mindenféle jogászok még nem mentek neki a Barcának, hogy ez mennyire is etikus?
Értem én, hogy becsináltunk anno a Neymar ügy után, de ez tényleg irreális és nem véletlen van ilyen záradék a szerződésekben az ottani törvények alapján, ezzel meg konkrétan megkerülik.
Azért kerülik meg, mert más ligáknál nem kötelező ilyet megállapítani, csak a spanyoloknál. Ettől függetlenül a játékos kibulizhatja magának, de nem kötelező. Musiala például ha jól tudom egyelőre azért nem hosszabbított, mert szeretne egy 150 milliós kivásárlási opciót, ami most nincs, és a Bayern nem is akar ilyet.
Ezekre amúgy a játekosok is rábólintanak, lásd Dembele-t, aki nem akart 1 milliárdos összeget, és ki is harcolta magának pár éve az 50 misis (vagy mennyi volt) záradékot.

A jogászoknak ha itt valamit felül kéne vizsgálni, az nem az, hogy a Barcelona miért rak 1 milliárdos kivásárlási árat a szerződésekbe, hanem hogy a spanyol csapatoknak miért kell, amikor a többi ligában ez nem kötelező. Ugyanúgy miért nincs gólvonal technológia, miért nincs rendes FFP, miért vannak ilyen életszerűtlen szabályok, amilyenekkel az Olmo-ügy lejátszódott, stb.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Troym
Director del Fútbol

Konrkrétan Araujo esetén ez reálisan 120m körül kéne legyen, az is 50-70%al van a piaci értéke felett.
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.16. 14:55:42

ocsike83 írta:
2025.01.16. 09:36:38
Azért talán senki nem fog a kardjába dőlni, ha jövőre lesz egy Araujo, Cubarsi, Tah, Inigo belső négyesünk. Bele kell számolni, hogy valaki lesérülhet, Akkor már csak 3 marad. Továbbá a liga/kupa/BL/szotyi meccsek miatt rotálni is kell. Chris mehet fel VKP-nek, EG meg világgá.
A két szélre, Kounde-nak és Balde-nak kell normális csere.
Persze, Tah-t én is szívesen látnám, csak nem Araujo helyett.

Bob nem szereti a németeket, szerintem ennek szólt a hsz tőle. :) Amúgy nem hinném, hogy az elnémesedéstől félni kellene, akik felmerülnek pletkya szinten, azok is kiegészítő emberek lennének inkább, mint Tah, vagy Sané (Fermín nem jó szélen Bob. ) Kivéve Musiala, de róla most nem nagyon jönnek hírek. De azért őt szerintem mindenki elfogadná, és talán az új Nike szerződés és a 1:1 után lehet is valami realitása.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.16. 10:35:22

Szerintem is kellene Tah. Christensent nagyon kedvelem, de a Chelseaben is rengeteget volt sérült. Ha egészséges lenne, nem igazolnék. Araujo is kiemelkedő képességű játékos, de nem mehetünk úgy neki egy szezonnak, hogy a 2 legjobb kh (bocs Cubarsi)-ünk fél szezonokat sérült, Inigo pedig 34.
Araujo árán nem nagyon tudnánk jó képességű védőt venni Tah-on kívül.
Én is nézegettem:
Bade 60 milliós kivásárlási árral
Huijsen 50+ milliót várnak érte
Romero 80+
Van De Ven-t 40-ért vették, és úgy látom vissza is esett.
De egy jhv is 40-50, pl. Pedro Porro, ha Kounde bemenne középre.
Ha marad Araujo, szerintem Christensen és Garcia távozik, a hírek is folyamatosan erről szólnak/szóltak.
Persze ez Tah-tól is függ.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.16. 09:36:38

Azért talán senki nem fog a kardjába dőlni, ha jövőre lesz egy Araujo, Cubarsi, Tah, Inigo belső négyesünk. Bele kell számolni, hogy valaki lesérülhet, Akkor már csak 3 marad. Továbbá a liga/kupa/BL/szotyi meccsek miatt rotálni is kell. Chris mehet fel VKP-nek, EG meg világgá.
A két szélre, Kounde-nak és Balde-nak kell normális csere.
Més que un club :P
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.16. 09:18:34

La Pulga írta:
2025.01.15. 21:00:32
Bob_Marley írta:
2025.01.15. 19:26:04
Hibának tartom. Nem a képességei miatt, de addig ne kelljen csodálkozni ha nem tudunk normális üzleteket kötni. Másfél év van a szerződéséből kaptunk volna akár 40-50 milliót, elhozzuk Minguezat vagy pl Badet a Sevillabol aki profilja is hasonló és nyertünk volna teszem azt 20-30 milliót.

Az meg egyenesen rémálom kategória nálam,hogy németekkel akarjuk körbe venni magunkat. Tah-Kimmich-Sane pletykák. A csapat pont hogy jelenleg a nemzeti identititasok miatt tart a felszín felett,nem szabad ezt megbontani. Inkább Fermin tamadoba mint Sane valaha.
Azért elég erős Minguezat és Araujot egy lapon említeni, még ha extra pénzt is kaptunk volna érte. Oké gyors a srác, de 10 rossz meccsére jutott 2 jó. Spanyol középcsapat az ő szintje és nem több. Az idő sok mindent megszépít :D
Így gondolom én is. 4. számú védőnek nem lenne rossz Mingu, de Araújo más szint, képességekben szerintem az elmúlt 25 év legjobb barcás védője. Volt egy hibája a PSG ellen, de a legnagyobbnak, Puyolnak, Ramosnak is voltak borzalmas BL meccsei, van ilyen. Volt egy komolyabb sérülése, de azért ebből is bőven vissza lehet jönni, mióta visszatért, úgy tűnik, hogy rendben van. Mindene megvan, ami egy klasszis védőnek kell, a visszatérése óta már a társak sem olyan gyengék körülötte, most az edzőnk is olyan, akivel versenyképesek lehetünk.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2025.01.15. 21:00:32

Bob_Marley írta:
Hibának tartom. Nem a képességei miatt, de addig ne kelljen csodálkozni ha nem tudunk normális üzleteket kötni. Másfél év van a szerződéséből kaptunk volna akár 40-50 milliót, elhozzuk Minguezat vagy pl Badet a Sevillabol aki profilja is hasonló és nyertünk volna teszem azt 20-30 milliót.

Az meg egyenesen rémálom kategória nálam,hogy németekkel akarjuk körbe venni magunkat. Tah-Kimmich-Sane pletykák. A csapat pont hogy jelenleg a nemzeti identititasok miatt tart a felszín felett,nem szabad ezt megbontani. Inkább Fermin tamadoba mint Sane valaha.
Azért elég erős Minguezat és Araujot egy lapon említeni, még ha extra pénzt is kaptunk volna érte. Oké gyors a srác, de 10 rossz meccsére jutott 2 jó. Spanyol középcsapat az ő szintje és nem több. Az idő sok mindent megszépít :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2025.01.15. 18:00:21

Remélem igaz, és tényleg marad, sokat adhat ő még ennek a csapatnak. Kíváncsian várom, hogy Flick kezei alatt milyen lesz, de jó előérzetem van.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.15. 10:32:50

Ronald Araujo decided to stay at Barça, but his move to Juventus was really close.
Their manager Thiago Motta had personally already spoken to the player.. @MatteMoretto
Kép
Peter
Director del Fútbol

2025.01.15. 10:23:55

Akkor ma este kezdő lesz és helyre áll a világ rendje.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.01.15. 10:15:31

Ha olyan szinten játszik mint vasárnap, akkor örülnék ha maradna. Nem tudom mi lehetett a problémája, de Olomék regisztrációjával és az 1:1-be visszatéréssel sokkal vonzóbb a projekt.

Reméljük Decoék nem gigászi fizuval, és nem a "semmiképp sem engedünk el ezért jobb ha eljátszod hogy maradni akarsz" érveléssel győzték meg a maradásról :lol:

Szerintem egy Araujo-Cubarsi-Tah hármas kiegészülve Inigoval bőven menedzselhető lenne, és egyikük sem lenne széthajtva, 1-1 sérülésnél meg nem lennénk meglőve.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.15. 10:06:37

De jó lenne, ha igaz lenne. Inigo-Cubarsi remek rendszerben, de azért az uru az, aki ha szembetalálkozik egy komoly támadóerővel, játszi könnyedséggel teszi zsebre jó formában. Ő az, aki ha a rendszer épp döcög, akkor egyedül is megoldja, vagy legalábbis reális esély van rá. Ennek már most is voltak jelei, pedig azért biztosan nem 100%-os még. Gondolom a lestaktikát még kicsit jobban szoknia kell, mert az őszi kettős brutálisan jól csinálta, abban az a mérce, de legalább már akkor is lesz esély vele a pályán, ha beragadna épp valaki.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
soadroli
Llegenda del Barça

2025.01.15. 10:01:02

𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Barcelona are now convinced that Ronald Araújo will STAY at the club this month, not leaving to join Juventus!

New round of talks took place on Tuesday with Barça director Deco involved, as MD reports.

Barcelona got the green light from Ronald to continue at the club despite Juventus efforts to negotiate deal.

The intention from Barça is to offer new deal and insist to extend his contract before summer window. [Fabrizio Romano]
Kép
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.15. 09:32:19

MD szerint Deco meggyőzte a maradásról, és így a hosszabbítása is lehetséges.
sansz
Entrenador del Barça

2025.01.15. 00:43:19

Nem tudhatjuk mennyit keres, de nagyságrendileg a 9-10 hely körül lehet. Őt megkérték még ebből a bérből is, hogy léciilécci engedjen már belőle.. És a nagy bajok közepette, hoztak Inigot tartaléknak jóval több pénzért.

Végtelen sok oka lehet, hogy Araujonak elege lett és úgy érzi nem becsülik meg.
Sokan mondogatták, hogy a játékosok visszaéltek a helyzetükkel, de valójában a klub is nagyon gátlástalan, ha ő van jó helyzetben. Nyomást gyakorolnak, lojalitást kérnek, kivásárolhatatlan szerződést kötnek, relatíve alacsony fizuért, aztán simán a padon rohasztanak, ha jön egy kedvenc spanyol, jobbnak se kell lennie.Aztán, ha ezt a fizut sem akarják fizetni, akkor elszórnak az első nyomi csapatnak, akkor is, ha a játékos nagyon nem akarna oda menni. De ha játszani akar, akkor muszáj belemennie, sőt, jó pofát kell vágnia, hogy ő akart menni... Araujo, ha tényleg szándék van Tah vásárlására, biztos, hogy nagyobb fizetést kapna Araujonál és biztos, hogy nem a padra akarnák tenni. Itt nem verseny lenne, hanem Araujot hagynák a padon beugrónak.
Amikor Puyol játszott, soha fel nem merült, hogy vegyünk egy kezdő belső védőt, hogy majd küzdjenek meg a helyért...

Araujonak semmit nem kell bizonyítania, ha a formája megvan, akkor nem lehet szó versenyhelyzetről. Más csapatnál kb évek óta kétszer ennyit keresne, ez önmagában is nagyon zavaró lehet, ha meg tényleg az a szándék, hogy peremember legyen, akkor meg pláne érthető ha döntött az elmenetelről. Most van esélye egy számára szimpatikus csapatba menni, a padról egy szerződéshosszabbítással meg ahogy mondtam, oda menne, ahova eladnák, sok opciója nem lenne.

Számomra Araujo egyénisége is nagyon hiányozna. Emlékszem, mikor Fermin gólt lőtt a Realnak az a .... okos gyerek, "szimpatikus" módon ment ki a real szurkolókhoz hergelni őket. Araujo a semmiből termett ott és úgy rángatta el onnan mérgesen a srácot, mint gazdája a rossz kutyát. Ilyet utoljára Puyoltól láttam. Kellene ez a karakter nekünk.
Stalkyard
Director del Fútbol

2025.01.14. 20:17:57

Én abszolút nem fogok sírni ha elmegy, főleg ha jó pénzért. Egyáltalán nem akkora ász ő, gyors es erős de egyben sérülékeny és nem igazán elérhető hosszú távon. A passzjátéka nem elit es fejben meg gyenge, benne is ott van a lúzer mentalitás.

Az meg hogy meg se próbál megküzdeni a helyéért Flicknél HA igazak a hírek, meg emberként se teszi azzá a karakterré ami bele lett képzelve.

50-60 millaert ra kell adni a kabátot. Egyedüli félelmem hogy ot is két marék szotyiert fogjuk elengedni valahova.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Troym
Director del Fútbol

2025.01.14. 18:50:22

Sergi írta:
2025.01.14. 18:24:13
Troym írta:
2025.01.14. 17:48:01
De tessék, akkor erre mit szólsz?
Belőled se lenne túl jó elnök annyi szent, épphogy nem avatod szentté a távozása küszöbén.
Nem is pályázok, épp elég baj, hogy akik pályáznak, vagy betöltik a posztot se odavalók, de ez másik téma.
Nem szent, de a játékosunk, ameddig alá nem írt máshova.
Sergi
Jugador del Barça

2025.01.14. 18:24:13

Troym írta:
De tessék, akkor erre mit szólsz?
Belőled se lenne túl jó elnök annyi szent, épphogy nem avatod szentté a távozása küszöbén.
Troym
Director del Fútbol

Sergi írta:
2025.01.14. 15:36:48
Szerintem meg semmit nem tudunk a szándékairól, hogy ha menni készül mi az oka, így semmiképp nem tartom helyénvalónak a hogy mindenfélének el van hordva, jelenleg ő a csk.

De tessék, akkor erre mit szólsz? Teledráma 34124. rész

The club is very upset with Araujo's representatives.
Barcelona believes that what Deco conveyed to the player's representatives, including offers and other matters, did NOT reach him correctly, and that his entourage KEPT some information from him. - Mundo

Az ügynökei ez alapján a pletyka alapján nem adták át az ajánlatot és információkat neki, ez alapján hiheti, hogy nem marasztalják.
Nem tudjuk mi az igazság.
De a játékosainkat akkor se hordjuk már el mindennek, ha csak simán pénzért mennének el! Joga van akár ahhoz is, de szerintem bonyolultabb a sztori, különben a PSG, ManU lenne a pletykában, nem a Juventus.
Ezért írtam az elejétől, hogy csak meg kéne tudni tőle miért akar lelépni a 25 éves csk?
FcBarcelona1 írta:
2025.01.14. 14:48:59
Ahogy írtam, szerintem bonyolultabb. Sportszakmailag elhinném, hogy tetszik neki valamiért a Juve, dühös is lehet, de nyersen a pénz biztos nem ott a legtöbb. (Legalábbis nem abszolút értékben az Euróösszeg, inkább a fizetés által a csapatnál betöltött szerep. Cserejátékosok, Ferranok ne kapjanak dupla annyit, mint a kapitány)
Sergi
Jugador del Barça

2025.01.14. 15:36:48

Troym írta:
2025.01.14. 09:26:28
Sergi írta:
2025.01.14. 09:03:19
Miért ne?
Csak azután lehet meg utálni valakit hogy már lelépett?
Nem zörög a haraszt...
Azért az megvan, hogy anno pl Xavi is centikre volt a távozástól a Milanhoz, csak akkor nem volt közösségi média ilyen szinten?
Nem is ment el, és ikonként fejezte be.
És a szerződése sem volt kifutó, érte biztos kapott volna a klub pénzt,csakis ő döntött hogy marad és meg harcol a helyért.
De a lényeg továbbra is az időzítés.
Tavaly nyáron Ara nem akart véletlenül lelépni?
Akkor a klub is többet kapott volna érte pláne amilyen helyzetben van évek óta...nem,ő most ki sírja a távozást a számunkra lehető leg előnytelenebb formában mert (ki tudja hanyadik játékosként) alamizsnáért fog menni.
Emiatt az ellenszenv..
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.14. 14:48:59

Troym írta:
2025.01.14. 13:53:41
Ha tényleg megy, nekem a felsorolt okok ebben a formában blődségek.

- fél a versenytől Cubarsi és Inigo ellen, nagyon nehezen hihető
- fél Tah szerződtetése miatt? még inkább
- kevesli a pénzt? ebben talán még lehet is valami, csak szerintem nem ilyen kontextusban

Én így fordítom magamnak: (gondolom hibásan, de együtt tudok élni vele)
- 3 éve aláírta ezt a szerződés lightot, mondván majd a következő mennyivel jobb lesz
- nem kapott másikat, de Inigo 30%al több fizuért lett szerződtetve eredetileg a cserepadra, FFP halál közepette
- zavarhatja, hogy 2 évet várta a szerződést, eddig nem kapott "financiális okokból"
- majd elkezd a klub tárgyalni ingatag anyagi helyzete ellenére Tah kapcsán úgy, hogy pl az ő, Gavi, Pedri és még 7-8 játékos szerződése nincs rendben
- majd elhordják mindennek, mert inkább meghallgatja a nagyobb összegű ajánlatokat és még tetszik is neki

Szerintem egy klub első számú feladatai között szerepel a 25 éves csk, vagy egyéb kiemelkedően fontos játékosok szerződésének rendben tartása és nem cserejátékosok alá sorolva, új igazolások után intézni, mert ez igenis mutatja a vele szembeni hozzáállást.

Plusz egy érdekesség: 3-4 év alatt nem tudom pontosan hány csk is lett lepattintva, de nem érzem ezt a jó működés alapjának, nem épp a megbecsülésről árulkodik annak ellenére, hogy volt akinek tényleg nem nagyon volt maradása.
Most is a pletykák szerint kb fél lábbal már távozóban a 4 csk közül 2 minimum, időnként TS "helyére is igazolni akarnak"
https://www.football-espana.net/2024/04 ... ct-renewal
Ezt nyilatkozta áprilisban. Szóval akkor/előtte volt már ajánlata a klubtól, és nagyon boldog volt.
A linkben egy link, hogy akkor már hónapok óta tárgyaltak.
Persze valószínűleg a bérrel van baja, és szerintem most is az emelést akarja elérni.
Pedri, Gavi új szerződéséről idei szezonban kezdtek el cikkezni. Szóval előttük volt prioritás Araujo új szerződése, csak a számok nem nyilvánosak.
Válasz küldése