Barca Igazolások
-
- Entrenador del Barça
TM
Real Madrid keretének értéke 1,2 milliárd
Kb. 600 millióba került a keret+ elvileg Mbappe 100 körüli aláírási pénze
Barca keretének értéke 1 milliárd
Kb. 400 millióba került a keret, amiben benne van De Jong 86 milliója, aki még Bartomeuék alatt érkezett+ a ezen felül a kölcsönben lévő Roque 30, Lenglet 35, utóbbi Bartomeu alatt érkezett, értékük jelenleg összesen 27.
Befolyt ezen idő alatt 270 eladásokból.
Azaz a mostani 1 milliárdos keret kb. 200 millióba került De Jongostól, Lengléstől, (Azaz 80 millió ráfordítás Laportáék részéről)ne vegyük el Ramon Planes érdemeit, Pedrit és Araujot ő hozta Bartomeuék alatt (30 körül az áruk vége).
Nekem ezek alapján nem tűnik olyan rossznak a mostani vezetőség átigazolási munkássága.
Valószínűleg ez magyarázat lehet arra is, hogy miért ilyen "rövid" a keret.
Real Madrid keretének értéke 1,2 milliárd
Kb. 600 millióba került a keret+ elvileg Mbappe 100 körüli aláírási pénze
Barca keretének értéke 1 milliárd
Kb. 400 millióba került a keret, amiben benne van De Jong 86 milliója, aki még Bartomeuék alatt érkezett+ a ezen felül a kölcsönben lévő Roque 30, Lenglet 35, utóbbi Bartomeu alatt érkezett, értékük jelenleg összesen 27.
Befolyt ezen idő alatt 270 eladásokból.
Azaz a mostani 1 milliárdos keret kb. 200 millióba került De Jongostól, Lengléstől, (Azaz 80 millió ráfordítás Laportáék részéről)ne vegyük el Ramon Planes érdemeit, Pedrit és Araujot ő hozta Bartomeuék alatt (30 körül az áruk vége).
Nekem ezek alapján nem tűnik olyan rossznak a mostani vezetőség átigazolási munkássága.
Valószínűleg ez magyarázat lehet arra is, hogy miért ilyen "rövid" a keret.
Ha ebből indulok ki és nem abból amit tudok erről a 23 főről, akkor joggal kérdezhetném, hogy hol és milyen probléma van itt?
Ja, hogy a létszám és minőség nincs szinkronban?
Szerintem alapvető dolog lenne ennyi bevételből normálisan kigazdálkodni.
Hihetetlen, hogy mennyire túrós ennek a pacinak a háta.
Ide nem Tebas kell, hanem komplett pénzügyőrség....

És ugye kihagytam, hogy elnökválasztás is lesz idén...Peter írta: ↑2025.01.20. 10:55:37Közel sem vagyok naprakész ennyire precízen, ahogyan Te, de kb azért sejtéseim vannak.
Arról meg nem is szólva, hogy az elmúlt 10 évben szépen megtanítatta velem a kedvenc kis csapatom, hogy nem muszáj racionalitást keresni az ügyletek mögött.
Egyedül a Flick vonal az, ami mentén érzek némi fantáziát a jelen és közeljövőben, mert ebből az azért látszik, hogy legalább úgy csinálunk, mint aki akar valamit....![]()

Amikor 10 évben jelölted, hátha racionálisan fogunk igazolni, lesz az 20 is

Közel sem vagyok naprakész ennyire precízen, ahogyan Te, de kb azért sejtéseim vannak.
Arról meg nem is szólva, hogy az elmúlt 10 évben szépen megtanítatta velem a kedvenc kis csapatom, hogy nem muszáj racionalitást keresni az ügyletek mögött.
Egyedül a Flick vonal az, ami mentén érzek némi fantáziát a jelen és közeljövőben, mert ebből az azért látszik, hogy legalább úgy csinálunk, mint aki akar valamit....

-
- Entrenador del Barça
A kalkuláció miatt írtam, ami pozitív hír lehetne, ha az elvileg tényszerűvé válhat, amihez kell a La Liga jóváhagyása is.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.20. 10:21:44Eric Garcia, ha távozik, akkor fillérekért megy, Ansuért kereken 0 eurót fogunk látni, és a fizetése nagy részét is mi fogjuk fizetni. Ferran meg nem fog távozni. Ebből aligha lesznek igazolások.
Írhattam volna, hogy De Jong megy 50-ért, és felszabadul az éves 20 millió körüli bére, akkor jöhet 200 millióért Haaland 4 éves szerződéssel, 20 milliós fizetéssel
Viszont akkor évi 70 milliót foglalna a bértömegben, nyáron pedig megint mehetne az 1a4-hez.

Csak a lehetőség miatt írtam, persze utóbbinak semmi realitása, de legalább már nem ha "100 millióért eladunk, 25 millióért igazolhatunk, a bére negyedébe" helyzet van.
Szerk: és azért írom, hogy elvileg, mert kb: 40 millióért adtunk el játékosokat, Olmo éves amortizációja 10 körül, így 1a4-hez is bele kellene férnie, főleg ha veszem a távozók bérének negyedét. De ugye elvileg 1/2 szabály volt nyáron, és okoztak is meglepetéseket az elvárásaik.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Eric Garcia, ha távozik, akkor fillérekért megy, Ansuért kereken 0 eurót fogunk látni, és a fizetése nagy részét is mi fogjuk fizetni. Ferran meg nem fog távozni. Ebből aligha lesznek igazolások.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.20. 10:00:12Sporton, MD-n, fent van, hogy igazolhatunk 1/1.
Ami lény gesen befolyásolja a 426 milliós bérsapka, amit nyár végén megállapítottak. Így ha felszabadul 10 millió, 10 millióért lehet beregisztrálni játékosokat
Az egy más kérdés, hogy elvileg most jutottunk 100 milliós extra bevételhez, és 800+ milliós éves bevételt várunk, így értelmezhetetlen számomra a 426 milliós bérsapka, ha mondjuk a Real minden évben 7-800 bérsapkát kap 1/1.
(Most az arányokat vitatom, nem a Real-t anyagi helyzetét, félreértések elkerülése végett)
Most fognak újat megállapítani.
Elvileg:
Ha Fati, Garcia távozik 20 millió-ért és felszabadul a 20 milliós bérük, akkor (ha nincs költségvetési hiány, Covid stb) így 40 millióért illeszthető be a helyükre. Mondjuk összesen 100 milliós igazolások, 5 éves szerződéssel 20 amortizáció/év és 20 milliós fizetésük.
Ha Ferran távozik, akinek van még amortizációja, 3 éve jött 55-ért, 5 éves szerződéssel, évi 11 amortizációval. Ha kapunk érte 25-öt, le tudjuk amortizálni, és a fizetésébe 1/1 beilleszteni.
Valahogy így működne elvileg, de ki tudja a La Ligánál mit és hogyan számolnak még.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
-
- Entrenador del Barça
Sporton, MD-n, fent van, hogy igazolhatunk 1/1.
Ami lény gesen befolyásolja a 426 milliós bérsapka, amit nyár végén megállapítottak. Így ha felszabadul 10 millió, 10 millióért lehet beregisztrálni játékosokat
Az egy más kérdés, hogy elvileg most jutottunk 100 milliós extra bevételhez, és 800+ milliós éves bevételt várunk, így értelmezhetetlen számomra a 426 milliós bérsapka, ha mondjuk a Real minden évben 7-800 bérsapkát kap 1/1.
(Most az arányokat vitatom, nem a Real-t anyagi helyzetét, félreértések elkerülése végett)
Elvileg:
Ha Fati, Garcia távozik 20 millió-ért és felszabadul a 20 milliós bérük, akkor (ha nincs költségvetési hiány, Covid stb) így 40 millióért illeszthető be a helyükre. Mondjuk összesen 100 milliós igazolások, 5 éves szerződéssel 20 amortizáció/év és 20 milliós fizetésük.
Ha Ferran távozik, akinek van még amortizációja, 3 éve jött 55-ért, 5 éves szerződéssel, évi 11 amortizációval. Ha kapunk érte 25-öt, le tudjuk amortizálni, és a fizetésébe 1/1 beilleszteni.
Valahogy így működne elvileg, de ki tudja a La Ligánál mit és hogyan számolnak még.
Elvileg:
Hát olyan nem lesz

Jelenleg a hivatalos nagycsapat keret 23 fő, szabad mezszám a 12,22, tehát olyan nagyon sok mozgástér nincs, sőt semekkora sincs, mert GM biztosan a szerződésújítás után a nagycsapat tagja lesz, ahogy Bernal is gondolom, tippre Fort a nyáron távozik minimum kölcsönben. Ha megnézzük, akkor ez 25 fős keret, tehát ha kiutálják teszem azt Fatit, akkor is 1 ember érkezhet maximum.
A keret csak akkor alakítható át kicsit jelentősebben, ha 4-6 ember is távozik és akkor se egyértelmű lesz-e pénz bármire.
Szerintem a slágertávozókon, akit egyfolytában sorolnak itt sokan, csak senki nem mozdul (FdJ, Ferran, Fati) túl is kell eladni játékosokat, mert a valóságban ez a 3 ember összesen kb 20-30 milliós bevételt hozhat, innentől akkor lesz keret igazolgatni, ha eladunk Fermin, Christensen szintű 20-40 milliós vételárú embereket
Köszi az infót! Ez nekem totál kimaradt, akkor hagyjuk is!bence0330 írta: ↑2025.01.19. 16:13:32
Viszont van egy hatalmas gond: ha jól rémlik, az előző szezon elején valamikor nemi erőszakkal vádolták, és noha ha jól rémlik, bizonyítékok híján nem ment börtönbe, még így is rehabra kellett menni alkoholproblémák miatt. Szóval kb egy Greenwood eset lenne, így nemigen szeretném, hogy közünk legyen hozzá. Alvest is éppen megúsztuk.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Ez nem személyekről kellene, hogy szóljon, hanem a Barca eredményességéről.Troym írta: ↑2025.01.19. 22:26:53Ugyan divat lett leszólni Pedri fizikai felépítését, de kb ő a legértelmesebb középpályásunk Rakitic óta és végre nem minden fuvallatba sérül bele, szerintem komoly hiba lenne elengedni, nálam alapember maradna a gyengeségeit azért simán kompenzálják az erényei, tudása
Az, hogy szerintem létezhetnének mások is még a keretben, nem feltétlenül azt jelenti, hogy a többiekről lemondanék, sőt, ahogy írod, bő keretre lenne szükség. Szóval maradhatna akár mindenki.
Az említett 6 név mellé főleg a középpályát tenném változatosabbá. Flick ugyan megfelelően nyúl a középpályához, de varázspálcája neki sincs.
Szerintem egysíkú a jelenlegi profil, kiszámítható az ellenfelek számára, futsal jellegű, ami amennyire képes látványos és eredményes is lenni, ugyanannyira képes impotens is lenni.
Ettől még színesebb lehetne a középpálya, szerintem előnyünkre válna mélységben egy és támadásban egy "művészi favágó" középpályás.
Az egyik szűrő, takarító, zúzó, a másik előre ösvényt vágó, amolyan utat csináló alkat.
Annál többről kellene szólnia a középpályának, hogy micsoda tehetségeink vannak. Az azért tapasztalható, hogy nem elegendő, ha a szurkolók ezt akarják látni bennük. Ennek elsősorban a pályán kellene megmutatkoznia, hogy magabiztosan és stabilan ők (is) a mérleg nyelve, irányítják is a meccset, nem csak kézben tartják, ők írják a forgatókönyvet, rajtuk múlnak a ritmusváltások, ügyes helyezkedéssel létszámfölényt alakíthatnak ki és nem utolsósorban gólképesek függetlenül az ellenféltől vagy annak stílusától.
Bővebben azért nem foglalkoznék vele, mert ez jelenleg szerintem nincs miért változzon a Barca algoritmusa szerint.
Olmo azért jött, mert abban hatékony, amiben Pedri nem, de ezzel még mindíg nem lett kerek a középpálya. Gavi, Frenkie, Fermin, Casado négyesről nyárig kiderül, hogy folyamatosan hosszabb távon mire lehet számíthani tőlük.
Top csapatra jellemző, ha nem megy a támadóknak a gólszerzés, akkor előlép(nek) valaki(k) mögülük, ahogy legutóbb Kounde csak ez még kevés volt a Barcától. Lehet szögletből védőtől fejes is, de a középpályások a meccs folyamán közelebb vannak a kapuhoz, mint a védők.
Általában a kedvencek köré építünk és ez nem fog változni. Ha nem húz a kedvenc, akkor veszünk mellé, köré vagy máshova olyat, akiről azt gondoljuk, hogy majd megoldja.
Jól össze vissza írsz itt mindent..andras953 írta: ↑2025.01.19. 20:59:01Deco munkáját nem lenne itt az ideje megköszönni? Sem igazoiásban, sem elküldésben-eladásban nem sikeres.(Érkezők közül csak Raphi vált be-ő is csak 2 év múlva, meg valamennyire Cancelo. Gündogan annyit javított, amennyit lassított is a játékunkon, Pedri is tudja amit ő, Roque teljes baklövés volt és Olmoval sem lettünk jobbak, csak sérülékenyebbek.) Nem tudja Deco megszabadítani a csapatot - szerződésbontás áránl sem a mára teherré vált Fatitól (évi 12 millió fizu?), Ferrantól (évi 9-10 millió?),Garciától, a valószínűleg véglegesen visszaesett Lewatól és De Jongtól, elengedte ugyanakkor Guiut, Mika Fayet, Vallet(?),nyáron csúnyán lemaradt Nico Williamsről, idén télen Minquezaról. Nem vagyok elájulva az eredményeitől.Pedig a Barca-szinvolat jelentő TS-ARA-CUBARSÍ-RAPHI-YAMAL- ötösfogatunk mellé úgy számolom, hiányzik még 6 ember.
Én sem csípem Deco eddigi munkásságát, de ne gondold már azt, h ő rajta múlik csak, h egy adott játékost eladunk meg veszünk mint Fm-ben. Eladni a felsoroltakat nehéz ugyanis annyi gempát kapnak, h akár képesek kivárni amíg lejár a szerződésük. Az elmúlt évek igazolásai sajnos mind hibásak voltak és nekem màr a napnál is világosabb( lásd Raphinja, Koundé és nekem Pedri is) egy normális edzőnél bőven lett volna a bukott igazolásaink között olyan aki most nem annak könyvelnénk el.
Egyrészt pontosítsuk mi is az említett Barca színvonal?Peter írta: ↑2025.01.19. 21:36:30Miközben én még Koundét betenném az ötösbe, ami így nálam hatos lesz, éppen azt gondolom, hogy Barcelonában a nekünk hiányzó helyeken lesz a legkisebb változás a következő 5 évben....
.....és ebben akkor is szinte biztos lennék, ha holnaptól korlátlanul költhetnénk a pénzt....
Az elmúlt 5 évben nyertünk 1 bajnokságot, 1 spanyol kupát, legjobb BL szereplésünk talán egy negyeddöntő, két csoportkörös kieséssel.
De amúgy is kicsit szélesebb a skála, minthogy jó ide valaki, vagy nem, mert kapásból visszakérdezek, hogy milyen szerepkörre, alapembernek, vagy cserének, milyen felállás kapcsán tárgyaljuk a dolgot.
És még a felsorol 6 ember is kérdőjeles nekem, nem csak a másik 18 a keretből.
- Tuti TS-re építünk? 34 éves és 2 év alatt a második brutális sérüléséből épülget fel.
- Nagyon tetszik Cubarsi játéka és 3-5 év múlva én is azt mondom alapemberként építenék rá, de jelenleg azért ő is "hozzájárul" a sok kapott gólunkhoz, sokkal többet kéne forgatni, padon kezdetni, stb.
- Szerintem Balde ideális cserének. Akkor ő is maradhatna, nem? Baldenál jobb képességű bhv máshol sincs a padon. Casado, Gavi szintén jók arra, hogy rotációban ők is szerephez jussanak, nem feltétlen kezdőként.
- Ugyan divat lett leszólni Pedri fizikai felépítését, de kb ő a legértelmesebb középpályásunk Rakitic óta és végre nem minden fuvallatba sérül bele, szerintem komoly hiba lenne elengedni, nálam alapember maradna a gyengeségeit azért simán kompenzálják az erényei, tudása
Miközben én még Koundét betenném az ötösbe, ami így nálam hatos lesz, éppen azt gondolom, hogy Barcelonában a nekünk hiányzó helyeken lesz a legkisebb változás a következő 5 évben....

.....és ebben akkor is szinte biztos lennék, ha holnaptól korlátlanul költhetnénk a pénzt....
Deco munkáját nem lenne itt az ideje megköszönni? Sem igazoiásban, sem elküldésben-eladásban nem sikeres.(Érkezők közül csak Raphi vált be-ő is csak 2 év múlva, meg valamennyire Cancelo. Gündogan annyit javított, amennyit lassított is a játékunkon, Pedri is tudja amit ő, Roque teljes baklövés volt és Olmoval sem lettünk jobbak, csak sérülékenyebbek.) Nem tudja Deco megszabadítani a csapatot - szerződésbontás áránl sem a mára teherré vált Fatitól (évi 12 millió fizu?), Ferrantól (évi 9-10 millió?),Garciától, a valószínűleg véglegesen visszaesett Lewatól és De Jongtól, elengedte ugyanakkor Guiut, Mika Fayet, Vallet(?),nyáron csúnyán lemaradt Nico Williamsről, idén télen Minquezaról. Nem vagyok elájulva az eredményeitől.Pedig a Barca-szinvolat jelentő TS-ARA-CUBARSÍ-RAPHI-YAMAL- ötösfogatunk mellé úgy számolom, hiányzik még 6 ember.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Nekem stílusra ő az abszolút kedvenc játékosom volt a francia ligából sok-sok éve már. Voltak szezonok, mikor csak miatta néztem egész Monaco meccseket. Full Eto'o az ember, az ő távozása óta a legideillőbb lett volna, ahogy írod, igazi kispályás, gólérzékeny csatár.Cseri írta: ↑2025.01.19. 15:14:14Pénz továbbra sincs,így én hoznám Lewy helyetteseként fél évre Ben Yeddert. Addig amíg kitaláljak,hogy kit akarnak hosszú távra előre, legyen variálási lehetőség. Tökmás karakter, aki nagyon tudja ezt a kis pályás zsugázást,kaput is eltalálja.Amennyire tudom free agent,amit nem is értek.
Régebben többször visszautasított minket, nem hinném, hogy pont most bevállalná a dolgot, de ki tudja. Kicsit már koros, de nem vészesen, óriási előrelépés lenne a lengyelhez képest. Simán megrúgná a gólszámát, mellette meg tud focizni. Ez a hideg, pusztán szakmai véleményem.
Viszont van egy hatalmas gond: ha jól rémlik, az előző szezon elején valamikor nemi erőszakkal vádolták, és noha ha jól rémlik, bizonyítékok híján nem ment börtönbe, még így is rehabra kellett menni alkoholproblémák miatt. Szóval kb egy Greenwood eset lenne, így nemigen szeretném, hogy közünk legyen hozzá. Alvest is éppen megúsztuk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Pénz továbbra sincs,így én hoznám Lewy helyetteseként fél évre Ben Yeddert. Addig amíg kitaláljak,hogy kit akarnak hosszú távra előre, legyen variálási lehetőség. Tökmás karakter, aki nagyon tudja ezt a kis pályás zsugázást,kaput is eltalálja.Amennyire tudom free agent,amit nem is értek.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Marcus Rashford, not even on the bench once again for Manchester United as expected.
Negotiations over his exit to follow next week with Borussia Dortmund and Barça ready for more contacts. [Fabrizio Romano]
Negotiations over his exit to follow next week with Borussia Dortmund and Barça ready for more contacts. [Fabrizio Romano]

- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Szerintem minden perspektíva kétrdése. Meggyőződésem, ha Felix itt lenne, vezetnénk a ligát. És nem azért mert überklasszis játékos, hanem mert egyáltalán egy szélső, akiben azért minden meccsen benne van 1-2 villanás, és nem lennénk akkora bajban Yamal/Rapha nélkül. Azt is állítom, hogy ha tavaly egy Felix-el lettünk volna kevesebbek, akkor a BL helyért kapartunk volna, az első fél évben rengeteg meccset hozott nekünk, a második félévben meg rendre villant csereként beszállva, ami 1 gólos győzelmeknél óriási lehetett amúgy pontszámban. Na nekem a kettő közötti állapotra kéne Felix, rotációs játékos, akit kezdetni is lehet néha, ha mondjuk épp két héten 4 meccsünk van (a munkamoráljával nem vagyok elégedett, de szerintem kicsit túl volt szidva emiatt, nem is tragikus benne), de leginkább be lehet cserélni, és tényleg lehet tőle várni dolgokat, gólt, villanást, mikor mit. A bugi benne van.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 11:28:46Most olvasom, Felixet vinné a Milan Rashford helyett. Akkor már inkább Felixet hoznám, fiatalabb, játszott itt, szerintem nem is rosszul, fele a fizetése, és megnézném Flick alatt hogy teljesít, akár Lewy helyén, aki az összjátékban nagyon nem jó.
Nálam ő cserének még egy ideális esetben is beférne a keretbe, most meg nincs ideális helyzet.
Én bárkinek örülni fogok, aki szélső, és jobb, mint Ferrán. Onnantól kezdve minél jobb, annál jobban örülök. Rashfordnak a munkamorálja miatt jobban. De továbbmegyek, ha valakinek az jutna eszébe, hogy Cancelo, aki talán tényleg minimális összegért idejönne (kinézem belőle, minden mozdulatából látszott, hogy imádja a klubot) megfelelne a szélső szerepre, még annak is örülnék. Egy dolog, Flick ténylegesen bízzon az érkezőben, mert példának erejéért hiába ül ott szerintem leendő klasszis Fort a padon, ha Flicknek nem kell.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Félixet nagyon jó játékosnak tartom. De valahogy ő se tudja kihozni magából a maximumot, nálunk is jó ha volt három jó meccse. Neki nagyon el kell találni a pályán a helyét akkor lehet hasznos. Rashford benne többet látok.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 11:28:46Most olvasom, Felixet vinné a Milan Rashford helyett. Akkor már inkább Felixet hoznám, fiatalabb, játszott itt, szerintem nem is rosszul, fele a fizetése, és megnézném Flick alatt hogy teljesít, akár Lewy helyén, aki az összjátékban nagyon nem jó.
- Chino
- Llegenda del Barça
Én azt nem értem EG-vel miért habozunk, ha egyszer vevő is lenne rá. 6 milliós fizetés repülne, ami már komoly összeg. Nyáron Lenglet is szinte biztosan megy, kivéve ha valami komoly sérülést össze nem szed, plusz Gündogan fizetését is magunk mögött hagyjuk, ami újabb 7 millió. Ha emellé De Jongtól és/vagy Fatitól is meg tudnánk szabadulni már tényleg lehetne komolyan foltozni. Ha ehhez még hozzáveszünk egy Inigo-Tah "cserét" nem lennénk rossz helyzetben, főleg néhány ingyenes igazolással. Akár egy Davies is beleférhetne.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 10:30:41Rashfordnak is örülnék, ahogy Felixnek is örültem.
Rashfordot viszont nem is hoznám, ahogy Ferrant, Roquet és valószínűleg Lewyt sem normális körülmények között.
A "szegény ember" választása, és valószínűleg utóbbi 4 év összes igazolása.
Most is az megy Mundo, Sport mindenhol, hogy szabadulnunk kell valakitől, hogy regisztrálni tudjuk Rashford fél éves, csökkentett fizetését, amikor 4 év kivéreztetés után nincs egy felnőtt keretünk, és már 1/1 vagyunk.
Így szerintem teljesen mindegy mit gondolunk Laporta, Alemany, Koeman, Xavi, Deco vagy Flick munkásságáról.
Max kiröhögnek, mint a Juve a Chiesa 5 (évekre részletre)+7 milliós ajánlatért, és megpróbálják elcsábítani Araujot hasonló konstrukcióval.
Lehet olyan alacsonyan vannak az igényeim, hogy bárkinek örülnék
Mondjuk aki érkezik, számolnia kell vele, hogy Február 3-án éjfélkor tudjuk regisztrálni február 28-ig, és bánkódhatunk, hogy ez nem szökőév, cserébe kaphat egy sajtburger kupont, és ha nincs nagy szárazság idén Barcelonaban, akkor le is zuhanyozhat.
Szerk: most olvasom, Haaland 2034-ig hosszabbított, kiemelkedő fizetéssel. A francba, pedig már közel voltunk![]()
Forca Barca!!!!
-
- Entrenador del Barça
Most olvasom, Felixet vinné a Milan Rashford helyett. Akkor már inkább Felixet hoznám, fiatalabb, játszott itt, szerintem nem is rosszul, fele a fizetése, és megnézném Flick alatt hogy teljesít, akár Lewy helyén, aki az összjátékban nagyon nem jó.
- ocsike83
- Jugador d'estrella
Ha hamar megragad a kezdőben akkor jó lesz az ott neki. Fél év skót, fél év az olasz ligában. Ha megugorja a szintet, jövőre jöhetne is vissza.
Vagy legalább egy 20 milliós eladást jó lenne belőle kicsikarni.
Més que un club 

Fabrizio Romano: EXCL: Como are closing in on deal to sign Alex Valle from Barcelona with Celtic to terminate loan with Tierney close to joining. Exclusive story from yesterday confirmed as Como and Barça are set to seal on loan in the next days. Almost there. 

-
- Entrenador del Barça
Igazolni. Az amortizáció lebontása miatt évekre a 7-10 éves szerződésekkel.Deluigi írta: ↑2025.01.17. 10:45:03Nem az volt, hogy a Chelsea miatt max 4 evre lehet szerzodest kotni/hosszabbitani?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.17. 10:30:41Szerk: most olvasom, Haaland 2034-ig hosszabbított, kiemelkedő fizetéssel. A francba, pedig már közel voltunk![]()
Szerintem hatalmas kacsa...
Nem tudom mennyire szerencsés ilyen hosszú távra kötni, Umtiti, Fati esetből kiindulva. Lehet a PL-ben mások a szabályok a szerződésekre (is,) felbontására, nem tudom. 10 éves Haaland regisztrációért 30+ milliós várható fizetéss a La Ligában Laportanak már nem csak a veséjét kellene eladnia