Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Elvileg 6 a kölcsön. Ha ennyit fizetnek, szerintem végleg meg akarják szerezni, gondolom Leao helyére.Troym írta: ↑2025.02.03. 17:12:10João Félix to AC Milan, here we go! Official bid accepted by Chelsea for straight loan with no buy option.
Salary covered by AC Milan and package in excess of £5m with loan fee.
João now set for AC Milan medical after his green light to the move last night.
Ennek mi értelme volt? Kellett egy portugál balszélső, aki nem a munka hőse? Mintha már lett volna egy nekik...![]()
Ez szerintem olyan szempontból jó hír, hogy anno, amikor megkötöttük ezt a szerződést, ennyit aligha remélhettünk. A portugál csapatok nagyon tudják hogyan kell jó pénzért eladni játékosokat, minden játékosunkat, akivel nm számolunk, oda kéne eladni hasonló opcióval.soadroli írta: ↑2025.02.03. 15:10:45Nico González to Manchester City, here we go!
New midfielder for Pep Guardiola as Man City will pay same amount as release clause worth €60m with different structure.
Nico, allowed to travel for medical and contract signing soon.
Exclusive story, confirmed.
Barcelona will receive 40% — that is €24M!
Ő? Jó nagy lúzerség lenne bárki részéről. Az egész szezonban kb 20 percet játszott. Persze örülnék neki, ha valakire rá tudnánk sózni. Meglepne, ha akadna ilyan világi lúzer. Roque-ért bejelentkeztek, jó lenne lehúzni a Palmeriast (vagy bárki mást).
Baenaért 60 milliót ajánlottak, neki 18 milliós fizetést, de elutasította.
Garcia 7, Marmol 7 ezek az ajánlatok, máshol 20-ról indul, PL-ben 30-ról. Ennyit ér a La Liga.Troym írta: ↑2025.01.31. 22:44:41Jó lesz, amikor majd megy a sápítozás, hogy Nico ilyen jó, olyan jó Angliában, mi meg elszórtuk.
Most vegyük vissza 30 millióért és enyhítsük a 2 éve okozott kárt, Christensen árából meg lehetne oldani a dolgot, mert 2 év múlva majd szomorkodva nézhetjük az új Rodrit és a 150 milliós vételárát.
Christensen piacképes....írhatom Fatit, de nyilván pénzt nem kapnánk érte, Christ akár utolsó nap megveheti egy PL csapat 20-30 millió körül.gránit írta: ↑2025.01.31. 23:07:33Christensen árából...?
Amúgy lehet majd nyárra helyet csinálni. Hosszabbítani Martinezzel, csökkentett fizetésért. Roque-t jó lenne elsózni, Gündogan fizujának negyedétől is szabadulunk, Todibóért is most kapjuk meg a 8 milliót, és lesznek eladások a B-csapatból. Talán most lehet majd építkezni.
Christensen árából...?Troym írta: ↑2025.01.31. 22:44:41Jó lesz, amikor majd megy a sápítozás, hogy Nico ilyen jó, olyan jó Angliában, mi meg elszórtuk.
Most vegyük vissza 30 millióért és enyhítsük a 2 éve okozott kárt, Christensen árából meg lehetne oldani a dolgot, mert 2 év múlva majd szomorkodva nézhetjük az új Rodrit és a 150 milliós vételárát.
Ez az a játékostípus, amit ki nem állhatok.
Nekem nem kéne. Bár tök jól elcselezget a szélen, utána rendre rossz döntéseket hoz. Aztán lehet, hogy Flick kezei alatt tudna ebben a fejlődni, Raphinha is Yamal is sokkal hatékonyabb lett De ennyi erősvel Rashford is magára találhatna nála.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.28. 08:10:34Ez a Dokut felajánlották a Barcanak (Sport), mert nincs megelégedve a játékidejével, érdekes lehet. De manapság a Sport sem túl megbízható. Mindenesetre jobb, mint Rashford.
Azért írtam posztot, mert a Liverpool alap felállása olyan, mint a Barcáé! (Dupla 6:MacAllister-Gravenberch; Pedri-Casado) Ebben a rendszerben a posztjuk hasonló, nyilván a két csapat különbözőségeiből adódóan a szerepkörük nem teljesen!
Általában DMC-nek írják az argentint a meccseken, ritkábban MC-nek. De ha nem is klasszikus DMC, azért nem is Pedri szerepköre, annál defenzívebb. Akkor már inkább Gavi szerepköre hasonló nálunk.tatesz1990 írta: ↑2025.01.26. 10:20:22Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."
Liverpoolban sem! Ott inkább Gravenberch oldja meg ezt. Mikor érkezett az argentin és Szoboszlai is, Klopp nem véletlenül kérte melléjük Endot! Abban a rendszerben sem Mac Allister volt a 6-os! Előtte Brightonban meg nagyon nem.
Szóval inkább ne Rodri hoz mérjük, mert nagyon nem ugyanazt játsszák a pályán!
Ma Allister posztjára a Barcának van egy Pedri-je, aki szerintem jobb az argentinnél.
Azért Mac Allister nem védekező középpályás!LG írta: ↑2025.01.26. 09:55:06".... Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki."
Nagyon jó állománya van Argentínának mostanában. Viszont én Alvarezt és Enzot nem annyira bánom. Előbbi padra luxus lett volna (és számunkra megengedhetetlen is egyben), kezdőbe pedig azért Lewy rövidtávon mindenképp jobb választás volt. Utóbbinak pedig szerintem egyelőre nagyobb a füstje, mint a lángja. Akit jó lett volna behúzni, az Mac Allister. Ő szerintem Rodri méltó kihivója a poszton, hatalmas fogás volt a Poolnak. A poszt nálunk sem volt megoldva eddig a szezonig. Most Casado ígéretesnek tűnik, Bernalban is látszott potenciál a sérülése előtt, de azért még mindig elférne Meki.FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.26. 08:49:50U20-as meccsen Argentína 6-0-ra verte Brazíliát.
Lehet inkább argentin fiatalokat kellene nézegetni.
Lecsúsztunk Julianról, Enzorol és most Echeverriről.
Ez az Augustin Ruberto elég jónak tűnik.