Nem vagyok benne biztos, hogy ekkora a szakadék ma már a két kontinens között. Szerintem ha odamész, és amúgy nagyon jó vagy, simán lehetsz válogatott, sok példa van rá. Valószínűleg nehezebb, ja. Abban sem vagyok biztos, hogy ha mondjuk valaki 2-3 évre oda megy, és betegre keresi magát, aztán visszajön, akkor nem kerülhet simán egy top klubhoz. Szóval nem nagyon hiszem, hogy ezzel tönkrevágja a karrierjét, bármelyik jobb játékos (amelyik nincs kiöregedve), simán visszajöhetne szerintem, ha akarna, lenne kérő is bőven.Troym írta: ↑2025.01.29. 11:29:37Vajon mi lehet az a visszautasíthatatlan ajánlat, hogy 18 évesen hazavágod a karriered és elmész a világ végére, még csak nem is a jobban szem előtt levő szaudi, hanem a katari ligába??? Adnak 100 milliót / év 4 évig, hogy tedd tönkre a pályafutásod, mondj le a válogatottságról, vagy mit tudnak ajánlani, egy saját olajkutat?FcBarcelona1 írta: ↑2025.01.29. 10:44:00Sport szerint közel volt a megegyezés Pau Primmel a hosszabbításról, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kapott Quatarból.
Ha elvinné a srácot a Bayern, PSG, valami PL csapat esküszöm érteném és meg se lepődnék, de ez??
Ahogy egyre inkább trenddé válik, a scoutok meg akár az edzők is szerintem egyre jobban áttekintenek oda is a felhozatal miatt. Egyre inkább közvetítik világszerte a szaúdi bajnokságot, már ugyebár nálunk is. 1-2 év múlva valószínűleg még sokkal inkább szem előtt lesz az egész, mint most. Én abban sem vagyok biztos, hogy nem jön 1-2 top közel-keleti csapat a BL-be akár pár év múlva.
Nem mondom, hogy én elmennék, eszem ágában nem lenne, szerintem a végtelen pénz + a jobb élet, álmok megélése sokkal jobb, mint végtelen*5 pénz, de szerintem a kép már árnyaltabb kicsit ennél.