....és volt(ak) aki(k) felértek és odaértek középpályásként....

Csak ne szélsőt.
Tudtommal a B-s eladások nem számítanak bele az FFP-be.
Szerintem sem hoznak senkit.Barcaman1993 írta: ↑2025.01.28. 14:33:00A jövő évi mélységi középpálya: Casado, Bernal + De Jong (?). Nem hinném, hogy ide bárkit is hoznak. Sőt nagyon meglepődnék ,ha nagyon igazolni akarnánk.
Rashford már idén meglőtte a hetet csereként egy alsó-középcsapatban, egy szétesett klubban, bizalom nélkül. Teljes évre kezdőként ebben a Flick rendszerben 30 alatt nem nagyon állna meg. Doku teljesen más téma, nem is érdemes a kettőt egy kalap alá venni, ő Yamalt tudná hozni, ő sem szórja atom mód a gólokat, és még is baromi jó. Vagy tőle is megválnál, mert nem lő eleget? Rashford arányaiban többet lőtt. Ferrán kétszer olyan gólerős, mint Yamal, bő harmadannyi perccel lőtt kettővel kevesebb gólt. És azért mintha utóbbi egy hajszállal jobb és fontosabb játékos lenne.gránit írta: ↑2025.01.28. 12:31:56Hát ez az. Szerintem nincs. Korábban is hoztunk bontó embereket, mint Dembelét, csak a gólok meg hiányoztak. Én azokat a játékosokat kedvelem, akik nem tötymörögnek, hanem belövik. Ha kell, megcsinálják maguknak a helyzetet, jók passzjátékban, amivel szét tudjuk zilálni a védelmeket. Lewandowski elég sok szidást kap, de a vasárnapi gólját például nagyon szépen megoldotta. A bontás önmagában szerintem nem elég. Kellenek a gólok is mellé, ezért nem az ilyen Rashford-Doku-Nico Williams-féle dolgokban gondolkodnék. Még így is panaszkodunk, hogy nem lövünk elég gólt, pedig brutálisan sok gólt lövünk. A bajnokságban is, a BL-ben is magasan a leggólerősebb csapat vagyunk. Képzeljük el, milyen szidást kapnának az évi 7 góljaikkal. Ezt a gólmennyiséget még Ferran is lehozza.
A Valencia ellen azért szerintem Ferránt lehet centernek nevezni, csak nem Lewy-féle bójának. Viszont igen, a Betis ellen abszolút anélkül játszottunk Olmóval, és simán működött.
A jövő évi mélységi középpálya: Casado, Bernal + De Jong (?). Nem hinném, hogy ide bárkit is hoznak. Sőt nagyon meglepődnék ,ha nagyon igazolni akarnánk. A kapuban nyilván 2 emberünk marad, a védelemben középen sokan is vagyunk, jobb oldal jó, baloldal nem jó Gerard Martinnal, de mivel hosszabbítottunk, gondolom ő is marad. Középpályán túl sokan vagyunk, ide fölösleges bárkit is hozni. Széleken a kezdőket nem tudjuk pótolni egy az egyben, de nem hiszem, hogy 50-60 milliókat kiszórnánk 1 csereemberre. Ferran is egyre jobban megy, én Olmot forgatnám be ide pihentetni a kezdőket. Középre Lewa fix, egy Jonathan Davidet el tudnék esetleg képzelni cserének, ideális opció lenne.
Szerintem is a védelem a nagyobb gond (az most más kérdés, hogy emiatt én középen erősítenék) és nem cserélném el Christ Rashfordra, de a most megjelent újabb sérülése miatt egy védekezésben igen erős és domináns középpályásra kapásból elcserélném.
Hát ez az. Szerintem nincs. Korábban is hoztunk bontó embereket, mint Dembelét, csak a gólok meg hiányoztak. Én azokat a játékosokat kedvelem, akik nem tötymörögnek, hanem belövik. Ha kell, megcsinálják maguknak a helyzetet, jók passzjátékban, amivel szét tudjuk zilálni a védelmeket. Lewandowski elég sok szidást kap, de a vasárnapi gólját például nagyon szépen megoldotta. A bontás önmagában szerintem nem elég. Kellenek a gólok is mellé, ezért nem az ilyen Rashford-Doku-Nico Williams-féle dolgokban gondolkodnék. Még így is panaszkodunk, hogy nem lövünk elég gólt, pedig brutálisan sok gólt lövünk. A bajnokságban is, a BL-ben is magasan a leggólerősebb csapat vagyunk. Képzeljük el, milyen szidást kapnának az évi 7 góljaikkal. Ezt a gólmennyiséget még Ferran is lehozza.
A jó ember idén még nem játszott egy percet sem. Kétszer leült a padra és belesérült. Volt mondás, hogy megműtötték és mostantól egy terminátor lesz akit le se kell cserélni de látszik meddig tartott. Két poszton is magas szinten nem játszik (mármit tényleg jó volt ahogy te is írtad). Ha valaki vinni akarja vigye. Bárkivel előrébb vagyunk nála aki legalább lábra tud állni. Fizuja 9M ami a felső harmad nálunk.Chino írta: ↑2025.01.28. 11:34:43Én elsősorban amiatt tartanám meg Christ, mert két poszton is magas szinten játszik. Tavaly pont, hogy ő volt a kulcsfigura a kp-n, talán a lefontosabb és legjobb játékosunk volt a szezon második felében/utolsó harmadában. Szerintem még Gündogannál is komolyabb és nagyobb szerepe volt. (az eredményeken is meglátszott) Talán pont azért ment el a szezon, mert elég későn változtatott Xavi, ugyanakkor cb-ként is magas szintet hozott.
Viszont a távozásától nem hiszem, hogy félni kellene, mert most a talpa miatt offol 3 hetet.
Én elsősorban amiatt tartanám meg Christ, mert két poszton is magas szinten játszik. Tavaly pont, hogy ő volt a kulcsfigura a kp-n, talán a lefontosabb és legjobb játékosunk volt a szezon második felében/utolsó harmadában. Szerintem még Gündogannál is komolyabb és nagyobb szerepe volt. (az eredményeken is meglátszott) Talán pont azért ment el a szezon, mert elég későn változtatott Xavi, ugyanakkor cb-ként is magas szintet hozott.davi10 írta: ↑2025.01.28. 11:15:46Mondjuk szerintem a védelem jelenleg nagyobb gond, én nem cserélném el Christensen-t egy Rashford-ra.Chino írta: ↑2025.01.28. 10:55:24A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Utóbbit sajnálnám, mert két poszton is komoly erősítés lenne, de lehet, hogy muszáj lesz áldozatot hozni.
Én még ha Cubarsi és Inigo is egészséges, akkor is a Balde - Araujo - Christensen - Kounde sorral mennék neki a szezon hátralévő részének. Ez a BACK sor hozta nekünk Xavi alatt is a ligát, szerintem most is ez lenne a legerősebb, persze ha a dán tényleg kiheverte az achilles sérülést, amire a műtét után már elvileg elég jó esély van.
Mondjuk szerintem a védelem jelenleg nagyobb gond, én nem cserélném el Christensen-t egy Rashford-ra.Chino írta: ↑2025.01.28. 10:55:24A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Utóbbit sajnálnám, mert két poszton is komoly erősítés lenne, de lehet, hogy muszáj lesz áldozatot hozni.
Nálunk 4-5 éve az átigazolási ablak utolsó napján nyílik (kis túlzással)meg a piac vételrebence0330 írta: ↑2025.01.28. 10:25:49Az a baj, hogy tudjuk, hogy ezek vagy igaz, vagy nem hírek, de lassan erősödnie kéne egy pletykának így 28-án. Számomra elég ijesztően hat, hogy ez nem történt meg, ha nem jön egy támadó, nem tudom elképzelni a bajnokságban a remontadát, és mindkét szélsőnek full egészségesnek kell maradnia, hogy legalább a kupasorozatokban legyen esély, ami hatalmas lutri. Felteszem, hogy akkor mindenképp kellene távozó az érkezőhöz, még 1:1-ben a kölcsönhöz is (ha igen, akkor elképesztő szánalmas a belső ffp még a csúcsán is).
Chris óriási kedvencem, de jelenleg a kp-n bőven megvagyunk, a hátsó sorba egészségesen erősítés lenne épp, de Inigo közelgő visszatérésével, és azzal, hogy Ericet a kisebb meccseken simán be lehet tolni, nem létkérdés, annak ellenére, hogy jó lenne. A szélső most fontosabb, erre a fél évre. De ami miatt egy kölcsönnel szó nélkül kiegyeznék, az az, hogy fogalmunk sincs, mi van a sérülékenységével. Most kicsit luxus olyan játékost a keretben tartani, aki rizikós. Fél év kölcsön, ha rendben lesz az Achillese, akkor jövőre minket erősítene. Fati áldozatnak jobban örülnék, de ezzel sem lenne ebben a kontextusban gondom.Chino írta: ↑2025.01.28. 10:55:24A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Azért FT-re bízni a csere center posztot szerintem nagyon erős. Volt most pár jó meccse, de ezt sok játékosról elmondható, akiket nem tartunk Barca-szintnek, sőt eddig tüzes vassal kergettünk volna el. Csak kicsit változik a megítélés. Lehoz újra pár gyengébb mérkőzést és ugyanazt fogja kapni mint az utóbbi két évben.bence0330 írta: ↑2025.01.28. 08:17:01Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.
De tegyük fel, hogy nem. Ja, én is inkább vennék a lakásom helyett egy 500 milliós villát, de hát...
Kizártnak tartom, hogy mi jelenleg 100 millióért igazolhatunk, közben meg égetően kell egy csatár legalább fél évre, szerintem a Gyökeres-transzfer szó szerint lehetetlen. Tippre még az ingyen játékos fél év kölcsöne is necces, és kellene hozzá egy távozó.
No meg tüzet oltani kell játékos, Lewy mögé ott van Ferrán, aki simán jó meccseket és statot hoz csere szinten, sőt, még Victor is ott van, illetve Olmo is remekelt ott. Van lehetőség bőven. Rapha és Yamal mögé meg van egy nem bevethető Fati. Egyiknek sincs egy darab cseréje sem. Rashford stílusra nagyon közel áll ahhoz, amit Rapha jelenleg feltolva játszik, Doku meg ahhoz, amit Yamal.
Közben már az ügynöke cáfolta is.Messa írta: ↑2025.01.28. 09:10:33Doku egy igazi állat, szerintem 1v1-ben senki nem jobb nála a világon. Bontani nagyon jól tud.
Más kérdés hogy nekünk erre van-e szükségünk. Egyébként azt finoman szólva sem látom magam előtt, hogy itt bombabiztos kezdő lenne (ha már a Cityben elégedetlen a helyzetével).
Kb egy ügyesebb Adama Traoré, de a játékintelligenciája neki sem verdesi a plafont.
Doku egy igazi állat, szerintem 1v1-ben senki nem jobb nála a világon. Bontani nagyon jól tud.
Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.