bence0330 írta: ↑2025.01.28. 08:17:01
gránit írta: ↑2025.01.28. 01:20:07
Akkor már inkább fizessünk százmilliót Isakért vagy Gyökeresért, akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.
De tegyük fel, hogy nem. Ja, én is inkább vennék a lakásom helyett egy 500 milliós villát, de hát...
Kizártnak tartom, hogy mi jelenleg 100 millióért igazolhatunk, közben meg égetően kell egy csatár legalább fél évre, szerintem a Gyökeres-transzfer szó szerint lehetetlen. Tippre még az ingyen játékos fél év kölcsöne is necces, és kellene hozzá egy távozó.
No meg tüzet oltani kell játékos, Lewy mögé ott van Ferrán, aki simán jó meccseket és statot hoz csere szinten, sőt, még Victor is ott van, illetve Olmo is remekelt ott. Van lehetőség bőven. Rapha és Yamal mögé meg van egy nem bevethető Fati. Egyiknek sincs egy darab cseréje sem. Rashford stílusra nagyon közel áll ahhoz, amit Rapha jelenleg feltolva játszik, Doku meg ahhoz, amit Yamal.
Azért FT-re bízni a csere center posztot szerintem nagyon erős. Volt most pár jó meccse, de ezt sok játékosról elmondható, akiket nem tartunk Barca-szintnek, sőt eddig tüzes vassal kergettünk volna el. Csak kicsit változik a megítélés. Lehoz újra pár gyengébb mérkőzést és ugyanazt fogja kapni mint az utóbbi két évben.
Gyökeresnek szerintem borzasztó nagy a hype-ja. 26 évesen össz-viszz játszott eddig másfél szezont elsőosztályú csapatnál, azt is egy portugál ligában. Azért azt sem úgy, hogy egy csoda lenne. Ha a számait nézzük az olyan tornákon, amin mindketten indultak (bajnokság, kupa) pl. Aghehowa 20 évesen odapakol neki (ahogy nemzetközi szinten is, csak az EWl-t-Bl-t nem akartam összehasonlítani). A spanyol bajnokságban is kitűnt, sőt már felnőtt válogatott.
Elvileg nem akarunk zsákbamacskát, viszont a svédnél nem nagyon van nagyobb, főleg ilyen összegért. Egy Citynek, MU-nak, PSG-nek stb. megérheti próbálkozni, az se vészes ha nem jön be, de nekünk max. egy dobásunk van.
Rashford például ezért lenne jó választás. Alapvetően balszélső, ami nekünk nagyon kell, de Yamal és Lewy pozíciója sem kényszerposzt. Kockázat viszont nem igazán van benne. A fizetését sem lenne lehetetlen megoldani. Ha egy BVB-nek menne, szerintem nekünk is. Ha bejön nyáron véglegesen is el lehet hozni, ha nem, akkor is volt segítség és nem került egy fillérünkbe sem, nem marad a nyakunkon, ahogy sok játékossal pont emiatt szenvedünk.
A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Utóbbit sajnálnám, mert két poszton is komoly erősítés lenne, de lehet, hogy muszáj lesz áldozatot hozni.