Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
davi10
Llegenda del Barça

2025.01.28. 18:40:16

Van egy olyan érzésem, hogy se Chris, se Fati nem fog távozni, viszont Valle + a 2 B-s gyerek szaudi eladásából el fogjuk hozni végül Rashford-ot.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Peter
Director del Fútbol

2025.01.28. 17:15:47

Troym írta:
2025.01.28. 16:22:06
na akkor nem ő lesz a bhv következő szezonban...marad GM, ez mennyire megnyugtató #-o
bhv előtt még talán egy kicsit meg is lehetne szűrni a lasztikat éa akkor talán lehetne egy csöppet ez is megnyugtatóbb, de a meccs akkor meccs, ha izgalmas
Troym
Director del Fútbol

2025.01.28. 16:22:06

"Alex Valle to Como. Here we go! Loan deal with an option to buy for €6m."

na akkor nem ő lesz a bhv következő szezonban...marad GM, ez mennyire megnyugtató #-o
Peter
Director del Fútbol

2025.01.28. 15:48:23

Barcaman1993 írta:
2025.01.28. 14:33:00
A jövő évi mélységi középpálya: Casado, Bernal + De Jong (?). Nem hinném, hogy ide bárkit is hoznak. Sőt nagyon meglepődnék ,ha nagyon igazolni akarnánk.
Szerintem sem hoznak senkit.
Az már csak az én véleményem, hogy a jelenlegi állapotok alapján a középpályánk a létszámától függetlenül semmilyen kombinációban nem képes kiadni egy felállással egyszerre minőségi szintű szűrést és támadást együtt.
4 középpályással is csak komoly formajavulás esetén lenne erre esély, nemhogy 3 középpályással.
Abban is biztos vagyok, hogy a középpályán még úgy 5 évig a jelenlegiektől várhatjuk majd a csodát.
Addig pedig egy szerencsés Lewa utódlással néhányan majd elhúzzák a csapatot, ameddig persze majd bírják.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.28. 15:24:29

gránit írta:
2025.01.28. 12:31:56
Messa írta:
2025.01.28. 09:10:33
Doku

Bontani nagyon jól tud.

Más kérdés hogy nekünk erre van-e szükségünk.
Hát ez az. Szerintem nincs. Korábban is hoztunk bontó embereket, mint Dembelét, csak a gólok meg hiányoztak. Én azokat a játékosokat kedvelem, akik nem tötymörögnek, hanem belövik. Ha kell, megcsinálják maguknak a helyzetet, jók passzjátékban, amivel szét tudjuk zilálni a védelmeket. Lewandowski elég sok szidást kap, de a vasárnapi gólját például nagyon szépen megoldotta. A bontás önmagában szerintem nem elég. Kellenek a gólok is mellé, ezért nem az ilyen Rashford-Doku-Nico Williams-féle dolgokban gondolkodnék. Még így is panaszkodunk, hogy nem lövünk elég gólt, pedig brutálisan sok gólt lövünk. A bajnokságban is, a BL-ben is magasan a leggólerősebb csapat vagyunk. Képzeljük el, milyen szidást kapnának az évi 7 góljaikkal. Ezt a gólmennyiséget még Ferran is lehozza.
Rashford már idén meglőtte a hetet csereként egy alsó-középcsapatban, egy szétesett klubban, bizalom nélkül. Teljes évre kezdőként ebben a Flick rendszerben 30 alatt nem nagyon állna meg. Doku teljesen más téma, nem is érdemes a kettőt egy kalap alá venni, ő Yamalt tudná hozni, ő sem szórja atom mód a gólokat, és még is baromi jó. Vagy tőle is megválnál, mert nem lő eleget? Rashford arányaiban többet lőtt. Ferrán kétszer olyan gólerős, mint Yamal, bő harmadannyi perccel lőtt kettővel kevesebb gólt. És azért mintha utóbbi egy hajszállal jobb és fontosabb játékos lenne.

A focit gólra játsszák, de nem csak 30 gólos góllövőkkel.
vg99 írta:
2025.01.28. 12:47:46
Most a Valencia ellen, és pár hete már valamelyik meccsen 9-es nélkül álltunk fel, és nagyon nem ment rosszul a játék.
Szerintem abszolút nem elvetendő formáció.
A Valencia ellen azért szerintem Ferránt lehet centernek nevezni, csak nem Lewy-féle bójának. Viszont igen, a Betis ellen abszolút anélkül játszottunk Olmóval, és simán működött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2025.01.28. 16:06:39-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.01.28. 14:33:00

Peter írta:
2025.01.28. 13:04:45
Szerintem is a védelem a nagyobb gond (az most más kérdés, hogy emiatt én középen erősítenék) és nem cserélném el Christ Rashfordra, de a most megjelent újabb sérülése miatt egy védekezésben igen erős és domináns középpályásra kapásból elcserélném.
A jövő évi mélységi középpálya: Casado, Bernal + De Jong (?). Nem hinném, hogy ide bárkit is hoznak. Sőt nagyon meglepődnék ,ha nagyon igazolni akarnánk. A kapuban nyilván 2 emberünk marad, a védelemben középen sokan is vagyunk, jobb oldal jó, baloldal nem jó Gerard Martinnal, de mivel hosszabbítottunk, gondolom ő is marad. Középpályán túl sokan vagyunk, ide fölösleges bárkit is hozni. Széleken a kezdőket nem tudjuk pótolni egy az egyben, de nem hiszem, hogy 50-60 milliókat kiszórnánk 1 csereemberre. Ferran is egyre jobban megy, én Olmot forgatnám be ide pihentetni a kezdőket. Középre Lewa fix, egy Jonathan Davidet el tudnék esetleg képzelni cserének, ideális opció lenne.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Peter
Director del Fútbol

2025.01.28. 13:04:45

davi10 írta:
2025.01.28. 11:15:46
Mondjuk szerintem a védelem jelenleg nagyobb gond, én nem cserélném el Christensen-t egy Rashford-ra.
Én még ha Cubarsi és Inigo is egészséges, akkor is a Balde - Araujo - Christensen - Kounde sorral mennék neki a szezon hátralévő részének.
Szerintem is a védelem a nagyobb gond (az most más kérdés, hogy emiatt én középen erősítenék) és nem cserélném el Christ Rashfordra, de a most megjelent újabb sérülése miatt egy védekezésben igen erős és domináns középpályásra kapásból elcserélném.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.28. 12:59:35

Szóval a B csapat 2 top játékosa a sivatag felé veszi az irányt? (Unai, Prim)
Elszomorító, akkor szakmai fejlődésről ennyit és én még sokkot kaptam tavaly Gabri Veigán...lehet az új trend kezd kirajzolódni

Megtartóerőnk így exponenciálisan fog csökkenni a jövőben.
vg99
Capitá del Barça

2025.01.28. 12:47:46

Most a Valencia ellen, és pár hete már valamelyik meccsen 9-es nélkül álltunk fel, és nagyon nem ment rosszul a játék.
Szerintem abszolút nem elvetendő formáció.
Fatit nem értem, egy újabb kölcsön mindenkinek csak jó lehet. Itt esélye nem lesz formába lendülni (vagy lesérül megint),
de akár török, akár arab, akár egy kisebb spanyol csapat, szerintem mennie kellene.
Christensen nagyon jó játékos, jó korban van, de a sérülések és konkurencia miatt, nehéz lesz bekerülnie, sajnálnám, ha megy, de 20-25 millióért megérni eladni.
Azért hozzánk nagyon ragaszkodik mindenki, máshogy valahogy hatékonyabban elpasszolják, akit szeretnének kívül látni, itt meg, 3-4 évig simán marad, és kitölti a jó kis szerződését.
gránit
Director del Fútbol

2025.01.28. 12:31:56

Messa írta:
Doku

Bontani nagyon jól tud.

Más kérdés hogy nekünk erre van-e szükségünk.
Hát ez az. Szerintem nincs. Korábban is hoztunk bontó embereket, mint Dembelét, csak a gólok meg hiányoztak. Én azokat a játékosokat kedvelem, akik nem tötymörögnek, hanem belövik. Ha kell, megcsinálják maguknak a helyzetet, jók passzjátékban, amivel szét tudjuk zilálni a védelmeket. Lewandowski elég sok szidást kap, de a vasárnapi gólját például nagyon szépen megoldotta. A bontás önmagában szerintem nem elég. Kellenek a gólok is mellé, ezért nem az ilyen Rashford-Doku-Nico Williams-féle dolgokban gondolkodnék. Még így is panaszkodunk, hogy nem lövünk elég gólt, pedig brutálisan sok gólt lövünk. A bajnokságban is, a BL-ben is magasan a leggólerősebb csapat vagyunk. Képzeljük el, milyen szidást kapnának az évi 7 góljaikkal. Ezt a gólmennyiséget még Ferran is lehozza.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.28. 12:04:39

Chino írta:
2025.01.28. 11:34:43
Én elsősorban amiatt tartanám meg Christ, mert két poszton is magas szinten játszik. Tavaly pont, hogy ő volt a kulcsfigura a kp-n, talán a lefontosabb és legjobb játékosunk volt a szezon második felében/utolsó harmadában. Szerintem még Gündogannál is komolyabb és nagyobb szerepe volt. (az eredményeken is meglátszott) Talán pont azért ment el a szezon, mert elég későn változtatott Xavi, ugyanakkor cb-ként is magas szintet hozott.

Viszont a távozásától nem hiszem, hogy félni kellene, mert most a talpa miatt offol 3 hetet.
A jó ember idén még nem játszott egy percet sem. Kétszer leült a padra és belesérült. Volt mondás, hogy megműtötték és mostantól egy terminátor lesz akit le se kell cserélni de látszik meddig tartott. Két poszton is magas szinten nem játszik (mármit tényleg jó volt ahogy te is írtad). Ha valaki vinni akarja vigye. Bárkivel előrébb vagyunk nála aki legalább lábra tud állni. Fizuja 9M ami a felső harmad nálunk.
Chino
Llegenda del Barça

2025.01.28. 11:34:43

davi10 írta:
Chino írta:
2025.01.28. 10:55:24
A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Utóbbit sajnálnám, mert két poszton is komoly erősítés lenne, de lehet, hogy muszáj lesz áldozatot hozni.
Mondjuk szerintem a védelem jelenleg nagyobb gond, én nem cserélném el Christensen-t egy Rashford-ra.
Én még ha Cubarsi és Inigo is egészséges, akkor is a Balde - Araujo - Christensen - Kounde sorral mennék neki a szezon hátralévő részének. Ez a BACK sor hozta nekünk Xavi alatt is a ligát, szerintem most is ez lenne a legerősebb, persze ha a dán tényleg kiheverte az achilles sérülést, amire a műtét után már elvileg elég jó esély van.
Én elsősorban amiatt tartanám meg Christ, mert két poszton is magas szinten játszik. Tavaly pont, hogy ő volt a kulcsfigura a kp-n, talán a lefontosabb és legjobb játékosunk volt a szezon második felében/utolsó harmadában. Szerintem még Gündogannál is komolyabb és nagyobb szerepe volt. (az eredményeken is meglátszott) Talán pont azért ment el a szezon, mert elég későn változtatott Xavi, ugyanakkor cb-ként is magas szintet hozott.

Viszont a távozásától nem hiszem, hogy félni kellene, mert most a talpa miatt offol 3 hetet.
Forca Barca!!!!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.28. 11:33:28

Romano:
Pau Prim Quatarból kapott ajánlatot, folynak a tárgyalások, a távozása utána azonnal megtörténhet.
Hát a Barca B kiesésén sem lepődnék meg ezek után.
davi10
Llegenda del Barça

Chino írta:
A legfisebb hírek szerint Flick is nagyon szeretné az angolt, viszont ehhez elsősorban Christensen vagy Fati kölcsöne/eladása kellene. Az előbbi viszont annak ellenére sem akar menni, hogy Flick elmagyarázta neki, hogy nem számíthat játékpercre, Chrisnek viszont lehet, hogy a Juve lesz a végállomás.
Utóbbit sajnálnám, mert két poszton is komoly erősítés lenne, de lehet, hogy muszáj lesz áldozatot hozni.
Én még ha Cubarsi és Inigo is egészséges, akkor is a Balde - Araujo - Christensen - Kounde sorral mennék neki a szezon hátralévő részének. Ez a BACK sor hozta nekünk Xavi alatt is a ligát, szerintem most is ez lenne a legerősebb, persze ha a dán tényleg kiheverte az achilles sérülést, amire a műtét után már elvileg elég jó esély van.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.28. 11:12:32

bence0330 írta:
2025.01.28. 10:25:49
Az a baj, hogy tudjuk, hogy ezek vagy igaz, vagy nem hírek, de lassan erősödnie kéne egy pletykának így 28-án. Számomra elég ijesztően hat, hogy ez nem történt meg, ha nem jön egy támadó, nem tudom elképzelni a bajnokságban a remontadát, és mindkét szélsőnek full egészségesnek kell maradnia, hogy legalább a kupasorozatokban legyen esély, ami hatalmas lutri. Felteszem, hogy akkor mindenképp kellene távozó az érkezőhöz, még 1:1-ben a kölcsönhöz is (ha igen, akkor elképesztő szánalmas a belső ffp még a csúcsán is).
Nálunk 4-5 éve az átigazolási ablak utolsó napján nyílik (kis túlzással)meg a piac vételre :)
Még a 2,5 milliós bérsapkás Sevilla is többet igazol.
Nálunk nem akar senki távozni, ezzel az FFP nem kalkulál
Legalább így még egy hosszabbításnak is örülünk, főleg ha be is tudjuk regisztrálni. :)
Sport:
Christensen távozása segíthet az FFP-ben
Majd
Christensen 3 hétre lesérült.

Szerk: várom a hírt, ezzel egy hétre be tudjuk regisztrálni Rashfordot, vasárnap éjfélig várjuk majd, hogy sikerül e regisztrálni tavaszra, már csak Laporta veséjét kell eladni, de nem sikerült csak hétfőn, CSD-hez fordulunk, de a La Liga töröltetné a regisztrációját a bíróságon.
Csak olyan La Ligás dolgok :)

Szerk2: szerintem a helyzet tanulsága, hogy fogadjuk el a helyzetet, ne igazoljunk senkit januárban, majd lesz valami, reménykedjünk, hogy az új szerződéseket tudjuk regisztrálni, és nem távoznak nyáron nyomott áron.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára FcBarcelona1 2025.01.28. 11:28:03-kor.
bence0330

2025.01.28. 11:01:23

Chino írta:
Chris óriási kedvencem, de jelenleg a kp-n bőven megvagyunk, a hátsó sorba egészségesen erősítés lenne épp, de Inigo közelgő visszatérésével, és azzal, hogy Ericet a kisebb meccseken simán be lehet tolni, nem létkérdés, annak ellenére, hogy jó lenne. A szélső most fontosabb, erre a fél évre. De ami miatt egy kölcsönnel szó nélkül kiegyeznék, az az, hogy fogalmunk sincs, mi van a sérülékenységével. Most kicsit luxus olyan játékost a keretben tartani, aki rizikós. Fél év kölcsön, ha rendben lesz az Achillese, akkor jövőre minket erősítene. Fati áldozatnak jobban örülnék, de ezzel sem lenne ebben a kontextusban gondom.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Chino
Llegenda del Barça

bence0330 írta:
2025.01.28. 08:17:01
gránit írta:
2025.01.28. 01:20:07
Akkor már inkább fizessünk százmilliót Isakért vagy Gyökeresért, akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.
De tegyük fel, hogy nem. Ja, én is inkább vennék a lakásom helyett egy 500 milliós villát, de hát... :D

Kizártnak tartom, hogy mi jelenleg 100 millióért igazolhatunk, közben meg égetően kell egy csatár legalább fél évre, szerintem a Gyökeres-transzfer szó szerint lehetetlen. Tippre még az ingyen játékos fél év kölcsöne is necces, és kellene hozzá egy távozó.

No meg tüzet oltani kell játékos, Lewy mögé ott van Ferrán, aki simán jó meccseket és statot hoz csere szinten, sőt, még Victor is ott van, illetve Olmo is remekelt ott. Van lehetőség bőven. Rapha és Yamal mögé meg van egy nem bevethető Fati. Egyiknek sincs egy darab cseréje sem. Rashford stílusra nagyon közel áll ahhoz, amit Rapha jelenleg feltolva játszik, Doku meg ahhoz, amit Yamal.
Azért FT-re bízni a csere center posztot szerintem nagyon erős. Volt most pár jó meccse, de ezt sok játékosról elmondható, akiket nem tartunk Barca-szintnek, sőt eddig tüzes vassal kergettünk volna el. Csak kicsit változik a megítélés. Lehoz újra pár gyengébb mérkőzést és ugyanazt fogja kapni mint az utóbbi két évben.

Gyökeresnek szerintem borzasztó nagy a hype-ja. 26 évesen össz-viszz játszott eddig másfél szezont elsőosztályú csapatnál, azt is egy portugál ligában. Azért azt sem úgy, hogy egy csoda lenne. Ha a számait nézzük az olyan tornákon, amin mindketten indultak (bajnokság, kupa) pl. Aghehowa 20 évesen odapakol neki (ahogy nemzetközi szinten is, csak az EWl-t-Bl-t nem akartam összehasonlítani). A spanyol bajnokságban is kitűnt, sőt már felnőtt válogatott.
Elvileg nem akarunk zsákbamacskát, viszont a svédnél nem nagyon van nagyobb, főleg ilyen összegért. Egy Citynek, MU-nak, PSG-nek stb. megérheti próbálkozni, az se vészes ha nem jön be, de nekünk max. egy dobásunk van.

Rashford például ezért lenne jó választás. Alapvetően balszélső, ami nekünk nagyon kell, de Yamal és Lewy pozíciója sem kényszerposzt. Kockázat viszont nem igazán van benne. A fizetését sem lenne lehetetlen megoldani. Ha egy BVB-nek menne, szerintem nekünk is. Ha bejön nyáron véglegesen is el lehet hozni, ha nem, akkor is volt segítség és nem került egy fillérünkbe sem, nem marad a nyakunkon, ahogy sok játékossal pont emiatt szenvedünk.
Forca Barca!!!!
bence0330

2025.01.28. 10:25:49

Az a baj, hogy tudjuk, hogy ezek vagy igaz, vagy nem hírek, de lassan erősödnie kéne egy pletykának így 28-án. Számomra elég ijesztően hat, hogy ez nem történt meg, ha nem jön egy támadó, nem tudom elképzelni a bajnokságban a remontadát, és mindkét szélsőnek full egészségesnek kell maradnia, hogy legalább a kupasorozatokban legyen esély, ami hatalmas lutri. Felteszem, hogy akkor mindenképp kellene távozó az érkezőhöz, még 1:1-ben a kölcsönhöz is (ha igen, akkor elképesztő szánalmas a belső ffp még a csúcsán is).
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.28. 10:23:04

Messa írta:
gránit írta:
Akkor már inkább fizessünk százmilliót Isakért vagy Gyökeresért, akik be tudják lőni a labdát a kapuba.
Doku egy igazi állat, szerintem 1v1-ben senki nem jobb nála a világon. Bontani nagyon jól tud.
Más kérdés hogy nekünk erre van-e szükségünk. Egyébként azt finoman szólva sem látom magam előtt, hogy itt bombabiztos kezdő lenne (ha már a Cityben elégedetlen a helyzetével).
Kb egy ügyesebb Adama Traoré, de a játékintelligenciája neki sem verdesi a plafont.
Közben már az ügynöke cáfolta is.
Jó lenne szerintem, nekünk pont egy szélső kellene, aki tud védelmeket bontani a cseleivel, Raphinhát és Yamalt rotálni, és Lewy helyett is mehetne Raphinha szerintem Ferran helyett.

Amúgy ez a Sport is egy pletykalap lesz lassan.
MD szerintem megbízhatóbb.
Valószínűleg így kell értékelni a Sport véleménycikkeit is, még mielőtt nekimennénk játékosoknak, edzőknek, vezetőknek.
Nem mindegy, hogy kitől jön a hír, vagy mire hivatkozik.
De Jongot is váltakozva adjuk el, hosszabbítunk és tesszük a lelátóra :)
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

gránit írta:
Doku egy igazi állat, szerintem 1v1-ben senki nem jobb nála a világon. Bontani nagyon jól tud.
Más kérdés hogy nekünk erre van-e szükségünk. Egyébként azt finoman szólva sem látom magam előtt, hogy itt bombabiztos kezdő lenne (ha már a Cityben elégedetlen a helyzetével).
Kb egy ügyesebb Adama Traoré, de a játékintelligenciája neki sem verdesi a plafont.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
bence0330

2025.01.28. 08:17:01

gránit írta:
Rashford be tudja. Nem biztos, hogy gyengébben,, pláne hogy jelentősen gyengébben, mint Gyökeres, ez attól függene, mit tud kihozni belőle Flick.
De tegyük fel, hogy nem. Ja, én is inkább vennék a lakásom helyett egy 500 milliós villát, de hát... :D

Kizártnak tartom, hogy mi jelenleg 100 millióért igazolhatunk, közben meg égetően kell egy csatár legalább fél évre, szerintem a Gyökeres-transzfer szó szerint lehetetlen. Tippre még az ingyen játékos fél év kölcsöne is necces, és kellene hozzá egy távozó.

No meg tüzet oltani kell játékos, Lewy mögé ott van Ferrán, aki simán jó meccseket és statot hoz csere szinten, sőt, még Victor is ott van, illetve Olmo is remekelt ott. Van lehetőség bőven. Rapha és Yamal mögé meg van egy nem bevethető Fati. Egyiknek sincs egy darab cseréje sem. Rashford stílusra nagyon közel áll ahhoz, amit Rapha jelenleg feltolva játszik, Doku meg ahhoz, amit Yamal.
gránit
Director del Fútbol

bence0330

2025.01.27. 23:36:18

A sport szerint Doku nem elégedett a csereszereppel, Savinho egyre inkább kezdő lett, és még jött ugye Marmoush is, aki nem egy poszt, de mégiscsak plusz egy támadó. Szívesen jönne ide.

Marca szerint Rashford hajlandó lenne fizetéscsökkentésbe is belemenni, hogy itt játszhasson.

Két ellentétes profil, Doku nálam kb egy Dembélé, nem tudom, hányan cseleznek nála ördöngősebben, nem sokan, az biztos, de nem túl gólerős (bár mostanság picit pont előrelépett ebben). Viszont ő ténylegesen jobb és balszélsőnek is kb ugyanolyan jó. Ő egy ilyen bontogatós profil lenne. Rashford sokkal céltudatosabb játékos szerintem, nem cselez Doku szintjén, de jóval magasabban van góllövésben a plafonja.

Doku kis területeken lehet, hogy hasznosabb, simán elmegy két ember közt betömörült ellenfélnél is, akik kb akkor veszik észre, mi történt, mikor már rég átjátszották őket, szerintem amúgy Yamalnál is erősebb cselekben. Rashford viszont az átmenetes támadásainkban kb a tökéletes ember lehet. Plusz ilyen lendületesebb meccseken őt be lehet tenni centernek, Dokutól az nagyon távol áll.

Szóval én bármelyikkel elégedett lennénk erős rotációs játékosként, aki akár be is verekedheti magát a kezdőbe,. Rashfordnak egy hajszállal jobban örülnék, talán, őt top formájában kezdőként is simán elfogadnék. Ezen a ponton csak annyi érdekel, hogy valaki jöjjön. Fogalmam sincs, hogy ehhez most el kell-e adnunk valakit, vagy sem, nem is merek tippelni ilyesmire.
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2025.01.25. 07:02:01

bence0330 írta:
2025.01.24. 22:51:18
Köszi! Az nem olyan rossz. Nem követem, de nem futhat rossz szezont, ha Xabi akarja. Remélem azért nálunk valaki szemmel tartja, mit csinál.

Ara részéről gondolom ez volt a hosszabbításhoz kötött igény, szerintem belefér. A helyébe képzelve magam úgy gondolom, hogy meg akarja nézni, mit tud a projekt, ő mennyire illik bele, mi lesz Tah leigazolása esetén, vagy akár hogy BL-ben indul-e az a klub, ahová amúgy menne, mert egy Juve-City vonalnál ez egyáltalán nem biztos. És akkor most még elérhető áron megszerezhető anélkül, hogy komolyabban bele tudunk szólni, de az a 65 nekünk is korrekt lenne talán már. Felteszem, ha véletlen távozna, akkor a Fayé-féle visszavásárlási is érdekes lehetne már, azt kétlem, hogy utóbbi visszajönne padot melegíteni.
Faye 6, Todibo 8 meccsen volt kezdő. Whoscored szerint mindkettő átlag alatti teljesítményt hoz. Todiboért elvileg nyáron kapjuk a 8 milliót. Őt is sokan látták a kezdőnkben
Lenglet jól teljesít az Atleticoba, azt írták 10 körül láthatunk belőle. Mind1 már, csak szabaduljunk a bérétől, ha ingyen megy is.

Ha tényleg 65 millió Araujo kivásárlási ára, az már tisztességes összeg, annyiból már tudunk hozni a helyére, jobb esetben 2 játékost is. Én kedvelem, jó játékos, de sérülékeny, nem koncentrál eléggé az utóbbi időben, és sokat hibázik.
Így nagyon remélem, hogy van valami okosság a szerződésében, mert ha komolyan lesérül, 2031 nagyon messze van.
bence0330

2025.01.24. 22:51:18

Köszi! Az nem olyan rossz. Nem követem, de nem futhat rossz szezont, ha Xabi akarja. Remélem azért nálunk valaki szemmel tartja, mit csinál.

Ara részéről gondolom ez volt a hosszabbításhoz kötött igény, szerintem belefér. A helyébe képzelve magam úgy gondolom, hogy meg akarja nézni, mit tud a projekt, ő mennyire illik bele, mi lesz Tah leigazolása esetén, vagy akár hogy BL-ben indul-e az a klub, ahová amúgy menne, mert egy Juve-City vonalnál ez egyáltalán nem biztos. És akkor most még elérhető áron megszerezhető anélkül, hogy komolyabban bele tudunk szólni, de az a 65 nekünk is korrekt lenne talán már. Felteszem, ha véletlen távozna, akkor a Fayé-féle visszavásárlási is érdekes lehetne már, azt kétlem, hogy utóbbi visszajönne padot melegíteni.
Válasz küldése