Faye 6, Todibo 8 meccsen volt kezdő. Whoscored szerint mindkettő átlag alatti teljesítményt hoz. Todiboért elvileg nyáron kapjuk a 8 milliót. Őt is sokan látták a kezdőnkbenbence0330 írta: ↑2025.01.24. 22:51:18Köszi! Az nem olyan rossz. Nem követem, de nem futhat rossz szezont, ha Xabi akarja. Remélem azért nálunk valaki szemmel tartja, mit csinál.
Ara részéről gondolom ez volt a hosszabbításhoz kötött igény, szerintem belefér. A helyébe képzelve magam úgy gondolom, hogy meg akarja nézni, mit tud a projekt, ő mennyire illik bele, mi lesz Tah leigazolása esetén, vagy akár hogy BL-ben indul-e az a klub, ahová amúgy menne, mert egy Juve-City vonalnál ez egyáltalán nem biztos. És akkor most még elérhető áron megszerezhető anélkül, hogy komolyabban bele tudunk szólni, de az a 65 nekünk is korrekt lenne talán már. Felteszem, ha véletlen távozna, akkor a Fayé-féle visszavásárlási is érdekes lehetne már, azt kétlem, hogy utóbbi visszajönne padot melegíteni.
Lenglet jól teljesít az Atleticoba, azt írták 10 körül láthatunk belőle. Mind1 már, csak szabaduljunk a bérétől, ha ingyen megy is.
Ha tényleg 65 millió Araujo kivásárlási ára, az már tisztességes összeg, annyiból már tudunk hozni a helyére, jobb esetben 2 játékost is. Én kedvelem, jó játékos, de sérülékeny, nem koncentrál eléggé az utóbbi időben, és sokat hibázik.
Így nagyon remélem, hogy van valami okosság a szerződésében, mert ha komolyan lesérül, 2031 nagyon messze van.